2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Iyi geceler canim nasil oldun .

Oyle bakmicam gercekten

Memeler ve alt taraftaki dikisler aciyor hala. Gobegim indi ilk basta hamile gibiydim. Karnim agrimaya basladi. Kanamam normal ped takacak kadar azaldi. Bugun 4. Gun.
Mama vermeye basladim artik. Hem de sarilik icin. Ay kizlar hamileligim cok rahatti benim. Su an sikintili gunler.
Sanirim sutum gelmiyor pompayla sagmam lazim. Acisini size anlatamam.

@f_askar84 canım ne kadar üzüldüğünü biliyorum. Ama ben eminim ki her şerrin arkasında bi hayır var. Allah'a bırak, bence daha iyi bi kapı açmak için kapattı bu kapıyı. Bebeginin rızkı icin daha hayırlı daha bol kazançlar nasip edecek emin ol. Allah yardımcınız olsun, sen de kendini strese sokma yalnızca tevekkül et

Hic boyle dusunme kalbini ferah tut rizki veren Allah .sen telasa dusersen sikintiya dusersin birak Allah a emin ol nasil oldu bu dedigin kapilar acicak size.Eksik emin ol hic bitmez kendine her eksigi zorunlu olarak gorme ve melegin icin bunlarin onemi yok tek istedigi senin kokun sutun ve sevgin ona verebilcegin en guzel sey stressiz gecen her anın.senin uzulmen bebegini etkilemekten baska hic biseyi degistirmicek Allah rahatlik versin insallah

hic sıkıntı yapma canım.her bebek kismetiyle gelir unutma.kuzular melerse çayırlarda ot bitermiş.bu isten cikarilmanin altından çok daha iyi bir iş çıkacaktır. Bizim düğün önceside öyle olmuştu ve eşim öncekine göre çok daha iyi bir iş buldu

Geçmiş olsun kuzum dahada iyi olacaksın soğanı ne zaman ve nasıl sürdün

Cok şükür canım dahada iyi olcaksın insallah soganı bi kere ilk emzirmeden önce mi sürdün yıkamadın dimi sonra yada silmedin

Ayy bos verin ya sizin yine iyi benim oglum 2016 eylul 3 karnimdaki mayis dogmlu olacak kim ne dese desin kulagimi tikiyorm onlara ne
Benim oğlumda 2016 temmuz canim çok farkı yok bende takmıyorum artik kime neyse bakacak büyütecek yorulacak olan benim sanki bi yardıma geliyorlarmis gibi laf yapabiliyorlar

Kızlar ben de sogani çok duydum acaba bi tane koysak mi hastane çantasına ya? Kokar diye de çekiniyorum. Bebek de kokusundan rahatsız olur emmezse?
Aynı seyi düşündüm canım ilk hamileliğimde de duydum ama yapmadım kokar bebek emmez filan diye ama herkes catlamadı diyo denesem mi diyorum

Aynen ya valla çok sınır edici birsey

Cok şükür canım dahada iyi olcaksın insallah soganı bi kere ilk emzirmeden önce mi sürdün yıkamadın dimi sonra yada silmedin

Soğanı evet odaya geldiğimde emzirmeden önce sol göğsüme sürdüm sonra kokarda çocuk memeyi almazsa dediler sağa sürmedim sağ çatladı, soğan sürdüğüm memeyide kabul etti bebeğim bi sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…