- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.061
Yok canım bana bastır falan demediler, ama gaz var hatta bebek varmış gibi sağa sola geziyor :) dışarıdan görüyorum, rezene içiriyorlar bol bol.. biz yarın taburcuyuz sen?
Maşallah maşallahKızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
kuzum sen pro üyesin dimi her zaman merak etmişimdir nasıl pro olunuyorMaşallah maşallahkuzucuğuna..yerim onu ben.. evinizde daha hızlı toparlanırsıniz
Hahahha ben de oyleyim bu araHergün bebek heran gelebilir diye evi temizlemekten sıkıldımbi gün bi bırakıcam temizliği evi b.k götürcek o gün doğcak gibime geliyor
Beyazkediiiiii çol geçmiş olsun canım inşallah daha çabuk geçer süreç. Biraz daha sabır
Yok canim benimki tansiyon olayimdan sonra azaldi .saglikli ne guzel canim oyle dusun.Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Hadi hayirlisi canim bekliyoruzbu sabah kahverengi nişan geldi, ara ara geliyor. başka bir şey yok. bekliyorum
Vallaha millet gezer biz temizlik derdindeyiz.sonu da yok ki.insanin içi bunaliyorAy öyle mi yapsak acaba temizlemeyelim de gelsin bebişler :)
Aynen kafayı yedik resmenHahahha ben de oyleyim bu araresmen camasir bile biriktirmiyorum bos bos makina calisiyo iki gune bir dogurursam kirli camasir olmasin diye
Benimki ittirmiyor. Aksine daha saga sola vuruyor hep :/Ya bnm kız geceleri özellikle aşağıya itiyor kendini ama kafasını mı sokamıyor kanala anlamadımbnm karnım biraz düştü sanki ana hiç doktor kanala grmiş falan da demedi
Buyuk boyu gelir sana. Ben 94 um buyuk boy aldim. Rahatlikla geldi.Ay cnm ona da küçük dediler ya 85 kiloyum büyük boyu ise yarar mı bilemedim. Kanamam çok olmaz ama bilinmez tabi.
Gününü bekliyor kuzularımız canım sanırım biz sabırsızlıkla heyecanla bekleyip acele ediyoz yoksa daha günümüz dolmadı ki. Nisan annelerinde 40 ı geçip hala bekleyen çok var.
Annemin dediği olcak sanırım. Benim doğumgünün 2 mayıs. Hamile olduğumu öğrenip ilk kez sat hesapladığımda 40 haftamın 2 mayıs olduğunu görünce çok şaşırmıştım. Oğlum 39+1 de doğdu bakalım kızım bekleyip anasıyla aynı gün mü gelcek
Ahahah evet engellemek daha zor valla gelsin diye eğlenceli şeyler yapıyorduk en azından. Tepe bayır geziyordum. Bunda sürekli zaruri işleri yap ve dinlenYaa harbiden bebeğin gelmesini engellemek daha zor sanki . Çok yormadan gezin bari. Bizde tepinip duralım gelsin diye
Hadi hayırlı olsun yola çıktı demek senin bebiş.bu sabah kahverengi nişan geldi, ara ara geliyor. başka bir şey yok. bekliyorum
Ay hiç sorma baya bir süre çıkamayız hem de. Ben 20 günlükken dayanamayıp çıkmıştım bunda da okadar beklerim yine herhaldeBen her gün geziyorum valla.dediğin gibi bebek olunca hiç çıkamayacağız.sıkılırım ben
Beni yanliz birakirlarsa ben çıkarım vallaAy hiç sorma baya bir süre çıkamayız hem de. Ben 20 günlükken dayanamayıp çıkmıştım bunda da okadar beklerim yine herhalde
geçmiş olsun canım bitecek az kaldı, doğumdan sonra da devam et kalsiyum almaya en iyisiDişlerim cok agiriyor yaagünlük olarak da yarim litreye yakin süt iciyorum. Ama bana misin demiyor insallah dislerimin basina bir sey gelmeden atlatirim bu süreci. Dislerim benim icin cok önemli. Kendimde tek özen gösterdiğim yer siyebilirim.
Edecem zaten ya. Gerekirse kilo aliyim ama dislerimden olmayim. Vitaminleri 3-4 aylik olana kadar birakmayi düşünmüyorum.geçmiş olsun canım bitecek az kaldı, doğumdan sonra da devam et kalsiyum almaya en iyisi
benim de tek önem verdiğim yerim dişlerimdir. çok şükür maşallah inci gibidirEdecem zaten ya. Gerekirse kilo aliyim ama dislerimden olmayim. Vitaminleri 3-4 aylik olana kadar birakmayi düşünmüyorum.
Bizde almadık bir gun izin var onda da doktora gidiyoruz başka işler yaptık.bebeğin odasına tül yaptırdık.başka eksikler derken hiç avm ye gidemedik. Birgün yetmiyor.bizde koltuk yüzlerini değiştirdik.daha gelmedi.evi düzene koyamiyorum. Nerdeyse d ogrucamHenüz hastane çantamı hazırlamadım ben. Ev o kadar karışık ki anlatamam. Koltukları kaplatmaya verdik. Daha temizlik için bir bayan bulunacak. Çok iş var çok.. Canım sen anakucağını naptın. Ben henüz almadım
Kızlar benim bebek çantası dışında her şeyim hazır . Şimdi Doğum çantası yapıcam . İçinden çıkamadım işin . Doğumhane için ne koymalıyım ? Sonrası için ne koymalıyım bebek için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?