2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok böyle güzel bir duygu, onca agrının içinde elini göğsüme koyuyor usul usul nefes alıyor, tüm dünya duruyor inan .. binlerce kere şükürler olsun, hepiniz de sağ salim kucaklayın inşallah
İnş kuzum yaa. Yerim ben onu. Nasıl tatlı nasıl mis kokuludur. Rabbim nazarlardan korusun onu.

Sagol kuzum inşallah, sezeryan da öyle pek kolay değilmiş dedim valla :) Rabbim bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Değil tabi kuzum Allah hayırlısinı versin ama sonuçta ciddi ciddi bakıma muhtaç oluyorsun...annem gelemez bakamaz bişey çıkar aniden diye ödüm koptu benim...yarın geliyor inşallah...İyi ki de zorlamamışsın demek sen de...ben de kaburga ağrısından günlerce nefes almakta zorlanmıştım herkes 15-20 dk da çıkıyor bizim 40dk falan sürdü kesilen yerden kafası bir türlü çıkmıyordu...bilerek yaşamak daha zor geliyor bakalım bu sefer napıcam...sen kurtuldun darısı başımıza

Son 2-3 haftalarda boy uzamasi duruyor ya da yavasliyor kilo alimi gunde 30 gr oluyor dedi doktorum bana ama bebegine gore degisiyodur bence

Evet canım bebek çıktıktan sonra karnımın içi çok acıyordu, ben zaten beni uyutun diyormuşum,tansiyonum düşmüş hatırlamıyorum, dikme aşamasını falan bilmiyorum. Bebegi babasıyla odaya götürmüşler, belki de seni de öyle uyuttular

Bişey olmaz canım bebeği görene kadar zaten süreç çok hızlı ilerliyor sonrasında da benim tansiyonum falan düştü aglıyordun galiba bayıltmıslar gözümü açarken bir kenarda sedyede duruyordum...bebekten sonrasıni hatırlamıyorum...anestezi uzmanı başında anında müdahale ediliyor

Geçmiş olsun Can'ım. Aynı korkular bende de var. Ya sıkışırsa nefessiz kalırsa falan diye düşünmeden edemiyorum. Sırf bu yüzden sezaryen mı olsam acaba diyorum valla.
Senin ileri derecede paniğin varsa sezaryen mı olsan acaba? Doktorunla görüştün mü bu konuyu

Tamam o zaman şimdi oldu...çok tesekkürler canım cevap için...haftaya cuma doktorla son düzeltmeleri yapıcaz orda anlatıcam çünkü bunu...acı yoktu ama çok ağlıyordum bebeği görünce fena oldum...demek ki hafif bi uyuttular

Bebeği görmeden önceki süreç beni endişelendiren. Ve kendimi tanıyorsam kesinlikle o paniği yaşayacam ve belki de hiç istemeden kendim sıkıştıracam bebeğimi orada .. düşünmesi bile fena. Bebeğim için en iyisi normal doğum diye normal doğum isterken sezeryamdan daha fazla zararar sebep olursam!!! Ölecem endişeden

Görüşmedim daha doktorumla bu konuyu ama bu haftaki kontrolde kesinlikle konuşacam. Hatta psikiyatristime de gideyim diyorum

Aynen öyle valla canım bu psikoloji çok kötü inşallah üstesinden gelicez bizde . Bazen ben daha çocuğum diyorum içimden
Sanirim ilk cocuklariniz.benden size nacizane tavsiye bu dusuncelere saki .Kendinizi kaptirmayin yoksa lohusa psikolojisi cok saglikli olmuyor.elbette zorluklari olcak ama emin olun hepsi uerini guzellige birakicak o minicik ellerininn her aninin guzelligini cikarin size ihtiyaci olan minicik melekler Allah kotu hic bir anini gostermesin tadini cikarin hic bir olumsuz dusunceye kendinizi kaptirmayin

Görüşmedim daha doktorumla bu konuyu ama bu haftaki kontrolde kesinlikle konuşacam. Hatta psikiyatristime de gideyim diyorum
Canım görüş mutlaka doktorunla da psikiyatristinle de.senin için en uygunu nasıl olur ona göre karar verirsin.benim kuzenimde de panik atak vardı.kendi isteğiyle sezaryan oldu genel anestezi ile.

Canım iki doktor da aynı ölçtü, babamın boyu 2metre 10 cm ona çekmiş

Kahverengikus canım sormustum ama dogum icin karar verdin mi medical parkta mı yapıcaksın
Hayır canım bi aksilik olmazsa jimerde olucak belki bir ihtimal medicana. Medicana yeni açıldı doktorum biraz oraya yönlendirmeye çalışıyo ama ben gittim odaları jimere göre çok dar. Bide yeni bi hastane sistem tam oturmamıştır siye düşünüyorum. Senin nerede olucaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…