2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğru diyorsun canım her iş zor geliyor artık çok hantallaştım oğlum da sıkılıyor oyun arkadaşı istiyor. Salı yada çarşamba gelin diyim. Perşembe kontrolüm var birlikte gideriz hem.
Senin de çok bişey kalmamış zaten Can'ım. Kuzucuk geldi gelecek. Bak oğlunda sıkılmış yavrucak. Evde bi kişi bile olması çocuklar için büyük nimet. Mutlu oluyorlar.

Sağol canım Aynen olucağı varmış dediğin gibi artık eşimi beklerim çıkmak için dışarı şurda az bi zamm kaldı tehlikeye atmamak lazım

Aynen canım bbde bel ağrısı refleksten dolayıdır diye düşünmüştüm takipteyim kendimi
İnsan çok kötü hissediyo. Karnımın sağ tarafına düştüm. Bebek sol taraf toplamıştı kendini. Dizlerim dikişlik seviyede yara olmuştu dirseklerim parçalandı. Bel ağrısı oluyo kasıyo insan kendini. Ben oturup suyum patlicak heralde diye beklemiştim ama olmafı hamdolsun. Sonra bi ağlama krizi girdi... ama iyiyiz hamdolsun. İçini ferah tut canım.

Gelmek istiyolarsa gelsinler canim .son hazirliklarinada yardim eder annen.
Benim oyle bi sansim olsa 1 dk durmam cagiririm
Allah korusun canim benim de gecen gun biseye ayagim takildi dusuyordum zor tutundum ama gobegim cok sallandi agridi epey .dusmeden bitirirsek ins hamileligi

Cocuklen kardesimle cok kavga ederdik. Onu cok doverdim. Annem evde yokken odaya kilitlerdim . Resmem hamileligimde o kadar vicdan yapiyorum ki bunu uykularimi kaciriyor. Nasil gececek bu kizlar kucucuk cocuktu belki 3-4 yaslarinda ben de ne kadar cocukmusum

Kizlar yoruma cok bakamadim bugun oglumu parka goturdum.cok sancim var batma gb alttan
Gobegimde asagi cok baski yapiyor.tuta tuta geldim resmen eve.

Bu hastane cantasi yillandi resmen soran olmus bi bitiremedim .eksik var hala

Birde su gogus kalkanlari nasil kullaniliyor yapisiyormuki goguse aldim ama yazmiyo icinde

Sağol canım amin inşallah darısı başına inşallah

Kızlar ebe bir arkadaş şey dedi, Normal ped daha rahat olur senin için kilot bezlerde kanamaya bakarken baktıktan sonra giyerken zorlanabilirsin hasta bezini de doktorlar yaranın üzerine gelmesini istemiyor zaten sezeryanda normal doğum kadar bir kanaman olmaz kendi nevresimini yanında götürebilirsin yanında çorba bulundurabilirsin gazın çıkana kadar sıvı besleneceğn için kahve tavsiye ediyoruz kahve bulundur bence bir de su ısıtıcı gerekir.

Bebisim bunu mu taktın kafaya yerim seni ya kiyamam, hamilelikten oluyor bunlar. Sen de çocuktun sonuçta niye kendini sucluyorsun çok tatlısın kız

Ay ben de horluyorum uykuya dalarken bile hissediyorum ne uyaniyorum, burnumda tikali hep geçer ama inş.

Kardesinden helallik al canim ..
Bide cocukmusdun sende hepimiz yaptik benzeri seyler

Canım ben de arayip hastaneye sordum doğumhaneye yonlendirdiler, biz yemek veriyoruz ancak yetmezse diye yanınızda puding getirebilirsiniz sizin icin iyi olur dedi. Ayrıca kahve, kola ve hoşaf getirebilirsiniz dedi. Benim hastanede çaycı su isiticisi falan varmış. ben de bardak çorba, kahve, kola, hosaf ve puding götüreyim diyorum

Bu dependin üstüne çamaşır giyiliyormu yoksa oylecem i giycez. Sizler hamile kilodu aldinizmi? Ben bugün bitane aldım.çünkü normal c amasirlarim oluyor bana hala. Sadece sezeryan sonrası karnım acir diye aldim
Ben giymedim canım evde depend kullandığım sürede bile giymedim

Ya gerçekten bence çok güzel. Çocukların sana ömür boyu minnettar kalacak. Sen onlara kol kanat kardeş olmaları için fırsat verdin. Abimle ablamla çok fark var aramızda. Hiç oynayamadık bile birlikte. Babam annem gibiler.

Ben ikisindende koydum canim .
Su isiticida kantin var ordan alsinlar bizahmet bide onla ugrasmiyim dedim .

Canım çok geçmiş olsun. Bişey olmamış allahtan. Bebiş hareketliyse sorun yok. Artık ağırlaştık kendimizi zor taşıyıp kaldırıyoruz neyseki az kaldı

Sen çok kötü düşmüşsün canım bnm dzim biraz acıdı ama kanama falan olmadı . Benimde gözünde yaş toplandı korkudan . Ztn eşimin tanına gidince ağlamaya başladım sonra da ağladğım için gülmeye :) deli gibiydim

Canım ben abimden okadar dayak yedim ki. Anlatamam sana inan. Birgün okadar dövdü ki altıma yapmıştım. Şuan kinim var mı desen zerre yok. Biliyorum abim canını verir benim için okadar düşkündür. Düşünme böyle şeyler. Eminim unutmuştur kardeşin de

Canım bence en azından anneni çağır.sana faydası olur hem ev işleri için hem de oğlunla ilgilenmek için.eşin işteyken filan sancılanırsan da en azından yanında biri olur panik olmazsın.benim annem geldi yanımda.babam bebek doğduktan sonra gelecek.

Badanam bitmek üzere çok.sukur beraberinde bende süpürüp.siliyorum topalniyor ev sadece camlarim için birini cagiricam sanirim ev temizlendikten içim ferahladi :)
Oh hadi ne guzel dogurmadan bitirdin sagsaglim, ben de dip kose temizlik yaptim uc hafta once bir ay oncede camlari sildm dogum erken falan olursa diye batmis yine bugun tekrar cam sildm 10 gun var daha da silemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…