2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben de buradayım
Bugün 5+0 haftalik hamileyim ve sabah karından ultrasonda keseyi gördük cok şükür ❤
Benim için zor günler geçiyor
İlk hamileligim,canım,ilk göz ağrım düşükle sonuçlandığı için psikolojik olarak her saniye diken üstündeyim, üstüne üstlük her gün clexane vurduruyorum Daha başka ilaçlar vs..
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

ilk dogumum tek kelime ile berbatti basdan sona. hemsirelere ben tek basima dogurcam yanima kimseyi almayin diye bile yalvardim. bunda insallah oyle olmaz. o ameliyata ne bebegime kavuscam sevinci ile nede kesilicem belki uyanamicam korkusu ile girdim. tamamen sinirliydim bana bebege artik zarar veriyorsn bile dediler. kizdim surekli doktoru sıkıstırdi. sabah 9 da yatis yapildi mesai bitiminde ben ameliyata alindim. doktor yalandan suni sanci veriyorum numarasi yapmak zorund kaldi. saater gecmedi o odada ben normal doguma kendimi hazirlamistim tam anlamiyla ama kizim herseyi degistirdi. bizi riske atmasi beni cok sinirlendirdi

3 ay önce arkadaşım da aynı durumu yaşadı. 2. Igneyle kanamasıyla beraber kendiliğinden düştü. Biraz sancı oluyormuş ama en azindan ameliyata gerek kalmadı. Inşallah sende bu süreci kolaylıkla atlatırsın. Allah yardımcın olsun içini ferah tut

bende bi kere dusuk yaptim icin korkulu bekleyisdeyim. ilk 3 ay onemli ama surekli kotu dusunursek duaya donusur. ben simdilik kendimi hem cok sevindirmeme calisiyorum hemde normalmis gibi karsilamaya. sevincini yasatmiyorum kendimde. dusuk yaptimda ben kizima alisveris yaparken orda yenidogan kiyafet gordum organik icimdeki ses bunu almalisin hani bazi seyler yuregine o kadar emin olurki cingirak bile aldim. dustunde cok uzuldum. bunda almicam. cinsiyete kadar . kendimi o havalara bida sokmicam. o bana cok iyi ders oldu. ama olumlu dusunelimde insallah kucagimiza alicaz zamani geldinde

Degerim dusuk diye en azindan daha bi umut ediyorum.Buna şukur ki ilk gebeligim gb dusunup ogrendikten sonra 1-2 hafta beklemedim nasilsa bisy goremicem vs diye,gittim kontrole.En buyuk tesellim iş daha ciddi boyutlara ulasmadi ben kizimla evde yalnizken.Yani cidden bin şükür...
Zaten buna sükür demekten baska care yok beterin beteri hep var Allah korusun.

Tesekkur ederim :) insallah arkadasin icinde bundan sonrasi hep iyi haberler olur :)

Birebir aynı durumdayız. Her şeyi akışına bıraktım
Bizim buradakiler nerdeyse cinsiyetini öğrenecek az kaldı
İnşallah güzel haberler ile gelmek nasip olsun

Günaydın güzel anneler. Hayırlı Cumalar herkese. Bu gün benim de randevum var 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün 7+0 ız. İnşaallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Hepinizden bu mübarek günde dua etmenizi rica ediyorum.
Benim de duam tüm hamile olduğunu öğrenen annelerin keseyi görüp kalp atışını duyup sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaktan yana olacak. İnşaallah tüm dualarımız kabul olur hayırlısıyla

gunaydin hamisler.keyifler nasil? benim basagrilarim gecmiyor..tansiyon normal uykum normal kan degerlerim normal.neden agriyor peki?
migren agrisi degil.sanki tum gece uyumamisim gibi agri var.agirlik gibi.erkek bebis belirtisimi?

insallah duyarsin canim buyumus artik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…