- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.421
Hadi gözünüz aydın, ikinci hamileliğimde benimde geç görünmüştü eğer doktorun keseye sağlıklı diyorsa sıkıntı etme sonradan görünür o, herkesin haftası aynı olmaz, ornegin ilk cocugumda 6 haftalık duyduğum kalp atışlarını ikinci cocugumda 8. Haftada anca duymuştuk bakalım bu bebiş ne zaman gösterecek kendini
Canim uzulme hic sakin. Bu belirtiler bir gelip bir gidiyor. Vucudunuz hormonlara tam alisiyor bulantiniz gidiyor sonra hop hormonlar yine degisiyor siz yine bulanti yasiyorsunuz. Midenizin ne kadar dolu olduguna evin havalandirmasina bile bagli bu. Kanamaniz yoksa turp gibisiniz. Kanamaniz olursa doktora gidersiniz ilac verir onceden gerek yok. Rahatlayacaksaniz yine gidin doktora ama bosuna uzmeyin kendiniziKizlar herkese selam. Bende mayis annesi olucam Allah'ın izniyle. Yarin sata gore 7+3 ve doktor randevum var. Keseyi ilk 5+2 de gorduk. 5+0 da yoktu. Benim gecen hafta uyku halim vardi cok rahatsiz etmesede gun boyu bulantim vardi. 2 gundur bulantim kesildi uyku halimde bugun kesildi. Belirtilerin kesilmesi icin erken mi. Ya da ara ara gelip gidermi tecrube yasayanlar varsa lutfen yardimci olsun. Yarin randevum var ama dayanamiyorum anlarsiniz halimden. Belirtilerin kesilmesi kotu biseydir diye cok korkuyorum.
Cnm gözün aydın, darısı başıma! Benim de 3,5tu iki hafta önce, şimdi ne oldu hiç bilmiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun ve kaç mg?
Gunaydin anneler, bugun ilk Ultrasonum old. Vajinal baktilar bebek 10 haftadan kucukse cikmaz dediler ama bebwwgin kollarini bile gorduk. Eve gidince resmini atacagim. Kalp atisi 175di.
Yas 29 sehir van sat 25.07.2017 dogum tarihi 01.05.2018 2. Bebekİyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
Gebelik döneminde TSH da dalgalanmalar çok sık yaşanır. Bulantılarının sebebi TSH da ki düşüştür muhtemelen bu olur cünkü gebelik durumunda. Doktorun da bunun için git müdahale etsinler TSH ına,bulantı kusma derdinden de kurtulmuş olursun böylece diye demiştir muhtemelen.çünkü aşırı kusma sıvı dengesizliği yaratacağı için hem seni hem bebeği sıkıntıya sokar,bir an önce çözüme kavuşsun diye hemen git demiştir,endişe etmeni gerektirecek birşey Yok için rahat olsun
Hayırlı olsun Can'ım. Ya 9. Haftada bile niye vajinal baktılar ki... benim de önümüzdeki hafta kontrolüm var 9. Hafta olacak. Artık vajinal bakmazlar herhalde dedim ama belli olmaz desene.Gunaydin anneler, bugun ilk Ultrasonum old. Vajinal baktilar bebek 10 haftadan kucukse cikmaz dediler ama bebwwgin kollarini bile gorduk. Eve gidince resmini atacagim. Kalp atisi 175di.
İyi akşamlar arkadaşım tsh ın kaç çıktı. Benim 0.003 çıkmıştı. Düşük çıkması bebekte düşüğe sebep oluyormuş. Ben de birsürü test yapıldı ve ultrason çekildi hepsi temiz çıkınca zehirli guatr denilen şey olmadığına sadece betahcg fazlalığından tiroidin uyarılması olduğu anlaşıldı. Ama yalın arkadaşım 2 ilaç kullanıyor günde. Kalp çarpıntısı yorgunluk bulantı kilo verme gibi belirtilerin. Var mı senin de :-(
Bende merak ediyorum acaba ne zaman vajinal bakma bitecek diye her gittigimde vajinal muayene oluyorumHayırlı olsun Can'ım. Ya 9. Haftada bile niye vajinal baktılar ki... benim de önümüzdeki hafta kontrolüm var 9. Hafta olacak. Artık vajinal bakmazlar herhalde dedim ama belli olmaz desene.
Kızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.
canım aynısı bende var dün sanki bıçak sapladılar karnıma. bugünde bildiğin adet sancım vardı . bendede bi düşük olunca acayip korktum. allah hepimizin bebeklerini esirgesin.
Aynı şekilde ben de öyle. Sürekli düşecek diye düşünüyorum. Ama dün randevumda sordum çok normal adet ağrısı. Olunca dinlen bol su iç dedi canım.
Bir de tam da bebeğin olduğu yer hapşırınca çok acıyor ben de
Ya kızlar bu gece ben de çok kötüydüm. Sürekli sancım vardı. İlk hamileliğimde olmamıştı böyle bişey. Kanamam falan yok ama sabaha kadar kaç kere lavaboya gittim geldim bilmiyorum. Birazdan dr a gidicem. Umarım normal birşeydirHepimizde aynı endişe demek ki. 4-5 gündür de gribim. Öksürdükçe iyice ağrı saplanıyor. Allahın izniyle şu 9 ayı bir atlatsaydık. Umarım hepimizin bebişi iyidir kızlar.
Canım kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum. Ama için rahat değilse bi git dra.Kizlar herkese selam. Bende mayis annesi olucam Allah'ın izniyle. Yarin sata gore 7+3 ve doktor randevum var. Keseyi ilk 5+2 de gorduk. 5+0 da yoktu. Benim gecen hafta uyku halim vardi cok rahatsiz etmesede gun boyu bulantim vardi. 2 gundur bulantim kesildi uyku halimde bugun kesildi. Belirtilerin kesilmesi icin erken mi. Ya da ara ara gelip gidermi tecrube yasayanlar varsa lutfen yardimci olsun. Yarin randevum var ama dayanamiyorum anlarsiniz halimden. Belirtilerin kesilmesi kotu biseydir diye cok korkuyorum.
Hayırlı olsun Can'ım. Ya 9. Haftada bile niye vajinal baktılar ki... benim de önümüzdeki hafta kontrolüm var 9. Hafta olacak. Artık vajinal bakmazlar herhalde dedim ama belli olmaz desene.
Bende merak ediyorum acaba ne zaman vajinal bakma bitecek diye her gittigimde vajinal muayene oluyorum
Ya kızlar bu gece ben de çok kötüydüm. Sürekli sancım vardı. İlk hamileliğimde olmamıştı böyle bişey. Kanamam falan yok ama sabaha kadar kaç kere lavaboya gittim geldim bilmiyorum. Birazdan dr a gidicem. Umarım normal birşeydir
Canım kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum. Ama için rahat değilse bi git dra.
Tolga sisliSamsunda hangi doktora gidiyorsun?
canim sen 2015 eylul annelerinde var miydinYas 29 sehir van sat 25.07.2017 dogum tarihi 01.05.2018 2. Bebek
Kehribar çok duydum ama gücüne inanamadim aslında denesem iyi olur teşekkürler tatlımPamukprncess Karanfil yağını has zeytinyagi ile inceltip minisinin disetlerine surebilirsin.Biraz rahatlatir.Kullanmiyorsan kehribar tasi oneririm.Tenine degerek dursun.1yas sonrasi tamamen en zor dislerin zamani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?