- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.241
Ahhh şu her şeyi çok bilen büyükler Yok mu? Kendi doğrularının dışına çıkamıyorlar.
Can'ım benim sen nasıl istiyorsan öyle yap. Sıkıntısını çekecek olan da sensin sefasını sürecek olan da. Kimseyi önemseme.
ya isim işi cidden sıkıntılı şimdi oğluma önceden Çınar dedik koyduk ki hamile bile değildim kız olursa defne diyorum bakalım baba ne diyecek iki ismi de ben seçmiş olcam bende ondan çekiniyorum ben sana da isim bulurum
Ya ay hadi inşallah merakla bekliyoz[/Q
isim isi yandik kizimin ismini babasiyla kaynanam koydu benim ismimi onemsemedi bu sefer ben koycam ama simdiden kavga basladi ben oglum olursa ömer ali yada ali asaf istiyorum esim tutturdu batuhan diye kizimada hala dusunuyorum olursa ne koyyim diye esim bide kizimsayken hemen nufusa gidip kinlini cikardi ikinci gunu inzallab bunda oyle olmaz
3 ay önce arkadaşım da aynı durumu yaşadı. 2. Igneyle kanamasıyla beraber kendiliğinden düştü. Biraz sancı oluyormuş ama en azindan ameliyata gerek kalmadı. Inşallah sende bu süreci kolaylıkla atlatırsın. Allah yardımcın olsun içini ferah tutBen 3 gun hastanede yattim suan evdeyim ama annemdeyim ic kanama riskim devam ettigi icin yalniz kalmamam soylendi.
Salı sabahı iğne oldum.Yarın ve pazartesi kan verecem canim beta takibi icin.Dergerler dustukce kanama bekleniyor,dusmezse 2.dozu vurulacagim.O da olmazsa ameliyat.
Yani daha işin kayıp boyutuna bile geçemedim malesef...
Kızlar ben de buradayım
Bugün 5+0 haftalik hamileyim ve sabah karından ultrasonda keseyi gördük cok şükür ❤
Benim için zor günler geçiyor
İlk hamileligim,canım,ilk göz ağrım düşükle sonuçlandığı için psikolojik olarak her saniye diken üstündeyim, üstüne üstlük her gün clexane vurduruyorum Daha başka ilaçlar vs..
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
3 ay önce arkadaşım da aynı durumu yaşadı. 2. Igneyle kanamasıyla beraber kendiliğinden düştü. Biraz sancı oluyormuş ama en azindan ameliyata gerek kalmadı. Inşallah sende bu süreci kolaylıkla atlatırsın. Allah yardımcın olsun içini ferah tut
Çin takvimi erkek rus takvimi kız diyor. Bakalım nolucakÇin takvimine gore cinsiyet dogru cikiyormus siz de katiliyomusunuz bu duruma arkadaslar
Bende o batma göğsümde oluyor. Sanki iğne batırıyorlarmış gibi... çok acaip bişeykizlar arada karnima batma seklinde agri oluyor sizdede var mi
Ben.Ya kızlar sabah değil de akşamları midesi bulanan var mı?? Ben ne ters bir insanım kii sabahları koku hassasiyeti dışında hiçbir sıkıntım yokken akşam bu saatlerde koku hassasiyetim tavan yapmış oluyor ve midem bulanıyor
Birebir aynı durumdayız. Her şeyi akışına bıraktımKızlar ben de buradayım
Bugün 5+0 haftalik hamileyim ve sabah karından ultrasonda keseyi gördük cok şükür ❤
Benim için zor günler geçiyor
İlk hamileligim,canım,ilk göz ağrım düşükle sonuçlandığı için psikolojik olarak her saniye diken üstündeyim, üstüne üstlük her gün clexane vurduruyorum Daha başka ilaçlar vs..
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
Bizim buradakiler nerdeyse cinsiyetini öğrenecek az kaldıYarin aksam ilk randevum var, bugune kadar hic HCG me bakilmadi, ultrasona girmedim. Cok heyecanliyim. Bebis insallah saglikli cikar, kalp atisini duyariz. Isim cok yogunlasti bu aralar ama baska bir sey dusunemiyorum . Lutfen dua edin, benim icin ve tabi diger tum anneler icin.
oda oluyor cnm arada sut kanallari acildigi icin ole oluyorBende o batma göğsümde oluyor. Sanki iğne batırıyorlarmış gibi... çok acaip bişey
Ikisinde de kız diyorÇin takvimi erkek rus takvimi kız diyor. Bakalım nolucak
insallah duyarsin canim buyumus artik)Günaydın güzel anneler. Hayırlı Cumalar herkese. Bu gün benim de randevum var 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün 7+0 ız. İnşaallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Hepinizden bu mübarek günde dua etmenizi rica ediyorum.
Benim de duam tüm hamile olduğunu öğrenen annelerin keseyi görüp kalp atışını duyup sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaktan yana olacak. İnşaallah tüm dualarımız kabul olur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?