2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende öyle düşünüyorum inşallah Allahın izniyle üstesinden gelip ikisini birden kazasız belasız buyutebilirim
İnşallah. Benim kızım 3 yaşında. Daha büyük olanlarda da sorunlar çıkıyor. Sonuçta eve yeni bir birey geliyor sorun çıkmazsa vardır bir sorun. İllaki zorluğu olacak ama avantajı da çok.

Hadi gözün aydın canım evlat yeni bebiş kokusu bizim icinde öp kokla annesi hayırlısı ile darısı başımıza

Emzirme yastığı aldın mı canım isine yarar belki ben hastaneye götürmeyi düşünüyorum.

Valla ben orkidin ultra gecesinden şaşmam ta tepeden popoya iyice kapsıyor enide güzel ben çok rahat ettim onla

Valla ben orkidin ultra gecesinden şaşmam ta tepeden popoya iyice kapsıyor enide güzel ben çok rahat ettim onla
Ondan aldım cnm akşamüstü, loguda pedi de var idare ederim olmadı alır esim. Çok kanama olmayabilirmis baksana temizliyormus doktor rahmi kapamadan.

Aynen cnmm bi hafta ne ki.hem şimdiki sezeryanlar daha başarılı.dik isler daha profesyonelce bizler kayıp yaşamış anneleriz koymaz bize o ağrılar sizilar. Herşey güzel olacak.
Zaten o acıları düşününce amann ne var be yeterki kuzum yanımda olsun ben nelere dayandım diyorum gerçekten bide okadar hassas oldum ki devlet hastanesinde yapıcağım doğumu dua ediyorum yanımda bebeği kucağında olan anne olsun diye ben okadar ağlamıştım ki yanımdakinin bebeği ağladığında perdeyi hiç açmadım beni görünce üzülmesin diye.... Rabbim kimseyi eli kucağı boş bırakmasın Rabbim bütün evlat isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah ....

Ondan aldım cnm akşamüstü, loguda pedi de var idare ederim olmadı alır esim. Çok kanama olmayabilirmis baksana temizliyormus doktor rahmi kapamadan.
Valla 2 normal doğum yaptım 1 sezeryan arada çok büyük fark olmadı 3ündede 25güne yakın gördüm kanama ve hemen 40 başı oldum yoğun öyle ölüyom bitiyom olmadı adetin en yoğun günü gibi oluyo 2 ve 7 gün arası sonrası normaldi benim

Amin. bende zorunlu dogum yapmak zorunda kalmıştım sabaha karşı asansörle indirirlerken iki tane yeni doğmuş bebeği aynı asansorle annelerine goturuyorlardı.nasil z amanlamaydi bilemedim.hiç unutmicam o ani.

Kızlar kundak almak gerekiyormu i nstada reklamını gördüm ondan aklıma geldi.siz aldınizmi?
Valla canım sıkı sıkı kundağa karşıyım ama ilk haftada el kol tutamıyorlar çok sıçrıyolar budefa korkuyorlar minnaklar .. Ben ilk 20 gün kadar dengesiz olayı olana kadar yarım sıkmadan sarıyorum bebeği gerekirse ellerini hafifçe korkmasın diye sarıyorum yoksa sürekli "bismillah bismillah "diye diye deli oluyorum çocuk korktu diye ince bi kundak iyi olabilir

İmkanları varsa gelsinler ben o kadar bunaldım ki kızım olmasa yemek bile yapmam aç otururum herhalde herşey zor geliyor

Allah korumuş canım inşallah birşey olmaz geçmiş olsun

Nasıl ekleniyor bilmiyorum ama gerçekten çok çok hareketli oglumdan daha hareketli bi kızım olacak galiba:)

Şuan kafası sağ göğüsümü havaya kaldırdı ayakları sol kasığımı ittiriyor ağrı veriyor ama bir noktadan sonra hele alt tarafa yakın hareket ederse çıkacak şimdi diyorum bu Kızlar fena :))

Kızlar kundak almak gerekiyormu i nstada reklamını gördüm ondan aklıma geldi.siz aldınizmi?
İstagramda bir marka var ismini umuttum 180 tl civarı fiyatı bakıp duruyorum almayı düşünüyorum ama karar veremedim hala

R
Amin. bende zorunlu dogum yapmak zorunda kalmıştım sabaha karşı asansörle indirirlerken iki tane yeni doğmuş bebeği aynı asansorle annelerine goturuyorlardı.nasil z amanlamaydi bilemedim.hiç unutmicam o ani.
Rabbim kimseye yaşatmasın canım çok zor yaşayan bilir

Ah canım benimde aynı sanki bıçak saplaniyo.demin mutfakta bi geldi sancı yere cokturdu resmen beni.esimin odu koptu.uzandim şimdi bakalım inşaallah geçer.

Ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…