- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.101
İyim canım bekliyorum cuma kontrole gidicem gün verir İnş yoksa bu çocuk kendi çıkıcak valla iyice zorluyor dikişler normal doğacak diye korkuyorum dikişler açılmayacapını bilsem normal doğum gibisi yok ama nasip işte sonuncu sezeryan olunca mecbur hayırlısıyla İnş hepimiz kavuşalım daZeynep bende seni merak etmiştim.iyi olmana sevindim .
Dediklerine göre ben de hazırladım şimdi çantamı. Ama bez çok değil mi ? 15 tanecanım aslına bakarsan önceleri çok kontrollüydüm yani çantamı aşırılıktan uzak hazırlamıştım. hatta normal doğum ihtimaline karşı arabaya bile indirdim çantaları. ama şu an doğum tarihi belli oldu ve ben zıvanadan çıktım. büyükçe bir poşete eklemeler yapıyorum durmadan.
doğum çantasına bir hastane çıkışı, 2 alt, 2 çıtçıtlı+2 uzun kollu+2 yelek+3 ağız bezi+15 bebek bezi+ ıslak mendil+alt açma(tek kullanımlıklardan 2 tane) bir tane üst koydum. doğumhaneye verilecek poşete de hastane çıkışının, çıtçıtlısı+patikli altı+uzun kollu önden bağlamalısı+ şapka+eldiven+çorap+ince battaniye+2 bebek bezi koydum. hatırladığım bunlar şu an, eksik olabilir hatırladıkça yazarım
iyi yapmışsın canım keşke bir de sildireydin evi baştan başa. acıma boşver ya düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor. yumuşak diken olacaksın, güle oynaya kullanacaksın insanları. o zaman iyi oluyor.Ay bugun kabul günümdü sanki gelinler annemler eşimin akrabaları kapıyı açık gören girdi resmen 6 tane enbüyüğü 6 yaşında çocuk evi dün yapmıştım battı... Verdim ellerine valla süpürgeyi dedim Kocam dün yaptı bugub bidaha süpürmez toplayıp gidin ohh iyi yaptım süpürüp gittiler bugune kadar gelip bi tozumu almadılar banane acımıyorum artık zaten yemek pasta börek yoruldum uğraşamam
normalde 7-8 tane koymuştum ama sezaryen olacağı kesinleşince artırdım belki fazla kalırız Allah bilir diye, dedim ya tarih belli olunca zıvanadan çıktım canımDediklerine göre ben de hazırladım şimdi çantamı. Ama bez çok değil mi ? 15 tane
Büyük beden almıştım, 94 kiloyum bir tane kullandım kanama çok olur diye, esnek ve rahat. Ertesi gün pamuklu yüksek bel külot giymemi istedi doktor bende de hep düşük bel vardı, eşim gitti bulamadı, neyse külot lastiklerini kestik çünkü dikişin üstünü açtılar üstüne lastik gelmesin dediler. Sen de penye hamşle külotlarından al canım, ben almadın pişman oldjnAy cnm ona da küçük dediler ya 85 kiloyum büyük boyu ise yarar mı bilemedim. Kanamam çok olmaz ama bilinmez tabi.
Bu güne kadar öldüm öldüm dirildim bugun gezmeye gelecekleri tuttu Allahım yaa başta anam olmak üzere bana gelince zaten hep hasta hayrı yok bari öte duruniyi yapmışsın canım keşke bir de sildireydin evi baştan başa. acıma boşver ya düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor. yumuşak diken olacaksın, güle oynaya kullanacaksın insanları. o zaman iyi oluyor.
Ay şaşırdım kız ne yapsam lohusa ped ise yarar o zaman kulot slip koymuştum ama dikise mi denk gelir kesi nerede oluyor. Yüksek bel külot daha iyi mi ay delircem kafam karisiyor.Canım ben depend kilot almıştım ama hiç kullanmadım, kanamam olmadı neredeyse azcık azcık geliyor. Doktora sordum sezeryan olduğu için biz temizledik dedi, azar azar kanaman olur dedi
Maşallah canım kuzucuğuna teyzelerinin isteği de kokla onu 1 kere ohh misssBüyük beden almıştım, 94 kiloyum bir tane kullandım kanama çok olur diye, esnek ve rahat. Ertesi gün pamuklu yüksek bel külot giymemi istedi doktor bende de hep düşük bel vardı, eşim gitti bulamadı, neyse külot lastiklerini kestik çünkü dikişin üstünü açtılar üstüne lastik gelmesin dediler. Sen de penye hamşle külotlarından al canım, ben almadın pişman oldjn
Ya olsun hic takilma ona.maşallah ne kadar güzel ilerledi haftaların .ne kadar kalırsa o kadar kardır.Sen yorma kendini boşver pastayıböreği.Ben hiçbirşey yapmadım kimse gelmesin.gelenede hazır alırım.cocugumdan onemli deillerki:)bende sezeryanciyim bu daİyim canım bekliyorum cuma kontrole gidicem gün verir İnş yoksa bu çocuk kendi çıkıcak valla iyice zorluyor dikişler normal doğacak diye korkuyorum dikişler açılmayacapını bilsem normal doğum gibisi yok ama nasip işte sonuncu sezeryan olunca mecbur hayırlısıyla İnş hepimiz kavuşalım da
Canım depend aldım ama giyemedim, sezeryanda temizlemişler nasıl oluyosa fazla kanamam olmadı, normal ped de al, beli yüksek külot ya da hamile külodu al, dikişin üstüne gelmesinBu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim
Oğlumla uzandık karyolaya, babayı attık salona, emişmeye çalışıyoruz, oğlan doymuyor canım gergin biraz, benim de ağrım var ama bir haftaya geçer, darısı başınıza sağ salim kurtulun gelin siz deKuzum hoşgeldin oglusun nasil sen nasilsin.Allahım ya bak dogurdun kucagina bile aldınmaşallah darisi basimiza
He ben de slip giyerim ama doktordan fırçayı yedim, slipin şiştiğini dikiş yerinde oluyor, ya da sen de lastik kesersin, normal ped de al, lohusa ped hastane veriyor zatenAy şaşırdım kız ne yapsam lohusa ped ise yarar o zaman kulot slip koymuştum ama dikise mi denk gelir kesi nerede oluyor. Yüksek bel külot daha iyi mi ay delircem kafam karisiyor.
Bende nefret ediyorum esimin ailesi kayinvalidem falanda ilkhamileyim dergimde bi ton laf yaptı daha erken falan falan napim yani erkende erken kısmet kader böyleymiş ikisinede bakarım dedim ve öylede yapıorum hiç yardıma falan gelmez kendisi sağolsun eşim bi ton sitem ediyo yinede aynı boşverdim zaten takmıyorum artik hiç birşeyi kafama sadece dışındayken sezeryan ve sorunlu oluyo oğluma nasıl bakarlar o kafamda takılı sürekliAmannnn o sevimsizleri hic takmayin.kime ne.Bende geçen haftalarda çok rahatsız oldum bakislardan ama bugun ciktim gerine geri ne yürüdüm. Kızımla aynı bedende son günlerimiz.oda sağolsun dışarda vurdukca vurdu:)oh sefam olsun.elalem olgusundan nefret ediyorum.
Ayyyy çok güzel.Bende bugün dışarda bebek arabasına koymuş anneleri gördükçe nasil ozendim.yıllardır ozeniyorum gerci:)))Oğlumla uzandık karyolaya, babayı attık salona, emişmeye çalışıyoruz, oğlan doymuyor canım gergin biraz, benim de ağrım var ama bir haftaya geçer, darısı başınıza sağ salim kurtulun gelin siz de
Ahahaha ne bulsam alcam korse de alcam kulot daHe ben de slip giyerim ama doktordan fırçayı yedim, slipin şiştiğini dikiş yerinde oluyor, ya da sen de lastik kesersin, normal ped de al, lohusa ped hastane veriyor zaten
Canim gözün aydın Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza çok takip edemiyorum yeni anladim doğum yaptığını daha dün gibi kacinci haftalardaydık şimdi sırayla doğumlar geliyo hayirlisiylaHe ben de slip giyerim ama doktordan fırçayı yedim, slipin şiştiğini dikiş yerinde oluyor, ya da sen de lastik kesersin, normal ped de al, lohusa ped hastane veriyor zaten
Hepsi gelir geçer.sağ olan büyüyor bu şekilde.biz ne kadar rahat olursak hayatta o kadar güzelleşiyor.Allah bize ve evlatlarimiza versin.Bende nefret ediyorum esimin ailesi kayinvalidem falanda ilkhamileyim dergimde bi ton laf yaptı daha erken falan falan napim yani erkende erken kısmet kader böyleymiş ikisinede bakarım dedim ve öylede yapıorum hiç yardıma falan gelmez kendisi sağolsun eşim bi ton sitem ediyo yinede aynı boşverdim zaten takmıyorum artik hiç birşeyi kafama sadece dışındayken sezeryan ve sorunlu oluyo oğluma nasıl bakarlar o kafamda takılı sürekli
Instagramda yamunakorse var.cok begeniyorlar.bi bak istersen.msj atmistim ne zaman kullanmalıyız diye.yaralar iyilesince demistiAhahaha ne bulsam alcam korse de alcam kulot da
bende 12 tane koydum . Evim 5 dakika bile değil hastaneye olmazsa gelir alırlar . Mama falan da koymayı düşünüyorum sütüm gelmezse diyenormalde 7-8 tane koymuştum ama sezaryen olacağı kesinleşince artırdım belki fazla kalırız Allah bilir diye, dedim ya tarih belli olunca zıvanadan çıktım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?