2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay nereler onlar bizde bakalım bioritim filan nerden baktın canım yabancı sitenin linki varsa yazar mısın özelden

Yaaaaaa Allah korusun randevuyu beklemeden gitsemmi
Canım içini rahat tut kalp durması ile o kanama aradında ilişki varmı bilmiyorum ama kanama önemsiz demiş drun birde kalp durması genellikle anneden gelen damarda pıhtılaşma olması neticesinde bebeğin beslenemenesi sonucunda oluyor diğer sebebise drlar ileri derece anomalisi olan bebekleri vücut kabul etmiyor yabancı bir şey olarak görüp bebeği atmaya çalışıyor diye açıklıyorlar

Arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını ne kadarken duydunuz. Haftaya 7. Haftama başlıyorum heyecanlıyım lütfen cevap yazın.
Biz 5+3'de duyduk kalp atışını. Ama ikinci randevumda öğrendim ki bizim ufaklık 3 gün ilerideymiş erken döllenme olmuş heralde. O yüzden 5+6'da kalbini duyduk diyebilirim. Şu an 7+6'yım.

rahim dokusu gebelikte kalınlaşırken bazen de belli noktalardan dökülmeler meydana gelir bu tamamıyle progesteron ostrojen hormonlarının etkileşimiyle alakalıdır ve normal bir durumdur.ultrasonda da gebelerin büyük bir yüzdesinde kesenin oluşmaya başladıgı ilk haftalarda pasif kanama alanları gözükür,bunların çoğu aktif kanamaya dönüşmez ve dışarıdan alınan progesteron desteğiyle kaybolur gider. Endişe duymanı gerektirecek bir durum oldugunu sanmıyorum içini ferah tut.
kalbinin durması olayında da kanama ancak kese tamamen bozulupta vucüt onu atmak istediğinde olur,çoğu zaman kanama başlamadan gebeliğin sonlandıgı ultrason kontrolünde ortaya çıkar. Daha önce kaybın olmadıysa tekrarlayan düüşüklerin yoksa böyle şeyleri aklına getirme. he allah korusun öyle bir durum olursa da kalbi durur gebelik sonlanır vs bu tamamen embriyonun sağlıksız oluşundan kaynaklıdır bunu da unutma,doğa bukonuda hata affetmez kusurlu olanı direk eler,doğal seleksiyon işte.. hayırlısı olan da budur zaten.. kontrolün nezmaan??

Herşey yolunda haftasına uyumlu kalp ritmi gayet güzel demişti. Ayy ne bileyim evde durdukça kendi kendime kuruyorum Allah korusun. Çok teşekkür ederim içim rahatladı

Yok çok şükür cnm ilk gebeliğim. Kalp atiminin gayet iyi olduğunu söyledi. Haftasına uyumlu dedi. Önemsenecek durum değil demişti. Teşekkür ederim canım. Dilerim sağlıkla kucagimiza aliriz. Neden cennet annelerin ayakları altında anlayabiliyorum.

İlk doğumumu figen hanıma yaptım benim normalden sezaryene geçişten biraz sıkıntılıydı ama çok memnunum doktorumdan :) Hatta randevuları ekim'e kadar full dolu oldan yaren hanıma randevu aldım şimdilik
Merhaba bende Central Hospital'a gidiyorum ve oldukça memnunum. İlk doğumumu da orada yaptım. Randevu için asistanları ile görüştüğünüzde yardımcı oluyorlar üstelik.

kanama varsa camasira bulasmadan nasil olur? yalnis gormus olmasin doktor? insallah ciddi sorun yokdur.bence kanama olsaydi illaki camasira bulasirdi.korkma canim.insallah hersey yolundadir
Drun dediği öyle bir kanama değil canım.
Öyle demişti hafif bir kanama var ama önemsenecek bişey değil dedi tedbir amaçlı bir tane iğne vermişti. Kendimi mı kurup duruyorum bilmiyorum herhangi bir durumda kanama olur değil mi benim göreceğim derecede
Benim ilk gebeliğimde de olmuştu canım, korkma. Ultrasondan kese etrafında kanama olduğunu görmüştü dr. Öyle aktif bir kanamam da yoktu. Bir kutu progestan tb kullandım. Kanama alanı kayboldu. Drunun söylediklerine uy, içini ferah tut

Teşekkür ederim. Banada bir tane iğne vermişti. Tamam inşallah canım

Ben hastanede yatarken bi kızada yatıs vermişlerdi kontrol amaçlı
kesenin etrafında kan varmış diye
ama ertesi gün cıkardılar sıkıntılı bi durum değildi demek ki

Herşey yolunda haftasına uyumlu kalp ritmi gayet güzel demişti. Ayy ne bileyim evde durdukça kendi kendime kuruyorum Allah korusun. Çok teşekkür ederim içim rahatladı
Korkma canım benim ikinci gebeliğim hep bu korkuyla geçti her dra gidişimde gerim gerim geriliyordum şimdi bu gebeliğimde çok aklıma getirmemeye çalışıyorum bugece rüyamda bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm demekki hala bilinçaltımdan atamamışım Allah hepimize rahat sağlıklı güzel hamilelikler nasip etsin çok düşünmemeye çalışalım sonra benim kız gibi kolik bebişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…