- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.201
Biz kadınlar güneş görünce de aklımıza temizlik geliyorAy evet geçen haftaki nstden sonra bayabi telaş yapmıştım doktora acil alabiliriz deyince evim halı gelmişti aklıma.direk
İnşallah. Benim kızım 3 yaşında. Daha büyük olanlarda da sorunlar çıkıyor. Sonuçta eve yeni bir birey geliyor sorun çıkmazsa vardır bir sorun. İllaki zorluğu olacak ama avantajı da çok.Bende öyle düşünüyorum inşallah Allahın izniyle üstesinden gelip ikisini birden kazasız belasız buyutebilirim
Hadi gözün aydın canım evlat yeni bebiş kokusu bizim icinde öp kokla annesi hayırlısı ile darısı başımızaOğlumla uzandık karyolaya, babayı attık salona, emişmeye çalışıyoruz, oğlan doymuyor canım gergin biraz, benim de ağrım var ama bir haftaya geçer, darısı başınıza sağ salim kurtulun gelin siz de
Emzirme yastığı aldın mı canım isine yarar belki ben hastaneye götürmeyi düşünüyorum.Oğlumla uzandık karyolaya, babayı attık salona, emişmeye çalışıyoruz, oğlan doymuyor canım gergin biraz, benim de ağrım var ama bir haftaya geçer, darısı başınıza sağ salim kurtulun gelin siz de
Darisi benim basima ya korkuyorum ani sezeryan olur diyeEv duruyorda kendimi temizledim iki gundur.removee diye cikmis bantlar onlarla çok iyi oldu.
Valla kacisi yok halletmek lazım cnmDarisi benim basima ya korkuyorum ani sezeryan olur diye
Almadim cnm muslin bez var ince penye battaniyesi var ona sarıl hafifçe.Kızlar kundak almak gerekiyormu i nstada reklamını gördüm ondan aklıma geldi.siz aldınizmi?
Valla ben orkidin ultra gecesinden şaşmam ta tepeden popoya iyice kapsıyor enide güzel ben çok rahat ettim onlaKızlar ebe bir arkadaş şey dedi, Normal ped daha rahat olur senin için kilot bezlerde kanamaya bakarken baktıktan sonra giyerken zorlanabilirsin hasta bezini de doktorlar yaranın üzerine gelmesini istemiyor zaten sezeryanda normal doğum kadar bir kanaman olmaz kendi nevresimini yanında götürebilirsin yanında çorba bulundurabilirsin gazın çıkana kadar sıvı besleneceğn için kahve tavsiye ediyoruz kahve bulundur bence bir de su ısıtıcı gerekir.
Ondan aldım cnm akşamüstü, loguda pedi de var idare ederim olmadı alır esim. Çok kanama olmayabilirmis baksana temizliyormus doktor rahmi kapamadan.Valla ben orkidin ultra gecesinden şaşmam ta tepeden popoya iyice kapsıyor enide güzel ben çok rahat ettim onla
Almadim canim bende muslin bez ve battaniye kullanirim sanirim .kiyamam zaten ben cokta yapamam buyuk ihtimalKızlar kundak almak gerekiyormu i nstada reklamını gördüm ondan aklıma geldi.siz aldınizmi?
Zaten o acıları düşününce amann ne var be yeterki kuzum yanımda olsun ben nelere dayandım diyorum gerçekten bide okadar hassas oldum ki devlet hastanesinde yapıcağım doğumu dua ediyorum yanımda bebeği kucağında olan anne olsun diye ben okadar ağlamıştım ki yanımdakinin bebeği ağladığında perdeyi hiç açmadım beni görünce üzülmesin diye.... Rabbim kimseyi eli kucağı boş bırakmasın Rabbim bütün evlat isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah ....Aynen cnmm bi hafta ne ki.hem şimdiki sezeryanlar daha başarılı.dik isler daha profesyonelce bizler kayıp yaşamış anneleriz koymaz bize o ağrılar sizilar. Herşey güzel olacak.
Valla 2 normal doğum yaptım 1 sezeryan arada çok büyük fark olmadı 3ündede 25güne yakın gördüm kanama ve hemen 40 başı oldum yoğun öyle ölüyom bitiyom olmadı adetin en yoğun günü gibi oluyo 2 ve 7 gün arası sonrası normaldi benimOndan aldım cnm akşamüstü, loguda pedi de var idare ederim olmadı alır esim. Çok kanama olmayabilirmis baksana temizliyormus doktor rahmi kapamadan.
Amin. bende zorunlu dogum yapmak zorunda kalmıştım sabaha karşı asansörle indirirlerken iki tane yeni doğmuş bebeği aynı asansorle annelerine goturuyorlardı.nasil z amanlamaydi bilemedim.hiç unutmicam o ani.Zaten o acıları düşününce amann ne var be yeterki kuzum yanımda olsun ben nelere dayandım diyorum gerçekten bide okadar hassas oldum ki devlet hastanesinde yapıcağım doğumu dua ediyorum yanımda bebeği kucağında olan anne olsun diye ben okadar ağlamıştım ki yanımdakinin bebeği ağladığında perdeyi hiç açmadım beni görünce üzülmesin diye.... Rabbim kimseyi eli kucağı boş bırakmasın Rabbim bütün evlat isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah ....
Bide korse olayı var depend giyince korse olmazki ben 3. Günü korse mi taktım valla çok rahat ettim dikişlerimi sıkı tuttuDependi henüz almadım ama bana da oyle geldi girilmez gibi.sağol canım benim.
Valla canım sıkı sıkı kundağa karşıyım ama ilk haftada el kol tutamıyorlar çok sıçrıyolar budefa korkuyorlar minnaklar .. Ben ilk 20 gün kadar dengesiz olayı olana kadar yarım sıkmadan sarıyorum bebeği gerekirse ellerini hafifçe korkmasın diye sarıyorum yoksa sürekli "bismillah bismillah "diye diye deli oluyorum çocuk korktu diye ince bi kundak iyi olabilirKızlar kundak almak gerekiyormu i nstada reklamını gördüm ondan aklıma geldi.siz aldınizmi?
İmkanları varsa gelsinler ben o kadar bunaldım ki kızım olmasa yemek bile yapmam aç otururum herhalde herşey zor geliyorÇok kararsızım sizin de fikrinizi alayım:
Ailem 6 saat uzaklıkta yaşıyor. Doğumdan sonra çağırmayı düşünüyorum ama az kaldı artık gelseler mi die aklımdan geçiyor. Annem babam kardeşim gelcek. 3 yaşında oğlum var onunla ilgilenirler hem ben eşimle doğuma gidince oğluma bakarlar iyi olur aslında. Ama ya 40 a kadar doğurmazsam 10 gün sıkılır insanlar burada die de çağırmaktan vazgeçiyorum. Onlar gelmek istiyor hemen. Sizce gelsinler mi beklesinler mi napsam???
Allah korumuş canım inşallah birşey olmaz geçmiş olsunKızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Nasıl ekleniyor bilmiyorum ama gerçekten çok çok hareketli oglumdan daha hareketli bi kızım olacak galiba:)
İstagramda bir marka var ismini umuttum 180 tl civarı fiyatı bakıp duruyorum almayı düşünüyorum ama karar veremedim halaKızlar kundak almak gerekiyormu i nstada reklamını gördüm ondan aklıma geldi.siz aldınizmi?
Rabbim kimseye yaşatmasın canım çok zor yaşayan bilirAmin. bende zorunlu dogum yapmak zorunda kalmıştım sabaha karşı asansörle indirirlerken iki tane yeni doğmuş bebeği aynı asansorle annelerine goturuyorlardı.nasil z amanlamaydi bilemedim.hiç unutmicam o ani.
Kizlar yoruma cok bakamadim bugun oglumu parka goturdum.cok sancim var batma gb alttan
Gobegimde asagi cok baski yapiyor.tuta tuta geldim resmen eve.
Bu hastane cantasi yillandi resmen soran olmus bi bitiremedim .eksik var hala
Birde su gogus kalkanlari nasil kullaniliyor yapisiyormuki goguse aldim ama yazmiyo icinde
Ahh ahhHamilelikten o canım. Ben de kızım için oturmuyorum oyunlar parkla şu halimle bile sancılıyım çıktık prka götürdük akşama kadar oynadı. Akşam eve geldim çocuğuma bakamıyorum diye üzülüyorum. Kesinlikle hormonlrdan vesvese işte
Sanırım annelik hormonu ya. Hergün kendini suçlayacak bişey bulabiliyorsun. Bekarken çok kuralcı ve serttim çocuklara. Anneleri yüz vermiş kurallı olmak da ne var derdim. Şimdi içinden bir his dürtüyor seni sürekli vicdan yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?