2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
hazırlıklı olsunlar, bir sonraki kontrolün ne zaman, doktorla konuş, sonra gelsinler
Perşembe kontrolüm. Sancı çıkmadı en son kontrolde. Ben de daha doğmıycak gibi hissediyorum ondan çağırmayı erteliyorum sürekli. Onlar da biraz bozuluyor çağırmıyorum die. İyice şiştim die hem ev işine hem oğluma yardımcı olmak da istiyorlar. Ben de onları yormak istemiyorum uff napsammm

Can'ım sütten ziyade yoğurt çok daha faydalı. Bence yoğurt ye. Benim de son ay diş etlerim fire verdi her gece wc ye gittiğimde vampir gibi kanadığını görüyorum gerçi benim çocukluktan beri diş sorunum hiç bitmedi. Ağrısız geçirdiğim için şükrediyorum.

Kızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorum karnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Ay ben de korkuyorum yaaa artık tek çıkmaya. Dün 100 metrelik mesafeyi zor yürüdüm arkadaşa. Suyum gelir diye de korkuyorum

Kızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmen Allahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .

Ah kuzu geçmiş olsun dikkat et yaa, aman diyim ben de gecen banyoda düştüm yan tarafıma elimle yere tutundum bileğim kırılmış gibi şişti sonra geçti 1 haftada zorla. Dün de haliya takıldım bacağım ayrıldı resmen kimseye soyleyemedim kizarlar annem eşim falan diye.

Allah korumuş ucuz atlatmissin bi sadaka ver yavrum aman

Hay Allah geçmiş olsun canım ya birşey olmaz Allah'ın izniyle korkma

Ben karnımın üstüne direk düşmüştüm. Kendini takip et özellikle bebek hareketlerini birşey olmaz canım inşallah. Karnından darbe almamışsın. Bel ağrısıda o reflekse normal. Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun!! ben de 1 ay evvel düşmüştüm, dizlerimin üzerine. Epey kanamıştı dizlerim, malum karnımızın maşallahı var. Doktora gitmedim bir ağrı sızı hissetmediğim için; ama bebek hareketlerinde sıkıntı hissederseniz riske atmayın gidin diyorlar. Son haftalardayız artık , dengemizi zor sağlıyoruz haliyle

Geçmiş olsun. Bebiş iyidir merak etme sen. Asıl sakin ol ki gerginliğin etkilemesin bebeğini. Bi duş al uzan unutmaya çalış. Hamilelik sakarlık dönemi malesef ben de çok düşüşler atlattım. Allah koruyor yavrularımızı

Badanam bitmek üzere çok.sukur beraberinde bende süpürüp.siliyorum topalniyor ev sadece camlarim için birini cagiricam sanirim ev temizlendikten içim ferahladi :)
Ohhh yaaa darısı başıma :)) sizlerin evleri temizlendikçe ben rahatlıyorum sanki

Can'ım gelmek istiyorlarsa gelsinler ne olacak? Annemle babam salı gelecek benim de. Yemek yapmak bile o kadar zor ki su an. Gelsin diye bekliyorum valla. Hatta annem bikaç gün kalır döner bikaç gün şonra yine gelirim diyor ben bırakmak istemiyorum. Artık son demlerimiz.
Oğlun da varmış üstelik. Çocuk da alışır onlarla vakit geçirmeye. Sen hastanede olunca bocalamaz.

Yaaa Can'ım geçmiş olsun. Aman dikkat et. Takipte ol kendini. İşte bu sebeplerle yalnız çıkmamak lazım aslında ama olacağı da varmış tabi.

Kızçeler aranızda eliptik bisiklet kullanan var mı? Hamilelikten önce yani.

Alacağım da marka model danışmam lazım

Onlar mi buyutecekmis onlara neyse. İnsanlara gercekten gicik oluyorum.
Ben de panik yaparim ve bana gelenler de hep catkapi gelir. Yazin evin icinde sicaktan sortla askiliyla dolaniyorum. Kapinin yanindaki askilikta catkapi biri gelecek diye yedek kiyafet bulundururum :/ insana kendi evinde rahat ettirmiyorlR.
Yogurdu da tek basina fazla sevmem ama deneyim bari.

Ya valla hayırlısıyla bi doğursak da rahatlasak sende çok kötü şeyler atlatmışsın valla . Eşimle buluştum düştükten sonra ona anlatırken hem ağladım hem güldüm yolun ortasında millet de bana bakıyordu :)

Doğru diyorsun canım her iş zor geliyor artık çok hantallaştım oğlum da sıkılıyor oyun arkadaşı istiyor. Salı yada çarşamba gelin diyim. Perşembe kontrolüm var birlikte gideriz hem.

Aynen canım bbde bel ağrısı refleksten dolayıdır diye düşünmüştüm takipteyim kendimi

Bebişin hareketleri iyi çok şükür . Gerçekten de öyle artık dengemiz bozuldu nırmalde çok dikkat ederim ama bu sefer daldım mı ne oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…