- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.401
Ben oyleyim cok fena sis karnim. Kilo mu aldim yoksa şişlik mi anlayamiyorum. Ben kiloyu gobekten alirim cunkuBeni oğlum inanılmaz yordu bugün çoğunlukla kucağımda taşıdım ve ağrım oluyor kasıklarimda ne yapacağımı şaşırdım o da diş çıkarıyor hemde azıbı de karnım 5 aylık gibi şiş ya aranızda öyle olan var mı
Ben son zamanlarda çok yedim ama hep aynıydı göbek hafif vardı şimdi aşırı adet donemimiz de geldi ondan mı acabaBen oyleyim cok fena sis karnim. Kilo mu aldim yoksa şişlik mi anlayamiyorum. Ben kiloyu gobekten alirim cunku
Canım ben hep üniv hastanesine gitcem ve orda tüm kan değerleri ve idarara bakıldı sen işte yapar mutlakaTestlerinizi nerde yaptiriyosunuz devlettemi ozeldemi. Devlette randevu bulmakta zorlaniyorum randevu aldim ama henuz gitmedim haftaya.. ilgilenirlermi sizce
Hm, anladım cnm, ah şu doktorlarSata gore su anda 5+6 gebeyim kanda da cikti hcg 72-185-828-1370 seklinde artti kese de net gozukmedi doktor suphelendi ya gelismiyo ya dis gebelik dedi bende strese girdim ne olcani bilmiyorum
Aslnda ilk doğumum ethicada oldu, memnundum ama doktorlarım ayrıldı oradan. Yine Bakırköyde istiyorum evime yakın olsun ve abisiyle aynı yerli olsun diye :) Nisa haatanesiyle ilgili genel olarak olumlu şeyler duyuyorum/okuyorum hep. Bağcılar Medicapark'a da yakın arkadaşım gidiyor kadın doğumdan ve doktorundan oldukça memnun.Ben varım Can'ım.
Tam Bakırköy diyemem ama Avrupa yakasında bir yer araştırıyorum ben de. Ama yenidoğan yoğun bakımı olan bir yer tercih etmek istiyorum.
Şuan Yenibosna Nisa ve Bağcılar medipol mega arasındayım. Hakkında olumsuz şey yazılmayan hiçbir hastane görmedim henüz.
Nisa ve medipol hakkında da çok olumsuz ve olumlu yazılar var. Eşim tecrübeleri ve normal doğumu destekleyen çok doktor olması açısından Nisa hastanesi diyor ama kararsızım şimdilik. Medipol de para için gerekli gereksiz her şeyi yapıyor.
Merak etme canım bu çok normal bebe yerini sağlama alıyor Evelallah ve her geçen gün akıl almaz bir hızla büyüyor, başka sebebi yok ve tamamen normal bu sancıma ve batmalarKızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.
Evet bu da çoğumuzda oluyor ve gayet normalAynı şekilde ben de öyle. Sürekli düşecek diye düşünüyorum. Ama dün randevumda sordum çok normal adet ağrısı. Olunca dinlen bol su iç dedi canım.
Bir de tam da bebeğin olduğu yer hapşırınca çok acıyor ben de
2 gunde bir nerdeyse bu degerler en cogu 3 gun var arada cnm benin rahim icinde olusmaya calisan bisey gorunuyo ultrasonda ama net bisey diyemiyo doktor buyuk ihtimal gelismeyen gebelik dedi ama dis gebelik ihtimalinide soyledi yine yarin cok daha iyi bi hastaneye gidicempepitoo Canim degerlerinin gunluk araliklari nedir?Kac gun aralarla yani?
Korkutmak istemem ama deger katladikca risklerin cogalir dis gebelikte degerler 2 gunde normal bile katlayabilir.En sinsi gebelik nerdeyse.
Hicbiyere gitmesen bile pazar acile git yine yaptir kan testi derim.
Insallah sadece makine yanilgisidir♡
Kızlar benim TSH 3,5 dan 1,21 e düşmüş yarın kontrolüm var
Cnm gözün aydın, darısı başıma! Benim de 3,5tu iki hafta önce, şimdi ne oldu hiç bilmiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun ve kaç mg?Kızlar benim TSH 3,5 dan 1,21 e düşmüş yarın kontrolüm var
Cnm belirtileri bir anda kesilen 2 arkadaşım oldu. Onlarınki 2 ayı doldurduktan sonra kesilmişti ama seninki de çoook farklı bir zaman sayılmaz. Bence stres yapma. Bizi haberdar etKizlar herkese selam. Bende mayis annesi olucam Allah'ın izniyle. Yarin sata gore 7+3 ve doktor randevum var. Keseyi ilk 5+2 de gorduk. 5+0 da yoktu. Benim gecen hafta uyku halim vardi cok rahatsiz etmesede gun boyu bulantim vardi. 2 gundur bulantim kesildi uyku halimde bugun kesildi. Belirtilerin kesilmesi icin erken mi. Ya da ara ara gelip gidermi tecrube yasayanlar varsa lutfen yardimci olsun. Yarin randevum var ama dayanamiyorum anlarsiniz halimden. Belirtilerin kesilmesi kotu biseydir diye cok korkuyorum.
2 gunde bir nerdeyse bu degerler en cogu 3 gun var arada cnm benin rahim icinde olusmaya calisan bisey gorunuyo ultrasonda ama net bisey diyemiyo doktor buyuk ihtimal gelismeyen gebelik dedi ama dis gebelik ihtimalinide soyledi yine yarin cok daha iyi bi hastaneye gidicem
Mide bulantılarınız nasıl kızlar? Çok ilginç ki etrafımda hiç duymadım, gündüz tık yok akşamları feci midem bulanıyor. Bir de her gün balık yiyebilme potansiyeline ve damak tadına sahip ben, balık ve et görmek istemiyorum aklıma gelince bile içim gıcıklanıyorkuru yağsız ve boş baharatlı şeyler istiyor canım. Böyle değişik belirtiler yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?