2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben oyleyim cok fena sis karnim. Kilo mu aldim yoksa şişlik mi anlayamiyorum. Ben kiloyu gobekten alirim cunku

Testlerinizi nerde yaptiriyosunuz devlettemi ozeldemi. Devlette randevu bulmakta zorlaniyorum randevu aldim ama henuz gitmedim haftaya.. ilgilenirlermi sizce

Kan testleri icin gebelikte açlık şartı yok dedi bi arkadasim peki gunun her saati kan alırlarmi is dolayisiyla ogleden sonraları musait olabiliyorum

Sata gore su anda 5+6 gebeyim kanda da cikti hcg 72-185-828-1370 seklinde artti kese de net gozukmedi doktor suphelendi ya gelismiyo ya dis gebelik dedi bende strese girdim ne olcani bilmiyorum
Hm, anladım cnm, ah şu doktorlar allahın izniyle birşey olmaz canm gönlünü ferah tutmaya çalış

Aslnda ilk doğumum ethicada oldu, memnundum ama doktorlarım ayrıldı oradan. Yine Bakırköyde istiyorum evime yakın olsun ve abisiyle aynı yerli olsun diye :) Nisa haatanesiyle ilgili genel olarak olumlu şeyler duyuyorum/okuyorum hep. Bağcılar Medicapark'a da yakın arkadaşım gidiyor kadın doğumdan ve doktorundan oldukça memnun.
Kızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.
Merak etme canım bu çok normal bebe yerini sağlama alıyor Evelallah ve her geçen gün akıl almaz bir hızla büyüyor, başka sebebi yok ve tamamen normal bu sancıma ve batmalar

Evet bu da çoğumuzda oluyor ve gayet normal

Birsey sormak istiyorum 7hafta 4. Gune randevu bulabildim ogleden sonra.. gec kalmis olurmuyum testler icin . Daha erken gitmem gerekliyse ozele gideyim bilemedim simdi

Pamukprncess Karanfil yağını has zeytinyagi ile inceltip minisinin disetlerine surebilirsin.Biraz rahatlatir.Kullanmiyorsan kehribar tasi oneririm.Tenine degerek dursun.1yas sonrasi tamamen en zor dislerin zamani :)

pepitoo Canim degerlerinin gunluk araliklari nedir?Kac gun aralarla yani?
Korkutmak istemem ama deger katladikca risklerin cogalir dis gebelikte degerler 2 gunde normal bile katlayabilir.En sinsi gebelik nerdeyse.
Hicbiyere gitmesen bile pazar acile git yine yaptir kan testi derim.
Insallah sadece makine yanilgisidir♡

İkili test icin şunu söyleyebilirim.Siz hassasiyetinizi belirtin zaten doktor o haftayı es gecmeden ense kalınlığına ultrasonda bakacaktır.Onu tedirgin eden bisy cikarsa mutlaka isteyecektir.
Oyle yaptirmayacam deyince doktorun koru korune es gecmesinede izin vermis olmayin.

2 gunde bir nerdeyse bu degerler en cogu 3 gun var arada cnm benin rahim icinde olusmaya calisan bisey gorunuyo ultrasonda ama net bisey diyemiyo doktor buyuk ihtimal gelismeyen gebelik dedi ama dis gebelik ihtimalinide soyledi yine yarin cok daha iyi bi hastaneye gidicem

Cnm belirtileri bir anda kesilen 2 arkadaşım oldu. Onlarınki 2 ayı doldurduktan sonra kesilmişti ama seninki de çoook farklı bir zaman sayılmaz. Bence stres yapma. Bizi haberdar et

Mide bulantılarınız nasıl kızlar? Çok ilginç ki etrafımda hiç duymadım, gündüz tık yok akşamları feci midem bulanıyor. Bir de her gün balık yiyebilme potansiyeline ve damak tadına sahip ben, balık ve et görmek istemiyorum aklıma gelince bile içim gıcıklanıyor kuru yağsız ve boş baharatlı şeyler istiyor canım. Böyle değişik belirtiler yaşayan var mı aranızda?

kardelen384 keseyi 5+1 de gördük, daha kalp atışını duyamadım çünkü doktora gidemedim. Pzrts randevum var inşallah her şey yolundadır Mart ayında bir düşüğüm var, o nedenle çok korkuyorum.

O zaman bekle derim oncelikle seni takip etmek zorundalar.Hicbisyden cekinme sor ogren anlattir.
Benim dış gebelik oyle olusum fln bile gorunmuyor yeri belli degil dusun.Degerlerimde daha da dusuktu yukselisi fln yani 3 gunde 600se 850 oldu gb dusun.
Insallah gec dollenmedir sadece ♡

Okuyunca yazamadim edemedim :)
Vucut genelde cok yenilenlerden sevilenlerden tiksinir az tukkettiklerini canı ister ya da olmadik seyleri :) Bi denge kuruyor sanirim kendi kendine ihtiyacina gore :)
Allah kolaylik versin,herseylerine degiyor bu bıdıkların♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…