- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.301
Ay tanıdık daha zor inşallah içten sinir olmazsın :))
İyi geceler nasıl oldun ağrın sızın var mı hala ? bizde farklı değiliz en azından bebeğinin yanın da biz hala karında tepişme faslındayız :))
Iyi geceler canim nasil oldun .
Oyle bakmicam gercekten
Sağol balımEki Görüntüle 2139565 Eki Görüntüle 2139566
Caylar bunlar canim
Ilki sut icin digeri rezene olan gax icin
Hic boyle dusunme kalbini ferah tut rizki veren Allah .sen telasa dusersen sikintiya dusersin birak Allah a emin ol nasil oldu bu dedigin kapilar acicak size.Eksik emin ol hic bitmez kendine her eksigi zorunlu olarak gorme ve melegin icin bunlarin onemi yok tek istedigi senin kokun sutun ve sevgin ona verebilcegin en guzel sey stressiz gecen her anın.senin uzulmen bebegini etkilemekten baska hic biseyi degistirmicek Allah rahatlik versin insallahO kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
O kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
Geçmiş olsun kuzum dahada iyi olacaksın soğanı ne zaman ve nasıl sürdüngünaydın kızlar ben nihayet bugün biraz daha iyiyim ve buraya yazabiliyorum, tebrik eden geçmiş olsun dileyen hepiniz sağolun ,
Hasta bezi değilde lohusa pedi çok kullanılıyo sezeryanda aklınızda olsun , birde soğan sürdüğüm göğsüm çatlamadı ama sürmediğim çatladı , lansinoh sürüyorum ve atletime direk koyuyorum göğsümü çünkü pedler hiç kurutmuyo
Bende bunu merak ediyorumKızlar ben de sogani çok duydum acaba bi tane koysak mi hastane çantasına ya? Kokar diye de çekiniyorum. Bebek de kokusundan rahatsız olur emmezse?
Cok şükür canım dahada iyi olcaksın insallah soganı bi kere ilk emzirmeden önce mi sürdün yıkamadın dimi sonra yada silmedingünaydın kızlar ben nihayet bugün biraz daha iyiyim ve buraya yazabiliyorum, tebrik eden geçmiş olsun dileyen hepiniz sağolun ,
Hasta bezi değilde lohusa pedi çok kullanılıyo sezeryanda aklınızda olsun , birde soğan sürdüğüm göğsüm çatlamadı ama sürmediğim çatladı , lansinoh sürüyorum ve atletime direk koyuyorum göğsümü çünkü pedler hiç kurutmuyo
Benim oğlumda 2016 temmuz canim çok farkı yok bende takmıyorum artik kime neyse bakacak büyütecek yorulacak olan benim sanki bi yardıma geliyorlarmis gibi laf yapabiliyorlarAyy bos verin ya sizin yine iyi benim oglum 2016 eylul 3 karnimdaki mayis dogmlu olacak kim ne dese desin kulagimi tikiyorm onlara ne
Aynı seyi düşündüm canım ilk hamileliğimde de duydum ama yapmadım kokar bebek emmez filan diye ama herkes catlamadı diyo denesem mi diyorumKızlar ben de sogani çok duydum acaba bi tane koysak mi hastane çantasına ya? Kokar diye de çekiniyorum. Bebek de kokusundan rahatsız olur emmezse?
Aynen ya valla çok sınır edici birseyYa bu baskasinin isine karisma hakkini kendinde bu kadar goren insanlara sinir oluyorum
Bana da 35.haftaya kadar demisti Yarin kontrolüm var soracagim bakalim Igneyi de dogumdan bir gun onceye kadar demisti Tabi aniden dogum olursa ne olacak onu da merak ediyorum
Bende bunu merak ediyorum
Eve gelince süreriz artik kızlar olmadı sabunla yıkarız emzirmeden kokusu gider. Şimdi hastanede biraz garip olacak gibi geldi bana amaAynı seyi düşündüm canım ilk hamileliğimde de duydum ama yapmadım kokar bebek emmez filan diye ama herkes catlamadı diyo denesem mi diyorum
Cok şükür canım dahada iyi olcaksın insallah soganı bi kere ilk emzirmeden önce mi sürdün yıkamadın dimi sonra yada silmedin
Geçmiş olsun kuzum dahada iyi olacaksın soğanı ne zaman ve nasıl sürdün
Bi kere sürdüm canım ilk emzirmeden önceBeyazkediiiiii ohhh bol bol sütün olsun inş Can'ım. Daha iyi olmana sevindim. Soğanı nasıl koydun ne zamandan beri
Migrostan aldım kuzumAaa süpermiş canım nerden aldın acaba yarın hemen aldırayım. Şuan temiz ama afedersiniz alt dudaklar varya orayı ağda bandıyla daha rahat alırım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?