- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.141
Kızlar sizin bebeklerde aşırı hareketlilik var mı ya resmen çıkacakmış gibi hareket ediyor baya canim acıyor anlamadım birşey kaç gündür boyle
Perşembe kontrolüm. Sancı çıkmadı en son kontrolde. Ben de daha doğmıycak gibi hissediyorum ondan çağırmayı erteliyorum sürekli. Onlar da biraz bozuluyor çağırmıyorum die. İyice şiştim die hem ev işine hem oğluma yardımcı olmak da istiyorlar. Ben de onları yormak istemiyorum uff napsammmhazırlıklı olsunlar, bir sonraki kontrolün ne zaman, doktorla konuş, sonra gelsinler
Can'ım sütten ziyade yoğurt çok daha faydalı. Bence yoğurt ye. Benim de son ay diş etlerim fire verdiDişlerim cok agiriyor yaagünlük olarak da yarim litreye yakin süt iciyorum. Ama bana misin demiyor insallah dislerimin basina bir sey gelmeden atlatirim bu süreci. Dislerim benim icin cok önemli. Kendimde tek özen gösterdiğim yer siyebilirim.
Ay ben de korkuyorum yaaa artık tek çıkmaya. Dün 100 metrelik mesafeyi zor yürüdüm arkadaşa. Suyum gelir diye de korkuyorumKızlar üç gündür evden dışarı çıkmadım markete bile!! Şindi evden dışarı çıkıcam utanıyorumkarnım kocaman heran doğurcakmışım gibi duruyor gerçi heran doğurabilirim zaten
Ben makinaya atmadım elde yıkadık ama çok zor kurudu makina gibi sıkamadığımız için , gerçi havalar buara iyi belki daha çabuk kururKızlar dün sormuştum ya park yatağın döșeğini yıkasam olur mu diye aklınızda olsun makinada yıkama olmuyormuş
Ay o derece mi yaaa. Benim oğluş baya uslu galiba. Sadece hareket ettiği anlaşılıyor. Aşırı şekil bozukluğu olmuyor karnımdaVideoya aldım hatta bakamıyorlar çığlık atıyorlar böyle gorenler:)
39un içinde olucaz. Bu konuda doktoruma güveniyorum. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Evet dursa iyiydi ama bebişde iri benim :) Rabbim hayırlısını versinPazartesi erken değilmi canım
Ah kuzu geçmiş olsun dikkat et yaa, aman diyim ben de gecen banyoda düştüm yan tarafıma elimle yere tutundum bileğim kırılmış gibi şişti sonra geçti 1 haftada zorla. Dün de haliya takıldım bacağım ayrıldı resmen kimseye soyleyemedim kizarlar annem eşim falan diye.Kızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Hay Allah geçmiş olsun canım ya birşey olmaz Allah'ın izniyle korkmaKızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Ben karnımın üstüne direk düşmüştüm. Kendini takip et özellikle bebek hareketlerini birşey olmaz canım inşallah. Karnından darbe almamışsın. Bel ağrısıda o reflekse normal. Geçmiş olsunKızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Kızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Geçmiş olsun. Bebiş iyidir merak etme sen. Asıl sakin ol ki gerginliğin etkilemesin bebeğini. Bi duş al uzan unutmaya çalış. Hamilelik sakarlık dönemi malesef ben de çok düşüşler atlattım. Allah koruyor yavrularımızıKızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Ohhh yaaa darısı başıma :)) sizlerin evleri temizlendikçe ben rahatlıyorum sankiBadanam bitmek üzere çok.sukur beraberinde bende süpürüp.siliyorum topalniyor ev sadece camlarim için birini cagiricam sanirim ev temizlendikten içim ferahladi :)
Can'ım gelmek istiyorlarsa gelsinler ne olacak? Annemle babam salı gelecek benim de. Yemek yapmak bile o kadar zor ki su an. Gelsin diye bekliyorum valla. Hatta annem bikaç gün kalır döner bikaç gün şonra yine gelirim diyorÇok kararsızım sizin de fikrinizi alayım:
Ailem 6 saat uzaklıkta yaşıyor. Doğumdan sonra çağırmayı düşünüyorum ama az kaldı artık gelseler mi die aklımdan geçiyor. Annem babam kardeşim gelcek. 3 yaşında oğlum var onunla ilgilenirler hem ben eşimle doğuma gidince oğluma bakarlar iyi olur aslında. Ama ya 40 a kadar doğurmazsam 10 gün sıkılır insanlar burada die de çağırmaktan vazgeçiyorum. Onlar gelmek istiyor hemen. Sizce gelsinler mi beklesinler mi napsam???
Yaaa Can'ım geçmiş olsun. Aman dikkat et. Takipte ol kendini. İşte bu sebeplerle yalnız çıkmamak lazım aslında ama olacağı da varmış tabi.Kızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Onlar mi buyutecekmis onlara neyse. İnsanlara gercekten gicik oluyorum.Bizde çıkamıyoruz valla bunaldim herkesin laf etmesinden doğuma az kala moral bozuyorlar oğlum 21 aylik bebek arabasıyla dolaşıyoruz herkes aynı şeyi soyluyo bi karnında bu daha küçük bilmem acelem neymiş bilmem nasıl böyle birşey yapmışım falan falan insan bi der ne güzel beraber büyürler falan yok illaki moral bozacaklar ilk bastada böyleydi aldırış etmiyordum ama iyice sinirim bozulmaya başladı utanıyordum artik utanmiyoru.da utandiricam hatta bi daha soyleyene
Ben de panik yaparim ve bana gelenler de hep catkapi gelir. Yazin evin icinde sicaktan sortla askiliyla dolaniyorum. Kapinin yanindaki askilikta catkapi biri gelecek diye yedek kiyafet bulundururum :/ insana kendi evinde rahat ettirmiyorlR.Ben de sen gibiyim ev halimdeyken birileri habersiz ya da sürekli gelirse çok rahatsız olurum. Benim annem bile kaldığında rahat edemiyorum ya. Kendi özel alanımda yalnızlığı çok seviyorum. Allahtan öyle biranda habersiz gelen kimsem yoktur. Ben de zaten panik insanım evde misafir varken kendimi de unuturum
Kızımı da. Telaş yaprım.
Aa neden utanıyorsun canım. Dışardaki insanlardan mı. Sen kutsal bir görevdesin inan ben kapalıyım tubil giyiyorum bol ama bariz belli oluyor. Erkekler bakmıyor kadınlar pür dikkat bakıp fıs fıs konuşuyorlar. Hiç umursamıyorum onlar yüzünden evde depresyona mı girelim yani
Yogurdu da tek basina fazla sevmem ama deneyim bari.Can'ım sütten ziyade yoğurt çok daha faydalı. Bence yoğurt ye. Benim de son ay diş etlerim fire verdiher gece wc ye gittiğimde vampir gibi kanadığını görüyorum gerçi benim çocukluktan beri diş sorunum hiç bitmedi. Ağrısız geçirdiğim için şükrediyorum.
Ay ben de korkuyorum yaaa artık tek çıkmaya. Dün 100 metrelik mesafeyi zor yürüdüm arkadaşa. Suyum gelir diye de korkuyorum
Ya valla hayırlısıyla bi doğursak da rahatlasak sende çok kötü şeyler atlatmışsın valla . Eşimle buluştum düştükten sonra ona anlatırken hem ağladım hem güldüm yolun ortasında millet de bana bakıyordu :)Ah kuzu geçmiş olsun dikkat et yaa, aman diyim ben de gecen banyoda düştüm yan tarafıma elimle yere tutundum bileğim kırılmış gibi şişti sonra geçti 1 haftada zorla. Dün de haliya takıldım bacağım ayrıldı resmen kimseye soyleyemedim kizarlar annem eşim falan diye.
Allah korumuş ucuz atlatmissin bi sadaka ver yavrum aman
Sağol canım bnm bi sıkıntı yok şuan çok şükürHay Allah geçmiş olsun canım ya birşey olmaz Allah'ın izniyle korkma
Doğru diyorsun canım her iş zor geliyor artık çok hantallaştım oğlum da sıkılıyor oyun arkadaşı istiyor. Salı yada çarşamba gelin diyim. Perşembe kontrolüm var birlikte gideriz hem.Can'ım gelmek istiyorlarsa gelsinler ne olacak? Annemle babam salı gelecek benim de. Yemek yapmak bile o kadar zor ki su an. Gelsin diye bekliyorum valla. Hatta annem bikaç gün kalır döner bikaç gün şonra yine gelirim diyorben bırakmak istemiyorum. Artık son demlerimiz.
Oğlun da varmış üstelik. Çocuk da alışır onlarla vakit geçirmeye. Sen hastanede olunca bocalamaz.
Aynen canım bbde bel ağrısı refleksten dolayıdır diye düşünmüştüm takipteyim kendimiBen karnımın üstüne direk düşmüştüm. Kendini takip et özellikle bebek hareketlerini birşey olmaz canım inşallah. Karnından darbe almamışsın. Bel ağrısıda o reflekse normal. Geçmiş olsun
Bebişin hareketleri iyi çok şükür . Gerçekten de öyle artık dengemiz bozuldu nırmalde çok dikkat ederim ama bu sefer daldım mı ne oldu anlamadımçok geçmiş olsun!! ben de 1 ay evvel düşmüştüm, dizlerimin üzerine. Epey kanamıştı dizlerim, malum karnımızın maşallahı var. Doktora gitmedim bir ağrı sızı hissetmediğim için; ama bebek hareketlerinde sıkıntı hissederseniz riske atmayın gidin diyorlar. Son haftalardayız artık , dengemizi zor sağlıyoruz haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?