- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.121
aynisini esimde bana yapti ay cok utandim ki ve ben asla o sesi normaldr cikaramiyorum bile ama kesinlikle burnumdan nefes alamiyorum bide grip oldum cok fena cokInşallah kuzum donelim eski halimize ya
Canım denemez olur muyum denedim ama hiçbir faydası olmadı
Canım.orkidin numaralı pedleri çıkmış ben onlardan aldım 4 numarasını külot olaraktan BİM'in kulotlarindan altın yuksek bel onları koydum cantamaAy şaşırdım kız ne yapsam lohusa ped ise yarar o zaman kulot slip koymuştum ama dikise mi denk gelir kesi nerede oluyor. Yüksek bel külot daha iyi mi ay delircem kafam karisiyor.
Sezeryan da doğum sancısı yok ama sonradan çıkıyor acısı malesef normal de çekiyorsun ama bebekle rahat ilgileniyorsun... Bizim kayınvalide çocuklara çok düşkün şimdi ilk günden maymun eder diye korkuyorum aslında zaten ben istesemde normal mümkün değil sağlıklı sıhhatli olsunda İnş aslında hiç fark etmez sonuçta 1 hafta zorluğu olcak sonra geçicekYa olsun hic takilma ona.maşallah ne kadar güzel ilerledi haftaların .ne kadar kalırsa o kadar kardır.Sen yorma kendini boşver pastayıböreği.Ben hiçbirşey yapmadım kimse gelmesin.gelenede hazır alırım.cocugumdan onemli deillerki:)bende sezeryanciyim bu da
Horlama bendede çok fazla şuan geçicek İnşallah canım doğum sonrası şuan heryerimiz şişti şeyimiz bileaynisini esimde bana yapti ay cok utandim ki ve ben asla o sesi normaldr cikaramiyorum bile ama kesinlikle burnumdan nefes alamiyorum bide grip oldum cok fena cok
Oyy kurban olurum ben senin minicik ellerine.. Gözün aydın annesi bir daha hiç ayrılmayın inşallah. Resmen mucize..Allahım tatmak isteyen herkese tattirsin bu duyguyu. Zaten ağlamaya bahane arıyordum iyi oldu gördüğümArkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Yok giyilmiyor zaten kilot gibi kavrıyor ama hamile kilotuda aldım ben belki doğumdan sonra dependi çıkardıktan sonra giyerimBu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim
Canim masallah ya eve de cikmissiniz saglikla. Insallah sutun de cogalir, agrilarin da diner oglunla keyifle vakit gecirirsiniz ,bol su ve yesillik tuket ins artar.Oğlumla uzandık karyolaya, babayı attık salona, emişmeye çalışıyoruz, oğlan doymuyor canım gergin biraz, benim de ağrım var ama bir haftaya geçer, darısı başınıza sağ salim kurtulun gelin siz de
Karnına bastırdılarmı kuzumCanım ben depend kilot almıştım ama hiç kullanmadım, kanamam olmadı neredeyse azcık azcık geliyor. Doktora sordum sezeryan olduğu için biz temizledik dedi, azar azar kanaman olur dedi
Paket açmadılar, ama ütülenmiş nevresim serdiler, günde iki değiştirdiler, ben götürmedim canımEvBoregi bisey daha soru cam bende memorialda yap cam doğumu yeni nevresimmi serdiler sanayoksa evden mi goturdun
Aaa evet onu da söyleyecektim, bastırmazlar mı :) bebek çıkınca genel anestezi istedim hatta, şimdi de karnımın içi çok acıyor, ciğerim de anestezi varmış öksürmem gerekmiş, öksürürken karnım çok acıyor, karnını bastır öksür dediler ama felaket bir acı, öksürmekten çok korkuyorum, var mı tavsiyesi olan?Karnına bastırdılarmı kuzum
Uffff dn korktuğum şey yaaaa ilk doğumumda bastırmadılar bunda bastırırlarsa diye çookk korkuyorummAaa evet onu da söyleyecektim, bastırmazlar mı :) bebek çıkınca genel anestezi istedim hatta, şimdi de karnımın içi çok acıyor, ciğerim de anestezi varmış öksürmem gerekmiş, öksürürken karnım çok acıyor, karnını bastır öksür dediler ama felaket bir acı, öksürmekten çok korkuyorum, var mı tavsiyesi olan?
Canim bende de oluyor. Regl sancisindan daha siddetli. Gece uyandiriyor, ama sabaha bir sey kalmiyor. Ritmik filan da degil. Benim karnim gercekten cok buyuk. Rahim hala agirlikla esnedigi icin agriyor dedi doktorum.selam.kizlar.yeni.dogum yapan arkadaslar gozunuz.aydin.saglikla buyutun yavrulari.insallah darisi basimiza. 38+5 benim.oglanin.gelmeye niyyeti.yok.gibi.akliniza ne geliyorsa yapiyorum.belki.gelir diye yok.yok(fanfini.dahil) :)) sadece birkac gundur alt karnimda regl.sancilari.oluyor.reglin.ilk.gunu sancilaniriz ya aynisi.neden olabilirki.kanama falan.yok
Geldi mi sancilaryok, ama sancım da yok. kızımda nişandan 12 saat sonra başladı sancı vs
Ben de sen gibiyim ev halimdeyken birileri habersiz ya da sürekli gelirse çok rahatsız olurum. Benim annem bile kaldığında rahat edemiyorum ya. Kendi özel alanımda yalnızlığı çok seviyorum. Allahtan öyle biranda habersiz gelen kimsem yoktur. Ben de zaten panik insanım evde misafir varken kendimi de unuturumBeni yanliz birakirlarsa ben çıkarım vallaama tabi gorumcemin falan bebek dogduktan sonraki hayatim boyunca her gün gelmesini bekledigim icin pek firsatim olmayabilir. Simdiden hergun geleceginin sinyallerini veriyor sinir oluyorum.
Aa neden utanıyorsun canım. Dışardaki insanlardan mı. Sen kutsal bir görevdesin inan ben kapalıyım tubil giyiyorum bol ama bariz belli oluyor. Erkekler bakmıyor kadınlar pür dikkat bakıp fıs fıs konuşuyorlar. Hiç umursamıyorum onlar yüzünden evde depresyona mı girelim yaniKızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorumkarnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Geldi mi sancilar
Çok kararsızım sizin de fikrinizi alayım:
Ailem 6 saat uzaklıkta yaşıyor. Doğumdan sonra çağırmayı düşünüyorum ama az kaldı artık gelseler mi die aklımdan geçiyor. Annem babam kardeşim gelcek. 3 yaşında oğlum var onunla ilgilenirler hem ben eşimle doğuma gidince oğluma bakarlar iyi olur aslında. Ama ya 40 a kadar doğurmazsam 10 gün sıkılır insanlar burada die de çağırmaktan vazgeçiyorum. Onlar gelmek istiyor hemen. Sizce gelsinler mi beklesinler mi napsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?