2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun canım ay çok üzüldüm çık gez dedim bugün sana korkma canım karnının üzerine düşmediysen bir şey olmaz.hem bebişlerimiz artık iyice büyüdü çok etkilenmezler diye düşünüyorum.yine de tetikte ol kanama filan olursa hastaneye git

Oh hadi ne guzel dogurmadan bitirdin sagsaglim, ben de dip kose temizlik yaptim uc hafta once bir ay oncede camlari sildm dogum erken falan olursa diye batmis yine bugun tekrar cam sildm 10 gun var daha da silemem :)
Nasıl sildin camlarını benim 5. Kat hayatta çıkmam cam sikmeye

Bebisim bunu mu taktın kafaya yerim seni ya kiyamam, hamilelikten oluyor bunlar. Sen de çocuktun sonuçta niye kendini sucluyorsun çok tatlısın kız
Resmem hamilelikte burnumdan getirdi bu vicdan benim. Durup durup aklima geliyor oglum olacak diye midir nedir? Valla aklima geldikce cok kotu oluyorum
Kardesinden helallik al canim ..
Bide cocukmusdun sende hepimiz yaptik benzeri seyler
Bende cocuktum diyerek kendimi rahatlarmaya calisiyorum ama olmuyor. Simdi kardesimle aramiz cok iyi Ama cocuklugunu resmen burnundN getirmisim gibi hissediyorum

Yaa. Ben de suan oyleyim karsesim benim her seyim. Aramiz d cok iyi. Ama ben hamilelikten heralde oncesinde aklim bile gelmezdi. Surekli aklima geliyor ve vicdan azabi cekiyorum ben neler yapmisim diye

Tam bilmiyorum ama sütyenin içine konuluyor galiba

Arkadaslar surekli buraya giremiorm bazi nedenlerden dolayi bi sorm olack size cevaplarsaniz cok sevinirm.. 37 haftalik hamileyim doktora gittim cati muaniyesi yapti ve 1cm acilmam oldgunu soyledi nts ye bagladi ama ntsde sancm ckmadi bn ne zmn dogururm acaba psikolojim o kadar bozuldki wcye rahat ckamiorm bilgi sahibi olanlardan yardm bekliorm

Badanam bitmek üzere çok.sukur beraberinde bende süpürüp.siliyorum topalniyor ev sadece camlarim için birini cagiricam sanirim ev temizlendikten içim ferahladi :)
Temizlik bitince artık doğurabilirim diyor insan değil mi elinize sağlık canım dinlenirsin bol bol artık doğuma enerji lazım

Canım ne güzel işte açılman da varmış. Varsın 40 d gelsin yine de gelir. Wcye neden rahat çıkamıyorsun korkudan mı. Bebek kanalda sanırım yavaş yavaş sancıların başlar bebek kanalda ilerledikçe açılman olur

Hamilelikten o canım. Ben de kızım için oturmuyorum oyunlar parkla şu halimle bile sancılıyım çıktık prka götürdük akşama kadar oynadı. Akşam eve geldim çocuğuma bakamıyorum diye üzülüyorum. Kesinlikle hormonlrdan vesvese işte

Sanırım annelik hormonu ya. Hergün kendini suçlayacak bişey bulabiliyorsun. Bekarken çok kuralcı ve serttim çocuklara. Anneleri yüz vermiş kurallı olmak da ne var derdim. Şimdi içinden bir his dürtüyor seni sürekli vicdan yaptırıyor

kuzum sen pro üyesin dimi her zaman merak etmişimdir nasıl pro olunuyor
evet cnm.bundan yıllar yıllar önce kk pro üyelik çıkarmıştı kazen..kk kart yolluyordu tabi ücret karşılığında..o kartı ne yaptım hiç hatırlamıyorum. Forumda avantajları fln vardı.birde bazen tatil,tüp bebek fln vs indirim ayarliyordu isteyen yararlanıyor du.şu ana kadar hiç işime yaramadı..Şuan isteyen hala olabiliyor galiba..forumda pro üyelik var orda yazıyor..nasıl olunacağı fln

Çıktım gezdim biraz acılı oldu ama olsun :) iyiyim şimdi

010712 Tabi ki gelsinler canım...destek olurlar...annem geldi ben nefes aldım...bi durum olsa oğlum akşam 8de uyuyor acile bile gidemem onu bırakıp diye uykularım kaçıyordu artık...ne düzgün yemek ev işi yapabiliyoruz ne çocuklarla ilgilenebiliyoruz...sıkılmazlar bişey olmaz ayda yılda bir ihtiyacımız oluyor destek olsunlar...

Temizlik bitince artık doğurabilirim diyor insan değil mi elinize sağlık canım dinlenirsin bol bol artık doğuma enerji lazım
Ay evet geçen haftaki nstden sonra bayabi telaş yapmıştım doktora acil alabiliriz deyince evim halı gelmişti aklıma.direk

Aynen cnmm bi hafta ne ki.hem şimdiki sezeryanlar daha başarılı.dik isler daha profesyonelce bizler kayıp yaşamış anneleriz koymaz bize o ağrılar sizilar. Herşey güzel olacak.

Kizlar ev temizligini ve tuy temizligini
Nezaman yaptiniz kacinci haftada .
Ani olunca mecbur tuydokucuye kaliyor insan degilmi .

Ay o derece mi yaaa. Benim oğluş baya uslu galiba. Sadece hareket ettiği anlaşılıyor. Aşırı şekil bozukluğu olmuyor karnımda
Videosunu koysana Can'ım koyabiliyorsan çok merak ettim yA
Nasıl ekleniyor bilmiyorum ama gerçekten çok çok hareketli oglumdan daha hareketli bi kızım olacak galiba:)

Bende öyle düşünüyorum inşallah Allahın izniyle üstesinden gelip ikisini birden kazasız belasız buyutebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…