- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.241
bende ankaradayım haftanın iki günü yarım gün geliyor ondan 60 tl anlaştım sürekli geldiği için yoksa yarım gün 80 tümgün 160 geliyorlar Oda düzgün yapanı bulmak zor maalesef tam karaborsa :))İstanbul'dayım canım ya bir burdakiler de iyice uçmuş :)
Cok zor oluyor boyle .Yaa hele benn yıkatalı 1 ay olcak doktor ha aldım ha alcam beni mahvetti
Cok iyiymis canım ben cama.zor ikna ettim herifi uyuz ben yaparım diyip sallıyor :))Tam gün 150 bizim...Bursa da...ama ev 4+1 kapı cam vestiyeri bile siliyor perdeleri söküyor makinadan çıkınca takıyor...sabah 8de geldi akşam 6da gitti geçen sefer...haliları koltukları yıkamaya vericem ama ayrıca onları sildirmiyorum
Evet öyle ama.benim arkadaşım gelicek birini sorarken ben sileyim.dedi yok diyemedim inşallah güzel yapar :)bende ankaradayım haftanın iki günü yarım gün geliyor ondan 60 tl anlaştım sürekli geldiği için yoksa yarım gün 80 tümgün 160 geliyorlar Oda düzgün yapanı bulmak zor maalesef tam karaborsa :))
Bende 35. Haftayı doldurunca kestirmişti drKızlar benim aklım bugun çok karışık yaaa akıl verin nolur bugun ilacı kestim coraspini doktor kes dedi 36 dayım tam yarın 36 +1 iğneyi doğuma 2 gün kalaya kescekmiş sizler Naptınız içenleri merak ettim
Ay tanıdık daha zor inşallah içten sinir olmazsın :))Evet öyle ama.benim arkadaşım gelicek birini sorarken ben sileyim.dedi yok diyemedim inşallah güzel yapar :)
İyi geceler nasıl oldun ağrın sızın var mı hala ? bizde farklı değiliz en azından bebeğinin yanın da biz hala karında tepişme faslındayız :))Ayyy perti cikmis bir yenidogan annesinden iyi geceler
Aaa süpermiş canım nerden aldın acaba yarın hemen aldırayım. Şuan temiz ama afedersiniz alt dudaklar varya orayı ağda bandıyla daha rahat alırım sankiEvet tatlım ben çok begendim iki paket 20 tl.ben kuaföre yaptiramam çekinirim o yüzden iyi oldu bana.yeni çıkmış diye bu kadar ucuz veetler 40 lira mi neydi buarada.
İnsllahhhjhhh :)Ay tanıdık daha zor inşallah içten sinir olmazsın :))
İyi geceler nasıl oldun ağrın sızın var mı hala ? bizde farklı değiliz en azından bebeğinin yanın da biz hala karında tepişme faslındayız :))
Can'ım depend kullananlar çok memnun ama. Herkes dua ediyor bu kilodu bulana:))Kızlar ebe bir arkadaş şey dedi, Normal ped daha rahat olur senin için kilot bezlerde kanamaya bakarken baktıktan sonra giyerken zorlanabilirsin hasta bezini de doktorlar yaranın üzerine gelmesini istemiyor zaten sezeryanda normal doğum kadar bir kanaman olmaz kendi nevresimini yanında götürebilirsin yanında çorba bulundurabilirsin gazın çıkana kadar sıvı besleneceğn için kahve tavsiye ediyoruz kahve bulundur bence bir de su ısıtıcı gerekir.
Ben de alayım muhakkak ya. Ben bimden alıyorum o da güzel koltukaltı vs için. Ama o bölgeyi güzel almadı ya da ben beceremedim.
Bizde çıkamıyoruz valla bunaldim herkesin laf etmesinden doğuma az kala moral bozuyorlar oğlum 21 aylik bebek arabasıyla dolaşıyoruz herkes aynı şeyi soyluyo bi karnında bu daha küçük bilmem acelem neymiş bilmem nasıl böyle birşey yapmışım falan falan insan bi der ne güzel beraber büyürler falan yok illaki moral bozacaklar ilk bastada böyleydi aldırış etmiyordum ama iyice sinirim bozulmaya başladı utanıyordum artik utanmiyoru.da utandiricam hatta bi daha soyleyene
Kızlar benim aklım bugun çok karışık yaaa akıl verin nolur bugun ilacı kestim coraspini doktor kes dedi 36 dayım tam yarın 36 +1 iğneyi doğuma 2 gün kalaya kescekmiş sizler Naptınız içenleri merak ettim
Valla okuyunca bir yuh çektim :) dost kazığı olmuş resmen. hangi ilçedesin canım. Bana tam güne 160 a geldi ama kapı duvar fayans yerleri elleriyle ve koltukları sildi kadıncağız. Çok geç çıktı çok uğraştı hem duvar hem koltuk hem fayans diye 200 verdim ama vermesem de yaprdı. Sen koltuk fayans duvar sildirmeyip cam sildirsen üstüne mutfak fayanslaro dolaplarını silse yine kar.İnsllahhhjhhh :)
Can'ım bence o belli olmaz. Benim arkadaşım da yakın zamanda sezaryen oldu. Ve ameliyat sonrası gelip alttan temizlemişler. Kirli kanı akıtmışlar. Depend kullanmıştı arkadaşım kanaması olmuştu.Ondan aldım cnm akşamüstü, loguda pedi de var idare ederim olmadı alır esim. Çok kanama olmayabilirmis baksana temizliyormus doktor rahmi kapamadan.
Bakma doktora. Bebek kendi karar veriyor.Bende yarin yollicam halilari.biraz erken panik olmusum ozaman ben ya .
Dr erken dogum vs deyince ..
Kuzum yok bimin agda bandi iyi degil. Benim biyiklarimi bile almıyor. Yillardir kendi agdami kendim yaparimZ en iyisi ısıtılıp, sparula ile sürdüğün agda. Ama o da cok ugrastirici ve etrafi cok batiriyor. rolon agdalar da güzel ben normalde hep hep onla yapiyordum ama bu son sefer ugrasmak istemedigimden remove denemekniatedim. Hem fiyati uygun hem de gercekten acisiz ve guzel aldi. Veet sir agda da guzel ama cok pahalı.Ben de alayım muhakkak ya. Ben bimden alıyorum o da güzel koltukaltı vs için. Ama o bölgeyi güzel almadı ya da ben beceremedim.
Sultangazi canım sadece camları soldiricem 5 tane camim var balkon camimcok büyük ve 5. Kattayim ben bile silerken zorlanıyorum o yüzden tamam dedim 60 TL'ye napiyim kızında ihtiyacı varmış iyiden oldu o bana ben ona dua ederiz artık :)Valla okuyunca bir yuh çektim :) dost kazığı olmuş resmen. hangi ilçedesin canım. Bana tam güne 160 a geldi ama kapı duvar fayans yerleri elleriyle ve koltukları sildi kadıncağız. Çok geç çıktı çok uğraştı hem duvar hem koltuk hem fayans diye 200 verdim ama vermesem de yaprdı. Sen koltuk fayans duvar sildirmeyip cam sildirsen üstüne mutfak fayanslaro dolaplarını silse yine kar.
Iyi geceler canim nasil oldun .Ayyy perti cikmis bir yenidogan annesinden iyi geceler
Oyle bakmicam gercektenBakma doktora. Bebek kendi karar veriyor.
Kuzum yok bimin agda bandi iyi degil. Benim biyiklarimi bile almıyor. Yillardir kendi agdami kendim yaparimZ en iyisi ısıtılıp, sparula ile sürdüğün agda. Ama o da cok ugrastirici ve etrafi cok batiriyor. rolon agdalar da güzel ben normalde hep hep onla yapiyordum ama bu son sefer ugrasmak istemedigimden remove denemekniatedim. Hem fiyati uygun hem de gercekten acisiz ve guzel aldi. Veet sir agda da guzel ama cok pahalı.
Az kalmis canim dogumdan sonra rahat rahat yaptirirsin disini.EvBoregi canım çok şükür yawrun kucağında darısı bize. Benimde yarın son hamile günüm korkuyorum ben arkadaşlar . Salı sabah sezaryenim var son hazırlıkları yapıyoruz ve dün gece dış agrisindan ağladım çok feciydi. İnşallah bu gece agrmaz
cnm coraspini ilk aylardan sonra bırakmıştım, iğneyi de ağrılı olduğun gün yapma, suyun nişanın gelirse yapma yeterli dedi dr.Kızlar benim aklım bugun çok karışık yaaa akıl verin nolur bugun ilacı kestim coraspini doktor kes dedi 36 dayım tam yarın 36 +1 iğneyi doğuma 2 gün kalaya kescekmiş sizler Naptınız içenleri merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?