2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
74 kg buyuk aldim ama kalcaniz genisse bacak kismi dar bence daha buyuk alin. Bana tam oldu ama hastanede verdikleri daha iyiydi de marka vs bilmiyorum.

Anladim canim ben 78 kgyum su an, kalcak küçük ama senden kiloluyum en iyisi büyük boy alayım, sagolasin

Ben de hangi boy alayim diyordum büyük boy alacagiz demek ki 80 kilodayim suan

Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle

Bizim kucuk hanim dun gece o kadar hareketliydi ki cikmaya calisiyor sanirim dedim

Benim disler de fena ne olacak bilmiyorum

Bu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim

Kızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorum karnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Ben de konu komsunun “ hala dogurmadin mi” bakislarindan cekindigim icin cikmak istemiyorum
Bu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim
Ben giyinecem sıkı tutmasi kayma uapmamasinicinZ ama lohusa kulodu almadim. Bana da eski kulotlarim geliyor. Eskilerden guksek bel bir iki tane vardi onlari koydum cantama.

selam.kizlar.yeni.dogum yapan arkadaslar gozunuz.aydin.saglikla buyutun yavrulari.insallah darisi basimiza. 38+5 benim.oglanin.gelmeye niyyeti.yok.gibi.akliniza ne geliyorsa yapiyorum.belki.gelir diye yok.yok(fanfini.dahil) :)) sadece birkac gundur alt karnimda regl.sancilari.oluyor.reglin.ilk.gunu sancilaniriz ya aynisi.neden olabilirki.kanama falan.yok

selam.kizlar.yeni.dogum yapan arkadaslar gozunuz.aydin.saglikla buyutun yavrulari.insallah darisi basimiza. 38+5 benim.oglanin.gelmeye niyyeti.yok.gibi.akliniza ne geliyorsa yapiyorum.belki.gelir diye yok.yok(fanfini.dahil) :)) sadece birkac gundur alt karnimda regl.sancilari.oluyor.reglin.ilk.gunu sancilaniriz ya aynisi.neden olabilirki.kanama falan.yok

ben külot giyerim sanırım canım hatta boxer aldım yanıma 1 tane, onu bile giyebilirim. çünkü normalde kanamalarım çok olur. hamile külodu da aldım 3 tanesini falan koydum valize. olmuyor çünkü külotlar ve göbeğimi tutmazsa rahat edemem

Kızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorum karnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Canım çık gez bi yürüyüş yap.neden utanıyorsun ki?hamileler gezmesin mi eve mi kapansın?ben hiç kısıtlamıyorum kendimi.market,avm,düğün her yere gidiyorum :)

Bizde çıkamıyoruz valla bunaldim herkesin laf etmesinden doğuma az kala moral bozuyorlar oğlum 21 aylik bebek arabasıyla dolaşıyoruz herkes aynı şeyi soyluyo bi karnında bu daha küçük bilmem acelem neymiş bilmem nasıl böyle birşey yapmışım falan falan insan bi der ne güzel beraber büyürler falan yok illaki moral bozacaklar ilk bastada böyleydi aldırış etmiyordum ama iyice sinirim bozulmaya başladı utanıyordum artik utanmiyoru.da utandiricam hatta bi daha soyleyene

EvBoregi canm gozunaydn hadi Saglikla hayrlsyla gule gule buyut insallah :) sen nasilsin sezeryandan sonra cok mu zor gciyo
Amim canım teşekkürler, ben idare ediyorum işte :) ebe çıktık daha iyiceyim sanki ama hala süt yetmiyor, bebek sinirleniyor, ben üzülüyorum, düzelir inşallah.. senin ki ne alemde? Gün aldınız mı?

Ara fazla olunca ilk bebek muamelesi görüyor resmen bizde ağırlaştık sanırım benimde 4. Doğum olucak 2 oğluşum var çok şükür bu kız olucak Allah izin verirse 4 gözle bekliyoruz hepimiz Rabbim ömür versin inş heyecan tavan

Amannnn o sevimsizleri hic takmayin.kime ne.Bende geçen haftalarda çok rahatsız oldum bakislardan ama bugun ciktim gerine geri ne yürüdüm. Kızımla aynı bedende son günlerimiz.oda sağolsun dışarda vurdukca vurdu:)oh sefam olsun.elalem olgusundan nefret ediyorum.

Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Canım ben depend kilot almıştım ama hiç kullanmadım, kanamam olmadı neredeyse azcık azcık geliyor. Doktora sordum sezeryan olduğu için biz temizledik dedi, azar azar kanaman olur dedi

Zeynep bende seni merak etmiştim.iyi olmana sevindim .

Canım ben depend kilot almıştım ama hiç kullanmadım, kanamam olmadı neredeyse azcık azcık geliyor. Doktora sordum sezeryan olduğu için biz temizledik dedi, azar azar kanaman olur dedi
Kuzum hoşgeldin oglusun nasil sen nasilsin.Allahım ya bak dogurdun kucagina bile aldınmaşallah darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…