2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sor bebişim ben üçüncüye hamileyim hemde kırk yaşındayım insan unutuyo bazı şeyleri sonra işte kanepelerde sürünüyo benim gibi ama herkez bir değil tabi
Masallah canim .
Eskiden olsa sorsalar hep 3 cocuk derdim.
Simdi ikide tikandim .
Buyuk olan kac yasinda merak ettim
2.cocukta mi zor du .
3 temi zor

Aynen bi de derin dondurucum börekle, kurabiyeyle doldu taştı. Yarın doğarsa hazır bulunsun diye diye hergün bişeyler yapıp atıyorum
Ama gelen giden yok
Bn hiç girmedim o işe ya bi tek yaprakla lahana dolması sardık annemle o da bana kolaylıklık olsun diye hazır yemk :)

Yaa harbiden bebeğin gelmesini engellemek daha zor sanki . Çok yormadan gezin bari. Bizde tepinip duralım gelsin diye

Benim büyük oğlan lise sonda 18 yaşına girdi iki gün önce ,üniversite sınavına hazırlanıyo oda gün sayıyo sınava benim gibi ayın 29 da mezuniyeti var belgeleride anne babalar veriyo bende bu göbekle katılcam doğurmassam ikinci oğlum 11 yaşında şimdi gelecek olanda oğlan tatlım benim avantajım diğerleri büyüdü ama benim hamileliğim zor geçiyo işte yaşları yakın olsa zor olurdu

ablacım diyeyim ben o zaman, ablacım maşallah çok özendim vallahi hayran kaldım. çok özeniyorum çocuklar iyice büyüyünce tekrar bebiş yapanlara, halam da öyle yaptı. çok rahat oldu onu da büyütmesi, bence bir de senin hala çok genç olduğunu gösteriyor bu durum ve insan kendini harika hisseder bence. maşallah maşallahhh

Saol canım benim bazı kişiler sinirimi bozuyo ay nasıl cesaret ettin diye en son birisine dayanamadım cevap vedim ben size güvenipte yapmadım buçocuğu diye

Saol canım benim bazı kişiler sinirimi bozuyo ay nasıl cesaret ettin diye en son birisine dayanamadım cevap vedim ben size güvenipte yapmadım buçocuğu diye
ya bakma onlara Allah aşkına canim benim, ben olduğumda annem 43 yaşındaydı. şu an 70 yaşında ve inanamazsın 70inde olduğuna. maşallah çok dinç. şu an mutfakta baklava açıyo vallahi her zaman söyler beni sen gençleştirdin, senin sayende genç kaldım diye. görsen şu an yaşını en fazla 50 dersin, çıtır çıtır milletin çenesi kapatamıyoruz ki, annemi de çok kınamışlar bu yaşta ne çocuğu diye

Masallah
Dogumdan sonra kolay olur ins ozaman .
Digerleri buyuk seni yormazlar ins .
Genc cocuklara olanlara bakip diyorum bizde oyle olurmuyuz diye daha yolun basindayiz odev icin tartisiyoruz hatta suan

Beni de annem 40 ta yapmis .zorda olmusum.
Ama dogru diyosun gercekten 70 yasinda ve masallah hic gostermiyor.

Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle

Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Canim ayni bendede ole zayif diyemi bu kadar hissediyorum diyorum

Ben her gün geziyorum valla.dediğin gibi bebek olunca hiç çıkamayacağız.sıkılırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…