- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.261
2 oglum var ikisindede çok başağrım oldu dedigin gibi agirlik seklinde idi ama 3 aydan sonra gecmisti benim agrilarim belki erkek tirgunaydin hamisler.keyifler nasil? benim basagrilarim gecmiyor..tansiyon normal uykum normal kan degerlerim normal.neden agriyor peki?
migren agrisi degil.sanki tum gece uyumamisim gibi agri var.agirlik gibi.erkek bebis belirtisimi?
banada cin erkek rus kiz diyorIkisinde de kız diyor
Sen ne hissediyorsunbanada cin erkek rus kiz diyor
ama rusa pek guvenmeyin derim gorumcemin kiz cikiyordu oglu oldu ama
bence erkek) kizimda kiz hissediyodum ve oylede oldu.ondada cin.kiz diyordu dogru cikdi.insallah bu seferde dogru cikar.kizda basagrimda yokdu hic.ve cok duygusaldim.bu sefer tam tersiSen ne hissediyorsun
Sen ne hissediyorsun
insallah benimde oyle olur) kiz 26aylik.erkek anasi olmayida nasip etsin Rabbim insallah) ne guzel senin 2oglun var buda kiz olursa ne mutlu sana )2 oglum var ikisindede çok başağrım oldu dedigin gibi agirlik seklinde idi ama 3 aydan sonra gecmisti benim agrilarim belki erkek tirşimdi ise sanki hiç hamile değilim kiz mı acaba
Benimde kızım 12 aylık canımIsteyerek mi oldu canım benimde 13 aylık oğlum var kazayla oldu benim. Uç gundur yurumeye basladı. Pesınde koşturmaktan cok yoruluyorum ve belim cok ağrıyor çok zor olacak gibi geliyor bana sen ne hissediyorsun?
benim adet tarihine göre 1 mayıs ultrasonda 4 mayıs tüp bebek hesaplamalarında 29 nisan.hangisini baz alayım acaba.Amanın babayı ikna et valla o hızla sen doğuma girerken kimlik çıkarır filan9 ay boyunca konuş ikna olur illa ki weryew
Aynen bendede çin erkek rus kız diyor bakalım doktor ne diyecekÇin takvimi erkek rus takvimi kız diyor. Bakalım nolucak
kanama varsa camasira bulasmadan nasil olur? yalnis gormus olmasin doktor? insallah ciddi sorun yokdur.bence kanama olsaydi illaki camasira bulasirdi.korkma canim.insallah hersey yolundadirGünaydın hanımlar.hayirli cumalar. Kontrolumde hafif kanaman var ama önemli değil demişti doktorum. İç camasirimda ben hiç leke vs görmemistim. Su ana kadarda hiç olmadı şükür. durum kotulesseydi artarmiydi kanama benim göreceğim derecede veya herhangi bir durumda kanama yoluyla mı öğreniyoruz Allah korusun kalbi durduğunda kanama oluyor mu. İç camasirimizda bizim göreceğimiz derecede . Ayrıntılı sorabildimmi bilmiyorum kızlar endiseliyim kontrolum ayın 12 sinde çok var daha.
Günaydın canım benim ilk gebeliğim kalp durması neticesinde sonlandırıldı hiç kanama leke yoktu normal kontrole gittiğimde öğrendimGünaydın hanımlar.hayirli cumalar. Kontrolumde hafif kanaman var ama önemli değil demişti doktorum. İç camasirimda ben hiç leke vs görmemistim. Su ana kadarda hiç olmadı şükür. durum kotulesseydi artarmiydi kanama benim göreceğim derecede veya herhangi bir durumda kanama yoluyla mı öğreniyoruz Allah korusun kalbi durduğunda kanama oluyor mu. İç camasirimizda bizim göreceğimiz derecede . Ayrıntılı sorabildimmi bilmiyorum kızlar endiseliyim kontrolum ayın 12 sinde çok var daha.
Öyle demişti hafif bir kanama var ama önemsenecek bişey değil dedi tedbir amaçlı bir tane iğne vermişti. Kendimi mı kurup duruyorum bilmiyorum herhangi bir durumda kanama olur değil mi benim göreceğim derecedekanama varsa camasira bulasmadan nasil olur? yalnis gormus olmasin doktor? insallah ciddi sorun yokdur.bence kanama olsaydi illaki camasira bulasirdi.korkma canim.insallah hersey yolundadir
Yaaaaaa Allah korusun randevuyu beklemeden gitsemmiGünaydın canım benim ilk gebeliğim kalp durması neticesinde sonlandırıldı hiç kanama leke yoktu normal kontrole gittiğimde öğrendim
e tabiki inekten sağılıp gelen süt pişmemiş süt o ayrıGünlük süt eğer bildiğin inekten sağılıp size getirilip satın alıyorsa onu kaynatmıyorlar. Markette satılan günlük sütler elbette kaynatıliyordur. Günlük süt sağılıp gelen süttür bizim buralarda
ben ayın 25inde 6+2 de duydum kalp atışlarını,inşallaah sana da nasip olur arkadaşımmArkadaşlar bebeğinizin kalp atışını ne kadarken duydunuz. Haftaya 7. Haftama başlıyorum heyecanlıyım lütfen cevap yazın.
ben de nekadar cinsiyet şeysi varsa hepsine baktım eğlence olsun diye çin takvimi rus takvimi,bioritim bilmemnesi bi de yabancı bir sitede bişiler vardı anne dogum tarihi baba dogum tarihi giriyorsun hepsin de erkek çıkıyorIkisinde de kız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?