2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah maşallah kuzucuğuna..yerim onu ben..evinizde daha hızlı toparlanırsıniz

Hergün bebek heran gelebilir diye evi temizlemekten sıkıldım bi gün bi bırakıcam temizliği evi b.k götürcek o gün doğcak gibime geliyor
Hahahha ben de oyleyim bu ara resmen camasir bile biriktirmiyorum bos bos makina calisiyo iki gune bir dogurursam kirli camasir olmasin diye

Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Yok canim benimki tansiyon olayimdan sonra azaldi .saglikli ne guzel canim oyle dusun.
bu sabah kahverengi nişan geldi, ara ara geliyor. başka bir şey yok. bekliyorum
Hadi hayirlisi canim bekliyoruz

Ya bnm kız geceleri özellikle aşağıya itiyor kendini ama kafasını mı sokamıyor kanala anlamadım bnm karnım biraz düştü sanki ana hiç doktor kanala grmiş falan da demedi
Benimki ittirmiyor. Aksine daha saga sola vuruyor hep :/
Ay cnm ona da küçük dediler ya 85 kiloyum büyük boyu ise yarar mı bilemedim. Kanamam çok olmaz ama bilinmez tabi.
Buyuk boyu gelir sana. Ben 94 um buyuk boy aldim. Rahatlikla geldi.

Ayy gecmesin 40 i yaa gununde gelsin en kotu :) bekliyoruz bakalim heyecanla.

Yaa harbiden bebeğin gelmesini engellemek daha zor sanki . Çok yormadan gezin bari. Bizde tepinip duralım gelsin diye
Ahahah evet engellemek daha zor valla gelsin diye eğlenceli şeyler yapıyorduk en azından. Tepe bayır geziyordum. Bunda sürekli zaruri işleri yap ve dinlen

bu sabah kahverengi nişan geldi, ara ara geliyor. başka bir şey yok. bekliyorum
Hadi hayırlı olsun yola çıktı demek senin bebiş.

Ay hiç sorma baya bir süre çıkamayız hem de. Ben 20 günlükken dayanamayıp çıkmıştım bunda da okadar beklerim yine herhalde
Beni yanliz birakirlarsa ben çıkarım valla ama tabi gorumcemin falan bebek dogduktan sonraki hayatim boyunca her gün gelmesini bekledigim icin pek firsatim olmayabilir. Simdiden hergun geleceginin sinyallerini veriyor sinir oluyorum.

Dişlerim cok agiriyor yaa günlük olarak da yarim litreye yakin süt iciyorum. Ama bana misin demiyor insallah dislerimin basina bir sey gelmeden atlatirim bu süreci. Dislerim benim icin cok önemli. Kendimde tek özen gösterdiğim yer siyebilirim.

geçmiş olsun canım bitecek az kaldı, doğumdan sonra da devam et kalsiyum almaya en iyisi

Kızlar benim bebek çantası dışında her şeyim hazır . Şimdi Doğum çantası yapıcam . İçinden çıkamadım işin . Doğumhane için ne koymalıyım ? Sonrası için ne koymalıyım bebek için ?

Bizde almadık bir gun izin var onda da doktora gidiyoruz başka işler yaptık.bebeğin odasına tül yaptırdık.başka eksikler derken hiç avm ye gidemedik. Birgün yetmiyor.bizde koltuk yüzlerini değiştirdik.daha gelmedi.evi düzene koyamiyorum. Nerdeyse d ogrucam
Yanlız değilsin arkadasim

canım aslına bakarsan önceleri çok kontrollüydüm yani çantamı aşırılıktan uzak hazırlamıştım. hatta normal doğum ihtimaline karşı arabaya bile indirdim çantaları. ama şu an doğum tarihi belli oldu ve ben zıvanadan çıktım. büyükçe bir poşete eklemeler yapıyorum durmadan.

doğum çantasına bir hastane çıkışı, 2 alt, 2 çıtçıtlı+2 uzun kollu+2 yelek+3 ağız bezi+15 bebek bezi+ ıslak mendil+alt açma(tek kullanımlıklardan 2 tane) bir tane üst koydum. doğumhaneye verilecek poşete de hastane çıkışının, çıtçıtlısı+patikli altı+uzun kollu önden bağlamalısı+ şapka+eldiven+çorap+ince battaniye+2 bebek bezi koydum. hatırladığım bunlar şu an, eksik olabilir hatırladıkça yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…