- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.281
Canım maalesef bn iki gündür çıkamıyorum yarında çıkamicam büyük ihtimalKızlar hergün dışarı çıkıyor musunuz. Ay valla bunaldım evde. Ama çok fena adet sancım var ve belim çok ağrıyor. Yani kesin nst ye girsem sancı Çıkar. Evde oturayım dursun diyorum. Ama okadar sıkıldım ki gelirse de gelsin napayım diyorum.
O da sıkılmış sanki annesi içerde durmaktanKızlar yaa suratına bakin yavrumun sıkışmış, cama yapışmış sanki. Dili de dışarda ay yicem gelsinEki Görüntüle 2138965
Allah yardım etsin hepimize önden gitme sorunu bende de var maalesef şekerden sanirimTabi cnm bu gün en düşük söyleyen 3700 kilosu dedi kafa çapı karın çevresi geniş artık normali zorlayamam belli bekledikçe risk artar.
Vajina içinde oluyor.. Şimdi yine başladı az az bıçak gibi ...Bıçak saplanması vajina girişine mi oluyordu peki karnına mı canım
Amin cnm. Şeker çıkmadı bende cnm, ailelerimiz ve biz iriyiz eşimle genetik sanirim.Allah yardım etsin hepimize önden gitme sorunu bende de var maalesef şekerden sanirim
Cnm bir aydır yasiyorum ben otursamda yurusemde normal dedi doktor.Vajina içinde oluyor.. Şimdi yine başladı az az bıçak gibi ...
HahahaKızlar yaa suratına bakin yavrumun sıkışmış, cama yapışmış sanki. Dili de dışarda ay yicem gelsinEki Görüntüle 2138965
Ay o korku bende de var. Dün çok uzun zaman şonra otobüse bindim. Kısa mesafe. Taksi bulamadım. Sağolsun yurdum insanı da yer vermediCanım maalesef bn iki gündür çıkamıyorum yarında çıkamicam büyük ihtimaleşim üçte iş alıyor öğlen gece 11 de çıkıyor . Şimdi tek çıksam suyum falan gelir dışarda diye çıkmıyorum . Hani korkumdan değilde altıma işemiş gibi olurum utanırım diye pazar günü gezcem bol bol inşallah .
Can'ım hazırla artık. Ütüyü geciktirme bence. En azından hastane çantasına koyacaklarını ütüle. Ne olur ne olmaz.Kızlar hepinize merhaba,iki gün girmedim 1000 sayfa okunmamis var:)dogum yapanları yürekten tebrik ediyorum.hepsinin gözü aydın olsun.böyle doğumlar oldukça bende tirstim baya kendimi temizliğe verdim.kızımın kıyafetlerini yok yikadimm sonunda.utusu kaldı.ennkorktugum şey muayeneye girip doguma alınmak.herşey hazır olunca gel kızım diyorum sürekli.iki hafta önceki nst de bişey çıkmamıştı.bu salı tekrar giricem. 7-8 mayis gün vermişti ama heran herşey olabilirhepimiz için en doğru zaman bebekler icin en sağlıklı zamanda öyle olsun doğumlar inşallah.
Evet haklısın ayaklarım sistide biraz havaya kaldırdım.acaba utuyu oturarak yapabilir miyim? Daha mi yorarCan'ım hazırla artık. Ütüyü geciktirme bence. En azından hastane çantasına koyacaklarını ütüle. Ne olur ne olmaz.
Canım ben biraz oturarak yaptım biraz ayakta biraz da eşime yaptırdım. Çok yorucu ufak tefek birsürü cikiyorEvet haklısın ayaklarım sistide biraz havaya kaldırdım.acaba utuyu oturarak yapabilir miyim? Daha mi yorar
Benim şekerim de yok canım, doktora da bugün dedim normal olması için bi diyet falan yapmam gerekir mi diye sordum bi profa da sordum hayır onunla ilgisi yok ne yersen ye şekerin yok dedi. hayırlısı olsun inşallah canım ben de çok istiyordum normali ama kısmet buymuşLastMadOnEarth canm meraba sennle durumumuz ayni boyu uzun kendisi kilolu haftasi onde gebelik sekerim var ama suyu yuksek degil irilignn kendinde de olablcgi sekerinde tetikledigi soyleniyo ki oyle asiri bi sekerim cikmiyo son zamanlarda diyeti bozmama ragmen muhtemelen bende sezeryan olcam pazartsi gel demsti gecen hafta ki bana kilosunu bile soylemedi nyse pazartside 23 nisan diye sali gtcem bende cumaya fln gun vericek bence 4 kilo olmadysa bile olmasina ramak kalmstr gercektn normal digurnak buyuk bi hayalimdi napalim bebekler iyi olsun yeter en buyuk merakimdan biride dogdugunda kafasi nasil olcak @EvBoregi bebisnn bas buyuklugu nasil acaba eminim cok tatlidir ama :)
aynen canım ben de o yüzden söylemiştim, haftan gayet iyi doğuverseydi keşke diye. ama demek kısmet değilmiş ne zaman nefes alacağını Allah biliyor hayırlısı buymuş, serumun etkisi geçince yine gelir belki de sancıların. canını sıkma daha bebişin karnında geçireceği gün varmış diye düşünAh o serumu taktırmasamıydım die kafamı vuruyorum.. Baya sıktı sancılarım ne güzel.. Doğuruverseydim.. O mu kesti ki sancılarımı.. Ah aaaahhh
Aaa niye kimse yer vermedi ki bana veriyolar hep . Ama tek çıkmamız artık sakıncalı sanki . En iyisi yanımızda biri varken gezmekHahahaay çok güldüm yA. Gerçekten de cama yapışmış gibi kuzucuk. Sıkılmış o da içerde yüzü düşmüş. Yerim onu yA. Nasıl bi mucize nasıl bi güzellik. Yakın zamanda dokunacaksın ona düşününce tüylerim diken diken.
Ay o korku bende de var. Dün çok uzun zaman şonra otobüse bindim. Kısa mesafe. Taksi bulamadım. Sağolsun yurdum insanı da yer vermediay o kısa mesafede neler geçti aklımdan. Suyum gelse naparım o an dedim şoföre bağıramam utanırım yanımdaki kadınlara baktım hangisinden yardım isterim diye ne dualar ettim allahım sorunsuz ineyim şu otobüsten diye. Ama ders oldu o korku. Bi daha asla binmem
Canim ben 2500 dogmusum cocuklugumdan itibaren hep balik etliyim bir iki yasinda annemlerle sofraya oturur gayet iyi yermisim yetiskin gibi onlar ne yiyorsa hatta domates tursusu yermisim yanaklarim kizarir saklarlarmis dokunmasin diye sofranin altinda ararmisim . Boyum da 166 Kiz kardesim 3500 dogdu bebekken fena degildi yanaklari falan ama cocuklugumdan simdiye dek hep zayif ve minyondu 48-50 kilo 155 boy 27 yasinda . Ne annem ne babam minyon. Yani dogum kilosuyla hic alakasi yok ilerde nasil olacagi biraz genetik onceki kusaga da cekebiliyor anne babadan ayri biraz da beslenmeyle alakali. O dogunca nasil toparlanir zayif doganlar daha cabuk kilo alip daha saglikli oluyolar hic canini siktigina degmez bak goreceksindoğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallahdarısı başımıza
ben de dün dr gittim, kızım minyon olacakmış dr öyle dedi kilosu haftasıyla uyumluymuş ama bana az geldi 2.120 g mış
2700-2800 doğar dedi babası da bende minyon diiliz beslenmeme de dikkat ediyorum ama 2.700 doğar demesine üzüldümben 3500 doğar diye ümit ediyordum , tabi sağlıklı olması en önemlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?