- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.021
Ya bnm kız geceleri özellikle aşağıya itiyor kendini ama kafasını mı sokamıyor kanala anlamadımBakalim hangimiz daha önce doguracaz. Ben soyleyim kesin bu mayis anneleri icinde en son doguran ben olurumbebegim asagi inecegine sanki gun gectikce yukari cikiyor. Karnim sanki goguslerimin hemen altindan baslayan basketbol topu gibi oldu
Can'ım kızlar bunları önermişti. Ekran fotosu almıştım.Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Ay cnm ona da küçük dediler ya 85 kiloyum büyük boyu ise yarar mı bilemedim. Kanamam çok olmaz ama bilinmez tabi.Ben de oyleyim. Ya tuvalete kalkmaktan ya da kaşıntıdan uyuyamiyorum
Canim bence lohusa kulotlarindan al. Yani su depend aldik ya. Normal ic camasiri kullanirsan dikiş yerine denk gelebilir. Bir de senin kanaman nasil olur bilmem ama benim adet kanamalarim yatsam da ayakta da olsam hep öne cikar. Bu yuzden ped koydum mu baya karnimin bittigi yere kadar yapistirim. Eger seninde oyle oluyorsa yine dikislerini rahatsiz edebilir.
Saol cnm D Deli mavi prenses doktoru da önermiş mide köşesi demiş bakalım araştırıp alayım hemen.Can'ım kızlar bunları önermişti. Ekran fotosu almıştım.
Vallahi 1 Mayıs olanlar bekliyor hep :) ben de olsam ben de beklerdim işçi bayramında atardım kendimi dışarı
Ay yesin onu teyzesi yaaa. Hadi geçmiş olsun tatlım. Darısı başımıza inş.
Can'ım hiç belli olmaz. Sen dikkatli ol. Malum 35 ten sonra patır patır geldi kuzular.
MaşallahKızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
Kızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
AynenHergün bebek heran gelebilir diye evi temizlemekten sıkıldımbi gün bi bırakıcam temizliği evi b.k götürcek o gün doğcak gibime geliyor
Can'ım ben de aynı durumdayım. Annemi bekliyorum. Ama geçen gün sancı çıkınca nst de panikledim. Temizliği 10 gün öne aldım. Yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışıyorum.ay gelmesin ya daha benim çok işim var.daha izne bile ayrılmadım evde inşaat var temizlik bekliyor park yatağın döşeğinide yikiycam derken ikiye böldüm zatenbeklesin 2 hafta daha
Evet evet bir de öyle bişey varmış biliyormusun. Doğuma giderken ne kadar çok kişiye haber verirsen okadar zor olurmuş uzun sürermiş doğumunÇok iyi yaaaay bnde hep arkadaşlarıma diyodum ki 37 -38 de doğurcam galiba içine öyle doğuyor diye . Çok söyledim galiba gelmemekte ısrarcı . Ay neyse eşim akşamları çalışıyordu çok sıkılıyodum şimdi sabaha gecti bol bol gezerim bnde
Benim yaramazda öle sağ tarafa yatınca çok sinirleniyo kalk diyoBu kız.resmen kaburgami kiricsk.nasil.bir ittiris o ya irkiliyorum.
Gününü bekliyor kuzularımız canım sanırım biz sabırsızlıkla heyecanla bekleyip acele ediyoz yoksa daha günümüz dolmadı ki. Nisan annelerinde 40 ı geçip hala bekleyen çok var.Bakalim hangimiz daha önce doguracaz. Ben soyleyim kesin bu mayis anneleri icinde en son doguran ben olurumbebegim asagi inecegine sanki gun gectikce yukari cikiyor. Karnim sanki goguslerimin hemen altindan baslayan basketbol topu gibi oldu
hiç sorma canım kahvaltı yaparken çığlık attım ben deBu kız.resmen kaburgami kiricsk.nasil.bir ittiris o ya irkiliyorum.
ya yerim onun minnak burnunu, maşallah kuzummm atlattın çok şükür darısı başımıza. bana da son 4 günKızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Ay cnm ona da küçük dediler ya 85 kiloyum büyük boyu ise yarar mı bilemedim. Kanamam çok olmaz ama bilinmez tabi.
Masallah canim yakisikli prenseKızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
Ay ilk.defa yaptı böyle sağına.yatiyodum bende ki genelde hep sagda yatarım amamacikti heralde o yüzden kaldırdı :)Benim yaramazda öle sağ tarafa yatınca çok sinirleniyo kalk diyo
hiç sorma canım kahvaltı yaparken çığlık attım ben de
Benim.tatlis yataktan ziplantti kaldırdı saolsun
Yalancidir insallah canim .Kızlar yarin 36 bitiyor 37 başlıyor.beniz te aşağıya indi.önceden hareketler kaburgamin altındaydı şimdi daha aşağıda.sabah 9 da kalktım ve 3. Adet ağrısını çektim bu sancılar yalancıdır dimi.daha en az 2 haftam vardır dimi
Kirmizi dokuntu dokmustum.ben ins oyle bisey degildir.cars.bi sor mutlaka sonrasi kotu oluyorSürekli kremliyorum aslında da çatlak gibi de değil.kırmızı döküntü gibi bişeyler var karnımda anlamadım neyin nesi.doktor kontrolüm de çarşamba günü.
Hasta bezi ve ped koyduk canim.kucucuk biseymis koydugumda buyuk beden alirim sezeryan olacagi belli olursaHanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Neden naptin yoksa yikadinmi .Kızlar dün sormuştum ya park yatağın döșeğini yıkasam olur mu diye aklınızda olsun makinada yıkama olmuyormuş
Hergün bebek heran gelebilir diye evi temizlemekten sıkıldımbi gün bi bırakıcam temizliği evi b.k götürcek o gün doğcak gibime geliyor
Sor bebişim ben üçüncüye hamileyim hemde kırk yaşındayım insan unutuyo bazı şeyleri sonra işte kanepelerde sürünüyo benim gibi ama herkez bir değil tabiBende ustuste geliyor gb hissediyorum Allah yardimcimiz olsun .Ferahliga ihtiyacimiz var.
Ikinci cocuk olayi tamamen kargasaymis 3.yu nasil yapiyolar yaa .
Master gb birsey mibide benim bahsettigim 3 u yapanlarin birinci cocuklari benim oglum gb gidip bi sormam lazim.
Hamilelikten canim gecer ins kiloda vercez .
Yani ins veririrz degilmi
Bende horluyomusum.oglum dedi esim makineye bagli yattigindan duymuyor neguzelde oglum dan kacmamis
Sakin kasima bir haftadir benimde oyle kremliyorum bolbol daha cok kasiniyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?