- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.261
Ayy bos verin ya sizin yine iyi benim oglum 2016 eylul 3 karnimdaki mayis dogmlu olacak kim ne dese desin kulagimi tikiyorm onlara neBizde çıkamıyoruz valla bunaldim herkesin laf etmesinden doğuma az kala moral bozuyorlar oğlum 21 aylik bebek arabasıyla dolaşıyoruz herkes aynı şeyi soyluyo bi karnında bu daha küçük bilmem acelem neymiş bilmem nasıl böyle birşey yapmışım falan falan insan bi der ne güzel beraber büyürler falan yok illaki moral bozacaklar ilk bastada böyleydi aldırış etmiyordum ama iyice sinirim bozulmaya başladı utanıyordum artik utanmiyoru.da utandiricam hatta bi daha soyleyene
Allah kolaylık versin inşallah herşey yolunda gider sende ev böreği gibi güzel haberlerle gelirsin@EvBoregi canım çok şükür yawrun kucağında darısı bize. Benimde yarın son hamile günümkorkuyorum ben arkadaşlar . Salı sabah sezaryenim var son hazırlıkları yapıyoruz ve dün gece dış agrisindan ağladım çok feciydi. İnşallah bu gece agrmaz
ankaradayım tüm gün cam mutfak dolapları ve genel temizlik için iki kişi geldi 160’şar lira aldılar.Normalde bu kadar temizliğe takmam ama.hamileligin başından beri evi pis görmeye tahammülum yok neden anlamış değilim :)
Bir cam silmeye 20 tl diyolar kızlar sizcede pahalı değilmi 5 canım var eder 100
Salı sezaryen demek.. çok heyecanlı :) sağlıkla gelsin inşallah@EvBoregi canım çok şükür yawrun kucağında darısı bize. Benimde yarın son hamile günümkorkuyorum ben arkadaşlar . Salı sabah sezaryenim var son hazırlıkları yapıyoruz ve dün gece dış agrisindan ağladım çok feciydi. İnşallah bu gece agrmaz
Benim dr dogumdan bir gun once kesecez dedi igneyi ben hap kullanmadm sadece igne ve vajinql jel jel i 3 gun once kestiKızlar benim aklım bugun çok karışık yaaa akıl verin nolur bugun ilacı kestim coraspini doktor kes dedi 36 dayım tam yarın 36 +1 iğneyi doğuma 2 gün kalaya kescekmiş sizler Naptınız içenleri merak ettim
Salon fransiz camdi kolay oldu, balkonunki de katlananlardan disari sarkmadan sildim yani canimNasıl sildin camlarını benim 5. Kat hayatta çıkmam cam sikmeye
İlk başta çok sık emzirmek gerekecek ağrın sızın olursa zorlanırsın sonra gece beslenmesi belli bir müddet devam ediyor bebeğin her seferinde diğer odaya gidip emzirip gelmek zor olabilir birde ben gözümün önünde olsun isterim Allah kötüsünü vermesin ama kusma olayı falan bazı bebeklerde çok oluyorKızlar bir şey danışacağım size. Bizim yatak odası biraz küçük, bebeğin odası da tam yanımız. Anne yanı beşiği yatak odasına almasam da bebeğin kendi odasında bıraksam doğumdan itibaren, ne gibi sıkıntı yaşarım?
Yaa gerçekten mi. Nereden alabilirim peki canım. Valla yarın alayım. Ben bu epiyi ince ince kesip saç kurutma makinasıyla ısıtıyordum. Orta karar alıyordu işte. Ama güzel uygun bişey arıyordum. Çok iyi oldu ya deneyeyim hemenBakma doktora. Bebek kendi karar veriyor.
Kuzum yok bimin agda bandi iyi degil. Benim biyiklarimi bile almıyor. Yillardir kendi agdami kendim yaparimZ en iyisi ısıtılıp, sparula ile sürdüğün agda. Ama o da cok ugrastirici ve etrafi cok batiriyor. rolon agdalar da güzel ben normalde hep hep onla yapiyordum ama bu son sefer ugrasmak istemedigimden remove denemekniatedim. Hem fiyati uygun hem de gercekten acisiz ve guzel aldi. Veet sir agda da guzel ama cok pahalı.
En başta süt üretimin için yanında olması şart canım. Temas yakınlık gözünle görmek bile süt yapar. Kusma olabilir ilk zamanlar. Allah korusun ani bebek ölümleri ilk zamanlar olabiliyor. Zaten doğunca bırakamayacaksın muhtemelen ama şuna ona göre hazırlık yapman için söyleyeyim. Ben yanlış olsa da ilk zamanlar babynestte anne baba arasında yatabileceğini de düşünüyorum. Hani hiç yerin yoksa en en en olmadı o olabilir. Ya da en kötü baba gitsin oturma odasında uyusun :)Kızlar bir şey danışacağım size. Bizim yatak odası biraz küçük, bebeğin odası da tam yanımız. Anne yanı beşiği yatak odasına almasam da bebeğin kendi odasında bıraksam doğumdan itibaren, ne gibi sıkıntı yaşarım?
Anladım canım iyi düşünmüşsün haklısın. İhtiyacı varsa hem senin işin görülür hem o rahatlr.Sultangazi canım sadece camları soldiricem 5 tane camim var balkon camimcok büyük ve 5. Kattayim ben bile silerken zorlanıyorum o yüzden tamam dedim 60 TL'ye napiyim kızında ihtiyacı varmış iyiden oldu o bana ben ona dua ederiz artık :)
Anladım, ben her türlü bizim odada kalacak şekilde ayarlayayım her şeyi o zaman.. Teşekkür ederim.En başta süt üretimin için yanında olması şart canım. Temas yakınlık gözünle görmek bile süt yapar. Kusma olabilir ilk zamanlar. Allah korusun ani bebek ölümleri ilk zamanlar olabiliyor. Zaten doğunca bırakamayacaksın muhtemelen ama şuna ona göre hazırlık yapman için söyleyeyim. Ben yanlış olsa da ilk zamanlar babynestte anne baba arasında yatabileceğini de düşünüyorum. Hani hiç yerin yoksa en en en olmadı o olabilir. Ya da en kötü baba gitsin oturma odasında uyusun :)
canım çok geçmiş olsun yaKızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Kendini hırpalama, zordur mutlaka ama sakin kalmazsan bebeğin daha çok hisseder, o zaman eksiklerden daha büyük sorun olur. Eksik dediklerin bu ay olmadı önümüzdeki ay tamamlanır. Bir de bir laf vardır, çocuk kısmetiyle gelir, diye. Ben çok inanıyorum buna. Allah bir kapıyı kapar sen farketmeden diğerini açar, yeter ki içini ferah tut. Miniğini üzme kendini yıpratmaO kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
Canım Rabbim bir kapıyı kapatır birini açar..ama maddi sıkıntılar eksikler bir şekilde yerine gelir..siz güçlü olun ,sağlıklı ,huzurlu olun inan herşey yolunu bulur.İnşallah tez vakitte yeni bir iş bulur eşin.O kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
Canm ben coraspirini kesip iğneye başladım.. İğne sıkıntı değil dedi doktor günlük sulandırır gibi bişi dedi.coraspirin çok sulandırıyormuş onu kesmeli dedi. . İğneyi doğumdan sonra bir süre kullanan bile oluyormuş.. Doğuma kadar devam iğneye dedi bana, öncesinde keseriz falan demediKızlar benim aklım bugun çok karışık yaaa akıl verin nolur bugun ilacı kestim coraspini doktor kes dedi 36 dayım tam yarın 36 +1 iğneyi doğuma 2 gün kalaya kescekmiş sizler Naptınız içenleri merak ettim
Sinirli falan mısın bu aralar? Yürüyüşe devam di mi aksatmıyorsun...bunlardan biri sebep olabilir...bir de üst üste diyeti bozduysan ayarlar kaçabiliyor...yürüyünce düşmesi lazım ama canım aralarda abur cubur kaçırmadan biraz dikkat et bakalım...sulu yoğurdu bardağa doldur iç; ayran şeker emilimini engelliyormuş...bir de çubuk- odun tarçın kaynatıp içince düşürüyor...zeytin yaprağı da düşürür de o bize olmuyorŞekeri olan arkadaşlartired aklıma sen geldin benim 2 gündür diyete uygunda yesem de şekerim 145-150 çıkıyo neden olabilir? Ve ne yapmam gerekir var mı bildiğin bişey?
Aslında doğum stresi sardı beni iyice zaman yaklaştıkca.. anneme geçtim 2 gündür yürüyemiyorum ondan galiba.. bi de iki gündğr enginar yemeği yedim bezelye vardı içinde ondan galiba.. yarın dünya yansa çıkar yürürüm ağzımın içi kurudu resmen.. çok üzülüyorum bişey olmaz bebeğe dimi yaaSinirli falan mısın bu aralar? Yürüyüşe devam di mi aksatmıyorsun...bunlardan biri sebep olabilir...bir de üst üste diyeti bozduysan ayarlar kaçabiliyor...yürüyünce düşmesi lazım ama canım aralarda abur cubur kaçırmadan biraz dikkat et bakalım...sulu yoğurdu bardağa doldur iç; ayran şeker emilimini engelliyormuş...bir de çubuk- odun tarçın kaynatıp içince düşürüyor...zeytin yaprağı da düşürür de o bize olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?