- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.081
74 kg buyuk aldim ama kalcaniz genisse bacak kismi dar bence daha buyuk alin. Bana tam oldu ama hastanede verdikleri daha iyiydi de marka vs bilmiyorum.
Anladim canim ben 78 kgyum su an, kalcak küçük ama senden kiloluyum en iyisi büyük boy alayım, sagolasin
Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Dişlerim cok agiriyor yaagünlük olarak da yarim litreye yakin süt iciyorum. Ama bana misin demiyor insallah dislerimin basina bir sey gelmeden atlatirim bu süreci. Dislerim benim icin cok önemli. Kendimde tek özen gösterdiğim yer siyebilirim.
büyük aldım canım ben tam olacak. sen de büyük alBen de hangi boy alayim diyordum büyük boy alacagiz demek ki 80 kilodayim suan
Bizim kucuk hanim dun gece o kadar hareketliydi ki cikmaya calisiyor sanirim dedim
Benim disler de fena ne olacak bilmiyorum
Sorma elini ayağımı bilmiyorum heran alttan çıkacak gibi oluyor bazen dışarıda falan olunca İnsan garip oluyorKızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Bu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldimCanım ben druma sordum kesinlikle korse al dedi cırt cırtlı mide korsesi alcakmışım eşim şimdi bakmaya çıktı dr tüm gebelerime tavsiye ediyorum hem rahat ediyorlar hemde karınları taş gibi dedi ben depend aldım 73 kiloyum ve m beden aldım bugün denedim bana rahat oldu
Ben de konu komsunun “ hala dogurmadin mi” bakislarindan cekindigim icin cikmak istemiyorumKızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorumkarnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Ben giyinecem sıkı tutmasi kayma uapmamasinicinZ ama lohusa kulodu almadim. Bana da eski kulotlarim geliyor. Eskilerden guksek bel bir iki tane vardi onlari koydum cantama.Bu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim
Videoya aldım hatta bakamıyorlar çığlık atıyorlar böyle gorenler:)Sorma elini ayağımı bilmiyorum heran alttan çıkacak gibi oluyor bazen dışarıda falan olunca İnsan garip oluyor
Doktor onu söylemişti zayıfım bi top gibi göbek var her yerini hissediyorum çok tuhaf:)Canim ayni bendede ole zayif diyemi bu kadar hissediyorum diyorum
Beyazkediiiiii dikişler öyle kolay açılmaz ama tedirginsen dr ara binde bir de olsa riske etmemek lazım korseyi nasıl aldın ?
Aynen canim sağlıklı çok şükür erken gelmesinde inşalla hYok canim benimki tansiyon olayimdan sonra azaldi .saglikli ne guzel canim oyle dusun.
Hadi hayirlisi canim bekliyoruz
ben külot giyerim sanırım canım hatta boxer aldım yanıma 1 tane, onu bile giyebilirim. çünkü normalde kanamalarım çok olur. hamile külodu da aldım 3 tanesini falan koydum valize. olmuyor çünkü külotlar ve göbeğimi tutmazsa rahat edememBu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim
Canım çık gez bi yürüyüş yap.neden utanıyorsun ki?hamileler gezmesin mi eve mi kapansın?ben hiç kısıtlamıyorum kendimi.market,avm,düğün her yere gidiyorum :)Kızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorumkarnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Bizde çıkamıyoruz valla bunaldim herkesin laf etmesinden doğuma az kala moral bozuyorlar oğlum 21 aylik bebek arabasıyla dolaşıyoruz herkes aynı şeyi soyluyo bi karnında bu daha küçük bilmem acelem neymiş bilmem nasıl böyle birşey yapmışım falan falan insan bi der ne güzel beraber büyürler falan yok illaki moral bozacaklar ilk bastada böyleydi aldırış etmiyordum ama iyice sinirim bozulmaya başladı utanıyordum artik utanmiyoru.da utandiricam hatta bi daha soyleyeneBen de konu komsunun “ hala dogurmadin mi” bakislarindan cekindigim icin cikmak istemiyorum
Ben giyinecem sıkı tutmasi kayma uapmamasinicinZ ama lohusa kulodu almadim. Bana da eski kulotlarim geliyor. Eskilerden guksek bel bir iki tane vardi onlari koydum cantama.
Amim canım teşekkürler, ben idare ediyorum işte :) ebe çıktık daha iyiceyim sanki ama hala süt yetmiyor, bebek sinirleniyor, ben üzülüyorum, düzelir inşallah.. senin ki ne alemde? Gün aldınız mı?EvBoregi canm gozunaydn hadi Saglikla hayrlsyla gule gule buyut insallah :) sen nasilsin sezeryandan sonra cok mu zor gciyo
Ara fazla olunca ilk bebek muamelesi görüyor resmen bizde ağırlaştık sanırım benimde 4. Doğum olucak 2 oğluşum var çok şükür bu kız olucak Allah izin verirse 4 gözle bekliyoruz hepimiz Rabbim ömür versin inş heyecan tavanBenim büyük oğlan lise sonda 18 yaşına girdi iki gün önce ,üniversite sınavına hazırlanıyo oda gün sayıyo sınava benim gibi ayın 29 da mezuniyeti var belgeleride anne babalar veriyo bende bu göbekle katılcam doğurmassam ikinci oğlum 11 yaşında şimdi gelecek olanda oğlan tatlım benim avantajım diğerleri büyüdü ama benim hamileliğim zor geçiyo işte yaşları yakın olsa zor olurdu
Amannnn o sevimsizleri hic takmayin.kime ne.Bende geçen haftalarda çok rahatsız oldum bakislardan ama bugun ciktim gerine geri ne yürüdüm. Kızımla aynı bedende son günlerimiz.oda sağolsun dışarda vurdukca vurdu:)oh sefam olsun.elalem olgusundan nefret ediyorum.Bizde çıkamıyoruz valla bunaldim herkesin laf etmesinden doğuma az kala moral bozuyorlar oğlum 21 aylik bebek arabasıyla dolaşıyoruz herkes aynı şeyi soyluyo bi karnında bu daha küçük bilmem acelem neymiş bilmem nasıl böyle birşey yapmışım falan falan insan bi der ne güzel beraber büyürler falan yok illaki moral bozacaklar ilk hastada böyleydi aldırış etmiyordum ama iyice sinirim bozulmaya başladı utanıyordum artik utanmiyoru.da utandiricam hatta bi daha soyleyene
Canım ben depend kilot almıştım ama hiç kullanmadım, kanamam olmadı neredeyse azcık azcık geliyor. Doktora sordum sezeryan olduğu için biz temizledik dedi, azar azar kanaman olur dediHanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Zeynep bende seni merak etmiştim.iyi olmana sevindim .Ara fazla olunca ilk bebek muamelesi görüyor resmen bizde ağırlaştık sanırım benimde 4. Doğum olucak 2 oğluşum var çok şükür bu kız olucak Allah izin verirse 4 gözle bekliyoruz hepimiz Rabbim ömür versin inş heyecan tavan
Kuzum hoşgeldin oglusun nasil sen nasilsin.Allahım ya bak dogurdun kucagina bile aldınmaşallah darisi basimizaCanım ben depend kilot almıştım ama hiç kullanmadım, kanamam olmadı neredeyse azcık azcık geliyor. Doktora sordum sezeryan olduğu için biz temizledik dedi, azar azar kanaman olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?