2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben buradan başka bir yere takılmıyordum bakayım biraz aynen dediğin gibi yarın dağıtacak çocuklar bizi :)

Hay Allah razi olsun canim, valla cati muayenesinde bile gerildim epey haklisin bebege zarari yokmus madem genel anestezi daha mantikli benim icin eger sezeryan olursa. Sagolasin canim
Canım benim Ben de epiduralden korkuyordm ameliyathanede beni genel yapın dedm bebek icin katlan en saglıklısı bu dedi anestezi doktoru yapmadi genel epidural ve spinal kombine yapıldı tabi bende panik oldm dişlerim kitlendi falan damardan ilac verdiler rahatlattılar cıkıncada iyiki genel olmadm dedm cünkü uyaninca agrın başlıyo hemen genelde ama epiduralde uyuşuk oluyosun benim agrım baslamadan ignede vurdular banamisn demedi agrım basladi aglıyodm dr geldi hemen anestezicileri gnderiyorum dedi kateteri cikarmamslardi tekrar ilac verdiler 2kez böyle yaptilar agrm hafifledi ertesi gün igne agrımı gecirmeye başladi bunları yaşarken iyiki genel olmadm dedm

Canim daha cok vaktin var. Panik yapma bir dry olmaz. Madem basbasa kalmissiniz kizinan saril ope koklaya uyu. Felekten bir gece gibi dusunun. Kotu seyler dusunme. Bosuna stress olma

Ay çok alemsin yaaa. Bu temizlik senin de baya işine yaradı desene :) ben de duşakabinimde öyle olmuştum. Su lekelerini napsam çıkamadım eski evlerden birinde. Denemediğim kalmadı. Bi gün temizlik için kadın geldi anam ben şok. Kabin pırıl pırıl. 6 ay uğraşıp çıkaranadığımı kadın çıkarmış. Aspirin ve mutfak tel süzgeci ile temizlemiş. Kimin aklına gelir. Kadınlığımdan utandığım bir andı

Can'ım bişeycikler Olmaz Allahın izniyle. 2 gün su gibi akıp geçsin inş. Dualarımız seninle. D Deli mavi prenses de yalnız kalmıştı böyle bi ara sanki. O da stres yapmıştı. Korkma anne kız geceleri yapın. Animasyon filmler izleyin.

Amim canım inşallah, ben o kadar uykusuzum ki arada gözlerim kapanıyor ama daha ancak yarım saat uyudum.. bebek bırt dese tetikteyim, halbuki annem var babası var ama böyle bi şeymiş demek ki :) uyanırsın canım sen de hiç omları düşünme .. hemşireler bebegin herşeyini senin yanında yapıyor, benimkini hiç götürmediler yani, ne kusuru kuzum aşk olsun

Kuzum teşekkür ederim, sizler de kavuşun sağlıkla inşallah.. altı saat sonra yürüttüler beni ama ayaklarımı odama döndüğümde yani 1 saat içinde oynatıyordum. Ama Çişimi falan hissetmedim yürüyene kadar, yürüdükten sonra sondamı söktüler

Günaydın herkese.
Sancılı bi geceyi daha doğumsuz atlattım. Benim kız gündüz uyuyor gece coşuyor. Öyle kafa atıyor ki alt tarafıma.. Bu sefer çıktı çıkıcak dedim hiç kasmamaya çalıştım kendimi ve daha az acıdı böyle gevşeyince. Artık yürüyüş ve çömelme hareketlerini daha sık yapsam iyi olucak. Sanki kızım doğmak istiyor da bi türlü kanala kafayı sokamıyor gibi hissediyorum. Ona yardımcı olmam gerek.
Bir arkadaş çekme hareketi yapınca kanala giriyor yazmıştı burada. Temizlik yaparken koltukları çekeyim ben bugün

Canım ciğer gelişimi baskılanabiliyor derken neyi kastetti anlayamadım bende 34.haftamda vurdurmuştum ama doğum yapmadım kafam karıştı
doğum iğneden kısa süre sonra yapılmazsa ciğer gelişimi baskılanabiliyor dedi doktorum. kardelen384 de iğne vurduranlardan ama doğumdan sonra bebeklerinin ciğerinin gelişmediğinden bahsetmişti. bilemiyorum canım ya, bana doktorum her ihtimale karşı doğumdan bir gün önce bir doz daha vurulmalısın dedi, sen ve Zeynosrkn84 da doktorunuza danışın bence. umarım sürpriz bir durum olmaz bebekler vaktinde gelir de önlemimizi alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…