- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.321
Bende bunları kullanıyordum alicam yine ise yaramıştı bende bide ebebekte malt var ya oda iyiSağol balım
Kimyonlu rezeneyi kendimizde yaparız sanırım. Onu aktardan almayı düşünmüştüm. Ama bu daha iyiyse tabi bunu da alırım.
Ben migrostan aldim. Birbirine yapisik iki paket halinde satiliyordu. Ben de duzlestirici ile isitiyordum ama fön deniyi fikirmisYaa gerçekten mi. Nereden alabilirim peki canım. Valla yarın alayım. Ben bu epiyi ince ince kesip saç kurutma makinasıyla ısıtıyordum. Orta karar alıyordu işte. Ama güzel uygun bişey arıyordum. Çok iyi oldu ya deneyeyim hemen
canım ne kadar pahalıymış o öyle, bana inşallah perşembeye anne kız iki kişi gelecek, ben cam kapı banyo hatta jaluzileri de yıkatmayı düşünüyorum 180 dediler 200 tl vermeyi düşünüyorumNormalde bu kadar temizliğe takmam ama.hamileligin başından beri evi pis görmeye tahammülum yok neden anlamış değilim :)
Bir cam silmeye 20 tl diyolar kızlar sizcede pahalı değilmi 5 canım var eder 100
Kime sorduysak asa. Yukarı bu fiyatları veriyocanım ne kadar pahalıymış o öyle, bana inşallah perşembeye anne kız iki kişi gelecek, ben cam kapı banyo hatta jaluzileri de yıkatmayı düşünüyorum 180 dediler 200 tl vermeyi düşünüyorum
En başta süt üretimin için yanında olması şart canım. Temas yakınlık gözünle görmek bile süt yapar. Kusma olabilir ilk zamanlar. Allah korusun ani bebek ölümleri ilk zamanlar olabiliyor. Zaten doğunca bırakamayacaksın muhtemelen ama şuna ona göre hazırlık yapman için söyleyeyim. Ben yanlış olsa da ilk zamanlar babynestte anne baba arasında yatabileceğini de düşünüyorum. Hani hiç yerin yoksa en en en olmadı o olabilir. Ya da en kötü baba gitsin oturma odasında uyusun :)
Çıktım gezdim biraz acılı oldu ama olsun :) iyiyim şimdi
Canım üzme kendini.Allah rızkını verecektir yavrunun.bir şekilde yoluna girer.bebeğinin en çok sizin sevginize ilginize ihtiyacı var.sen moralini yüksek tut ki bebeğin de iyi olsun.O kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
O kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
Humana stil tea iyi diye okumuştum canım.sütü arttırıyormuş.bir de milupa lactamil diye bir şey var da o da sütün kalitesini arttırıyormuş.ben henüz almadım ama doğumdan sonra doktoruma da danışıp öyle alacağım.Kızlar şu humana diye bi çaydan bahsetmiştiniz. Yarın e bebeğe gideceğim. Tam olarak hangisinden alıyoruz? Resmini koyar mısınız?
Süt olması için miydi bu çayyoksa gaz falan için mi
SOgani doguma gitmeden once mi kullandin canim nasil kullandin? Demek ki gercekten ise yariyor. Bebeginnsogan surdugun memeyi almanazlik gibi bir sey uapmadi di mi?günaydın kızlar ben nihayet bugün biraz daha iyiyim ve buraya yazabiliyorum, tebrik eden geçmiş olsun dileyen hepiniz sağolun ,
Hasta bezi değilde lohusa pedi çok kullanılıyo sezeryanda aklınızda olsun , birde soğan sürdüğüm göğsüm çatlamadı ama sürmediğim çatladı , lansinoh sürüyorum ve atletime direk koyuyorum göğsümü çünkü pedler hiç kurutmuyo
BEn de ayni seyi düşünüyorum. Hatta gecen esime de dedim. Aramizda yatsa olmaz mi nasil ayri yatakta yatacak dedim. Gaddar herif de alışır ayiramayiz sonra dedizaten besigi senin yaninda dedi. Biz de besigi birlestirdik bizim yataga. Ama yine de yaa. 9 aydir ayni bedendeyiz nasil pat diye ayri yatabilirim bilmiyorum
Ben uninaby yenidogan pamuklu mendillerden koydum iste. Cok begendim. Normal islak mendil kullanmayacagim zaten. Eve gecince pamuk+su ile temizlemeyi dusunuyorum.Kızlar hastane çantasına ıslak mendil olarak bu unibaby pamuk mendil koyuymlurnu bu onun daha iyisimi oluyor.ay bende zir c ahilim kusura bakmayınnolur
10 lu setlerin 5 li setlerden tek farki bence battaniyesi . Diger alacagin. Seti 5 li alabilirsin bence. Bana 3 tane hediye geldi 10 lu set. Kendim alacak olsam almazdim. Hastane icin se iki tane 10 lu bir tane 5 li koydum. Bu arada mama onluklerini va koymadim gereksiz seyleri.Kizlar hastane çıkışı setini alanlar kac tane aldiniz?10 lu hastane çıkışı buldum internettten cok guzel.
1 tulum
1 zibin,battaniye,eldiven,sapka,patikli pantolon,mendil falan.129 lira. Acaba 1 tane daha mi alsam hastane çıkışı?elim ayağıma dolansin istemem son anda.alacagim ikinci hastane çıkışının da ayni battaniyesi tulumu zibini vs var.ne dersiniz?
Yatin annesi ne guzel buyuyunce ikisi de istemeyecek zaten :) bu arafa oglun nasil oldu? Oyle hamilelikte seni korkuttuRi gibi kalbinde beyninde vs problem cikti mi? Yoksa sadece biraz iri kafali bir bebek mi :)Benimkide tam tersi yatakda 4 kisi yatiyoruz. Ve ben ezeriz diye tam uyuyamiyorum besigim hemen yanimda ama kizim icine atliyor devamli oyuzden koyamiyorum.
Battaniye ve tulumu var extradan canim.yani 1 battaniye yeter mi diosunBen uninaby yenidogan pamuklu mendillerden koydum iste. Cok begendim. Normal islak mendil kullanmayacagim zaten. Eve gecince pamuk+su ile temizlemeyi dusunuyorum.
10 lu setlerin 5 li setlerden tek farki bence battaniyesi . Diger alacagin. Seti 5 li alabilirsin bence. Bana 3 tane hediye geldi 10 lu set. Kendim alacak olsam almazdim. Hastane icin se iki tane 10 lu bir tane 5 li koydum. Bu arada mama onluklerini va koymadim gereksiz seyleri.
Yatin annesi ne guzel buyuyunce ikisi de istemeyecek zaten :) bu arafa oglun nasil oldu? Oyle hamilelikte seni korkuttuRi gibi kalbinde beyninde vs problem cikti mi? Yoksa sadece biraz iri kafali bir bebek mi :)
O kadar kötüyüm ki şu an anlatamam. Kızımın doğumuna günler var ve eşimi işten çıkardılar. Yeni kanunlara göre de tazminatını vs 1 ay bekletip vereceklermiş. Mahvoldum bittim moral olarak. Bebeğim için istediğim hiçbir şeyi yapamicam, eksikleri tamamlayamayacam. Bir ton sıkıntının içine doğacak yavrum.
2 battaneyi koy her intimale karsi. Ama sirf battaniyesi icin de 2 tane 10 lu takim alma bence. Fiyatlari cok yuksekmis cunku.Battaniye ve tulumu var extradan canim.yani 1 battaniye yeter mi diosun
Evet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?2 battaneyi koy her intimale karsi. Ama sirf battaniyesi icin de 2 tane 10 lu takim alma bence. Fiyatlari cok yuksekmis cunku.
Ben uninaby yenidogan pamuklu mendillerden koydum iste. Cok begendim. Normal islak mendil kullanmayacagim zaten. Eve gecince pamuk+su ile temizlemeyi dusunuyorum.
10 lu setlerin 5 li setlerden tek farki bence battaniyesi . Diger alacagin. Seti 5 li alabilirsin bence. Bana 3 tane hediye geldi 10 lu set. Kendim alacak olsam almazdim. Hastane icin se iki tane 10 lu bir tane 5 li koydum. Bu arada mama onluklerini va koymadim gereksiz seyleri.
Yatin annesi ne guzel buyuyunce ikisi de istemeyecek zaten :) bu arafa oglun nasil oldu? Oyle hamilelikte seni korkuttuRi gibi kalbinde beyninde vs problem cikti mi? Yoksa sadece biraz iri kafali bir bebek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?