2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hastane çantasına ıslak mendil olarak bu unibaby pamuk mendil koyuymlurnu bu onun daha iyisimi oluyor.ay bende zir c ahilim kusura bakmayınnolur

Son düzenleme:
Beyazkediiiiii daha da iyi olacaksın canım 1 hafta geçsin baya toparlarsın inşallah
Telasli_Anne dikişim çok mu alt tarafta ? Süt için strese girme canım ne kadar emzirirsen ve sağarsan o kadar çoğalır sıcak duş al emzirirken bebeğinin elini göğüsene falan koy temas bile etki ediyor

Ben migrostan aldim. Birbirine yapisik iki paket halinde satiliyordu. Ben de duzlestirici ile isitiyordum ama fön deniyi fikirmis

Normalde bu kadar temizliğe takmam ama.hamileligin başından beri evi pis görmeye tahammülum yok neden anlamış değilim :)
Bir cam silmeye 20 tl diyolar kızlar sizcede pahalı değilmi 5 canım var eder 100
canım ne kadar pahalıymış o öyle, bana inşallah perşembeye anne kız iki kişi gelecek, ben cam kapı banyo hatta jaluzileri de yıkatmayı düşünüyorum 180 dediler 200 tl vermeyi düşünüyorum

canım ne kadar pahalıymış o öyle, bana inşallah perşembeye anne kız iki kişi gelecek, ben cam kapı banyo hatta jaluzileri de yıkatmayı düşünüyorum 180 dediler 200 tl vermeyi düşünüyorum
Kime sorduysak asa. Yukarı bu fiyatları veriyo

BEn de ayni seyi düşünüyorum. Hatta gecen esime de dedim. Aramizda yatsa olmaz mi nasil ayri yatakta yatacak dedim. Gaddar herif de alışır ayiramayiz sonra dedi zaten besigi senin yaninda dedi. Biz de besigi birlestirdik bizim yataga. Ama yine de yaa. 9 aydir ayni bedendeyiz nasil pat diye ayri yatabilirim bilmiyorum

Çıktım gezdim biraz acılı oldu ama olsun :) iyiyim şimdi
Canım üzme kendini.Allah rızkını verecektir yavrunun.bir şekilde yoluna girer.bebeğinin en çok sizin sevginize ilginize ihtiyacı var.sen moralini yüksek tut ki bebeğin de iyi olsun.

Canim uzme kendini. Eksikler bitmiyor zaten. Bu zaman degil de dogduktan sonra tamamlarsin. BEnim esimi de %100 dogum izni esnasinda cikartacaklar. O kadar eminim ki cikartacaklarina. Hatta esim yeni is aramaya bile basladi. Yani benimki de hugun yarin issiz kalacak. Benim tek stres yaptigim ev kalabalik olacak. Her kafadan bir ses cikacak ve esimi bunaltacaklar.

Kizlar hastane çıkışı setini alanlar kac tane aldiniz?10 lu hastane çıkışı buldum internettten cok guzel.
1 tulum
1 zibin,battaniye,eldiven,sapka,patikli pantolon,mendil falan.129 lira. Acaba 1 tane daha mi alsam hastane çıkışı?elim ayağıma dolansin istemem son anda.alacagim ikinci hastane çıkışının da ayni battaniyesi tulumu zibini vs var.ne dersiniz?

Kızlar şu humana diye bi çaydan bahsetmiştiniz. Yarın e bebeğe gideceğim. Tam olarak hangisinden alıyoruz? Resmini koyar mısınız?
Süt olması için miydi bu çay yoksa gaz falan için mi
Humana stil tea iyi diye okumuştum canım.sütü arttırıyormuş.bir de milupa lactamil diye bir şey var da o da sütün kalitesini arttırıyormuş.ben henüz almadım ama doğumdan sonra doktoruma da danışıp öyle alacağım.

Hanimlar nasilsiniz bayadir yazamadim doguranlar varsa gozunuz aydin Allah anali babali saglikli sihatli buyutsun insallah kizlar benimde sitresden ani bi sekilde sutum azaldi. Onun disinda her seferinde emzirmeme ragmen oglumda sarilik goruyorum. Yarin yenidogan polikinlik icin Allah nasip ederse gidicez. Sizlerde iyisiniz insallah

SOgani doguma gitmeden once mi kullandin canim nasil kullandin? Demek ki gercekten ise yariyor. Bebeginnsogan surdugun memeyi almanazlik gibi bir sey uapmadi di mi?

Benimkide tam tersi yatakda 4 kisi yatiyoruz. Ve ben ezeriz diye tam uyuyamiyorum besigim hemen yanimda ama kizim icine atliyor devamli oyuzden koyamiyorum.

Kızlar hastane çantasına ıslak mendil olarak bu unibaby pamuk mendil koyuymlurnu bu onun daha iyisimi oluyor.ay bende zir c ahilim kusura bakmayınnolur
Ben uninaby yenidogan pamuklu mendillerden koydum iste. Cok begendim. Normal islak mendil kullanmayacagim zaten. Eve gecince pamuk+su ile temizlemeyi dusunuyorum.
10 lu setlerin 5 li setlerden tek farki bence battaniyesi . Diger alacagin. Seti 5 li alabilirsin bence. Bana 3 tane hediye geldi 10 lu set. Kendim alacak olsam almazdim. Hastane icin se iki tane 10 lu bir tane 5 li koydum. Bu arada mama onluklerini va koymadim gereksiz seyleri.

Benimkide tam tersi yatakda 4 kisi yatiyoruz. Ve ben ezeriz diye tam uyuyamiyorum besigim hemen yanimda ama kizim icine atliyor devamli oyuzden koyamiyorum.
Yatin annesi ne guzel buyuyunce ikisi de istemeyecek zaten :) bu arafa oglun nasil oldu? Oyle hamilelikte seni korkuttuRi gibi kalbinde beyninde vs problem cikti mi? Yoksa sadece biraz iri kafali bir bebek mi :)

Battaniye ve tulumu var extradan canim.yani 1 battaniye yeter mi diosun

Hic moralini bozma derdimizden buyuk Allah var bizimde tam sıkıntilar ust uste geldi esim sigortasini ona demeden iki ay once cikis gostermisler bebegimin sut parasini bile alamiyoruz. Ustelik bizim birine bosrumuz vardi ikiside ayni isyeri ve esim is yerdeki hakkini ona verdi patronu bu borcu arkadasina vermedigi icin esime gelip arkadasi 1 haftan var demis. Babasida asiri tasinmamizi istiyo memlekete. Anasi desen bizi oldurseler bile kendimize ait yuva kurmamza izin vermiyo ve esimi cok guzel etkiliyo. Ben bebegime kapi susunu bile yapamadim hatta bebegimde sıkınti dedikleri icin dogru duzgun kiyafet bile alamadim. Simdi toplam 10 takimindan 3 ona olmuyor bile ameliyat halimizle cok ayakdada durulmuyo ee bide kizim var ve bize uzak alisveris yeri bu yuzden benim bile biran once gidip alisveris yapmam gerek. Ama Allah bi kapi kapatir bir acar. Benim annemle babamda cok sikinti cekmis ben olmusun sonra annem babam yalvarmis bbi is cikmis karsisina Allah bolluk nasip etmis o zamanlar insallah sizde dzeliceksiniz issizlik maasi alamazmi esin is bulana kadar

Aslinda kafasina baktinda anormal durmuyor ama sarilik derdimiz var maleseef polikinlik daha gidemedimiz icin genel muhanesi olmadigi icin bilmiyorum. Yarin Allah nasip ederse goturcez benim anlamadim sey hastane neden genel yenidogan polikinlihine gonderdi kenderi bakmadi bide bazi tarihler verdiler o tarihlerdede doktora gidicez. Ben cok ayaklandim. Yerimde durmuyorum resmen. Kizima ogluma bakmaya calisiyorum ev icinde yapabildim kadar sanirim cok kansizim herkez rengimden korkuyor. Kaynanamda bi gitse rahatlicamda oda kalmak icin bana yesil isik cakma calisiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…