- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.041
Masallah canim .Sor bebişim ben üçüncüye hamileyim hemde kırk yaşındayım insan unutuyo bazı şeyleri sonra işte kanepelerde sürünüyo benim gibi ama herkez bir değil tabi
Bn hiç girmedim o işe ya bi tek yaprakla lahana dolması sardık annemle o da bana kolaylıklık olsun diye hazır yemk :)Aynenbi de derin dondurucum börekle, kurabiyeyle doldu taştı. Yarın doğarsa hazır bulunsun diye diye hergün bişeyler yapıp atıyorum
Ama gelen giden yok
Yaa harbiden bebeğin gelmesini engellemek daha zor sanki . Çok yormadan gezin bari. Bizde tepinip duralım gelsin diyeEvet evet bir de öyle bişey varmış biliyormusun. Doğuma giderken ne kadar çok kişiye haber verirsen okadar zor olurmuş uzun sürermiş doğumun
Gez valla hava da süper. Benim eşim sancın var çıkmayalım diyor da zaten bütün hafta evdeydim. Ben doğana kadar eve mi tıkılacağım. Bir de bebek doğacak zaten çıkamayacağım
ablacım diyeyim ben o zaman, ablacım maşallah çok özendim vallahi hayran kaldım. çok özeniyorum çocuklar iyice büyüyünce tekrar bebiş yapanlara, halam da öyle yaptı. çok rahat oldu onu da büyütmesi, bence bir de senin hala çok genç olduğunu gösteriyor bu durum ve insan kendini harika hisseder bence. maşallah maşallahhhBenim büyük oğlan lise sonda 18 yaşına girdi iki gün önce ,üniversite sınavına hazırlanıyo oda gün sayıyo sınava benim gibi ayın 29 da mezuniyeti var belgeleride anne babalar veriyo bende bu göbekle katılcam doğurmassam ikinci oğlum 11 yaşında şimdi gelecek olanda oğlan tatlım benim avantajım diğerleri büyüdü ama benim hamileliğim zor geçiyo işte yaşları yakın olsa zor olurdu
Saol canım benim bazı kişiler sinirimi bozuyo ay nasıl cesaret ettin diye en son birisine dayanamadım cevap vedim ben size güvenipte yapmadım buçocuğu diyeablacım diyeyim ben o zaman, ablacım maşallah çok özendim vallahi hayran kaldım. çok özeniyorum çocuklar iyice büyüyünce tekrar bebiş yapanlara, halam da öyle yaptı. çok rahat oldu onu da büyütmesi, bence bir de senin hala çok genç olduğunu gösteriyor bu durum ve insan kendini harika hisseder bence. maşallah maşallahhh
ya bakma onlara Allah aşkına canim benim, ben olduğumda annem 43 yaşındaydı. şu an 70 yaşında ve inanamazsın 70inde olduğuna. maşallah çok dinç. şu an mutfakta baklava açıyo vallahiSaol canım benim bazı kişiler sinirimi bozuyo ay nasıl cesaret ettin diye en son birisine dayanamadım cevap vedim ben size güvenipte yapmadım buçocuğu diye
MasallahBenim büyük oğlan lise sonda 18 yaşına girdi iki gün önce ,üniversite sınavına hazırlanıyo oda gün sayıyo sınava benim gibi ayın 29 da mezuniyeti var belgeleride anne babalar veriyo bende bu göbekle katılcam doğurmassam ikinci oğlum 11 yaşında şimdi gelecek olanda oğlan tatlım benim avantajım diğerleri büyüdü ama benim hamileliğim zor geçiyo işte yaşları yakın olsa zor olurdu
Beni de annem 40 ta yapmis .zorda olmusum.ya bakma onlara Allah aşkına canim benim, ben olduğumda annem 43 yaşındaydı. şu an 70 yaşında ve inanamazsın 70inde olduğuna. maşallah çok dinç. şu an mutfakta baklava açıyo vallahiher zaman söyler beni sen gençleştirdin, senin sayende genç kaldım diye. görsen şu an yaşını en fazla 50 dersin, çıtır çıtır milletin çenesi kapatamıyoruz ki, annemi de çok kınamışlar bu yaşta ne çocuğu diye
Benimkide sunger .kolumda sinir sikismasida var hic girmiyim o ise olmadi esime atayim oisiperi masali Canım yıkayacaksan da elinde yıka döşeği benimki ikiye bölündü gerçi benimki süngerdi
Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Canim ayni bendede ole zayif diyemi bu kadar hissediyorum diyorumKızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Dr soledimmi canimbu sabah kahverengi nişan geldi, ara ara geliyor. başka bir şey yok. bekliyorum
Ay öyle mi yapsak acaba temizlemeyelim de gelsin bebişler :)Hergün bebek heran gelebilir diye evi temizlemekten sıkıldımbi gün bi bırakıcam temizliği evi b.k götürcek o gün doğcak gibime geliyor
Yaa ne güzel inşallah gelir hmn sancılar :) darısı bizim başımızayok, ama sancım da yok. kızımda nişandan 12 saat sonra başladı sancı vs
Denemek lazım aslında ama canımız sıkılır duramayız kesin :)Ay öyle mi yapsak acaba temizlemeyelim de gelsin bebişler :)
Ben her gün geziyorum valla.dediğin gibi bebek olunca hiç çıkamayacağız.sıkılırım benEvet evet bir de öyle bişey varmış biliyormusun. Doğuma giderken ne kadar çok kişiye haber verirsen okadar zor olurmuş uzun sürermiş doğumun
Gez valla hava da süper. Benim eşim sancın var çıkmayalım diyor da zaten bütün hafta evdeydim. Ben doğana kadar eve mi tıkılacağım. Bir de bebek doğacak zaten çıkamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?