2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Tsk ederim benim de ikinci olucak kısmet olursa umarım bi an evvel hayırlı haberler alırız hepimiz

Canim uzulme hic sakin. Bu belirtiler bir gelip bir gidiyor. Vucudunuz hormonlara tam alisiyor bulantiniz gidiyor sonra hop hormonlar yine degisiyor siz yine bulanti yasiyorsunuz. Midenizin ne kadar dolu olduguna evin havalandirmasina bile bagli bu. Kanamaniz yoksa turp gibisiniz. Kanamaniz olursa doktora gidersiniz ilac verir onceden gerek yok. Rahatlayacaksaniz yine gidin doktora ama bosuna uzmeyin kendinizi

Gunaydin anneler, bugun ilk Ultrasonum old. Vajinal baktilar bebek 10 haftadan kucukse cikmaz dediler ama bebwwgin kollarini bile gorduk. Eve gidince resmini atacagim. Kalp atisi 175di.

Çok sevindim canım gözün aydın :) bugün de benim kontrolüm var darısı başıma inşallah :)

teşekkür ederim ya, öyle telaş yaptırınca kötü birşey sandım cok napcağımı şaşırdım nettende baktım biraz normalmiş ilk 3 ay düşüş olması.

Gunaydin anneler, bugun ilk Ultrasonum old. Vajinal baktilar bebek 10 haftadan kucukse cikmaz dediler ama bebwwgin kollarini bile gorduk. Eve gidince resmini atacagim. Kalp atisi 175di.
Hayırlı olsun Can'ım. Ya 9. Haftada bile niye vajinal baktılar ki... benim de önümüzdeki hafta kontrolüm var 9. Hafta olacak. Artık vajinal bakmazlar herhalde dedim ama belli olmaz desene.

Benim 0.018 değerim dr dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi ptesi dahiliyeye gitcem bakalım ne dicek. Cok yorgunluk ve uyku hali var bende çarpıntı yok ama ben hep gebeliğe yormuştum iş yerinde bile uyuyacak hale geliyodum troidden dedi doktor. Ama beni en cok mahveden bulantılar ve kusma oldu. Bakalım ptesi doktor ne diyecek. Benim iş arkadaşımda kullandı guatrda ilaç ama doğurunca geçmişti.

Hayırlı olsun Can'ım. Ya 9. Haftada bile niye vajinal baktılar ki... benim de önümüzdeki hafta kontrolüm var 9. Hafta olacak. Artık vajinal bakmazlar herhalde dedim ama belli olmaz desene.
Bende merak ediyorum acaba ne zaman vajinal bakma bitecek diye her gittigimde vajinal muayene oluyorum

Kızlar ya bu akşam çok ağrım var. Kasıklarıma şiddetli batmalar oluyor. Bir şey kopar gibi içimden. Önceden bu haftalarda düşüğüm olduğundan endişeliyim diken üstündeyim.

canım aynısı bende var dün sanki bıçak sapladılar karnıma. bugünde bildiğin adet sancım vardı . bendede bi düşük olunca acayip korktum. allah hepimizin bebeklerini esirgesin.

Hepimizde aynı endişe demek ki. 4-5 gündür de gribim. Öksürdükçe iyice ağrı saplanıyor. Allahın izniyle şu 9 ayı bir atlatsaydık. Umarım hepimizin bebişi iyidir kızlar.
Ya kızlar bu gece ben de çok kötüydüm. Sürekli sancım vardı. İlk hamileliğimde olmamıştı böyle bişey. Kanamam falan yok ama sabaha kadar kaç kere lavaboya gittim geldim bilmiyorum. Birazdan dr a gidicem. Umarım normal birşeydir
Canım kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum. Ama için rahat değilse bi git dra.

Günaydın kızlar benimde gecem rahat değildi batmalarım ağrılarım oldu hep.eşimde il dışındaydı onun verdiği tedirginlikle doğru düzgün uyuyamadım

Cok ısrar ettim vajinal bakmayın, Türkiye de 6 haftalık hamileler normal baktiriyor dedim ama kabul ettiremedim. Artik bebeğin kafası kolları gövdesi görünüyordu. Bir de sürekli kıpır kipir hareket ediyordu. Sonra yer değiştirdi filan. Vajinal bakınca çok görüntü veriyor sanırım

Bende merak ediyorum acaba ne zaman vajinal bakma bitecek diye her gittigimde vajinal muayene oluyorum

Ben buradaki butun kalan annelerin karindan olduğunu düşünüyordum :)

Canım geçmiş olsun. Rahim genleşmesi olabilirmis. rahimde ağrı olduğunda çok daha su icmeniz gerekiyormuş. Mutlaka az az da olsa için susuz kalmayın. Siz tecrubeliymissiniz, yine tabiki doktora gidin iyice bir baksınlar bebek nerede niye sancı yapmış. Geçmiş olsun. Inşallah her şey yolundadir

Pamukprncess Karanfil yağını has zeytinyagi ile inceltip minisinin disetlerine surebilirsin.Biraz rahatlatir.Kullanmiyorsan kehribar tasi oneririm.Tenine degerek dursun.1yas sonrasi tamamen en zor dislerin zamani :)
Kehribar çok duydum ama gücüne inanamadim aslında denesem iyi olur teşekkürler tatlım

Sabah sabah bir şu fotoyu hikayeme koydum en yakınım dediğim arkadaşım şunu yazmış nasıl böyle der anlamıyorum bebeğim 17 aylık kucağımda mışıl mışıl uyur bu yazdiginin mantığı ne peki şimdi yazı ve paylaştığım hikâye burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…