2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım sağol.

Bişey sorucam. Bu arkadaşın bekar ya da bebek isteyen biri mi?

Benimde bu hafta başıma böyle bişey geldi. Çocukluk arkadaşım kardeşim dediğim kişiyle duygularımı paylaşmak istedim, hamile olduğumu öğrenince. Çift çizgi testimin fotoğrafını attım. Bana ne yazdı inanamazsın.

"Canım çok sevinme bence, dış gebelik olabilir."

Ne alaka dedim ya, ne alaka? Sinirlerimi bozdu. Sonra düşündüm bu arkadaşım bebek istiyor ama henüz hamile kalamadı. Tedavi görüyor. Benim 20 aylık bir oğlum var. Onu da planlamadan hamile kalmıştım. Buda plansız olunca ona bir tepkiydi sanırım. Ama benim ne suçum var yani? İnş Allah isteyen herkesi kavuşturur bebeğine. Beni demoralize etmenin ne gibi bir faydası olacak ki sana?

Bilmiyorum acaba ben mi yanlış yaptım onunla paylaşarak. Ben nispet yapmak için atmamıştım ki. Sadece paylaşacak birini istedim. Bu zamana kadar herşeyimi paylaştığım kardeşim gibi gördüğüm kişiyle.
Ama hata etmişim...

@Sevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
Maşallah Allah tamamına erdirsin
Ben ters bişey anlamadım, belki özel durumumuzdan dolayı hassas ve duygusal olduğumuz bu dönemde yanlış anlama ya da alınganlıklara daha açık olabiliriz. Yani sizi bu kadar kızdırıp üzecek kadar dramatik bi şey yazmamış bence. Hiç takılıp canını sıkma

Bursa'ya gidiyorum Acıbadem hastanesi
Geçen hafta 5+0'da kese görünmedi, yarın gel vajinal bakalım dedi diye gitmedim. Yarından sonra 6+0'a yazdırdım kontrolü karından bakılması ümidiyle

Valla sakince cevap vermişsin bana öyle yazsa biri fena bozardım. Dost arkadaş bile olsa herkes haddini bilmeli.
Haklısın ona çok değer verirdim ondan herhalde bı de bu üçtür bana ters yazıyo kendisi tek çocuk ve berbat bir hamilelik lohusalık geçirmis başka istemiyor acaba ondan mı diyorum. beni bile iknaya çalıştı ikinciyi yapma diye hatta sen doğulusun senin üstünde baskı vardır ondan çocuk istiyorsun diye dedi saçmalama her zaman çocuk çok istedim seviyorum demiştim

Doğrudur canım belki bu kontrolden sonra sevk eder.

Canım olur mu hiç inandırıcı olmuyor demiş ya nasıl yani ben sahte hislerle paylaşımlarda mı bulunuyorum daha önce de bana başka konuda hikayeme ters biseyler yazdı artık onda art niyet aramaya başladım

Sen sevincini paylasmissin bence bir hatan yok ama oda icinde neler yasiordr tahmin edebiliyorum 3 yildir ugrasiorum kiskanclik degil bu aslinda farkli bir duygu ne sucum var benim neden olmuyor diye cok agladigimi bilirim ama suda bi gercek dedigi sana son derece yanlis

Yok artık ya, densiz!
Aa o zmn tamam , öncesi varsa böyle durum gayet açık . Bu dönemde biraz mesafe koy bence

Yok artık ya, densiz!
Aa o zmn tamam , öncesi varsa böyle durum gayet açık . Bu dönemde biraz mesafe koy bence

Canım çok saclamamiş arkadaşın ve kesin kendisi de istediği içindir gibi geldi bana. Benim arkadaş tek çocuk 4-5 yaşında ve asla ikinciyi yapamam dedi hem psikolojik olarak hem hamilelik lohusalık döneminde çok kötü olmuş baya kötü ama benimde cocuk istememi saçma buluyordu garip çocuk konusunda. Zaten bir kez çocuğu yavaşça haliya düştü bağırış çağırış aglamalar ben şok oldum arkadaşa o zaman apartman başımıza toplandı ki benimki günde 20 kez öyle düşer kalkıp oyuna devam eder garip

İnşallah canım Allah'a emanet. 20 sinde gitmiştim 3 hafta sonra dedi.12 sinde randevum. Tarama testleri 12. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Eltim ve kuzenim öyle oldu.
2-3 haftaya gitmek gerek desene. Ya ben doktor seçimimi de yapmadım henüz benim olaylar çok karıştı. Tüp bebek doktoruma son kez gidip gidişat hakkında bilgi almayı oradan da aynı şehirde tanıdığım bi profa devam etmeyi düşünüyorum ama aynı gün ikisine de gitmem gerekecek o iş nasıl olcak aklım almıyor çünkü tedavi gördüğüm şehire 1 günlüğüne gidebilicem kafayı yicem

Allah kolaylık versin inşaallah canim. Benimde yeni bir doktor aramam gerekiyor. Naparim bilmiyorum.son kez tüp bebek doktoruma gidecem sonrası muamma

Allah kolaylık versin inşaallah canim. Benimde yeni bir doktor aramam gerekiyor. Naparim bilmiyorum.son kez tüp bebek doktoruma gidecem sonrası muamma
Amin canım hepimize. Bu kontroller tüp bebek doktorlarında son oluyormuş genelde artık iyi doktorlarla karşılaşırız umarım elektriğimizin tuttuğu bakalım .. hiye Canım aklıma gelmişken şu an iğne ilaç ne kullanıyorsun hangilerine devam ediyorsun ?

Amiiiiinn inşallah canım. Yeni doktorumuzla da doğuma kadar devam ederiz.Crinone jel cor aspirin ve folbiol devam ediyorum.

kizlar ben doktordan ciktim doktor en azindan dis gebelige dair bi bulgu olmadigini soyledi kendi doktorumun dediginin aynisini soyledi rahim icinde olusmaya calisan bisey var ama net diil pazartesi kesin sonuclanir bu kadar endise etmek icin cok erken gebeligin gayet normal ilerliyo dedi bi nevi rahatladim

ohh iyi bakalım ptesi güzel sonuçlarla dönersin inşallaaahh

Aynen canım inşallah. Bende crinone jel clexan iğne folio ve devit 3 devam .. ilaçlar neyse de iğnem bitseydi artık mahvoldum
Tahmin ediyorum Az kaldı canım bitecek inşallah. Asm de vitamini söylemişti bana hemşire. Ben de doktoruma sormuştum 3 aydan önce bebeğe hiç bir faydası yok demişti. O yüzden 3. Ayım dolunca baslayacam onada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…