- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.181
Çok geçmiş olsun canım ay çok üzüldüm çık gez dedim bugün sanaKızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Nasıl sildin camlarını benim 5. Kat hayatta çıkmam cam sikmeyeOh hadi ne guzel dogurmadan bitirdin sagsaglim, ben de dip kose temizlik yaptim uc hafta once bir ay oncede camlari sildm dogum erken falan olursa diye batmis yine bugun tekrar cam sildm 10 gun var daha da silemem :)
Resmem hamilelikte burnumdan getirdi bu vicdan benim. Durup durup aklima geliyorBebisim bunu mu taktın kafaya yerim seni ya kiyamam, hamilelikten oluyor bunlar. Sen de çocuktun sonuçta niye kendini sucluyorsun çok tatlısın kız
Bende cocuktum diyerek kendimi rahatlarmaya calisiyorum ama olmuyor. Simdi kardesimle aramiz cok iyi Ama cocuklugunu resmen burnundN getirmisim gibi hissediyorumKardesinden helallik al canim ..
Bide cocukmusdun sende hepimiz yaptik benzeri seyler
Canım ben abimden okadar dayak yedim ki. Anlatamam sana inan. Birgün okadar dövdü ki altıma yapmıştım. Şuan kinim var mı desen zerre yok. Biliyorum abim canını verir benim için okadar düşkündür. Düşünme böyle şeyler. Eminim unutmuştur kardeşin de
Tam bilmiyorum ama sütyenin içine konuluyor galibaKizlar yoruma cok bakamadim bugun oglumu parka goturdum.cok sancim var batma gb alttan
Gobegimde asagi cok baski yapiyor.tuta tuta geldim resmen eve.
Bu hastane cantasi yillandi resmen soran olmus bi bitiremedim .eksik var hala
Birde su gogus kalkanlari nasil kullaniliyor yapisiyormuki goguse aldim ama yazmiyo icinde
Temizlik bitince artık doğurabilirim diyor insan değil miBadanam bitmek üzere çok.sukur beraberinde bende süpürüp.siliyorum topalniyor ev sadece camlarim için birini cagiricam sanirim ev temizlendikten içim ferahladi :)
Canım ne güzel işte açılman da varmış. Varsın 40 d gelsin yine de gelir. Wcye neden rahat çıkamıyorsun korkudan mı. Bebek kanalda sanırım yavaş yavaş sancıların başlar bebek kanalda ilerledikçe açılman olurArkadaslar surekli buraya giremiorm bazi nedenlerden dolayi bi sorm olack size cevaplarsaniz cok sevinirm.. 37 haftalik hamileyim doktora gittim cati muaniyesi yapti ve 1cm acilmam oldgunu soyledi nts ye bagladi ama ntsde sancm ckmadi bn ne zmn dogururm acaba psikolojim o kadar bozuldki wcye rahat ckamiorm bilgi sahibi olanlardan yardm bekliorm
Hamilelikten o canım. Ben de kızım için oturmuyorum oyunlar parkla şu halimle bile sancılıyım çıktık prka götürdük akşama kadar oynadı. Akşam eve geldim çocuğuma bakamıyorum diye üzülüyorum. Kesinlikle hormonlrdan vesvese işteResmem hamilelikte burnumdan getirdi bu vicdan benim. Durup durup aklima geliyoroglum olacak diye midir nedir? Valla aklima geldikce cok kotu oluyorum
Bende cocuktum diyerek kendimi rahatlarmaya calisiyorum ama olmuyor. Simdi kardesimle aramiz cok iyi Ama cocuklugunu resmen burnundN getirmisim gibi hissediyorum
Yaa. Ben de suan oyleyim karsesim benim her seyim. Aramiz d cok iyi. Ama ben hamilelikten heralde oncesinde aklim bile gelmezdi. Surekli aklima geliyor ve vicdan azabi cekiyorum ben neler yapmisim diye
evet cnm.bundan yıllar yıllar önce kk pro üyelik çıkarmıştı kazen..kk kart yolluyordu tabi ücret karşılığında..o kartı ne yaptım hiç hatırlamıyorum. Forumda avantajları fln vardı.birde bazen tatil,tüp bebek fln vs indirim ayarliyordu isteyen yararlanıyor du.şu ana kadar hiç işime yaramadı..Şuan isteyen hala olabiliyor galiba..forumda pro üyelik var orda yazıyor..nasıl olunacağı flnkuzum sen pro üyesin dimi her zaman merak etmişimdir nasıl pro olunuyor
Çıktım gezdim biraz acılı oldu ama olsun :) iyiyim şimdiÇok geçmiş olsun canım ay çok üzüldüm çık gez dedim bugün sanakorkma canım karnının üzerine düşmediysen bir şey olmaz.hem bebişlerimiz artık iyice büyüdü çok etkilenmezler diye düşünüyorum.yine de tetikte ol kanama filan olursa hastaneye git
Ay evet geçen haftaki nstden sonra bayabi telaş yapmıştım doktora acil alabiliriz deyince evim halı gelmişti aklıma.direkTemizlik bitince artık doğurabilirim diyor insan değil mielinize sağlık canım dinlenirsin bol bol artık doğuma enerji lazım
Aynen cnmm bi hafta ne ki.hem şimdiki sezeryanlar daha başarılı.dik isler daha profesyonelce bizler kayıp yaşamış anneleriz koymaz bize o ağrılar sizilar. Herşey güzel olacak.Sezeryan da doğum sancısı yok ama sonradan çıkıyor acısı malesef normal de çekiyorsun ama bebekle rahat ilgileniyorsun... Bizim kayınvalide çocuklara çok düşkün şimdi ilk günden maymun eder diye korkuyorum aslında zaten ben istesemde normal mümkün değil sağlıklı sıhhatli olsunda İnş aslında hiç fark etmez sonuçta 1 hafta zorluğu olcak sonra geçicek
Dependi henüz almadım ama bana da oyle geldi girilmez gibi.sağol canım benim.Yok giyilmiyor zaten kilot gibi kavrıyor ama hamile kilotuda aldım ben belki doğumdan sonra dependi çıkardıktan sonra giyerim
Nasıl ekleniyor bilmiyorum ama gerçekten çok çok hareketli oglumdan daha hareketli bi kızım olacak galiba:)Ay o derece mi yaaa. Benim oğluş baya uslu galiba. Sadece hareket ettiği anlaşılıyor. Aşırı şekil bozukluğu olmuyor karnımda
Videosunu koysana Can'ım koyabiliyorsan çok merak ettim yA
Bende öyle düşünüyorum inşallah Allahın izniyle üstesinden gelip ikisini birden kazasız belasız buyutebilirimBen giymedim canım evde depend kullandığım sürede bile giymedim
Ya gerçekten bence çok güzel. Çocukların sana ömür boyu minnettar kalacak. Sen onlara kol kanat kardeş olmaları için fırsat verdin. Abimle ablamla çok fark var aramızda. Hiç oynayamadık bile birlikte. Babam annem gibiler.
Ev duruyorda kendimi temizledim iki gundur.removee diye cikmis bantlar onlarla çok iyi oldu.Kizlar ev temizligini ve tuy temizligini
Nezaman yaptiniz kacinci haftada .
Ani olunca mecbur tuydokucuye kaliyor insan degilmi .
Ay o derece mi yaaa. Benim oğluş baya uslu galiba. Sadece hareket ettiği anlaşılıyor. Aşırı şekil bozukluğu olmuyor karnımda
Videosunu koysana Can'ım koyabiliyorsan çok merak ettim yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?