- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.401
İnş kuzum yaa. Yerim ben onu. Nasıl tatlı nasıl mis kokuludur. Rabbim nazarlardan korusun onu.Yok böyle güzel bir duygu, onca agrının içinde elini göğsüme koyuyor usul usul nefes alıyor, tüm dünya duruyor inan .. binlerce kere şükürler olsun, hepiniz de sağ salim kucaklayın inşallah
Değil tabi kuzum Allah hayırlısinı versin ama sonuçta ciddi ciddi bakıma muhtaç oluyorsun...annem gelemez bakamaz bişey çıkar aniden diye ödüm koptu benim...yarın geliyor inşallah...İyi ki de zorlamamışsın demek sen de...ben de kaburga ağrısından günlerce nefes almakta zorlanmıştım herkes 15-20 dk da çıkıyor bizim 40dk falan sürdü kesilen yerden kafası bir türlü çıkmıyordu...bilerek yaşamak daha zor geliyor bakalım bu sefer napıcam...sen kurtuldun darısı başımızaSagol kuzum inşallah, sezeryan da öyle pek kolay değilmiş dedim valla :) Rabbim bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Son 2-3 haftalarda boy uzamasi duruyor ya da yavasliyor kilo alimi gunde 30 gr oluyor dedi doktorum bana ama bebegine gore degisiyodur benceBen duymadım Can'ım hiç o kadar. Zaten şaşırdığım nokta daha 37. Haftası içinde 55 cm denmesi. 40 hafta olsa 60 cm mi doğacak bu kuzu? Doktorum da söylemişti boyu net ölçemiyoruz diye.
Benim aldığım Yenidoğanlar genelde 50-52 cm
56 cm olanların çoğunda 1-3 yazıyor.
Evet canım bebek çıktıktan sonra karnımın içi çok acıyordu, ben zaten beni uyutun diyormuşum,tansiyonum düşmüş hatırlamıyorum, dikme aşamasını falan bilmiyorum. Bebegi babasıyla odaya götürmüşler, belki de seni de öyle uyuttularAmeliyathanede bebek çiktıktan sonra mı uyutuldun canım...ben bebeği gördüm ağlıyordum tansiyonu düşüyor falan dediler sonrasını hatırlamıyorum acaba bana da anestezi mi vermisler 6 yıl geçti üstünden oraları da tam sormamışım şaşkınlıktan
Bişey olmaz canım bebeği görene kadar zaten süreç çok hızlı ilerliyor sonrasında da benim tansiyonum falan düştü aglıyordun galiba bayıltmıslar gözümü açarken bir kenarda sedyede duruyordum...bebekten sonrasıni hatırlamıyorum...anestezi uzmanı başında anında müdahale ediliyorKızlar iyi geceler.. ben panik atak ve anksiyete (kaygı) bozuklugu hastasıyım yıllardır. 2 haftadır düşündükçe beni nefessiz bırakan bir şey var; normal doğumda bebeğim ya çıkarken sıkışırsa. Sıkışmasa bile ben doğumun o kısmında bunun paniğini yaşar da doğumhaneyi birbirine katarsam!!! Nefesim şimdiden daralıyor düşününce, o zaman ne olur kestiremiyorum. Ne yapacam hiç bilmiyorum.
Sagol kuzum, amin inşallah hepinize nasip olsun sağlıklaCanım ne güzel anlatmışsın umarım en kısa sürede toparlarsın . Hele bi evine git çok daha rahat olacağını biliyorum ben . Çok güzel bişey yaa Allahım en kısa sürede bize de nasip etsin
Geçmiş olsun Can'ım. Aynı korkular bende de var. Ya sıkışırsa nefessiz kalırsa falan diye düşünmeden edemiyorum. Sırf bu yüzden sezaryen mı olsam acaba diyorum valla.Kızlar iyi geceler.. ben panik atak ve anksiyete (kaygı) bozuklugu hastasıyım yıllardır. 2 haftadır düşündükçe beni nefessiz bırakan bir şey var; normal doğumda bebeğim ya çıkarken sıkışırsa. Sıkışmasa bile ben doğumun o kısmında bunun paniğini yaşar da doğumhaneyi birbirine katarsam!!! Nefesim şimdiden daralıyor düşününce, o zaman ne olur kestiremiyorum. Ne yapacam hiç bilmiyorum.
Tamam o zaman şimdi oldu...çok tesekkürler canım cevap için...haftaya cuma doktorla son düzeltmeleri yapıcaz orda anlatıcam çünkü bunu...acı yoktu ama çok ağlıyordum bebeği görünce fena oldum...demek ki hafif bi uyuttularEvet canım bebek çıktıktan sonra karnımın içi çok acıyordu, ben zaten beni uyutun diyormuşum,tansiyonum düşmüş hatırlamıyorum, dikme aşamasını falan bilmiyorum. Bebegi babasıyla odaya götürmüşler, belki de seni de öyle uyuttular
O tepeler hep 100 kuzum
Bişey olmaz canım bebeği görene kadar zaten süreç çok hızlı ilerliyor sonrasında da benim tansiyonum falan düştü aglıyordun galiba bayıltmıslar gözümü açarken bir kenarda sedyede duruyordum...bebekten sonrasıni hatırlamıyorum...anestezi uzmanı başında anında müdahale ediliyor
Görüşmedim daha doktorumla bu konuyu ama bu haftaki kontrolde kesinlikle konuşacam. Hatta psikiyatristime de gideyim diyorumGeçmiş olsun Can'ım. Aynı korkular bende de var. Ya sıkışırsa nefessiz kalırsa falan diye düşünmeden edemiyorum. Sırf bu yüzden sezaryen mı olsam acaba diyorum valla.
Senin ileri derecede paniğin varsa sezaryen mı olsan acaba? Doktorunla görüştün mü bu konuyu
Ben de oyle biliyorum canim, oh masallah ne guzel boylu poslu delikanli olacak seninki annesiBizimde 55 cm görünüyor bugün doktor dediki kilo.falan yanilabilir ama boyu satla aynı gider dedi sasirdim kizlar.
Sanirim ilk cocuklariniz.benden size nacizane tavsiye bu dusuncelere saki .Kendinizi kaptirmayin yoksa lohusa psikolojisi cok saglikli olmuyor.elbette zorluklari olcak ama emin olun hepsi uerini guzellige birakicak o minicik ellerininn her aninin guzelligini cikarin size ihtiyaci olan minicik melekler Allah kotu hic bir anini gostermesin tadini cikarin hic bir olumsuz dusunceye kendinizi kaptirmayinAynen öyle valla canım bu psikoloji çok kötü inşallah üstesinden gelicez bizde . Bazen ben daha çocuğum diyorum içimden
Canım görüş mutlaka doktorunla da psikiyatristinle de.senin için en uygunu nasıl olur ona göre karar verirsin.benim kuzenimde de panik atak vardı.kendi isteğiyle sezaryan oldu genel anestezi ile.Görüşmedim daha doktorumla bu konuyu ama bu haftaki kontrolde kesinlikle konuşacam. Hatta psikiyatristime de gideyim diyorum
Benim carsambaydi randevum. Sordum. O muayene ile anlasilir ultrason ile anlasilmaz dedi manyak.Ay bnde iki gün önce gttim doktora ama sormadım hiç kanala falan grmiş mi diye . Her gece rüyamda bn hariç birileri doğuruyor
Canım iki doktor da aynı ölçtü, babamın boyu 2metre 10 cm ona çekmişAllah razi olsun. Merak etme benimkinin de doğurası yokLastMadOnEarth kizz nasil 55 cm resmen yenidogan kiyafetleri gelmeyecek bebisine masallah ama en azindan ne zaman doguracagin belli. Rahatladin allahim sag salim kucagina almak nasip etsin cok heyecanli.
Hayır canım bi aksilik olmazsa jimerde olucak belki bir ihtimal medicana. Medicana yeni açıldı doktorum biraz oraya yönlendirmeye çalışıyo ama ben gittim odaları jimere göre çok dar. Bide yeni bi hastane sistem tam oturmamıştır siye düşünüyorum. Senin nerede olucaktıKahverengikus canım sormustum ama dogum icin karar verdin mi medical parkta mı yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?