2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğumdan sonrada kullandım diğer bebekte hamileyken vermemişlerdi şaşırmıştım şimdi 40 gün daha vercekler doğum sonrası

Aranıza babynest denilen bu yataktan koyabilirsiniz canım. Gece çok sık uyanıp emmek istediğinden senin için büyük kolaylık olur. Yatarken bile emzirebiliyorsun uykunu bölmeden. Ben ilk bebeğimde önce eşiği birleştirmiştim. Uyandıkça kalkıp onu almak sonra yatırmak bi kaç gün içinde belimi ağrıttı. Biz de aramızda yatırdık rahat ettim. Yine de siz bilirsiniz

Eklentiler

• IMG_0649.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 23
Evet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?
Canım taraftar hastane çıkışı aldık biz, eşim tutturdu kendi takiminin şeyi olcak diye o yüzden hastane çıkışına 189 tl falan verdik. Ama bence en fazla 60 tl verilir yani. 129 tl de çok canım..kizlar almisti burda internetten bambu setler 60-70 tl

Ben 75 TL'ye almıştım sanırım bir tane 10lu aldim oglumdan kalanlarda vardı çünkü bence 2 takım 10 li iyi olur battaniyeleri çok işe yarıyor

Kızlar aldığım set bu.bunun yine farklı bi modelini almayi düşündüm.battaniyeleri penye sanırım.bende sirf battaniye ve tulumu icin begendim.sizce cok mu olur 2 tane battaniyeli hastane çıkışı.bide bu zibinlar kisa kollu ama extradan uzun kollu tulumu var.internetten düşük fiyatlı olanlara bakıyorum ama incecik geldi

Bu biraz kalın gibi sanki ama model ve parça olarak güzel penye battaniye tek olarakta satılıyor

Evet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?
Bana hediye geldi 10 lu takimlar. Kendim almadim.
Canim daha iyi incelesinler diyedir. Sıkma canini.
Babynest almadim ya almayi düşünmüyorum:/

Sagol canim tamam ❤

Hanımlar 1 aydır akıntim beyaz ve yoğun ama dünden beri asiri geliyor. Suyum geldi zannedip bakıyorum dolu dolu akinti gelmiş ay doğum mu yaklaştı acaba? Sezeryan günü aldık ya gelmeye kalkarsa bebiş.

Hanımlar 1 aydır akıntim beyaz ve yoğun ama dünden beri asiri geliyor. Suyum geldi zannedip bakıyorum dolu dolu akinti gelmiş ay doğum mu yaklaştı acaba? Sezeryan günü aldık ya gelmeye kalkarsa bebiş.
Benim.akintimda sürekli yoğundu amambu hafta aynı seninki gibi dahada yoğunlaştı neden acaba

Canım benimde öyle oldu dün koşa koşa kaç kez suyum geldi kesin diye tuvalete gittim bir avuç akıntı resmen. O kadar etkilenmişim ki rüyamda suyum geliyordu. Sancıların oluyordu senin değilmi? Adet ağrısı gibimi sancı nasıl bana bir tarif edermisin. Dün saat başı kasığımda adet ağrısı gibi ağrım oldu ağrıda değil aslında sızı gibi böyle.

Canlar bugun doktor kontrolumuz vardi 34+4 teyiz ama malesef bebisin gelisimi bir hafta geride cikti Benim de saatlerdir aglamaktan canim çıktı Hep iki uc gun onde giderdi cunku En son iki hafta once kontroldeydim ve gunuyle uyumluydu
Doktor demek ki iri bir bebek olmayacak baska hicbir sorun yok kafaya takilacak bir sey olsa soylerim size vs vs.. Dedi ama
Bebise bakamadim diye cok üzülüyorum

Canım hastane çıkışlarinin battaniyesi genelde ince oluyor. Ben bi tane 10lu set aldım bi tanede 5li set aldım. Cantaya 10lu hastane çıkışının battaniyesini koydum birde kalın battaniyemiz olsun ne olur ne olmaz diye orgu battaniye koydum. Eğer battaniye için 10lu set almayi düşünüyorsan alma bence. 5li set al bide kalın battaniye al. Hastaneden çıkarken filan bebek usuyebilir çünkü hastane çıkışının battaniyeleri çok ince. Ben hiç kalın olanına rastlamadim.

Kız niye üzülüyorsun bu kadar 1 hafta beni benimkide hep öyle bir hafta geri çıkıyor sadece diğer bebeklere nazaran daha küçük olur ama doğunca onlarında geçer merak etme :)

Anladim canim tesekkur ederim bencede boylesi daha mantikli.oyle yapayım bari

Canım aynen anlattığın gibi benim de. Doktora sordum o su değil son zamanlara doğru çok artar akintin ama suyunu anlarsın çiş gibi olur ama tutamazsin dedi. Sari oluyormuş zaten su. Bildiğin su kivaminda sarı ve bi anda gelip tutulamazmis.

Ben de çok korkuyorum doğacak diye. Dün ultrasona girdik tekrar arkadaşım muayenehanesinde, bebe 3900 olmuş. Inşallah normal gelmez. Bugün cok adet ağrım var

Bu gece benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı birde yine alt bölge ayrılıyor derecesinde ağrı şimdi bişeyim yok gelmesinler artık riskli olur biz alalım

N nisann_tr canım bebegin kilosu seninle ilgili değil inanki hiç değil. Benim de tam tersi, devamlı kilo alıyor. Gününü bekleşen 4500 olacak. Ama ben bebeğe bakmak için emin ol senden ekstra bisey yapmıyorumdur yani. Hatta dikkat ediyorum canım muz çok istiyor yemiyorum tatlı bisey yemiyorum kilo almasın diye. Ne yaparsan yap genetigi etkileyemiyorsun.
Kaldı ki kendini üzecek bir durum yok stres yapma kuzum, bebeğin gayet sağlıklı maşallah. Dogsun da hiç bunları hatirlamayacaksin bile

Bu gece benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı birde yine alt bölge ayrılıyor derecesinde ağrı şimdi bişeyim yok gelmesinler artık riskli olur biz alalım
Insallah gelmez canim, kasilmalarım oluyor aklım çıkıyor. Kanala bile giremiyormus bebek. Bu şekilde açılmam olursa su falan gelirse çok panik yapariz galiba korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…