2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay şaşırdım kız ne yapsam lohusa ped ise yarar o zaman kulot slip koymuştum ama dikise mi denk gelir kesi nerede oluyor. Yüksek bel külot daha iyi mi ay delircem kafam karisiyor.
Canım.orkidin numaralı pedleri çıkmış ben onlardan aldım 4 numarasını külot olaraktan BİM'in kulotlarindan altın yuksek bel onları koydum cantama

Sezeryan da doğum sancısı yok ama sonradan çıkıyor acısı malesef normal de çekiyorsun ama bebekle rahat ilgileniyorsun... Bizim kayınvalide çocuklara çok düşkün şimdi ilk günden maymun eder diye korkuyorum aslında zaten ben istesemde normal mümkün değil sağlıklı sıhhatli olsunda İnş aslında hiç fark etmez sonuçta 1 hafta zorluğu olcak sonra geçicek

aynisini esimde bana yapti ay cok utandim ki ve ben asla o sesi normaldr cikaramiyorum bile ama kesinlikle burnumdan nefes alamiyorum bide grip oldum cok fena cok
Horlama bendede çok fazla şuan geçicek İnşallah canım doğum sonrası şuan heryerimiz şişti şeyimiz bile

Oyy kurban olurum ben senin minicik ellerine.. Gözün aydın annesi bir daha hiç ayrılmayın inşallah. Resmen mucize..Allahım tatmak isteyen herkese tattirsin bu duyguyu. Zaten ağlamaya bahane arıyordum iyi oldu gördüğüm

Bu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim
Yok giyilmiyor zaten kilot gibi kavrıyor ama hamile kilotuda aldım ben belki doğumdan sonra dependi çıkardıktan sonra giyerim

Canim masallah ya eve de cikmissiniz saglikla. Insallah sutun de cogalir, agrilarin da diner oglunla keyifle vakit gecirirsiniz ,bol su ve yesillik tuket ins artar.

Karnına bastırdılarmı kuzum
Aaa evet onu da söyleyecektim, bastırmazlar mı :) bebek çıkınca genel anestezi istedim hatta, şimdi de karnımın içi çok acıyor, ciğerim de anestezi varmış öksürmem gerekmiş, öksürürken karnım çok acıyor, karnını bastır öksür dediler ama felaket bir acı, öksürmekten çok korkuyorum, var mı tavsiyesi olan?

Uffff dn korktuğum şey yaaaa ilk doğumumda bastırmadılar bunda bastırırlarsa diye çookk korkuyorumm

Canim bende de oluyor. Regl sancisindan daha siddetli. Gece uyandiriyor, ama sabaha bir sey kalmiyor. Ritmik filan da degil. Benim karnim gercekten cok buyuk. Rahim hala agirlikla esnedigi icin agriyor dedi doktorum.

Unutma 5-1-1 (5dk da bir, 1dk suren-,1 saat gecmeyen) ritminde hastaneye gidiyoruz.

Hurma ve rezene çayını da aldım sonunda. Bi eksiğim korse kaldı. Onu da yarın eczaneden alayım varsa.
Benim normal doğum olcak kısmetse. Burada sezeryan için konuşulmuş korse konusu da, normal doğumdan sonra hemen takılmıyor mu? Ben göbeğim sıkılaşsın bian önce die almak istiyorum. Yaz sıcağında takabilces mi korseyi gerçi o kafamı kurcalıyor
ben ilk doğumumda almamıştım kullanamam die ama bu kez karnım çok büyüdü korkuyom göbek kalcak die

Beni yanliz birakirlarsa ben çıkarım valla ama tabi gorumcemin falan bebek dogduktan sonraki hayatim boyunca her gün gelmesini bekledigim icin pek firsatim olmayabilir. Simdiden hergun geleceginin sinyallerini veriyor sinir oluyorum.
Ben de sen gibiyim ev halimdeyken birileri habersiz ya da sürekli gelirse çok rahatsız olurum. Benim annem bile kaldığında rahat edemiyorum ya. Kendi özel alanımda yalnızlığı çok seviyorum. Allahtan öyle biranda habersiz gelen kimsem yoktur. Ben de zaten panik insanım evde misafir varken kendimi de unuturum
Kızımı da. Telaş yaprım.
Kızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorum karnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Aa neden utanıyorsun canım. Dışardaki insanlardan mı. Sen kutsal bir görevdesin inan ben kapalıyım tubil giyiyorum bol ama bariz belli oluyor. Erkekler bakmıyor kadınlar pür dikkat bakıp fıs fıs konuşuyorlar. Hiç umursamıyorum onlar yüzünden evde depresyona mı girelim yani

Çok kararsızım sizin de fikrinizi alayım:
Ailem 6 saat uzaklıkta yaşıyor. Doğumdan sonra çağırmayı düşünüyorum ama az kaldı artık gelseler mi die aklımdan geçiyor. Annem babam kardeşim gelcek. 3 yaşında oğlum var onunla ilgilenirler hem ben eşimle doğuma gidince oğluma bakarlar iyi olur aslında. Ama ya 40 a kadar doğurmazsam 10 gün sıkılır insanlar burada die de çağırmaktan vazgeçiyorum. Onlar gelmek istiyor hemen. Sizce gelsinler mi beklesinler mi napsam???

hazırlıklı olsunlar, bir sonraki kontrolün ne zaman, doktorla konuş, sonra gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…