- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.361
Kızzz anlatmaya gerek var ben anlamadımAnlatmaya gerek yok görüyorsunuz. ..
Diğerleri hep 100 kuzum62 yazan sancı degil mi?
O tepeler hep 100 kuzumKızzz anlatmaya gerek var ben anlamadım
0 yazan yer ne? Sancın 62 mi
Valla çok bekledik taşınacaktık bu ay sonu ev teslim edilseydiKız sen doğum öncesi taşınacak mısın yoksa .. benimde annem sagolsun bitti temizlik miss darısı başına tatlım.
Resmen doguruyorsunDiğerleri hep 100 kuzum
Normal doğum mu başladı şimdi :)Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. ..
Valla çok sevaba girer. Bugün ben de hiç bakamadım ama çok fena meraktayım. Anlatan kişinin tombik mi tombik tatlı mi tatlı ve en önemlisi sağlıklı bebeği olsun inşallahKizlar nasilsiniz? Gunun kısa ozetini gecebilecek bir babayiğit var micok fazla birikmis bugun hic takip edemedim. Doguran sancilanan?
AaaaaaO tepeler hep 100 kuzum
Aminn insallahValla çok sevaba girer. Bugün ben de hiç bakamadım ama çok fena meraktayım. Anlatan kişinin tombik mi tombik tatlı mi tatlı ve en önemlisi sağlıklı bebeği olsun inşallah
İki çekmece ben de ayırmıştım ama sadece kıyafet değil ki bi dünya eşyası var zıpırların :) bi de o çekmeceye ilk ay giyecekleri ancak sığdı Diğerleri hep poşetlerde. nevresimden tut reflü yastığı baby nesti anakucağı bi sürü ıvır zıvır :))Halledersin kuzum benim merak etme. Başla gerisi geliyor. Ben de dolap almadım. Kendi makyaj masamın 3 büyük cekmecesi var onları bosalttim oraya yerlestircem yarin. Yikadim posetlemistim toz olmasın diye
Ohoo onları paketleyip evin her boş kosesine soktum canım napayimİki çekmece ben de ayırmıştım ama sadece kıyafet değil ki bi dünya eşyası var zıpırların :) bi de o çekmeceye ilk ay giyecekleri ancak sığdı Diğerleri hep poşetlerde. nevresimden tut reflü yastığı baby nesti anakucağı bi sürü ıvır zıvır :))
Kizlar nasilsiniz? Gunun kısa ozetini gecebilecek bir babayiğit var micok fazla birikmis bugun hic takip edemedim. Doguran sancilanan?
Ay aklıma geldikçe yazayım ama günler karıştı bugün ne olmuştu kiValla çok sevaba girer. Bugün ben de hiç bakamadım ama çok fena meraktayım. Anlatan kişinin tombik mi tombik tatlı mi tatlı ve en önemlisi sağlıklı bebeği olsun inşallah
Ama ayıp yaAnlatmaya gerek yok görüyorsunuz. ..
Ay Yok kız ben de oda yapmıyorum da taşınacağımız evde bi dolap olacaktı en azından oraya tıkıştıracaktım. İdare edicez artık. Ben de senin gibi boş köselere sokarım :))Ohoo onları paketleyip evin her boş kosesine soktum canım napayimoda yapmadım henüz, yapmayacağım da ev kira olunca tekrar tekrar bozmak istemiyorum. O yüzden bi süre idare edicez kuzum napalim
Ay aklıma geldikçe yazayım ama günler karıştı bugün ne olmuştu ki
@evböreğiBeyazkediiiiii bebişlerimiz aldılar.
@geminiwoman dr dr gezdi sonuç alamayınca yarın özel dr a gidip gün alacak.LastMadOnEarth hafraya persembe sezaryen günü aldı. Bebiş tombik olmuş. Boyu 55 cm
Kızların bi çoğu Doğuma hazır ben hariç
toist i görüyorsunuz Zaten anlatmaya gerek Yok
Ya çok tatlısın koptum valla okurkenAy aklıma geldikçe yazayım ama günler karıştı bugün ne olmuştu ki
@geminiwoman dr dr gezdi sonuç alamayınca yarın özel dr a gidip gün alacak.LastMadOnEarth hafraya persembe sezaryen günü aldı. Bebiş tombik olmuş. Boyu 55 cm
Allah razi olsun. Merak etme benimkinin de doğurası yokAy aklıma geldikçe yazayım ama günler karıştı bugün ne olmuştu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?