2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bakalim hangimiz daha önce doguracaz. Ben soyleyim kesin bu mayis anneleri icinde en son doguran ben olurum bebegim asagi inecegine sanki gun gectikce yukari cikiyor. Karnim sanki goguslerimin hemen altindan baslayan basketbol topu gibi oldu
Ya bnm kız geceleri özellikle aşağıya itiyor kendini ama kafasını mı sokamıyor kanala anlamadım bnm karnım biraz düştü sanki ana hiç doktor kanala grmiş falan da demedi

Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Can'ım kızlar bunları önermişti. Ekran fotosu almıştım.

Eklentiler

• IMG_4878.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_5412.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 62
Ay cnm ona da küçük dediler ya 85 kiloyum büyük boyu ise yarar mı bilemedim. Kanamam çok olmaz ama bilinmez tabi.

ay gelmesin ya daha benim çok işim var.daha izne bile ayrılmadım evde inşaat var temizlik bekliyor park yatağın döşeğinide yikiycam derken ikiye böldüm zaten beklesin 2 hafta daha

Maşallah Güle güle büyüt bebişini.

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına. Çok tatlı yaaa bizim için kokla öp annesi

Hergün bebek heran gelebilir diye evi temizlemekten sıkıldım bi gün bi bırakıcam temizliği evi b.k götürcek o gün doğcak gibime geliyor
Aynen bi de derin dondurucum börekle, kurabiyeyle doldu taştı. Yarın doğarsa hazır bulunsun diye diye hergün bişeyler yapıp atıyorum
Ama gelen giden yok

ay gelmesin ya daha benim çok işim var.daha izne bile ayrılmadım evde inşaat var temizlik bekliyor park yatağın döşeğinide yikiycam derken ikiye böldüm zaten beklesin 2 hafta daha
Can'ım ben de aynı durumdayım. Annemi bekliyorum. Ama geçen gün sancı çıkınca nst de panikledim. Temizliği 10 gün öne aldım. Yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Evet evet bir de öyle bişey varmış biliyormusun. Doğuma giderken ne kadar çok kişiye haber verirsen okadar zor olurmuş uzun sürermiş doğumun
Gez valla hava da süper. Benim eşim sancın var çıkmayalım diyor da zaten bütün hafta evdeydim. Ben doğana kadar eve mi tıkılacağım. Bir de bebek doğacak zaten çıkamayacağım

Bakalim hangimiz daha önce doguracaz. Ben soyleyim kesin bu mayis anneleri icinde en son doguran ben olurum bebegim asagi inecegine sanki gun gectikce yukari cikiyor. Karnim sanki goguslerimin hemen altindan baslayan basketbol topu gibi oldu
Gününü bekliyor kuzularımız canım sanırım biz sabırsızlıkla heyecanla bekleyip acele ediyoz yoksa daha günümüz dolmadı ki. Nisan annelerinde 40 ı geçip hala bekleyen çok var.
Annemin dediği olcak sanırım. Benim doğumgünün 2 mayıs. Hamile olduğumu öğrenip ilk kez sat hesapladığımda 40 haftamın 2 mayıs olduğunu görünce çok şaşırmıştım. Oğlum 39+1 de doğdu bakalım kızım bekleyip anasıyla aynı gün mü gelcek

Bu kız.resmen kaburgami kiricsk.nasil.bir ittiris o ya irkiliyorum.
hiç sorma canım kahvaltı yaparken çığlık attım ben de
ya yerim onun minnak burnunu, maşallah kuzummm atlattın çok şükür darısı başımıza. bana da son 4 gün
Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.

Ay cnm ona da küçük dediler ya 85 kiloyum büyük boyu ise yarar mı bilemedim. Kanamam çok olmaz ama bilinmez tabi.

canım ben de ebebekten lohusa pedi almıştım. gayet de kalın güzel. ama kızlar dependi çok deyince aldım dün 1 paket, büyük boy aldım 78 kiloyum tam oldu. yumuşacık zaten. ama biraz ped kısmı ince geldi yani benim normalde kanamam çok olur, beni idare etmez gibi geldi. lohusa pedini de ayrıca kullanırım sanırım o yüzden boxer da koydum 1 tane sıkıca tutar külodun üstünden inşallah.
korse de sezaryen korsesi diye geçiyor. cırt cırtlı, aşamalı bi korse. ondan aldım, doktorum bir şey demedi ama çok araştırdım ağrıyı da azaltıyormuş rahat oturup kalkıyormuşsun. doktora da sorucam tabi ne zaman başlamak lazım kullanmaya bilmiyorum hiç

Masallah canim yakisikli prensedarisi bizim basimiza hayirlisiyla
Saglikla buyusun insallah

Yalancidir insallah canim .
Bendede var pek ciddiye almiyorum.
Sürekli kremliyorum aslında da çatlak gibi de değil.kırmızı döküntü gibi bişeyler var karnımda anlamadım neyin nesi.doktor kontrolüm de çarşamba günü.
Kirmizi dokuntu dokmustum.ben ins oyle bisey degildir.cars.bi sor mutlaka sonrasi kotu oluyor
Hasta bezi ve ped koyduk canim.kucucuk biseymis koydugumda buyuk beden alirim sezeryan olacagi belli olursa
Kızlar dün sormuştum ya park yatağın döșeğini yıkasam olur mu diye aklınızda olsun makinada yıkama olmuyormuş
Neden naptin yoksa yikadinmi .
benimde aklkmdan geciyordu

Sor bebişim ben üçüncüye hamileyim hemde kırk yaşındayım insan unutuyo bazı şeyleri sonra işte kanepelerde sürünüyo benim gibi ama herkez bir değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…