2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım maalesef bn iki gündür çıkamıyorum yarında çıkamicam büyük ihtimal eşim üçte iş alıyor öğlen gece 11 de çıkıyor . Şimdi tek çıksam suyum falan gelir dışarda diye çıkmıyorum . Hani korkumdan değilde altıma işemiş gibi olurum utanırım diyepazar günü gezcem bol bol inşallah .

Kızlar hepinize merhaba,iki gün girmedim 1000 sayfa okunmamis var:)dogum yapanları yürekten tebrik ediyorum.hepsinin gözü aydın olsun.böyle doğumlar oldukça bende tirstim baya kendimi temizliğe verdim.kızımın kıyafetlerini yok yikadimm sonunda.utusu kaldı.ennkorktugum şey muayeneye girip doguma alınmak.herşey hazır olunca gel kızım diyorum sürekli.iki hafta önceki nst de bişey çıkmamıştı.bu salı tekrar giricem. 7-8 mayis gün vermişti ama heran herşey olabilirhepimiz için en doğru zaman bebekler icin en sağlıklı zamanda öyle olsun doğumlar inşallah.

Kızlar yaa suratına bakin yavrumun sıkışmış, cama yapışmış sanki. Dili de dışarda ay yicem gelsin Eki Görüntüle 2138965
Hahaha ay çok güldüm yA. Gerçekten de cama yapışmış gibi kuzucuk. Sıkılmış o da içerde yüzü düşmüş. Yerim onu yA. Nasıl bi mucize nasıl bi güzellik. Yakın zamanda dokunacaksın ona düşününce tüylerim diken diken.

Ay o korku bende de var. Dün çok uzun zaman şonra otobüse bindim. Kısa mesafe. Taksi bulamadım. Sağolsun yurdum insanı da yer vermedi ay o kısa mesafede neler geçti aklımdan. Suyum gelse naparım o an dedim şoföre bağıramam utanırım yanımdaki kadınlara baktım hangisinden yardım isterim diye ne dualar ettim allahım sorunsuz ineyim şu otobüsten diye. Ama ders oldu o korku. Bi daha asla binmem

Can'ım hazırla artık. Ütüyü geciktirme bence. En azından hastane çantasına koyacaklarını ütüle. Ne olur ne olmaz.

Benim şekerim de yok canım, doktora da bugün dedim normal olması için bi diyet falan yapmam gerekir mi diye sordum bi profa da sordum hayır onunla ilgisi yok ne yersen ye şekerin yok dedi. hayırlısı olsun inşallah canım ben de çok istiyordum normali ama kısmet buymuş

Ah o serumu taktırmasamıydım die kafamı vuruyorum.. Baya sıktı sancılarım ne güzel.. Doğuruverseydim.. O mu kesti ki sancılarımı.. Ah aaaahhh
aynen canım ben de o yüzden söylemiştim, haftan gayet iyi doğuverseydi keşke diye. ama demek kısmet değilmiş ne zaman nefes alacağını Allah biliyor hayırlısı buymuş, serumun etkisi geçince yine gelir belki de sancıların. canını sıkma daha bebişin karnında geçireceği gün varmış diye düşün

Aaa niye kimse yer vermedi ki bana veriyolar hep . Ama tek çıkmamız artık sakıncalı sanki . En iyisi yanımızda biri varken gezmek

Kızlar bir bende mi ağrı sızı yok yaa ne sancı, ne kasılma, ne adet ağrısı, hiç birşey yok yalancı sancıda yaşamadım hiç sertleşmede hiç yaşamadım. Bugün sabah sağlık ocağına yürüyerek gittim birde market market gezdim sancım olsun birşeyler olsun diye ama tık yok. Halbuki geçen hafta kanala girmeye başlamış dedi doktorum. Acaba ben mi hissetmiyorum ki acı eşiğim yüksek biraz benim. Safra ameliyatında bile sadece karnımı tutup azcık terlemiştim doktorum şuan duvarları tırmalıyor olman lazım demişti. Yoksa benim oğluşun geleceğimi yok acaba

Canim ben 2500 dogmusum cocuklugumdan itibaren hep balik etliyim bir iki yasinda annemlerle sofraya oturur gayet iyi yermisim yetiskin gibi onlar ne yiyorsa hatta domates tursusu yermisim yanaklarim kizarir saklarlarmis dokunmasin diye sofranin altinda ararmisim . Boyum da 166 Kiz kardesim 3500 dogdu bebekken fena degildi yanaklari falan ama cocuklugumdan simdiye dek hep zayif ve minyondu 48-50 kilo 155 boy 27 yasinda . Ne annem ne babam minyon. Yani dogum kilosuyla hic alakasi yok ilerde nasil olacagi biraz genetik onceki kusaga da cekebiliyor anne babadan ayri biraz da beslenmeyle alakali. O dogunca nasil toparlanir zayif doganlar daha cabuk kilo alip daha saglikli oluyolar hic canini siktigina degmez bak goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…