- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.301
Can'ım ayakların şiştiyse dinlen o şekilde. Ütüyü daha şonra oturarak da yaparsın. Minik minik olduğu için oturarak çok rahat ütüleniyorlar.Evet haklısın ayaklarım sistide biraz havaya kaldırdım.acaba utuyu oturarak yapabilir miyim? Daha mi yorar
Vermediler işte. Ben de tabi kimsenin başında dikilmedim. Boş bi alana gittim. Ama birçok kişi görmezden geldi tabi. Belli olmuyor işte Can'ım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Aaa niye kimse yer vermedi ki bana veriyolar hep . Ama tek çıkmamız artık sakıncalı sanki . En iyisi yanımızda biri varken gezmek
Evet istiyorum bir aksilik olmazsa 5 yıl geçti dr deneyebilirsin diyor hayırlısı artık ölçümlere hiç güvenmiyorum bana 40 tamamlasa 3 kilo doğar dedi sonra 34 haftada 2600 geçmiş yanlış tahmin etmişim dedi sonra hareketli ölçemiyorum dedi bende hangisine inanacağımı şaşırdım :))Çatıya haftaya bakcak doktorum 39+1 de niye bu kadar geç bakıyor anlamadım . Kilosu da üç hafta üst üste 3 kilo çıktıktan sonra bu hafta 3300 dedi artık be kadar doğru bilemiyorum:) sen de normali mi deniceksin
Yazdın mı bilmiyorum ama haftanda ileri olmasına rağmen doğumu niye istemiyorsun?Kızlar hergün dışarı çıkıyor musunuz. Ay valla bunaldım evde. Ama çok fena adet sancım var ve belim çok ağrıyor. Yani kesin nst ye girsem sancı Çıkar. Evde oturayım dursun diyorum. Ama okadar sıkıldım ki gelirse de gelsin napayım diyorum.
Yaa Allah iyiliğini versin benzetmeye bak cidden de öyle amaKızlar yaa suratına bakin yavrumun sıkışmış, cama yapışmış sanki. Dili de dışarda ay yicem gelsinEki Görüntüle 2138965
Ben okuldan arkadaslarin bebeklerinde 55-56 cm cok gordum ozellikle de anne baba 1.80 ustu olanlarda cok normal bence ki yenidogan tulumlari falan 52-56 arasi yazar hep demekki 56 cm e kadar dogan oluyor. Ben de cok istiyorum boylu olsun soyle 55-56 cm ne guzel olur kilo hic umrumda degil ben 2500 dogmusum cocukken falan hep saglikliydm evlenince fitik falan saglik sorunlari ciktiCan'ım bence 55 değildir Zaten ya. Boyu tam ölçemiyorlar çünkü. Ama tombik olacağı doğru
Ay dikkat et market falan gezerken doğurma sonra o kadar yüksekse acı eşiğin hissetmezsin falan sonraKızlar bir bende mi ağrı sızı yok yaa ne sancı, ne kasılma, ne adet ağrısı, hiç birşey yok yalancı sancıda yaşamadım hiç sertleşmede hiç yaşamadım. Bugün sabah sağlık ocağına yürüyerek gittim birde market market gezdim sancım olsun birşeyler olsun diye ama tık yok. Halbuki geçen hafta kanala girmeye başlamış dedi doktorum. Acaba ben mi hissetmiyorum ki acı eşiğim yüksek biraz benim. Safra ameliyatında bile sadece karnımı tutup azcık terlemiştim doktorum şuan duvarları tırmalıyor olman lazım demişti. Yoksa benim oğluşun geleceğimi yok acaba
Yok kuzum gelmesin drum pazartesi akşamına kadar il dışına çıktıııAy inş sağlıkla kucağımiza alırız cnm hepimiz kısmet bakalım şimdi de gelmek isterlerse
Ben duymadım Can'ım hiç o kadar. Zaten şaşırdığım nokta daha 37. Haftası içinde 55 cm denmesi. 40 hafta olsa 60 cm mi doğacak bu kuzu? Doktorum da söylemişti boyu net ölçemiyoruz diye.Ben okuldan arkadaslarin bebeklerinde 55-56 cm cok gordum ozellikle de anne baba 1.80 ustu olanlarda cok normal bence ki yenidogan tulumlari falan 52-56 arasi yazar hep demekki 56 cm e kadar dogan oluyor. Ben de cok istiyorum boylu olsun soyle 55-56 cm ne guzel olur kilo hic umrumda degil ben 2500 dogmusum cocukken falan hep saglikliydm evlenince fitik falan saglik sorunlari cikti
canım hayırlı olsun inşallah tontik kuzular bizi yatırcak bıçak altına napalım, inşallah ağrısız acısız geçiririzCok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
oh çok şükür canım, Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberler ver bizekızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
canım valla normal hamilelikten önce ne yiyorsam onu yedim ve 12 kilo aldım çok da almadım. ama bebe beni sömürmüş. genetik muhtemelen çünkü ben çok şişmandım küçükken öyle de doğdum annemi yırtıp çıkmışım işte acısı şimdi çıkıyo ilahi adaletMaşallah ne yedin o kadar tam kuzu olmuş :))sağlıkla al inşallah kucağına
Nihayet verdiler mi sonunda ..hele şükür cnm ya..sağlıcakla gelsin kuzucukKızlar sonunda bende gün alabildim hastaneden Perşembe sabah aç karına gel ya sezeryane alırım ya da o gün sana gün veririm sana dedi
Günün belli olmuş cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah....senin kuzu kandırıkçı çıktı..Cok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
Sağlıcakla kucağına al inşallah canımkızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ahaha hala utanmadan sanci cikiyor nstde ama demekki yetmiyor oglusumu kanala sokmayaNihayet verdiler mi sonunda ..hele şükür cnm ya..sağlıcakla gelsin kuzucuk
Günün belli olmuş cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah....senin kuzu kandırıkçı çıktı..
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Oğlunun normal doğası yokmuş canım.sezaryen istemiş seninki :)Ahaha hala utanmadan sanci cikiyor nstde ama demekki yetmiyor oglusumu kanala sokmaya
Kızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah
Bizimde 55 cm görünüyor bugün doktor dediki kilo.falan yanilabilir ama boyu satla aynı gider dedi sasirdim kizlar.Ben okuldan arkadaslarin bebeklerinde 55-56 cm cok gordum ozellikle de anne baba 1.80 ustu olanlarda cok normal bence ki yenidogan tulumlari falan 52-56 arasi yazar hep demekki 56 cm e kadar dogan oluyor. Ben de cok istiyorum boylu olsun soyle 55-56 cm ne guzel olur kilo hic umrumda degil ben 2500 dogmusum cocukken falan hep saglikliydm evlenince fitik falan saglik sorunlari cikti
Bizim tarihler aynı canım pazartesi benimde 3600 du sanırım doktor 27 sine gün verdi 4 u geçer herhalde sağlıkla doğsunlar inşallah2 ultrasona girdim bugün o yüzden tereddutum yok canım resmen som dogum tarihine daha 20 gün kala 3800 olan bebek kim bilir dogum tarihinde kac.olacak. Belki zamanı geçecek, hadi 300 gram eksik olsun o zaman bile 4 ü geçecek çünkü hızla kilo alıyor hiç azalmadı kilo alma hızı aksine arttı. Alt tarafa 20 dikisim var demek istemiyorum ama işte ne bileyim insan kendini normale hazirlayinca şok oluyor
Ben oturarak yaptım ayakta çok zor oluyor cnm.Evet haklısın ayaklarım sistide biraz havaya kaldırdım.acaba utuyu oturarak yapabilir miyim? Daha mi yorar
bizden bir gün sonra canım, valla hala şoktayım ve normal olmayacağı için üzgünüm aslında ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. aynı durumdaymışız biraz daha rahatladım yalnız değilim o zamanBizim tarihler aynı canım pazartesi benimde 3600 du sanırım doktor 27 sine gün verdi 4 u geçer herhalde sağlıkla doğsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?