- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.341
Doğumdan sonrada kullandım diğer bebekte hamileyken vermemişlerdi şaşırmıştım şimdi 40 gün daha vercekler doğum sonrasıCanm ben coraspirini kesip iğneye başladım.. İğne sıkıntı değil dedi doktor günlük sulandırır gibi bişi dedi.coraspirin çok sulandırıyormuş onu kesmeli dedi. . İğneyi doğumdan sonra bir süre kullanan bile oluyormuş.. Doğuma kadar devam iğneye dedi bana, öncesinde keseriz falan demedi
Ben 75 TL'ye almıştım sanırım bir tane 10lu aldim oglumdan kalanlarda vardı çünkü bence 2 takım 10 li iyi olur battaniyeleri çok işe yarıyorEvet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?
Aranıza babynest denilen bu yataktan koyabilirsiniz canım. Gece çok sık uyanıp emmek istediğinden senin için büyük kolaylık olur. Yatarken bile emzirebiliyorsun uykunu bölmeden. Ben ilk bebeğimde önce eşiği birleştirmiştim. Uyandıkça kalkıp onu almak sonra yatırmak bi kaç gün içinde belimi ağrıttı. Biz de aramızda yatırdık rahat ettim. Yine de siz bilirsinizBEn de ayni seyi düşünüyorum. Hatta gecen esime de dedim. Aramizda yatsa olmaz mi nasil ayri yatakta yatacak dedim. Gaddar herif de alışır ayiramayiz sonra dedizaten besigi senin yaninda dedi. Biz de besigi birlestirdik bizim yataga. Ama yine de yaa. 9 aydir ayni bedendeyiz nasil pat diye ayri yatabilirim bilmiyorum
Canım taraftar hastane çıkışı aldık biz, eşim tutturdu kendi takiminin şeyi olcak diye o yüzden hastane çıkışına 189 tl falan verdik. Ama bence en fazla 60 tl verilir yani. 129 tl de çok canım..kizlar almisti burda internetten bambu setler 60-70 tlEvet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?
Ben 75 TL'ye almıştım sanırım bir tane 10lu aldim oglumdan kalanlarda vardı çünkü bence 2 takım 10 li iyi olur battaniyeleri çok işe yarıyor
Canım taraftar hastane çıkışı aldık biz, eşim tutturdu kendi takiminin şeyi olcak diye o yüzden hastane çıkışına 189 tl falan verdik. Ama bence en fazla 60 tl verilir yani. 129 tl de çok canım..kizlar almisti burda internetten bambu setler 60-70 tl
Bu biraz kalın gibi sanki ama model ve parça olarak güzel penye battaniye tek olarakta satılıyorEki Görüntüle 2139589
Kızlar aldığım set bu.bunun yine farklı bi modelini almayi düşündüm.battaniyeleri penye sanırım.bende sirf battaniye ve tulumu icin begendim.sizce cok mu olur 2 tane battaniyeli hastane çıkışı.bide bu zibinlar kisa kollu ama extradan uzun kollu tulumu var.internetten düşük fiyatlı olanlara bakıyorum ama incecik geldi
Bana hediye geldi 10 lu takimlar. Kendim almadim.Evet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?
Canim daha iyi incelesinler diyedir. Sıkma canini.Aslinda kafasina baktinda anormal durmuyor ama sarilik derdimiz var maleseef polikinlik daha gidemedimiz icin genel muhanesi olmadigi icin bilmiyorum. Yarin Allah nasip ederse goturcez benim anlamadim sey hastane neden genel yenidogan polikinlihine gonderdi kenderi bakmadi bide bazi tarihler verdiler o tarihlerdede doktora gidicez. Ben cok ayaklandim. Yerimde durmuyorum resmen. Kizima ogluma bakmaya calisiyorum ev icinde yapabildim kadar sanirim cok kansizim herkez rengimden korkuyor. Kaynanamda bi gitse rahatlicamda oda kalmak icin bana yesil isik cakma calisiyo.
Babynest almadim ya almayi düşünmüyorum:/Aranıza babynest denilen bu yataktan koyabilirsiniz canım. Gece çok sık uyanıp emmek istediğinden senin için büyük kolaylık olur. Yatarken bile emzirebiliyorsun uykunu bölmeden. Ben ilk bebeğimde önce eşiği birleştirmiştim. Uyandıkça kalkıp onu almak sonra yatırmak bi kaç gün içinde belimi ağrıttı. Biz de aramızda yatırdık rahat ettim. Yine de siz bilirsiniz
Sagol canim tamam ❤Sana kolayliklar dilerim. Saglikli bir bebegin olsun, senin agrin cook olmasin, sutun de bol olsun. Uzme kendini. Dis agrisi icin iki cay kasigi kekigi cay bardagina koy uzerine sicak su. Soguyunca bir kac defa dislarine o caydan gargara Yap. Yedigimiz sey sonucta, Icersen normalde zarari yok ama mideni uzebilir o yuzden pek icme.
Benim.akintimda sürekli yoğundu amambu hafta aynı seninki gibi dahada yoğunlaştı neden acabaHanımlar 1 aydır akıntim beyaz ve yoğun ama dünden beri asiri geliyor. Suyum geldi zannedip bakıyorum dolu dolu akinti gelmiş ay doğum mu yaklaştı acaba? Sezeryan günü aldık ya gelmeye kalkarsa bebiş.
Hanımlar 1 aydır akıntim beyaz ve yoğun ama dünden beri asiri geliyor. Suyum geldi zannedip bakıyorum dolu dolu akinti gelmiş ay doğum mu yaklaştı acaba? Sezeryan günü aldık ya gelmeye kalkarsa bebiş.
Canım hastane çıkışlarinin battaniyesi genelde ince oluyor. Ben bi tane 10lu set aldım bi tanede 5li set aldım. Cantaya 10lu hastane çıkışının battaniyesini koydum birde kalın battaniyemiz olsun ne olur ne olmaz diye orgu battaniye koydum. Eğer battaniye için 10lu set almayi düşünüyorsan alma bence. 5li set al bide kalın battaniye al. Hastaneden çıkarken filan bebek usuyebilir çünkü hastane çıkışının battaniyeleri çok ince. Ben hiç kalın olanına rastlamadim.Eki Görüntüle 2139589
Kızlar aldığım set bu.bunun yine farklı bi modelini almayi düşündüm.battaniyeleri penye sanırım.bende sirf battaniye ve tulumu icin begendim.sizce cok mu olur 2 tane battaniyeli hastane çıkışı.bide bu zibinlar kisa kollu ama extradan uzun kollu tulumu var.internetten düşük fiyatlı olanlara bakıyorum ama incecik geldi
Kız niye üzülüyorsun bu kadar 1 hafta beni benimkide hep öyle bir hafta geri çıkıyor sadece diğer bebeklere nazaran daha küçük olur ama doğunca onlarında geçer merak etme :)Canlar bugun doktor kontrolumuz vardi 34+4 teyiz ama malesef bebisin gelisimi bir hafta geride cikti Benim de saatlerdir aglamaktan canim çıktı Hep iki uc gun onde giderdi cunku En son iki hafta once kontroldeydim ve gunuyle uyumluydu
Doktor demek ki iri bir bebek olmayacak baska hicbir sorun yok kafaya takilacak bir sey olsa soylerim size vs vs.. Dedi ama
Bebise bakamadim diye cok üzülüyorum
Anladim canim tesekkur ederim bencede boylesi daha mantikli.oyle yapayım bariCanım hastane çıkışlarinin battaniyesi genelde ince oluyor. Ben bi tane 10lu set aldım bi tanede 5li set aldım. Cantaya 10lu hastane çıkışının battaniyesini koydum birde kalın battaniyemiz olsun ne olur ne olmaz diye orgu battaniye koydum. Eğer battaniye için 10lu set almayi düşünüyorsan alma bence. 5li set al bide kalın battaniye al. Hastaneden çıkarken filan bebek usuyebilir çünkü hastane çıkışının battaniyeleri çok ince. Ben hiç kalın olanına rastlamadim.
Canım aynen anlattığın gibi benim de. Doktora sordum o su değil son zamanlara doğru çok artar akintin ama suyunu anlarsın çiş gibi olur ama tutamazsin dedi. Sari oluyormuş zaten su. Bildiğin su kivaminda sarı ve bi anda gelip tutulamazmis.Hanımlar 1 aydır akıntim beyaz ve yoğun ama dünden beri asiri geliyor. Suyum geldi zannedip bakıyorum dolu dolu akinti gelmiş ay doğum mu yaklaştı acaba? Sezeryan günü aldık ya gelmeye kalkarsa bebiş.
Bu gece benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı birde yine alt bölge ayrılıyor derecesinde ağrı şimdi bişeyim yok gelmesinler artık riskli olur biz alalımCanım aynen anlattığın gibi benim de. Doktora sordum o su değil son zamanlara doğru çok artar akintin ama suyunu anlarsın çiş gibi olur ama tutamazsin dedi. Sari oluyormuş zaten su. Bildiğin su kivaminda sarı ve bi anda gelip tutulamazmis.
Ben de çok korkuyorum doğacak diye. Dün ultrasona girdik tekrar arkadaşım muayenehanesinde, bebe 3900 olmuş. Inşallah normal gelmez. Bugün cok adet ağrım var
Insallah gelmez canim, kasilmalarım oluyor aklım çıkıyor. Kanala bile giremiyormus bebek. Bu şekilde açılmam olursa su falan gelirse çok panik yapariz galiba korkuyorum benBu gece benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı birde yine alt bölge ayrılıyor derecesinde ağrı şimdi bişeyim yok gelmesinler artık riskli olur biz alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?