2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
1 saat cnm yakin yani kayseride yasiyorum nevsehire gitcem

Teselli etmek isterdim seni ama ben olsam esime olan sinirimden doğururdum heralde. Sebebin ne olduguyla ilgilenmez çıldırırdım. Allahim yardimcin olsun. Surekli yat yerinden kalkma yemeklerini falan disaridan sipariş et. Bir de ne olur ne olmaz bir dogum plani yap. En yakin taksinin numarasini al ve acil bir durumda kizini nereye emanet edeceksin onu ayarla.

Benimde jimer canım kısmetse ne kadar dedi doktorun medicanayı hiç demedi bizimki orda yaptırmadı sanırım daha hic
Aynı gün doğururmuşuz bide. Günlerimiz aynı baksana. Jimere normal 3500 sez 4500 dedi. Medicana sabit demişti 4000 bundan 2 ay önce falandı. Ama sonra galiba kimse tercih etmedi ce hastane fiyatı aşağıya çekti. 3500 normal 3750 sezeryan şuan ki fiyat.

Yaa sezeryanla yapiliyor mu 4. Ameliyat bunu bilmiordum.
Oluyor canım hem en küçük şuan 4 yaşında

1 saat cnm yakin yani kayseride yasiyorum nevsehire gitcem
Yakınmış bizim 7 saat sürüyor yakın olsa Benim annem de gel diyor ama imkansız hele de bu haftadan sonra zaten dr izin vermedi

Sebebi geçerli birşey de diyemiyorum nasıl yatacam canım hafta sonu kızım var 5 yaşında dışarı çıkalım evde oyun oynayalım diye bir dk bırakmıyor beni Allah yardım eder inşallah bırakacak yer Yok mecbur benle gelecek umarım sağ Salim atlatırız bunlara hiç gerek olmadan

Kız getir ben bakarım çocuğuna sen doğurana kadar

Benim haftayz belli olcak canım günüm sezeryan olcagı icin büyğk ihtimal 8 mayıs ay ne güzel olur karsılassak

Kız asıl senin Allah iyiliğini versindaha o kadar pasaya bağlamadım şükür...Eve yeni taşındığımda demek istemiştim

74 kg buyuk aldim ama kalcaniz genisse bacak kismi dar bence daha buyuk alin. Bana tam oldu ama hastanede verdikleri daha iyiydi de marka vs bilmiyorum.

Canım garmastan diye bi merhem varmıs arkadasıma cok iyi geldi göğüs yaralarına bi sor doktoruna istersen
Aldm suruyorum ama onu surunce emziremiosun karbonatli suyla temizlemen lazim. İyilesecek kdr bekleyemiyosun bebis surekli emiyor. Bi de iyilesmesi icin memeler meydanda gezmen lazimmis. Buz falan da koydum.

Benim haftayz belli olcak canım günüm sezeryan olcagı icin büyğk ihtimal 8 mayıs ay ne güzel olur karsılassak
Benim daha belli degil normal mi sezeryan mi oldugu. Bebek biraz iri belki ondan sebep sezeryan olabilir ama erkenden alir mi biLmiyorum. Bana kalsa erkenden gelse normal normal cok mutlu olucam.

Grupta Agda yaptiranlardan gaz aldim. Agda yaptirmaya gitmeyi dusunuyordum bugun ama oncesinde hemen epilasyon yapayim bacaklara dedim. Normalde cok pratik yaptigim halde oyle bir canim yandiki.. hayatta agdaya katlanamam diye dusunuyorum.

Agda yapanlar cok odemli degil sanirim. Ben artik balon gibi sisim, epilasyon yaptigim yerlerde beyaz noktalar kaldi. Agdayi hayal bile edemiyorum

İnsallah canim. Onu evde tutmak ickn kandır baban evde yokken film gunleri falan yapalim de. Puzzle al cok parcali beraber yapmaya calisin

Kız getir ben bakarım çocuğuna sen doğurana kadar
Sağol canım burda bi kaynım var yeni evli eşim o burda diye buraya tayin istedi sanki bize ne faydaları var ayda bir buluşup dürüm yiyorlar kardeşiyle...eltim zaten bi garip çocuk falan bırakamam onlara...benimkilere yanaşılmaz...ama Türkiye nin bir ucundan kalkar gelirler koşa koşa...kaç gündür yedi bitirdi beni annen ne zaman geliyor diye sancım falan olunca korktu bana da bakamaz çocuğa da ne yazık ki...her gece 2-3 defa evde tek başıma falan doğuruyorum rüyamda neyse çok şükür annem geliyor o gelmeden bişey olmadı

Bu arada bugun doktor randevum vardi
.benim.doktor isinde oldugu icin baskasi geldi. Yine karnimi mezura ile olctuk. Kafasi dogru yerde dedi. Gece beni uyutmayan sancilarim icin normal dedi. Elime bir kagit tutusturdu, NST mi yaptiracaksiniz dedim. Yok biz gereksiz yapamiyoruz dedi.

Cildiracam artik.. gercekten yaptiklari hic bir seye guvenmiyorum. Esim bana kiziyor. Boyle giderse kocaman bebegi normale zorlayacaklar, son dakika da sezeryene alacaklar. Onlarin kafa rahat sanirim.

Biz de gereksiz dogurmuyoruz.. demek isterdim ama tabiki de diyemiyorum..

Canım ömürlü olsun senin de bebegin hemşireler mememi öyle sıkıyor ki süt var mı diye, çok canım acıyor.. yine de yok denecek kadar az süt, oğlan doymuyor dün mama takviyesi yaptılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…