- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.381
Canım, 50 gr fazla doğdu, en son salı günü kilosunu söylemişti doktorumuz@Haydarinna @Mustu 34 @sofiarya @Assos @Telasli_AnneEvBoregi Doğum yapan arkadaşlardan bir yorum istiyorum...bebekleriniz ölçülen ağırlıkla aynı mı doğdu? Farklıysa ne kadar fark var? Mesela doktor 3500 gr doğar dedi 3250gr doğdu şeklinde birer cümle alabilir miyiz...
O tepeler hep 100 kuzum
Ay aklıma geldikçe yazayım ama günler karıştı bugün ne olmuştu ki
@evböreği @Beyazkediiiiii bebişlerimiz aldılar.
@geminiwoman dr dr gezdi sonuç alamayınca yarın özel dr a gidip gün alacak. @LastMadOnEarth hafraya persembe sezaryen günü aldı. Bebiş tombik olmuş. Boyu 55 cm
Kızların bi çoğu Doğuma hazır ben hariç
@toist i görüyorsunuz Zaten anlatmaya gerek Yok
Bazı mayis basi olanlarda da tık yokBenim gibi beklenen dogum tarihi mayis sonuna dogru olanlarda tık yok demi daha
Yok canım aynı şehirde olsak bir mayısta el ele tutuşur sezeryan için ameliyathaneye girerdikBazı mayis basi olanlarda da tık yok
Ay kalmasinlar beklemesinler 1 mayisi yaaYok canım aynı şehirde olsak bir mayısta el ele tutuşur sezeryan için ameliyathaneye girerdik
Tatlım kafası yeniden ölçüldü mü bilmiyorum ama doktor iyi ki normal doğum işine girmemişiz dedi :) çok çirkin teyzesi ne tatlısı :))@LastMadOnEarth canm meraba sennle durumumuz ayni boyu uzun kendisi kilolu haftasi onde gebelik sekerim var ama suyu yuksek degil irilignn kendinde de olablcgi sekerinde tetikledigi soyleniyo ki oyle asiri bi sekerim cikmiyo son zamanlarda diyeti bozmama ragmen muhtemelen bende sezeryan olcam pazartsi gel demsti gecen hafta ki bana kilosunu bile soylemedinyse pazartside 23 nisan diye sali gtcem bende cumaya fln gun vericek bence 4 kilo olmadysa bile olmasina ramak kalmstr gercektn normal digurnak buyuk bi hayalimdi napalim bebekler iyi olsun yeter en buyuk merakimdan biride dogdugunda kafasi nasil olcak EvBoregi bebisnn bas buyuklugu nasil acaba eminim cok tatlidir ama :)
Yok Can'ım daha ama işler farklı yürüyor :)) Mayıs 1 olanlar bekliyor daha. Erken gelen kuzularımız var.Benim gibi beklenen dogum tarihi mayis sonuna dogru olanlarda tık yok demi daha
Bence de Can'ım. 37. Haftada 55 cm çok geldi bana da. Aman iyi olsunlar yeterki. Artık günler böyle hareketli geçecek öyle görünüyor. Aynı gün Doğuma giren bikaç kişi oluyor.Ya çok tatlısın koptum valla okurkenbaya da hareketli bir gün olmuş. Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun, darısı vaktinde başımıza inşallah . Benim ilk oğlumda 39. Haftada usg de 54 cm çıkıyodu ama 40 hafta bitti ve 51 cm doğdu .Diyeceğim o ki son haftalardaki ölçümlerin yanılma payı çok fazla
Sorma ben de emin olamadım bugün müydü dün müydü yarın mıydı diye :)) olduğu kadar artık. Atladıklarım varsa kusura bakmasınlar.Canım bende sabahtan beri okuyorum ama bi özet geceyim dedim toparlayamadım. Saolasin bana da özet geçmiş olsun canım
Canım sağlıkla büyütme güzel anlatmışsın darısı başınıza olsun insallahTeyzeleri ben geldim, sütüm henüz çoğalmadı ama memeyi tutabiliyor.. fazla emse gelicek ama malum yoruluyor. Benim ağrim biraz fazla oldu, belime taktıkları kataterde kanama oldu o yüzden söktüler, damar yolu ile agrı kesici veriyorlar.. bebiş hemen çıkmadı, biraz üstten bastırmaları gerekti, sanırım o yüzden agrım oldu bilmiyorum.. bebeğe bakım yapılırken beni uyutmalarını istedim, yoksa karnımın içi çok ağrıyordu, genel anestezi verdiler. Ama dünyalara değer bir hiskokuma alıştı emmese de koynumda uyumak istiyor, yiyesim geliyor. Allahım ne müthiş bir duyguymuş, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizlere de epidural takılmadan önce dua ettim, sağ salim hepinize de kavuşmayı nasip etsin
Oyyyyy yüreğim doldu okurken hele emmese de koynumda uyumak istiyor demişsin yaaaTeyzeleri ben geldim, sütüm henüz çoğalmadı ama memeyi tutabiliyor.. fazla emse gelicek ama malum yoruluyor. Benim ağrim biraz fazla oldu, belime taktıkları kataterde kanama oldu o yüzden söktüler, damar yolu ile agrı kesici veriyorlar.. bebiş hemen çıkmadı, biraz üstten bastırmaları gerekti, sanırım o yüzden agrım oldu bilmiyorum.. bebeğe bakım yapılırken beni uyutmalarını istedim, yoksa karnımın içi çok ağrıyordu, genel anestezi verdiler. Ama dünyalara değer bir hiskokuma alıştı emmese de koynumda uyumak istiyor, yiyesim geliyor. Allahım ne müthiş bir duyguymuş, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizlere de epidural takılmadan önce dua ettim, sağ salim hepinize de kavuşmayı nasip etsin
Sagol kuzum inşallah, sezeryan da öyle pek kolay değilmiş dedim valla :) Rabbim bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsinEvBoregi çok şükür atlattin canım gerisi artık mis kokulu günler geceler :) bol bol sütun olur Allah'ın izniyle emdikce çoğaltır minigin o simdi çok yorgun tipki senin gibi eve bı çıkın sennbi ayaklan daha güzel olacak herşey
Ay bnde iki gün önce gttim doktora ama sormadım hiç kanala falan grmiş mi diye . Her gece rüyamda bn hariç birileri doğuruyorAy kalmasinlar beklemesinler 1 mayisi yaaama benimki daha yeri bolmus gibi sagdan sola yuvarlanip duruyor :/ hic kafami kanala sokuyum da anami rahatsiz ediyim demiyor.
Yok böyle güzel bir duygu, onca agrının içinde elini göğsüme koyuyor usul usul nefes alıyor, tüm dünya duruyor inan .. binlerce kere şükürler olsun, hepiniz de sağ salim kucaklayın inşallahOyyyyy yüreğim doldu okurken hele emmese de koynumda uyumak istiyor demişsin yaaa
Allah'a şükürler olsun tez zamanda ağrın sızın geçer inş Can'ım. O kuzunun totişini severim ben yaaa.
Bazı mayis basi olanlarda da tık yok
Ameliyathanede bebek çiktıktan sonra mı uyutuldun canım...ben bebeği gördüm ağlıyordum tansiyonu düşüyor falan dediler sonrasını hatırlamıyorum acaba bana da anestezi mi vermisler 6 yıl geçti üstünden oraları da tam sormamışım şaşkınlıktanTeyzeleri ben geldim, sütüm henüz çoğalmadı ama memeyi tutabiliyor.. fazla emse gelicek ama malum yoruluyor. Benim ağrim biraz fazla oldu, belime taktıkları kataterde kanama oldu o yüzden söktüler, damar yolu ile agrı kesici veriyorlar.. bebiş hemen çıkmadı, biraz üstten bastırmaları gerekti, sanırım o yüzden agrım oldu bilmiyorum.. bebeğe bakım yapılırken beni uyutmalarını istedim, yoksa karnımın içi çok ağrıyordu, genel anestezi verdiler. Ama dünyalara değer bir hiskokuma alıştı emmese de koynumda uyumak istiyor, yiyesim geliyor. Allahım ne müthiş bir duyguymuş, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizlere de epidural takılmadan önce dua ettim, sağ salim hepinize de kavuşmayı nasip etsin
Canım ne güzel anlatmışsın umarım en kısa sürede toparlarsın . Hele bi evine git çok daha rahat olacağını biliyorum ben . Çok güzel bişey yaa Allahım en kısa sürede bize de nasip etsinTeyzeleri ben geldim, sütüm henüz çoğalmadı ama memeyi tutabiliyor.. fazla emse gelicek ama malum yoruluyor. Benim ağrim biraz fazla oldu, belime taktıkları kataterde kanama oldu o yüzden söktüler, damar yolu ile agrı kesici veriyorlar.. bebiş hemen çıkmadı, biraz üstten bastırmaları gerekti, sanırım o yüzden agrım oldu bilmiyorum.. bebeğe bakım yapılırken beni uyutmalarını istedim, yoksa karnımın içi çok ağrıyordu, genel anestezi verdiler. Ama dünyalara değer bir hiskokuma alıştı emmese de koynumda uyumak istiyor, yiyesim geliyor. Allahım ne müthiş bir duyguymuş, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizlere de epidural takılmadan önce dua ettim, sağ salim hepinize de kavuşmayı nasip etsin
Ne normal kolay ne sezeryan isin gerçeği annelik kolay değil :)Sagol kuzum inşallah, sezeryan da öyle pek kolay değilmiş dedim valla :) Rabbim bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?