2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kilosu ve şartlar uygunsa niye uğraşmayasın canım ne güzel Allah gönlüne göre versin benim ilki sezeryan inşallah sağ Salim 36 doldurayım ben bile tepinmeyi düşünüyorum

Anladım canım ben ücretsiz sandım. Çok haklısın ozaman. Özeldeki doktora güveniyorsan ona da olabilirsin aslında

LastMadOnEarth canm meraba sennle durumumuz ayni boyu uzun kendisi kilolu haftasi onde gebelik sekerim var ama suyu yuksek degil irilignn kendinde de olablcgi sekerinde tetikledigi soyleniyo ki oyle asiri bi sekerim cikmiyo son zamanlarda diyeti bozmama ragmen muhtemelen bende sezeryan olcam pazartsi gel demsti gecen hafta ki bana kilosunu bile soylemedi nyse pazartside 23 nisan diye sali gtcem bende cumaya fln gun vericek bence 4 kilo olmadysa bile olmasina ramak kalmstr gercektn normal digurnak buyuk bi hayalimdi napalim bebekler iyi olsun yeter en buyuk merakimdan biride dogdugunda kafasi nasil olcak EvBoregi bebisnn bas buyuklugu nasil acaba eminim cok tatlidir ama :)

Maşallah ne güzel bir annemiz normol doğum yolunda ilerliyor :) hayırlısı olsun sen ve bebişin için bayanığraştırmış bugün seni ama yaramış :)

Ben de mi gitsem bNa da yaparlar belki ya. Dediğin gibiyim ben de aynı alttan bakarlar doğumu tetikler diye korkuyorum.
Cok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
Hadi gözünaydın canım çok sevindim sen de haftaya kurtuluyorsun

Bıçak saplanması vajina girişine mi oluyordu peki karnına mı canım

Anladım canım ben ücretsiz sandım. Çok haklısın ozaman. Özeldeki doktora güveniyorsan ona da olabilirsin aslında
Oğluşum onun vesilesi ile geldi 10 ay olmadı ona gittik yumurta takibi yapmıştı hamile kaldım o ay, hiç unutmuyorum arayıp sabaha karşı iliski bak demişti nerelere geldik şimdi doğmasını bekliyoruz zaman ne çabuk geçiyor. Doktor güler yüzlü eğlenceli biri o yaparsa rahat olurum cnm.

Hayırlı haberlerle gel inşallah. Allah yardımcın Olsun
Maşallah canım gözünaydın

Kızlar çok tatlısınız

Ben de gece yürüyüp 6 katı çıkmayı düşünüyorum.. neden çünkü kafayı yedim! :)

Kilosu ve şartlar uygunsa niye uğraşmayasın canım ne güzel Allah gönlüne göre versin benim ilki sezeryan inşallah sağ Salim 36 doldurayım ben bile tepinmeyi düşünüyorum
Çatıya haftaya bakcak doktorum 39+1 de niye bu kadar geç bakıyor anlamadım . Kilosu da üç hafta üst üste 3 kilo çıktıktan sonra bu hafta 3300 dedi artık be kadar doğru bilemiyorum:) sen de normali mi deniceksin

Aaa süpermiş hiç kaçırma canım at sezeryan masasına kendini. Çok güzel sabrettin sonucu da güzel olur sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Hurma süt yaptı bana kiloyla yesekte olmazsa olmuyor dünden beri 8-5 ayaktayim yürüyorum o da ise yaramadı. Demekki gelecek olan geliyor.
Evet burda 2-3 kişi aynı durumdayız:)yok bizimkiler illa kestirme yoldan gelmeyi istiyolar ama normal doğum yapanları çok kıskanıyorum hurmanın süt yapması iyi gidip bir kilo daha alayım:)

Valla çok ilginç keşke sizin sancılarınız bize gelse ben nst de en fazla 26 yı gördüm onda bile heyecanlandım yükselcek diye ki düşmeye başladı hemen

Evet burda 2-3 kişi aynı durumdayız:)yok bizimkiler illa kestirme yoldan gelmeyi istiyolar ama normal doğum yapanları çok kıskanıyorum hurmanın süt yapması iyi gidip bir kilo daha alayım:)
Bende sezeryan olcaksa bile azcık sancı falan çekeyim tecrübeli olayım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…