2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ev temizligini ve tuy temizligini
Nezaman yaptiniz kacinci haftada .
Ani olunca mecbur tuydokucuye kaliyor insan degilmi .
Agdami yapali iki uc gun oluyor. Genel temizlik yapalı da 2-3 hafta. Temizlik icim erken davranmisim ama gorumcem geldi pat diye basladi. Ben de abla dur daha erken diyemedim hazir bulmusken halilarim da geldi yikamadan ama sermedim. İki uc gune bir supurup siliyorum evi.

Kızlar benim aklım bugun çok karışık yaaa akıl verin nolur bugun ilacı kestim coraspini doktor kes dedi 36 dayım tam yarın 36 +1 iğneyi doğuma 2 gün kalaya kescekmiş sizler Naptınız içenleri merak ettim

Biz kadınlar güneş görünce de aklımıza temizlik geliyor şimdi temiz evler ya gelmez sıpalar
Normalde bu kadar temizliğe takmam ama.hamileligin başından beri evi pis görmeye tahammülum yok neden anlamış değilim :)
Bir cam silmeye 20 tl diyolar kızlar sizcede pahalı değilmi 5 canım var eder 100

HayatGayem toist bende remove agda bandiyla yaptim gercekten kolay oldu. Paketin icin de bir de agda oncesi uyusturusu etkili bi mensil cikiyor. Cok etkili degil ama acaba o mu etki etti dedim cunku nerdeyse canim hic acimadi.

Bende yarin yollicam halilari.biraz erken panik olmusum ozaman ben ya .
Dr erken dogum vs deyince ..

Normalde bu kadar temizliğe takmam ama.hamileligin başından beri evi pis görmeye tahammülum yok neden anlamış değilim :)
Bir cam silmeye 20 tl diyolar kızlar sizcede pahalı değilmi 5 canım var eder 100
Yok artık çok demiş bence yarım gün calismak 60 lira hadi 70 desin, mesela o arada camlar yerler Piril pırıl yapılır+tuvalet, banyo toz alma bunlar yarım günlük is

Yarım gün 100 tam.140
Yarım gün Almak daha mantıklı değil mi 5 camı rahat rahat siler oyalanmazsa sonrada başka işler yaptırırsın hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara gibi pahalıymış parayı verip birde istediğin gibi birini bulamazsan ona canın sıkılıyor

İstanbul'dayım canım ya bir burdakiler de iyice uçmuş :)

Yok artık çok demiş bence yarım gün calismak 60 lira hadi 70 desin, mesela o arada camlar yerler Piril pırıl yapılır+tuvalet, banyo toz alma bunlar yarım günlük is
Ne bileyim kuzum ben banada çok.geldi ama.yapacak bişey yok evim.5. kat kesinlikle çıkıp silemem evde yeni badana oldu ben zaten temizledim sadece cam için ihtiyacım var artık silidircem napim

İstanbul'dayım canım ya bir burdakiler de iyice uçmuş :)
Tam gün 150 bizim...Bursa da...ama ev 4+1 kapı cam vestiyeri bile siliyor perdeleri söküyor makinadan çıkınca takıyor...sabah 8de geldi akşam 6da gitti geçen sefer...haliları koltukları yıkamaya vericem ama ayrıca onları sildirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…