- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.281
Yok canım olmaz inşallah...annemin bir kuzeni diyetisyen geçen onunla görüşmüş...o da meyve falan yesin o kadar sıkmasın kendini gebelik hormonları insülini baskılıyor bebeğe de kendine de bişey olmaz demiş...yani böyle 200lerde dolaşmıyorsa boşuna üzülmesin falan demiş...bezelye yükseltir...ben bakla bezelye çok severim yiyemeden geçiyor mevsimi...enginarı kerevizle pişirebilirsiniz yarim portakal suyunu sıkıp ekleyerek...enginarı dolma yapıp yiyemedigimiz ićin ben öyle bi yöntem buldum...sakin olmaya çalış...sağ salim gelsin bebişler gerisi hallolur inşallahAslında doğum stresi sardı beni iyice zaman yaklaştıkca.. anneme geçtim 2 gündür yürüyemiyorum ondan galiba.. bi de iki gündğr enginar yemeği yedim bezelye vardı içinde ondan galiba.. yarın dünya yansa çıkar yürürüm ağzımın içi kurudu resmen.. çok üzülüyorum bişey olmaz bebeğe dimi yaa
Yoo artık yaa. Cam başı fiyat mı verilirmiş ilk kez duydum. Tam gün almak daha mantıklı. En azından herşeyi yapar. Bu arada 140 uygunmuş. Bizim buralarda 180-200 civarıNormalde bu kadar temizliğe takmam ama.hamileligin başından beri evi pis görmeye tahammülum yok neden anlamış değilim :)
Bir cam silmeye 20 tl diyolar kızlar sizcede pahalı değilmi 5 canım var eder 100
Çok şükür 200 lerde değil ama 147 çıktı bi kere 150 çıktı bi kerede ama stresim 1500 yani.. yarın doktoruda arıcam bakalım ne dicek. İnşallah hayırlısıyla bitiririz bu hamileliği daha ne enginar ne bezelye ağzıma sürmem kalmış şurda 20-25 gün yemesem ölmem.. stres bitirdi beni yaaYok canım olmaz inşallah...annemin bir kuzeni diyetisyen geçen onunla görüşmüş...o da meyve falan yesin o kadar sıkmasın kendini gebelik hormonları insülini baskılıyor bebeğe de kendine de bişey olmaz demiş...yani böyle 200lerde dolaşmıyorsa boşuna üzülmesin falan demiş...bezelye yükseltir...ben bakla bezelye çok severim yiyemeden geçiyor mevsimi...enginarı kerevizle pişirebilirsiniz yarim portakal suyunu sıkıp ekleyerek...enginarı dolma yapıp yiyemedigimiz ićin ben öyle bi yöntem buldum...sakin olmaya çalış...sağ salim gelsin bebişler gerisi hallolur inşallah
Insallah hicbisey yoktu birden basladi anlamadimAz kalmis canim dogumdan sonra rahat rahat yaptirirsin disini.
Amin hepimiz inşallahAllah kolaylık versin inşallah herşey yolunda gider sende ev böreği gibi güzel haberlerle gelirsin
Yurüyüş yapamadığın zamanlarda hareketli müzikler aç sağa 2 adım sola 2 adım tempolu bişeyler yap zumba ya da step tarzı hatta iki eline birer tane 500ml lik su dolu şişe alırsan daha fazla kalori yaktırıyor...ben de sürekli aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım ve 40ımız çıkana kadar dikkat etmek gerekiyor... daha yeni süt gelecekken nasıl olacak bilmiyorum...pekmez şerbeti falan yapardık kansızlık bilmezdim şimdi gene düşmüş 11.7 ye...hamilelikle birlikte biter inşallahÇok şükür 200 lerde değil ama 147 çıktı bi kere 150 çıktı bi kerede ama stresim 1500 yani.. yarın doktoruda arıcam bakalım ne dicek. İnşallah hayırlısıyla bitiririz bu hamileliği daha ne enginar ne bezelye ağzıma sürmem kalmış şurda 20-25 gün yemesem ölmem.. stres bitirdi beni yaa
Can'ım üzme kendini bu dönemde. Bakarsın hemencecik daha iyi bir iş bulur. Yeni bebeği olacak insanı nasıl kıyıp da işten çıkarırlar ya.O kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
Benimde ignem bir haftalık kaldi. Doktor başka yazmicaz dedi. Coraspinide 37. Haftada kesicegini soyledi. 36. Haftada Mayıs ayı başlarinda tekrar nst ye giricem o zaman sorayım. Sezeryan tarihi vermedi henüz. Korkmuyor değilim. İğne ve ilaç kesilince bir sorun olmasinCanm ben coraspirini kesip iğneye başladım.. İğne sıkıntı değil dedi doktor günlük sulandırır gibi bişi dedi.coraspirin çok sulandırıyormuş onu kesmeli dedi. . İğneyi doğumdan sonra bir süre kullanan bile oluyormuş.. Doğuma kadar devam iğneye dedi bana, öncesinde keseriz falan demedi
Canim uzmemeye calis kendini, ben uc sene once hamileydm tepeleme de borc icindeydk dugunden kalan krediler falan hala da kredi oduyoruz epey de neyse hamileydm ve evin masraflarini zor donduruyodk kira gida falan bide ikimizde calisiyorz esimle ona ragmen zorlaniyodk ve hamileydm ortada dogum parasi yok hep stres yapiyodum uzuluyodm sonra 22. Haftada rutin kontrolde bebegimin karnimda oldugunu ogrendm ogun de kredi karti limitimi 8000 e cikarmis banka 2000 di ve doluydu kullanamiyodm ve dogum parasini dert eden ben 2000 liraya olu dogum yaptim o parayi buldm odedim de yavas yavas kart borcumu ama bebegimi kaybettm ve onun telafisi yok hala icim aciyor. Karnindaki mucizeyi veren Allah cok buyuk onun rizkini da ayarlamistir muhakkak. Hic uzulme tevekkul et bir yerden daha iyi bir is cikacaktir. Bebeginin rizki var ki dunyaya geliyor. Teyzem de benzer sey yasamisti enistem issizdi tam dogum uzeri Allah bi kapi acti bebeginin rizki der hep iett soforu oldu 12 yildir memur gibi kadrolu 4000 lira aliyor simdi lise mezunu. Belki bebegi olmasa bu isi bulamayacakti insan sikismadan hizir yetismezmis icini ferah tut Allahim darlik vermesin size bebegin bereketiyle gelsin eviniz kazancla dolsun insallahO kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
Cok cok Gecmis olsun. Karnina dusmediysen bir sey olmamistir diye dusunuyorum. Dustugunden degil de Korktugundan daha cok zarar gormus olabilirsinKızlar bgün dışarı çıktım ya beş dakika gecmeden basamak varmış görmedim yere yapıştım resmenAllahtan dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm karnım yere gelmedi . Çok korktum kanama falan olmadı takşpteyim biraz belim ağrıyor sadece zaten düştüğüm yolda düz değildi biraz yokuş aşağıydı .
Simdilik Ben de Boyle planliyorum. Besigi diger odada kurduk artik kapidan gecmiyor. Cift yonlu mikrofonlu Kamera aldik. Aglarsa duyariz merak ettikce bakariz diye dusunuyoruz. Eger yapamazsak bir sekilde besigi sokup tasiyacagiz. Anne surekli bir odadan digerine gittigimde icin daha cok yoruluyormus. Ama biz esimle ustuste iki gece o iki gece ben kalkacagim emzirme haric. Bakalim ilk bebegimiz ise yarayacak miKızlar bir şey danışacağım size. Bizim yatak odası biraz küçük, bebeğin odası da tam yanımız. Anne yanı beşiği yatak odasına almasam da bebeğin kendi odasında bıraksam doğumdan itibaren, ne gibi sıkıntı yaşarım?
Sana kolayliklar dilerim. Saglikli bir bebegin olsun, senin agrin cook olmasin, sutun de bol olsun. Uzme kendini. Dis agrisi icin iki cay kasigi kekigi cay bardagina koy uzerine sicak su. Soguyunca bir kac defa dislarine o caydan gargara Yap. Yedigimiz sey sonucta, Icersen normalde zarari yok ama mideni uzebilir o yuzden pek icme.@EvBoregi canım çok şükür yawrun kucağında darısı bize. Benimde yarın son hamile günümkorkuyorum ben arkadaşlar . Salı sabah sezaryenim var son hazırlıkları yapıyoruz ve dün gece dış agrisindan ağladım çok feciydi. İnşallah bu gece agrmaz
Uzme kendini seni okadar iyi anliyorumki ilk aylarda benimde esimin hem isyerinde hem kredi kartlarinda sikintilar oldu.hep oyle gidecek sandim hatta cok uzuldum.bebek kismetiyle gelir derler ben hicte oyle olmadi diyede uzuldum.ama masallah herseyini hazirlayabildim hamdolsun.O kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
Degildir ins. Canim carsambaydi degilmi seninBelimden giren ağrıyla başladım yine güne umarım doğum habercisi falan değildirbugün doğum yapacaklar vardı sanırım allah yar ve yardımcınız olsun
Evet nasipse çarşamba günü canımDegildir ins. Canim carsambaydi degilmi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?