2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hey Allahim ya ne bahtsiz bedevimisim ben ya .
Cok sinirliyim yine burnumdan soluyorum.kv sehir disina cikar belki diye umit ederken .
Annem cikmayi dusunuyormus .
Ben evlatlikmiyim acaba ya .
Esimde kizdi boyle birsey yaparlarsa hic yuzlerine bakmam artik diyor.

Evet o silik çizgi beni şaşırtıyor Canım zaten ama 5 gün geçmesine rağmen bu kadar silik olması da şüpheli bir de elimde daha belirgin telefonda flashtan Mıdır bilmiyorum daha da silik görünüyor

Canım inş vardır bende de bir kaç gün daha bekleyin adet olmazsam yaptırırım sence çizgi görünüyor mu

Kızlar loğusa serbeti e bebekte filan satılıyor mu hazır halde var mi bilginiz
Haci serif cikolataci da şeker ,helva gibi satılıyor sulandirip şerbet haline getiriyosun canim sitesinden bir incele istersen ben tadini bilmiyorum karanfil falan sevmedigimden denemedm

Kızlar banyomu temizleyeceğim en son orası kaldı artık bitirmek istiyorum banyonun fayanslarını zorlanmadan en kolay neyle silebilirim silip mikrofiber bezle kurulayayım diyorum

Canım benim netten aldığım bir deterjan var bugün sipariş versen yarın geliyor istersen dene. Poxy adı bak netten içine yatarsa al. Hiç yormuyor insanı. Eğerki deterjan kullanmam diyorsan sirke ve karbonatta çok iyi temizliyor ben leğene sirkeyi direk koyuyorum içinede bir paket karbonat atıyorum süngeri ıslak bırakacak şekilde ovuyorum. Hangisini istersen dene canım ikisinden de memnun kalırsın.

Kızlar temizlik yaptım yine Allah'ım bu evde biz nasıl yaşıyoruz ya yine viledanin suyu çamur gibi çıkmış, öldüm öldüm bittim eşim süpürdü ben de 20 defa sildim resmen evi. Adam supurse de kalıyor napayim içime sinmiyor. Ben napıcam böyle ya kafadan hasta gibi oldum iyice. Ev pisken dogurursam sanki çocuğu içeri geri sokacaklar gibi geliyo resmen deli gibi bisey oldum

Masallah canım...1 gün var aramizda 35+5 değil mi o...ben de persembe gidicem kontrole bana da 7 mayıs gibi demişti belki bu sefer randevu verir...NST ye falan da girmedim girerim heralde bu sefer...kac kilo doğar falan bişey soyledi mi...ben en son 33.haftada gitmiştim 2200 gr dı çok merak ediyorum

E
Günaydın kizlar,

biz bugün taburcu oluyoruz

Bir aksilik cikmazsa ins
E hadi maaşallah, ne güzel bir haber, miniklerin evde ki ilk günü telaşı vardır şimdi sizde, ne tatlı bir heyecandır o, inşallah bugün hep böyle muhteşem haberler alırız kızlar, oh ya içim kıpır kıpır oldu ne güzel

Kızlar moralim çok bozuldu.simdi dr dan çıktım.36 +2 yız 2 kilo 150 gr. Diyor kızıma.2 hafta da 200 gr almış.38 'de alicam diyo.2500 bile olmaz diyo.oturdum ağlıyorum.bu kocaman karından 2 buçuk bile çıkmicak demekki.ya ben oğluma küçük diyodum 36 da 2800 doğmuştu o bu daha da küçük.ne yediysem yaramadı.3 hafta gerilemiş.ay vallaha ne yapicam bilmiyorum.ama çok uzgunum

Canm kanal demedi doktor inmiş bebek yerleşmiş yerine çıkışa gibi şeyler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…