- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.521
1 saat cnm yakin yani kayseride yasiyorum nevsehire gitcemGünaydın kaç saat yolculuk yapacaksın ?
Bebeğin bezi nasıl kaka yapıyor mu? Emzirmenin dışında sağmada yap canım amaz az çıkarsa falan üzülme makina ne kadar güçlü olsada bebeğin çektiği kadar olmuyor
Millet çok gerginim ya eşimin acil şehir dışına çıkması gerekti olduğumuz şehirde akraba falan kimse Yok kızımla tek kaldık pazartesi dönecek su fazlalığından dolayı karnım hep gergin hep sertleşme var bana dua edin ya acil birşey olmasın
Aynı gün doğururmuşuz bide. Günlerimiz aynı baksana. Jimere normal 3500 sez 4500 dedi. Medicana sabit demişti 4000 bundan 2 ay önce falandı. Ama sonra galiba kimse tercih etmedi ce hastane fiyatı aşağıya çekti. 3500 normal 3750 sezeryan şuan ki fiyat.Benimde jimer canım kısmetse ne kadar dedi doktorun medicanayı hiç demedi bizimki orda yaptırmadı sanırım daha hic
Gunaydin kizlar bugun evimde son gunun dogum icin memlekete gidicem ay icim bi garip oldu
Oluyor canım hem en küçük şuan 4 yaşındaYaa sezeryanla yapiliyor mu 4. Ameliyat bunu bilmiordum.
Yakınmış bizim 7 saat sürüyor yakın olsa Benim annem de gel diyor ama imkansız hele de bu haftadan sonra zaten dr izin vermedi1 saat cnm yakin yani kayseride yasiyorum nevsehire gitcem
Sebebi geçerli birşey de diyemiyorumTeselli etmek isterdim seni ama ben olsam esime olan sinirimden doğururdum heralde. Sebebin ne olduguyla ilgilenmez çıldırırdım. Allahim yardimcin olsun. Surekli yat yerinden kalkma yemeklerini falan disaridan sipariş et. Bir de ne olur ne olmaz bir dogum plani yap. En yakin taksinin numarasini al ve acil bir durumda kizini nereye emanet edeceksin onu ayarla.
Kız getir ben bakarım çocuğuna sen doğurana kadarGeçmiş olsun canım...sen biraz daha dursun dedikçe o acele ediyor bücürük...bu şekilde sürerse acil sezaryene mi alacaklar...annen gelmiş miydi...bizimki yarın akşam burda olacak inşallah...şu anda benim bi sancım olsa evde oğlum uyuyor onu emanet edecek kimsemiz bile yok ve bu beni gerçekten çok geriyor
Benim haftayz belli olcak canım günüm sezeryan olcagı icin büyğk ihtimal 8 mayıs ay ne güzel olur karsılassakAynı gün doğururmuşuz bide. Günlerimiz aynı baksana. Jimere normal 3500 sez 4500 dedi. Medicana sabit demişti 4000 bundan 2 ay önce falandı. Ama sonra galiba kimse tercih etmedi ce hastane fiyatı aşağıya çekti. 3500 normal 3750 sezeryan şuan ki fiyat.
Kız asıl senin Allah iyiliğini versinAy çok alemsin yaaa. Bu temizlik senin de baya işine yaradı desene :) ben de duşakabinimde öyle olmuştum. Su lekelerini napsam çıkamadım eski evlerden birinde. Denemediğim kalmadı. Bi gün temizlik için kadın geldi anam ben şok. Kabin pırıl pırıl. 6 ay uğraşıp çıkaranadığımı kadın çıkarmış. Aspirin ve mutfak tel süzgeci ile temizlemiş. Kimin aklına gelir. Kadınlığımdan utandığım bir andı
Can'ım bişeycikler Olmaz Allahın izniyle. 2 gün su gibi akıp geçsin inş. Dualarımız seninle. @Deli mavi prenses de yalnız kalmıştı böyle bi ara sanki. O da stres yapmıştı. Korkma anne kız geceleri yapın. Animasyon filmler izleyin.
74 kg buyuk aldim ama kalcaniz genisse bacak kismi dar bence daha buyuk alin. Bana tam oldu ama hastanede verdikleri daha iyiydi de marka vs bilmiyorum.Canım hadi hayırlısıyla gelsin kuzucugun. Allah kolaylık versin inşallah
Canım kaç kiloydun dependi büyük boy mu aldı orta mi ?
Bebisim at tabi ne olacak, ama en yüksek devirde sıktır sünger çünkü kolay gitmez suyu
Anladim canim ben 78 kgyum su an, kalcak küçük ama senden kiloluyum en iyisi büyük boy alayım, sagolasin74 kg buyuk aldim ama kalcaniz genisse bacak kismi dar bence daha buyuk alin. Bana tam oldu ama hastanede verdikleri daha iyiydi de marka vs bilmiyorum.
Aldm suruyorum ama onu surunce emziremiosun karbonatli suyla temizlemen lazim. İyilesecek kdr bekleyemiyosun bebis surekli emiyor. Bi de iyilesmesi icin memeler meydanda gezmen lazimmis. Buz falan da koydum.Canım garmastan diye bi merhem varmıs arkadasıma cok iyi geldi göğüs yaralarına bi sor doktoruna istersen
O zaman bu yeter evet. Benim de kucuk kalcam. Yana dogru genisse bacaklar genisse olmaz. Bacak kismi dar.Anladim canim ben 78 kgyum su an, kalcak küçük ama senden kiloluyum en iyisi büyük boy alayım, sagolasin
Benim daha belli degil normal mi sezeryan mi oldugu. Bebek biraz iri belki ondan sebep sezeryan olabilir ama erkenden alir mi biLmiyorum. Bana kalsa erkenden gelse normal normal cok mutlu olucam.Benim haftayz belli olcak canım günüm sezeryan olcagı icin büyğk ihtimal 8 mayıs ay ne güzel olur karsılassak
İnsallah canim. Onu evde tutmak ickn kandır baban evde yokken film gunleri falan yapalim de. Puzzle al cok parcali beraber yapmaya calisinOluyor canım hem en küçük şuan 4 yaşında
Yakınmış bizim 7 saat sürüyor yakın olsa Benim annem de gel diyor ama imkansız hele de bu haftadan sonra zaten dr izin vermedi
Sebebi geçerli birşey de diyemiyorumnasıl yatacam canım hafta sonu kızım var 5 yaşında dışarı çıkalım evde oyun oynayalım diye bir dk bırakmıyor beni Allah yardım eder inşallah bırakacak yer Yok mecbur benle gelecek umarım sağ Salim atlatırız bunlara hiç gerek olmadan
Sağol canım burda bi kaynım var yeni evli eşim o burda diye buraya tayin istedi sanki bize ne faydaları var ayda bir buluşup dürüm yiyorlar kardeşiyle...eltim zaten bi garip çocuk falan bırakamam onlara...benimkilere yanaşılmaz...ama Türkiye nin bir ucundan kalkar gelirler koşa koşa...kaç gündür yedi bitirdi beni annen ne zaman geliyor diye sancım falan olunca korktu bana da bakamaz çocuğa da ne yazık ki...her gece 2-3 defa evde tek başıma falan doğuruyorum rüyamdaKız getir ben bakarım çocuğuna sen doğurana kadar
Hastaneden memnun kaldın mı canım artısı eksisi neydi sence74 kg buyuk aldim ama kalcaniz genisse bacak kismi dar bence daha buyuk alin. Bana tam oldu ama hastanede verdikleri daha iyiydi de marka vs bilmiyorum.
Canım ömürlü olsun senin de bebeginTatlım bende aynen , bide bizim minnoş şimdiden memede uyumak istiyor, benimde çok gazım var, dikiş yerim acıyo, sağ kaburgam ağrıdı gece
Sen meme ucunu sıktığında süt geliyormu canım benim çok çok az geliyo normalmi acaba annemde tutturmuş senin sütün az diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?