- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.481
Haklısın en büyük telaş sebebim kızım işte aslında böyle de biride değilimin hormonlar hassasiyet hat safhadauzakmışız. Hani belki yakınsak diye düşîndüm
Canım git uyumaya çalış güzel şeyler düşün...yani şu gelse bile öyle çat diye olmuyor doğum canım..
Ben buradan başka bir yere takılmıyordum bakayım biraz aynen dediğin gibi yarın dağıtacak çocuklar bizi :)TabiUykucuSirine nin tavsiyesi de güzel uyumak ama bizim gibi uyku kaçtıysa trend konulara bak kafan cidden dağılır. ben şu an öyle yapıyorum cunki sinirden ağladım sinirim çıkmadı kafa dağıtmaya bakıyorum :) sanırım sabah da oğlum beni dağıtmaya bakar
hormonlar hepimizi ele geçirdi canım..Rabbim korur inşallah canımHaklısın en büyük telaş sebebim kızım işte aslında böyle de biride değilimin hormonlar hassasiyet hat safhada
Canım benim Ben de epiduralden korkuyordm ameliyathanede beni genel yapın dedm bebek icin katlan en saglıklısı bu dedi anestezi doktoru yapmadi genel epidural ve spinal kombine yapıldı tabi bende panik oldm dişlerim kitlendi falan damardan ilac verdiler rahatlattılar cıkıncada iyiki genel olmadm dedm cünkü uyaninca agrın başlıyo hemen genelde ama epiduralde uyuşuk oluyosun benim agrım baslamadan ignede vurdular banamisn demedi agrım basladi aglıyodm dr geldi hemen anestezicileri gnderiyorum dedi kateteri cikarmamslardi tekrar ilac verdiler 2kez böyle yaptilar agrm hafifledi ertesi gün igne agrımı gecirmeye başladi bunları yaşarken iyiki genel olmadm dedmHay Allah razi olsun canim, valla cati muayenesinde bile gerildim epey haklisin bebege zarari yokmus madem genel anestezi daha mantikli benim icin eger sezeryan olursa. Sagolasin canim
Canim daha cok vaktin var. Panik yapma bir dry olmaz. Madem basbasa kalmissiniz kizinan saril ope koklaya uyu. Felekten bir gece gibi dusunun. Kotu seyler dusunme. Bosuna stress olmaMillet çok gerginim ya eşimin acil şehir dışına çıkması gerekti olduğumuz şehirde akraba falan kimse Yok kızımla tek kaldık pazartesi dönecek su fazlalığından dolayı karnım hep gergin hep sertleşme var bana dua edin ya acil birşey olmasın
Öyle yapıyorum zaten felekten 3 gece olacak pazartesi dönecek çünkü :)Canim daha cok vaktin var. Panik yapma bir dry olmaz. Madem basbasa kalmissiniz kizinan saril ope koklaya uyu. Felekten bir gece gibi dusunun. Kotu seyler dusunme. Bosuna stress olma
Buda senin şansın demek ki cnm ya..çok kurcalama boşver kabasını gitsin yeter hamile hamile canına yazık..bende bu evin mutfak tezgahını beğenmemistim başta..temizlik yapildiktandan sonra altından simli simli tezgah çıktı..bu simler nerden çıktı dedim meğer kirden kaybolmuş..şimdi bayılıyorum tezgaha
Can'ım bişeycikler Olmaz Allahın izniyle. 2 gün su gibi akıp geçsin inş. Dualarımız seninle. D Deli mavi prenses de yalnız kalmıştı böyle bi ara sanki. O da stres yapmıştı. Korkma anne kız geceleri yapın. Animasyon filmler izleyin.Millet çok gerginim ya eşimin acil şehir dışına çıkması gerekti olduğumuz şehirde akraba falan kimse Yok kızımla tek kaldık pazartesi dönecek su fazlalığından dolayı karnım hep gergin hep sertleşme var bana dua edin ya acil birşey olmasın
Amim canım inşallah, ben o kadar uykusuzum ki arada gözlerim kapanıyor ama daha ancak yarım saat uyudum.. bebek bırt dese tetikteyim, halbuki annem var babası var ama böyle bi şeymiş demek ki :) uyanırsın canım sen de hiç omları düşünme .. hemşireler bebegin herşeyini senin yanında yapıyor, benimkini hiç götürmediler yani, ne kusuru kuzum aşk olsunAy cok guzel anlatmissin duygulandim ya ne guzel duygular bunlar ,Allahim bize de isteyen herkese de yasatsin ins. Uyuyabildin mi hic, ben dogumdan sonra vucut yorgun duser uyursam aklim bebekte kalirsa diye gerginim odada yaninda kaliyor demi bebek, hic hemsireler falan biyere goturuyolar mi kontrol icin falan. Cok sordm kusura bakma
Rahim masajı neymiş, kimse bana bi şey demedi.. ben de çıkaramadım, sanki hala karnımda bebek var, rezene falan içiyorumKızlar sezeryan sonrası şu rahim masajını düzenlimi yapıyoruz çok gazım var yatarken çıkmıyo ayağa kalkınca anca , tavsiyeniz varmı
Kuzum teşekkür ederim, sizler de kavuşun sağlıkla inşallah.. altı saat sonra yürüttüler beni ama ayaklarımı odama döndüğümde yani 1 saat içinde oynatıyordum. Ama Çişimi falan hissetmedim yürüyene kadar, yürüdükten sonra sondamı söktülerEvBoregi canim gozunaydin bak su gibingecti gitti her gecen gun agrilarin azalarak gecicek ki yarina hicbisey kalmicak. Canim spinalin epiduralin uyusuklugu ne zmn gecti. Dogum sonrasi ne zmn geccek diye ona odaklanirim ben kesin. Firsat bulup cevap yazarsan cok sevinirim
doğum iğneden kısa süre sonra yapılmazsa ciğer gelişimi baskılanabiliyor dedi doktorum.Canım ciğer gelişimi baskılanabiliyor derken neyi kastetti anlayamadım bende 34.haftamda vurdurmuştum ama doğum yapmadım kafam karıştı
Benim oyle oldu 3500 - 3200@Haydarinna @Mustu 34 @sofiarya @AssosTelasli_Anne EvBoregi Doğum yapan arkadaşlardan bir yorum istiyorum...bebekleriniz ölçülen ağırlıkla aynı mı doğdu? Farklıysa ne kadar fark var? Mesela doktor 3500 gr doğar dedi 3250gr doğdu şeklinde birer cümle alabilir miyiz...
Saolasin amin canim darisi hepinizin basina.Gozun aydin canim, saglikla buyut
Amin canim darisi basinizaGözün aydın Rabbim bağışlasın
Amimmm cnm tez zamanda insallahh dualarim sizlerleOh n güzel darısı bizlere. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Geçmiş olsun gözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Çatır çatır doğurmak isteyen herkese nasip olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?