2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İstanbul'dayım canım ya bir burdakiler de iyice uçmuş :)
bende ankaradayım haftanın iki günü yarım gün geliyor ondan 60 tl anlaştım sürekli geldiği için yoksa yarım gün 80 tümgün 160 geliyorlar Oda düzgün yapanı bulmak zor maalesef tam karaborsa :))

Cok iyiymis canım ben cama.zor ikna ettim herifi uyuz ben yaparım diyip sallıyor :))

bende ankaradayım haftanın iki günü yarım gün geliyor ondan 60 tl anlaştım sürekli geldiği için yoksa yarım gün 80 tümgün 160 geliyorlar Oda düzgün yapanı bulmak zor maalesef tam karaborsa :))
Evet öyle ama.benim arkadaşım gelicek birini sorarken ben sileyim.dedi yok diyemedim inşallah güzel yapar :)

Evet öyle ama.benim arkadaşım gelicek birini sorarken ben sileyim.dedi yok diyemedim inşallah güzel yapar :)
Ay tanıdık daha zor inşallah içten sinir olmazsın :))
Ayyy perti cikmis bir yenidogan annesinden iyi geceler
İyi geceler nasıl oldun ağrın sızın var mı hala ? bizde farklı değiliz en azından bebeğinin yanın da biz hala karında tepişme faslındayız :))

Evet tatlım ben çok begendim iki paket 20 tl.ben kuaföre yaptiramam çekinirim o yüzden iyi oldu bana.yeni çıkmış diye bu kadar ucuz veetler 40 lira mi neydi buarada.
Aaa süpermiş canım nerden aldın acaba yarın hemen aldırayım. Şuan temiz ama afedersiniz alt dudaklar varya orayı ağda bandıyla daha rahat alırım sanki

Can'ım depend kullananlar çok memnun ama. Herkes dua ediyor bu kilodu bulana:))
Bir de normal ped alsan da mecbur kilot giyeceksin. Aynı şey yani. Onu da giyerken zorlanabilirsin.
Nevresime gelince bence gereksiz gibi. Devlette olacaksan belki bulundurabilirsin. Ki artık devlet hastaneleriNin çoğu bile pırıl pırıl. Su ısıtıcısına da gerek Yok bence :)) kantin vardır sonuçta koca hastanede. Ayyy söylediğin herşeyin tersini söyledim resmen

@adasuyu toist bende remove agda bandiyla yaptim gercekten kolay oldu. Paketin icin de bir de agda oncesi uyusturusu etkili bi mensil cikiyor. Cok etkili degil ama acaba o mu etki etti dedim cunku nerdeyse canim hic acimadi.
Ben de alayım muhakkak ya. Ben bimden alıyorum o da güzel koltukaltı vs için. Ama o bölgeyi güzel almadı ya da ben beceremedim.

Ya bu baskasinin isine karisma hakkini kendinde bu kadar goren insanlara sinir oluyorum

Bana da 35.haftaya kadar demisti Yarin kontrolüm var soracagim bakalim Igneyi de dogumdan bir gun onceye kadar demisti Tabi aniden dogum olursa ne olacak onu da merak ediyorum

İnsllahhhjhhh :)
Valla okuyunca bir yuh çektim :) dost kazığı olmuş resmen. hangi ilçedesin canım. Bana tam güne 160 a geldi ama kapı duvar fayans yerleri elleriyle ve koltukları sildi kadıncağız. Çok geç çıktı çok uğraştı hem duvar hem koltuk hem fayans diye 200 verdim ama vermesem de yaprdı. Sen koltuk fayans duvar sildirmeyip cam sildirsen üstüne mutfak fayanslaro dolaplarını silse yine kar.

Ondan aldım cnm akşamüstü, loguda pedi de var idare ederim olmadı alır esim. Çok kanama olmayabilirmis baksana temizliyormus doktor rahmi kapamadan.
Can'ım bence o belli olmaz. Benim arkadaşım da yakın zamanda sezaryen oldu. Ve ameliyat sonrası gelip alttan temizlemişler. Kirli kanı akıtmışlar. Depend kullanmıştı arkadaşım kanaması olmuştu.

Bende yarin yollicam halilari.biraz erken panik olmusum ozaman ben ya .
Dr erken dogum vs deyince ..
Bakma doktora. Bebek kendi karar veriyor.
Ben de alayım muhakkak ya. Ben bimden alıyorum o da güzel koltukaltı vs için. Ama o bölgeyi güzel almadı ya da ben beceremedim.
Kuzum yok bimin agda bandi iyi degil. Benim biyiklarimi bile almıyor. Yillardir kendi agdami kendim yaparimZ en iyisi ısıtılıp, sparula ile sürdüğün agda. Ama o da cok ugrastirici ve etrafi cok batiriyor. rolon agdalar da güzel ben normalde hep hep onla yapiyordum ama bu son sefer ugrasmak istemedigimden remove denemekniatedim. Hem fiyati uygun hem de gercekten acisiz ve guzel aldi. Veet sir agda da guzel ama cok pahalı.

Sultangazi canım sadece camları soldiricem 5 tane camim var balkon camimcok büyük ve 5. Kattayim ben bile silerken zorlanıyorum o yüzden tamam dedim 60 TL'ye napiyim kızında ihtiyacı varmış iyiden oldu o bana ben ona dua ederiz artık :)

Ayyy perti cikmis bir yenidogan annesinden iyi geceler
Iyi geceler canim nasil oldun .
Oyle bakmicam gercekten

Az kalmis canim dogumdan sonra rahat rahat yaptirirsin disini.

cnm coraspini ilk aylardan sonra bırakmıştım, iğneyi de ağrılı olduğun gün yapma, suyun nişanın gelirse yapma yeterli dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…