2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kız sen doğum öncesi taşınacak mısın yoksa .. benimde annem sagolsun bitti temizlik miss darısı başına tatlım.
Valla çok bekledik taşınacaktık bu ay sonu ev teslim edilseydi
Ama ev teslimi gecikince taşınmada Ramazan sonrasına kaldı. Çünkü sırf bu yüzden erteledim her şeyi. Bu gidişle tam benim doğurduğum gün teslimi yapacaklar. Amin kuzum
Darısııı başımaaa :))

Kızlar başka ne yapalım
kum torbasını biz mi talep ediyoruz yoksa doktor mu ön görüyor

Çantalar hazır
Ev hazır
Süsler hazır
Bir meyve suyu kaynatacağım kahveyi ve çikolatayı çantama koyacağım
Gece duş alıp sabah saçı fonleyip gidecegim başka ne yapmalıyım

Kizlar nasilsiniz? Gunun kısa ozetini gecebilecek bir babayiğit var mi cok fazla birikmis bugun hic takip edemedim. Doguran sancilanan?
Valla çok sevaba girer. Bugün ben de hiç bakamadım ama çok fena meraktayım. Anlatan kişinin tombik mi tombik tatlı mi tatlı ve en önemlisi sağlıklı bebeği olsun inşallah

Valla çok sevaba girer. Bugün ben de hiç bakamadım ama çok fena meraktayım. Anlatan kişinin tombik mi tombik tatlı mi tatlı ve en önemlisi sağlıklı bebeği olsun inşallah
Aminn insallah valla ben de cok merak ediyorum. Ama 40 sayfaya yakin ve bugun cok yorgun bir gun gecirdim. Uykum cok bitkinim okuyamayacam yani :/

Halledersin kuzum benim merak etme. Başla gerisi geliyor. Ben de dolap almadım. Kendi makyaj masamın 3 büyük cekmecesi var onları bosalttim oraya yerlestircem yarin. Yikadim posetlemistim toz olmasın diye
İki çekmece ben de ayırmıştım ama sadece kıyafet değil ki bi dünya eşyası var zıpırların :) bi de o çekmeceye ilk ay giyecekleri ancak sığdı Diğerleri hep poşetlerde. nevresimden tut reflü yastığı baby nesti anakucağı bi sürü ıvır zıvır :))

Ohoo onları paketleyip evin her boş kosesine soktum canım napayim oda yapmadım henüz, yapmayacağım da ev kira olunca tekrar tekrar bozmak istemiyorum. O yüzden bi süre idare edicez kuzum napalim

Kizlar nasilsiniz? Gunun kısa ozetini gecebilecek bir babayiğit var mi cok fazla birikmis bugun hic takip edemedim. Doguran sancilanan?

Ay aklıma geldikçe yazayım ama günler karıştı bugün ne olmuştu ki
@evböreği Beyazkediiiiii bebişlerimiz aldılar.
@geminiwoman dr dr gezdi sonuç alamayınca yarın özel dr a gidip gün alacak. LastMadOnEarth hafraya persembe sezaryen günü aldı. Bebiş tombik olmuş. Boyu 55 cm
Kızların bi çoğu Doğuma hazır ben hariç
toist i görüyorsunuz Zaten anlatmaya gerek Yok

Ohoo onları paketleyip evin her boş kosesine soktum canım napayim oda yapmadım henüz, yapmayacağım da ev kira olunca tekrar tekrar bozmak istemiyorum. O yüzden bi süre idare edicez kuzum napalim
Ay Yok kız ben de oda yapmıyorum da taşınacağımız evde bi dolap olacaktı en azından oraya tıkıştıracaktım. İdare edicez artık. Ben de senin gibi boş köselere sokarım :))

Benim gibi beklenen dogum tarihi mayis sonuna dogru olanlarda tık yok demi daha

Ya çok tatlısın koptum valla okurken baya da hareketli bir gün olmuş. Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun, darısı vaktinde başımıza inşallah . Benim ilk oğlumda 39. Haftada usg de 54 cm çıkıyodu ama 40 hafta bitti ve 51 cm doğdu .Diyeceğim o ki son haftalardaki ölçümlerin yanılma payı çok fazla

Allah razi olsun. Merak etme benimkinin de doğurası yok LastMadOnEarth kizz nasil 55 cm resmen yenidogan kiyafetleri gelmeyecek bebisine masallah ama en azindan ne zaman doguracagin belli. Rahatladin allahim sag salim kucagina almak nasip etsin cok heyecanli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…