- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.501
Şimdi yine emdirme savaşına giriyoruz :) hepinize çok teşekkür ederim
Bende senin gibi düşünüp spinal dedim ama sogiyle konuşunca vazgeçtim doğuma gittiğim gün değiştircem eğer kabul ederlerse ki ediyorlarmışBende öyle düşünüyorum benim spinal oldu karnıma bastırdılar bi iki kere kuzenim ikisinide genel oldu kum torbası koymuslardı
@sofiarya canım ya ben ilki spinal oldum diye bunuda öyle konustum doktorumla sonrasında da ihtiyac duymadım pek agrı kesiciye ama epidural mı diyosun
Dikkat et tatlım ilk bebekte nasılsa süt görünüyor diye var diyordum ama azdı diye sarılık oldu bir gece hastanede yattı istersen azıcık mama takviye yapTatlım bende aynen , bide bizim minnoş şimdiden memede uyumak istiyor, benimde çok gazım var, dikiş yerim acıyo, sağ kaburgam ağrıdı gece
Sen meme ucunu sıktığında süt geliyormu canım benim çok çok az geliyo normalmi acaba annemde tutturmuş senin sütün az diye
At makinaya kisada yika mis.Ya 2-3 gündür yoğundum yine is yerinde bakamadı.yeni doğum yapanlar olmuşhepsi sağlıcakla büyütsün inşallah.işi bırakmama son bi hafta ondan sonra düzenli takip ederim artik
Kızlar gorumcemden park yatak geldi.döşeği kirliymis biraz.sünger döşek sizce atıp yıkasam olur mu makinaya
İlk defa duydum öyle bir masaj mı varmışKızlar sezeryan sonrası şu rahim masajını düzenlimi yapıyoruz çok gazım var yatarken çıkmıyo ayağa kalkınca anca , tavsiyeniz varmı
Kizlar meme uclarim yara lansino falan fayda etmiyo. Kendi sutumu de surdum. Gumus kalkan almadim. Ped var, plastik kalkan var ama kullanilmiyo. Memeler disarda gezmek istiyosun. Zaten surekli emziriyosun. Alt tarafta da dikislerim hala aciyor. Depend kulotlardan mutlaka alin cok gidiyo.
Bebek de boyle siyah yapiskanimsi kaka yapiyor temizlemek cok zor. Uni yenidogan 5 tane falan kullaniyorum silerken. Erkegin temizligi daha zor tabi oralar kalabalik:) temizlerken iki kez de isedi essek sipasi. Eldiven takmiyor atiyor. Tirnak gelisimi devam ettigi icin de aslinda takmamak lazimmis. Ama eller usuyo. Dogdugundan beri 4-5 kiyafet battaniye pisledik. Bence bol kiyafet battaniye alin ne yikamakla ne utuyle ugrasin. Hepsi penye olsun. Tek ayaktan citcitli tulum kesinlikle almayin. Bacaklarini geriyo bebek giydirmek cok zor. gazimiz pek yok.
Canım garmastan diye bi merhem varmıs arkadasıma cok iyi geldi göğüs yaralarına bi sor doktoruna istersenKizlar meme uclarim yara lansino falan fayda etmiyo. Kendi sutumu de surdum. Gumus kalkan almadim. Ped var, plastik kalkan var ama kullanilmiyo. Memeler disarda gezmek istiyosun. Zaten surekli emziriyosun. Alt tarafta da dikislerim hala aciyor. Depend kulotlardan mutlaka alin cok gidiyo.
Bebek de boyle siyah yapiskanimsi kaka yapiyor temizlemek cok zor. Uni yenidogan 5 tane falan kullaniyorum silerken. Erkegin temizligi daha zor tabi oralar kalabalik:) temizlerken iki kez de isedi essek sipasi. Eldiven takmiyor atiyor. Tirnak gelisimi devam ettigi icin de aslinda takmamak lazimmis. Ama eller usuyo. Dogdugundan beri 4-5 kiyafet battaniye pisledik. Bence bol kiyafet battaniye alin ne yikamakla ne utuyle ugrasin. Hepsi penye olsun. Tek ayaktan citcitli tulum kesinlikle almayin. Bacaklarini geriyo bebek giydirmek cok zor. gazimiz pek yok.
Can'ım sağmayı denedin mi? Sağdıkça artar diyorlar. Bebişlerin çenesi kuvvetli olmadığı için iyi çekemiyırlarmış. Oyyy yerim yA onu ben.Tatlım bende aynen , bide bizim minnoş şimdiden memede uyumak istiyor, benimde çok gazım var, dikiş yerim acıyo, sağ kaburgam ağrıdı gece
Sen meme ucunu sıktığında süt geliyormu canım benim çok çok az geliyo normalmi acaba annemde tutturmuş senin sütün az diye
Süngerse yıkanır Can'ım.Ya 2-3 gündür yoğundum yine is yerinde bakamadı.yeni doğum yapanlar olmuşhepsi sağlıcakla büyütsün inşallah.işi bırakmama son bi hafta ondan sonra düzenli takip ederim artik
Kızlar gorumcemden park yatak geldi.döşeği kirliymis biraz.sünger döşek sizce atıp yıkasam olur mu makinaya
Günaydın kaç saat yolculuk yapacaksın ?Gunaydin kizlar bugun evimde son gunun dogum icin memlekete gidicem ay icim bi garip oldu
Bebeğin bezi nasıl kaka yapıyor mu? Emzirmenin dışında sağmada yap canım amaz az çıkarsa falan üzülme makina ne kadar güçlü olsada bebeğin çektiği kadar olmuyorTatlım bende aynen , bide bizim minnoş şimdiden memede uyumak istiyor, benimde çok gazım var, dikiş yerim acıyo, sağ kaburgam ağrıdı gece
Rahim masajı neymiş, kimse bana bi şey demedi.. ben de çıkaramadım, sanki hala karnımda bebek var, rezene falan içiyorum
Evet kuzum bende yalnızdım stresten ölcektim ama allah yardım ediyor gerçektenAy çok alemsin yaaa. Bu temizlik senin de baya işine yaradı desene :) ben de duşakabinimde öyle olmuştum. Su lekelerini napsam çıkamadım eski evlerden birinde. Denemediğim kalmadı. Bi gün temizlik için kadın geldi anam ben şok. Kabin pırıl pırıl. 6 ay uğraşıp çıkaranadığımı kadın çıkarmış. Aspirin ve mutfak tel süzgeci ile temizlemiş. Kimin aklına gelir. Kadınlığımdan utandığım bir andı
Can'ım bişeycikler Olmaz Allahın izniyle. 2 gün su gibi akıp geçsin inş. Dualarımız seninle. D Deli mavi prenses de yalnız kalmıştı böyle bi ara sanki. O da stres yapmıştı. Korkma anne kız geceleri yapın. Animasyon filmler izleyin.
Canım hadi hayırlısıyla gelsin kuzucugun. Allah kolaylık versin inşallahgeçmeyen hafif sancımdan dola'yi gece 2de hastaneye gittik. sancı düşüktü ama sürekli yükseliyordu. 2 cm açıklık var. bugün yarın gelir dedi doktor. eve git sıklaşınca gel dedi. şimdi uyandım. fena değilim
Canım kaç kiloydun dependi büyük boy mu aldı orta mi ?Kizlar meme uclarim yara lansino falan fayda etmiyo. Kendi sutumu de surdum. Gumus kalkan almadim. Ped var, plastik kalkan var ama kullanilmiyo. Memeler disarda gezmek istiyosun. Zaten surekli emziriyosun. Alt tarafta da dikislerim hala aciyor. Depend kulotlardan mutlaka alin cok gidiyo.
Bebisim at tabi ne olacak, ama en yüksek devirde sıktır sünger çünkü kolay gitmez suyuYa 2-3 gündür yoğundum yine is yerinde bakamadı.yeni doğum yapanlar olmuşhepsi sağlıcakla büyütsün inşallah.işi bırakmama son bi hafta ondan sonra düzenli takip ederim artik
hakkımızda hayırlısı olsun canm bende normal düşünüyordum catı muaynesi yapıldı pek uygun değilim normal doğuma vazgectim riske atmamak için sezeryan olucam büyük ihtimalleevet canım normal doğum düşünüyorum, dr bana catı muayenesi yapmıycam ben dedi , bebek çok iriyse yada anne çok minyonsa yapıyormuş bende 34+1 im
Yaa sezeryanla yapiliyor mu 4. Ameliyat bunu bilmiordum.Evet bende olmamıştır diye dua ediyorum
Olmasın zaten canım daha erken
Ah ne güzel savaşlar bunlar merak etme yakında o savaşı da kazanırsın
Ablam sezaryenle 4 tane doğurdu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?