- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.461
Dolunay22 Canım Valla nasıl korkuttuysam kadıni artık bilmiyorum ısrarla iade etmem dedi..ama bi yükselişim vardı telde açıkçası ciddi ciddi korktu.aslinda yaptıranlar oldu ama eksik, yamuk vs yaşayanlar olmuş sonradan öğrendim. Ama bana yaptiğınin elle tutulr hic bir tarafi yoktu.Bn uyanıklık yapıp instagram beceremiyorum diye numarası istedim..whatsapptan tan iletişim kurduk..yazışmalar delil 1...aslında gerçeklik payidar var direk mesaj atamadim ordan bir türlü..nasıl yükseldiysem kadına tmm diyebildi..ama yatırmasa cidden süründürcektim..beni öyle oyaladi..hayır vakitte kalmadıki..Burası daha güvenilir geldi cnm.zaten direk iletişim numarası var kadının..baştan kendi dedi ben biraz durumumu izah edince beğenmezsen z iade ederim diye...inşallah öacak bu inanıyorum..inanmak istiyorum..doğuma yetişmeli dünden beri benim kız çıkmaya calisiyor Buda olmazsa pess edecem zaten
Hayirlisi olsun ozaman artik hakkinda canim.Hala sancım var kuzum belim çok ağrıyor. Kasılmalarım devam ediyor. Sabah da devam ederse seruma gidicem. Şimdi magnezyum içtim bir litre süt içtim. Kasılmalarımı hep kesiyordu süt. Bakalım dün gece uyudum geçmişti bu gece de uyursam geçer diye ümit ediyorum.
2
Canm benimde 12 gün önde çıkıyor kafası acaba bana da mı öyle der
Kacinci haftada söylüyorlar normal mi sezaryan mı olduğunu .
Yaaa onu hiç sorma. Bu 5. Evim. Taşınmalarımız hep ani olmuştu ve hep genel temizlik sonrası :))Yerine taşınan şanslı temiz eve gelecek
Ay inşallah canım..kadin bana yaptığı uyduruk şeyi koyup sayfasına uygun fiyata satışa çıkarmış..birde beni engellemiş ki girip olumsuz bişey yazmışım diyeİyi yapmışsın canım. Ama bazen numara vermeleri de çare olmuyor. Anı defteri yaptıran arkadaş da WhatsApp tan görüşmüştü öyle hatırlıyorum. İnş iadeye falan gerek kalmaz. İstediğin gibi yapılır Can'ım.
Buda senin şansın demek ki cnm ya..çok kurcalama boşver kabasını gitsin yeter hamile hamile canına yazık..bende bu evin mutfak tezgahını beğenmemistim başta..temizlik yapildiktandan sonra altından simli simli tezgah çıktı..bu simler nerden çıktı dedim meğer kirden kaybolmuş..şimdi bayılıyorum tezgahaYaaa onu hiç sorma. Bu 5. Evim. Taşınmalarımız hep ani olmuştu ve hep genel temizlik sonrası :))
Arkamdan dua etmişlerdir hep gelenler. Şimdi de öyle olacak.
Ben de tersine hep küfrettim taşındığım evlerde
Merak ettim.canim sayfanın adı neAy inşallah canım..kadin bana yaptığı uyduruk şeyi koyup sayfasına uygun fiyata satışa çıkarmış..birde beni engellemiş ki girip olumsuz bişey yazmışım diye
Doğru diyor aslında.hastane için sadece çikolatam var.mevlidi için de ufak bişey yaptirdim.özelden yazdım cnm sayfayı..Merak ettim.canim sayfanın adı ne
Ben hiç birşey yatırmıyorum kapı düşünü kendim yapacaktim kargolar geri döndü olmadı.
Hastanede yada evde dağıtma mevzusuna sevgili eşim karşı. Zaten.biz masraf yapıyoruz onlar bize gelip da gitsin diyor. Bende.hic uğraşmak istemiyorum onunla. Gerçi bir bakıma da haklı sayılır. Hani lokum tatlı neyse de ben hediyelik gösterince hayalet görmüş gibi oluyor
Doğru diyor aslında..özelden yazdım cnm sayfayı..
Evet bende olmamıştır diye dua ediyorumCAnım kitle alınıyorken süt kanallarının zarar görüp görmediğine göre değişir bunu anlamının tek yolu doğurup beklemek. Bu arada lesitini özellikle sık Mastit olanlar için veriyorlarmış yurtdışında özellikle. Mastitin bu gebeliğinde de tekrarlarsa hemen başla lesitin kullanmaya
Olmasın zaten canım daha erkenBenim gibi beklenen dogum tarihi mayis sonuna dogru olanlarda tık yok demi daha
Ah ne güzel savaşlar bunlar merak etme yakında o savaşı da kazanırsınŞimdi yine emdirme savaşına giriyoruz :) hepinize çok teşekkür ederim
Ablam sezaryenle 4 tane doğurdu maşallahUnutursun canim. Onemli olan saglikli olmasi. Hem benim gibi 5 cocuk istegin yoksa sezeryan olmaktan da korkmana gerek yok
Hemen geri kaldırmış göremezsinAldım gazi hemen baktım bende ne var ne yok diye
Hemen geri kaldırmış göremezsin
Millet çok gerginim ya eşimin acil şehir dışına çıkması gerekti olduğumuz şehirde akraba falan kimse Yok kızımla tek kaldık pazartesi dönecek su fazlalığından dolayı karnım hep gergin hep sertleşme var bana dua edin ya acil birşey olmasın
Canım panik yapma..yalnız kalıyorsun endişen ondan anlıyorum..daha vaktin var Allah in izni ile bişey olmaz inşallahMillet çok gerginim ya eşimin acil şehir dışına çıkması gerekti olduğumuz şehirde akraba falan kimse Yok kızımla tek kaldık pazartesi dönecek su fazlalığından dolayı karnım hep gergin hep sertleşme var bana dua edin ya acil birşey olmasın
Keçiörendeyim canım
uzakmışız. Hani belki yakınsak diye düşîndümKeçiörendeyim canım
semabsrn UykucuSirine dr aniden su gelebilir lafı beynim de dönüyor ben kafamı dağıtacak birşey bulayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?