2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aaa niye kimse yer vermedi ki bana veriyolar hep . Ama tek çıkmamız artık sakıncalı sanki . En iyisi yanımızda biri varken gezmek
Vermediler işte. Ben de tabi kimsenin başında dikilmedim. Boş bi alana gittim. Ama birçok kişi görmezden geldi tabi. Belli olmuyor işte Can'ım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Evet istiyorum bir aksilik olmazsa 5 yıl geçti dr deneyebilirsin diyor hayırlısı artık ölçümlere hiç güvenmiyorum bana 40 tamamlasa 3 kilo doğar dedi sonra 34 haftada 2600 geçmiş yanlış tahmin etmişim dedi sonra hareketli ölçemiyorum dedi bende hangisine inanacağımı şaşırdım :))

Yazdın mı bilmiyorum ama haftanda ileri olmasına rağmen doğumu niye istemiyorsun?

Kızlar yaa suratına bakin yavrumun sıkışmış, cama yapışmış sanki. Dili de dışarda ay yicem gelsin Eki Görüntüle 2138965
Yaa Allah iyiliğini versin benzetmeye bak cidden de öyle ama

Can'ım bence 55 değildir Zaten ya. Boyu tam ölçemiyorlar çünkü. Ama tombik olacağı doğru
Ben okuldan arkadaslarin bebeklerinde 55-56 cm cok gordum ozellikle de anne baba 1.80 ustu olanlarda cok normal bence ki yenidogan tulumlari falan 52-56 arasi yazar hep demekki 56 cm e kadar dogan oluyor. Ben de cok istiyorum boylu olsun soyle 55-56 cm ne guzel olur kilo hic umrumda degil ben 2500 dogmusum cocukken falan hep saglikliydm evlenince fitik falan saglik sorunlari cikti

Ay dikkat et market falan gezerken doğurma sonra o kadar yüksekse acı eşiğin hissetmezsin falan sonra

Ben duymadım Can'ım hiç o kadar. Zaten şaşırdığım nokta daha 37. Haftası içinde 55 cm denmesi. 40 hafta olsa 60 cm mi doğacak bu kuzu? Doktorum da söylemişti boyu net ölçemiyoruz diye.
Benim aldığım Yenidoğanlar genelde 50-52 cm
56 cm olanların çoğunda 1-3 yazıyor.

Cok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
canım hayırlı olsun inşallah tontik kuzular bizi yatırcak bıçak altına napalım, inşallah ağrısız acısız geçiririz

oh çok şükür canım, Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberler ver bize
Maşallah ne yedin o kadar tam kuzu olmuş :))sağlıkla al inşallah kucağına
canım valla normal hamilelikten önce ne yiyorsam onu yedim ve 12 kilo aldım çok da almadım. ama bebe beni sömürmüş. genetik muhtemelen çünkü ben çok şişmandım küçükken öyle de doğdum annemi yırtıp çıkmışım işte acısı şimdi çıkıyo ilahi adalet

Kızlar sonunda bende gün alabildim hastaneden Perşembe sabah aç karına gel ya sezeryane alırım ya da o gün sana gün veririm sana dedi
Nihayet verdiler mi sonunda ..hele şükür cnm ya..sağlıcakla gelsin kuzucuk
Cok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
Günün belli olmuş cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah....senin kuzu kandırıkçı çıktı..
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Ahaha hala utanmadan sanci cikiyor nstde ama demekki yetmiyor oglusumu kanala sokmaya

Kızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün.
Amin inşallah canım

Bizimde 55 cm görünüyor bugün doktor dediki kilo.falan yanilabilir ama boyu satla aynı gider dedi sasirdim kizlar.

Bizim tarihler aynı canım pazartesi benimde 3600 du sanırım doktor 27 sine gün verdi 4 u geçer herhalde sağlıkla doğsunlar inşallah

Bizim tarihler aynı canım pazartesi benimde 3600 du sanırım doktor 27 sine gün verdi 4 u geçer herhalde sağlıkla doğsunlar inşallah
bizden bir gün sonra canım, valla hala şoktayım ve normal olmayacağı için üzgünüm aslında ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. aynı durumdaymışız biraz daha rahatladım yalnız değilim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…