- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.261
Ayyy aynı günümüz senle bende 8de hastanede olcamCok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
Kilosu ve şartlar uygunsa niye uğraşmayasın canım ne güzel Allah gönlüne göre versin benim ilki sezeryan inşallah sağ Salim 36 doldurayım ben bile tepinmeyi düşünüyorumAmin inşallahnapim bnde kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum. sezeryana kesinlikle karşı değilim sadece çok sabırsızım doktorumda son ana kadar bekler sezeryan için o yüzden tepinip duruyorum gelsin diye
canım keşke bende de olmasa, çünkü doğum sezaryen olacak ve bu 100 ler beni telaşlandırdı. gerçi doktor nedense önemsemedi hatta önemli bir sancın yok dedi. belki de beni telaşlandırmak istemedi. birazdan yükleyebilirsem yükleyeyim nst sonucunuAy bende niye tık yok yaa
Anladım canım ben ücretsiz sandım. Çok haklısın ozaman. Özeldeki doktora güveniyorsan ona da olabilirsin aslındaTatlım baksın ama muayene edecek ondan sonra gün verecek muayenesi de ücretli hale bire muayene oluyorum bu ne iş. benim sıkıntım bu arada doğum baslarsa ne yapalım? O kısımda bakmaz sadece sezeryan ise oda para icin gelecek.
Ay inş sağlıkla kucağımiza alırız cnm hepimiz kısmet bakalım şimdi de gelmek isterlerseAyyy aynı günümüz senle bende 8de hastanede olcam
Maşallah ne güzel bir annemiz normol doğum yolunda ilerliyor :) hayırlısı olsun sen ve bebişin için bayanığraştırmış bugün seni ama yaramış :)Vallahi bugün öyle bir nst yaşadım ki sorma cnm. Nst ye girdim öncesinde tatlıdan yememe rağmen hiç hareket etmedi uyudu ful. Doktor tekrar cektir dedi. Tekrar gittim nst ye. Kağıt sıkıştı daha sonra kağıt bitti sonra benmki bir hareketlendi alet yerinde durmadı kalp atışlarını algılamadi makine. Tekrar tekrar yaptık bugün. Tabi bu arada öğle arasına girildi doktor gitti. Öğleden sonra ameliyata girmis bekle Allah bekle. Neyse gosterdim. Sancı görünmuyor. Herşey yolunda çok Şükür. 3.300 Gr olmuş
Suyu vs iyi dedi.41 e Kadar yolu var dedi. Haberler böyle cnm
Ben de mi gitsem bNa da yaparlar belki ya. Dediğin gibiyim ben de aynıKızlar dün gece yazmıştım sancım vardı yanmalı bel ağrısı.. Gece uyurken 2 kere uyandırdı beni adet ağrısı gibi ağrı ve göbek deliğinden aşağı sıkışma itişme gibi bişi oldu sık sık.. Sabah vajinamda bıçak saplanması gibi ağrılar vardı. Gece duş alıp temizlenip yatmıştım ne olur ne olmaz die.. Sabah dedim eşime kalk bu sancıların geçeceği yok .. kan yok su yok yat dedi.. Dedim yok gidelim.. Bizim özel doktor yarım saat uzaklıkta devlet 5 dk.. Eşim devlette baktıralım nts de, bence bişi çıkmıcak işe gitmem lazım dedi.. Neyse devlete gittik.. Ultrasonda bebek kanala girmek üzere girmeye başlamış gibi şeyler dedi doktor.. Dedim kapalıydı 4.5 cm falan ne durumda o kapalılık.. Yok dedi kapalılık incelmiş.. Alttan bakmadı nts ye git sancın çıkar dedi.. 70 90 sancılar çıktı... yatırcam seni dedi doktor, yok dedim ben özelde doğurmak istiyordum yanlış anlamazsanız.. Serum takalım sana o zaman dedi vitamin öyle git.. Taktılar.. Serum dan sonra nts ye gir dedi.. 50lere düşmüş sancılarım. Bence eve git dedi.. Sık sık gelirse özel doktoruna öyle git dedi.. Serum dan sonra acayip uyku çöktü eve geldim uyudum.. Şimdi daha az sancım.. Artarsa gideriz dedik.. Netten baktım bu tarz serumlar sancı kesermiş doğum ertelermiş falan keşke taktırmasamıydım.. Odadan çıkarken doktor sen hazırlıklı ol bu haftasonu gelir bence bebeğin dedi ama.. Şimdi habire uykuluyum sancı hafif hafif
Hadi gözünaydın canım çok sevindim sen de haftaya kurtuluyorsunCok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
Bıçak saplanması vajina girişine mi oluyordu peki karnına mı canımEve geldiğimden beri yarım saatte hatta saatte 1, bazen 2 de oluyor ard arda adet sancısı gibi ama o bıçak saplanması yok artk.. Onun haricinde sürekli bi iş yapmışım yorulmuşum ağrısı var çok hafif belimde..
Oğluşum onun vesilesi ile geldi 10 ay olmadı ona gittik yumurta takibi yapmıştı hamile kaldım o ay, hiç unutmuyorum arayıp sabaha karşı iliski bak demiştiAnladım canım ben ücretsiz sandım. Çok haklısın ozaman. Özeldeki doktora güveniyorsan ona da olabilirsin aslında
Hayırlı haberlerle gel inşallah. Allah yardımcın Olsunkızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Maşallah canım gözünaydınBiz kontrolden geldik arkadaşlarGeçen hafta hareketsiz diye iple çekiyordum bugünü. Çok şükür bir sıkıntı yok 2600 gr olmuşuz. Normal dedi doktor. Kan ilacı hariç bütün ilaçları bıraktırdı son ay diye boool bol yürüyüş yap ya da evde bi pilates topu üzerinde oturup yavaş yavaş zıpla dedi. Normal doğumu kolaylaştırdığını söyledi. Ama doğum anı gelmeden kesin birşey söyleyemeyiz dedi. Dün 4000 gr normal doğum yaptırdım ama 2. çocugu olduğu için kolay oldu, ilk olsa yapamazdı dedi. Tamamen kişiye göre değişen bir durum. Yani son dakikaya kadar hiç birşey belli değil
Sancısı olanlardan aldığım gazla gittim bi güzel dans ettim çömeldim . Sonra üstüne bi güzel sıcak duş alıp kendimi haşladım .Şimdide ada çayımı yudumlarken belki bir iki sancı gelir diye bekliyorum
Ben de yer sildim normalde asla DNA’mda yokhh :) herşeyin altına çömele çömele sildim kendime şaşırdım :) ama cocuk kanala girsin diye yapamayacağım şey yok gideyim de kaynar suyla haşlayayım bari bende kendimi :)
Ben de gece yürüyüp 6 katı çıkmayı düşünüyorum.. neden çünkü kafayı yedim! :)Ohh maşallah git haşla sende kendini gerçi bi işe yaramadı sankievimin hemen yanında bi elli tane falan merdiven var gözüm orada şimdi gidip bir iki tur inip çıksam ne yapıyor bu deli derler mi diye düşünüyorum
Hurma süt yaptı banaBende haşladım kendimi hurma yedim oturdum kalktım tık yokayyy sezaryan sana geliyorum
Çatıya haftaya bakcak doktorum 39+1 de niye bu kadar geç bakıyor anlamadım . Kilosu da üç hafta üst üste 3 kilo çıktıktan sonra bu hafta 3300 dedi artık be kadar doğru bilemiyorum:) sen de normali mi deniceksinKilosu ve şartlar uygunsa niye uğraşmayasın canım ne güzel Allah gönlüne göre versin benim ilki sezeryan inşallah sağ Salim 36 doldurayım ben bile tepinmeyi düşünüyorum
Aaa süpermiş hiç kaçırma canım at sezeryan masasına kendini. Çok güzel sabrettin sonucu da güzel olur sağlıkla kavuşursunuz inşallahOğluşum onun vesilesi ile geldi 10 ay olmadı ona gittik yumurta takibi yapmıştı hamile kaldım o ay, hiç unutmuyorum arayıp sabaha karşı iliski bak demiştinerelere geldik şimdi doğmasını bekliyoruz zaman ne çabuk geçiyor. Doktor güler yüzlü eğlenceli biri o yaparsa rahat olurum cnm.
Evet burda 2-3 kişi aynı durumdayız:)yok bizimkiler illa kestirme yoldan gelmeyi istiyolarHurma süt yaptı banakiloyla yesekte olmazsa olmuyor dünden beri 8-5 ayaktayim yürüyorum o da ise yaramadı. Demekki gelecek olan geliyor.
Valla çok ilginç keşke sizin sancılarınız bize gelsecanım keşke bende de olmasa, çünkü doğum sezaryen olacak ve bu 100 ler beni telaşlandırdı. gerçi doktor nedense önemsemedi hatta önemli bir sancın yok dedi. belki de beni telaşlandırmak istemedi. birazdan yükleyebilirsem yükleyeyim nst sonucunu
Ben de gece yürüyüp 6 katı çıkmayı düşünüyorum.. neden çünkü kafayı yedim! :)
Bende sezeryan olcaksa bile azcık sancı falan çekeyim tecrübeli olayım diyorum :)Evet burda 2-3 kişi aynı durumdayız:)yok bizimkiler illa kestirme yoldan gelmeyi istiyolarama normal doğum yapanları çok kıskanıyorum hurmanın süt yapması iyi gidip bir kilo daha alayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?