2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hey masallah yanilma payi yok desene kilosu ne durumda? Boy normal dogum ickn coklpriblem oluyor mu?
Yok canım bi doktor kilosunu 3800 diğeri 3850 ölçtü. Daha sat a göre 22 gün var doğumuna ama erken döllenme yaklaşık 9 gün. Kafası da 10cme yakınmış, 2 haftada 1 kilo almış danacık kızım

merhaba kızlar..cook uzun zamandir yazmiyordum ama bi kere ucunu kacırdı mı gidiyor..arada okuyorum..stalk luyorum sizi niklerini hatırladiklarimdan dogum yapanlar olmus..gözünüz aydin kurtuldunuz ne guzel Allah bize de nasip eder insalah hayirlisiyla ben 33.haftaya kadar gittigim doktoru degistim..daha donanimli bir hastane olsun istedim. Epidural dusunuyorum. 4200e falan geliyor..bi de agri pompasi istiyosak ek 200 lira veriyomusuz..sacma ama mecbur kalirsam basin pompayi diyebilirimonun disinda hastane cantami henuz hazirlamadim..her sey hazir da yikanip utulencek..sehir disindan kayinvalidemler geldi gezmeye! 1 hafta oldu..bi gidebilirlerse insalah ben de isime bakicam..doguma tekrar gelecekler zaten..ay beni simdiden lohusa stresi basıyor..ev kucuk..benim anne babam esimin anne babasi...napcam bilmiom..herkes dünden gelme plan yapmis oysa sadece annem yeter.
off baya yazmisim ne cok sey biriktirmisim icimde..idare edin beni

Allah dağına göre kar veriyor...oğlum akşam 8de uyuyor kimsemiz de yok bi yeni evli kaynımla eltim var ama oğlumun derdinden anlamazlar...duygusal çocuk her şeyin farkında...annem gelmeden bişey olursa diye epey sıkıntı ettim ben kendi kendime...iyi sizin yakınmış en azından...Allah kolaylik versin hayırlısını versin canım

toist cim gelene gelme demek olmaz hele hele topik te bu kadar bekleyen varken. Gerçi daha 20 gün var sanırım ama aceleci yumurcak. Inşallah sancılarını çok.hissetmeden bir avazda doğurursun.
Kanamam sanırım ac olma kontrolünden sonra gelmeye başladı hala devam ediyor mu yoksa azcik gelip durdu mu

EvBoregi canim gozunaydin bak su gibingecti gitti her gecen gun agrilarin azalarak gecicek ki yarina hicbisey kalmicak. Canim spinalin epiduralin uyusuklugu ne zmn gecti. Dogum sonrasi ne zmn geccek diye ona odaklanirim ben kesin. Firsat bulup cevap yazarsan cok sevinirim

Anestezi çeşidi spinal ya da epiduralse kahve gerekir genel anestezi için gerekli değil. Burda kahveden kasıt kafein aslında,Türk kahvesinde kafein varsa olur tabi ki de ona bir bakmak lazım ben bilemedim var mı yok mu :)
muhtemelen genel olmayacak..aslında daha konuşmadık. Salı günü kontrolde konuşulacak hepsi..işte kafein var mı yokmu bilemedim bende..ben şu hazır şu dökülüp yapılanların içeriğine bir bakiyim

Özellikle nescafe diyorlar canım.anesteziyi atmayı sağlayan kafein.herhalde onun kafein oranı daha yüksek diye onu öneriyorlar.ama hiç içmemektense Türk kahvesi içebilirsin bence
Yani ne kadar yararsa dimi..kokusuna bile tahammülüm yok diğerinin
Ay canım Allah kolaylık versin..günlük işleri bile yapmak artık zorken derin temizlik baya yoruyor..ben şükür bitirdim o işleri..dolapları mi kendim hallettim eşimle beraber..diğer kalanlarda sağolsun annem ve ablam yaptı..İnsanın üstünden yük kalkıyor gerçekten..kendini yormadan yavaş yavaş yap sen yinede..

Daha ne olsun tatlimdoğuma hazırsın

Valla çok sevaba girer. Bugün ben de hiç bakamadım ama çok fena meraktayım. Anlatan kişinin tombik mi tombik tatlı mi tatlı ve en önemlisi sağlıklı bebeği olsun inşallah

yazcaktım sağolsun dolunay yazmış ...geminiwoman aldı gününü çarşambaya mi neydi..o kadar gün alan olduk herkesi birbirine karıstiriyorum

Amin canımmm inşallah

Şaka gibi cidden ya normal doğuracaklarda tık yok..sezeryan olacaklar doğum provaları yapıyor

Oy maşallah ya yerim onu Allah'ım ne guzel duygudur kim bilir sütün bol olsun canım insallah, Allah'a çok çok çok şükür ne güzel anlatmissin hep boyle.huzurlu olun insallahhhh

Kızlar bu arada sanırım genel anestezide kum torbası koyuyorlar ama spinalde karna bastırıyorlar. Ben böyle anladım okuduklarımdan ama emin de değilim

Bende öyle düşünüyorum benim spinal oldu karnıma bastırdılar bi iki kere kuzenim ikisinide genel oldu kum torbası koymuslardı

sofiarya canım ya ben ilki spinal oldum diye bunuda öyle konustum doktorumla sonrasında da ihtiyac duymadım pek agrı kesiciye ama epidural mı diyosun

Hay Allah razi olsun canim, valla cati muayenesinde bile gerildim epey haklisin bebege zarari yokmus madem genel anestezi daha mantikli benim icin eger sezeryan olursa. Sagolasin canim

Inşallah canım öyle korkuyorum ki. Çok hayal kırıklığına uğradım çok saplanip kalmışım normal doguma. Inşallah onu kucağıma alınca her şey unutulur
Unutursun canim. Onemli olan saglikli olmasi. Hem benim gibi 5 cocuk istegin yoksa sezeryan olmaktan da korkmana gerek yok

Anladim canim sagolasn , dunku cati muayenesinden beri benim de belim,kalcamda agri var ve seyim otururken bile agriyor baski hissediyorm kukumda oyuzden sordm ama ben aciya alisigm iki yil bel fitigi agrisi cekmistm anlayamiyorm nedenini, bele yuk bindiginden mi doguma hazirlik mi oyuzden sordum

Simdiden niye gelmisler ki kv ler. Zaten dogum oncesi stresli zamanlar geciriyor insan dusunmekten. Bence soyle aileler sirayla gelsin dogumdan sonra en cok annene ihtiyacin olur cekinmezsin sonucta. Bikac hafta sonra da kaynanan gelsin ki babalara hic gerek yok bence yatican kalkican emzircen rahat edemezsin. Hem bebekli eve okadar insan kalabalik bebegin evin ve babanin folarasina alismasi lazimmis. Doktor dedi ki anne bebegi agzindan opse bisey olmaz ona alisik ama baba dahil kim opse hastalanabilir ,bebek normal temizlenen evinin folarasina zamanla alisir, baska eve gitse florasina alisik olmadigindan havasindan hasta olur dedi. Acikca konusulmali bence, bebeklwrimizin sagligi onemli,senin dogum sonrasi rahatin, psikolojin de tabi.

Dolunay22 Canım Valla nasıl korkuttuysam kadıni artık bilmiyorumısrarla iade etmem dedi..ama bi yükselişim vardı telde açıkçası ciddi ciddi korktu.aslinda yaptıranlar oldu ama eksik, yamuk vs yaşayanlar olmuş sonradan öğrendim. Ama bana yaptiğınin elle tutulr hic bir tarafi yoktu.Bn uyanıklık yapıp instagram beceremiyorum diye numarası istedim..whatsapptan tan iletişim kurduk..yazışmalar delil 1...aslında gerçeklik payidar var direk mesaj atamadim ordan bir türlü..nasıl yükseldiysem kadına tmm diyebildi..ama yatırmasa cidden süründürcektim..beni öyle oyaladi..hayır vakitte kalmadıki..Burası daha güvenilir geldi cnm.zaten direk iletişim numarası var kadının..baştan kendi dedi ben biraz durumumu izah edince beğenmezsen z iade ederim diye...inşallah öacak bu inanıyorum..inanmak istiyorum..doğuma yetişmeli dünden beri benim kız çıkmaya calisiyorBuda olmazsa pess edecem zaten

Yok Can'ım hepsini ben yapmıcam zaten. Buzdolabını hallettim bugün. Mutfak dolaplarının alt kısımlarını temizlerim. Çok ayrıntıya gerek Yok taşınıcam zaten 1-2 aya.
Camlar eşimde :)) geri kalanı annem yapacak sağolsun.

Yerine taşınan şanslı temiz eve gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…