- 24 Ekim 2017
- 22
- 74
- 3
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.361
Analı babalı büyüsün canım sağlıkla büyüt inşallah :)Kızlar bende dün doğum yaptım bi kaç gündür sancılarım vardı dün yatışım yapıldı hemen sezeryana aldılar kizim 38+2 haftalık doğdu
Benim oğlanla baba da her sabah kalktıklarında gün sayiyolar oğlum.sabah gözünü açar açmaz 7 gün kaldı dimi anne diyo yerim yerrrAkıntı benimde çok fazla çoğaldı resmen çamaşır dan dışarı çıkıyor bildiğin su yani... Bu haftalarda normal diye hiç takılmıyorum... Eşim bugece bebişin doğduğunu onunla oynadığını görmüş bi mutlu kalktı adam anlata anlata bitiremedi
Rica ederimAnladim canim tesekkur ederim bencede boylesi daha mantikli.oyle yapayım bari
Canim uzmemeye calis kendini, ben uc sene once hamileydm tepeleme de borc icindeydk dugunden kalan krediler falan hala da kredi oduyoruz epey de neyse hamileydm ve evin masraflarini zor donduruyodk kira gida falan bide ikimizde calisiyorz esimle ona ragmen zorlaniyodk ve hamileydm ortada dogum parasi yok hep stres yapiyodum uzuluyodm sonra 22. Haftada rutin kontrolde bebegimin karnimda oldugunu ogrendm ogun de kredi karti limitimi 8000 e cikarmis banka 2000 di ve doluydu kullanamiyodm ve dogum parasini dert eden ben 2000 liraya olu dogum yaptim o parayi buldm odedim de yavas yavas kart borcumu ama bebegimi kaybettm ve onun telafisi yok hala icim aciyor. Karnindaki mucizeyi veren Allah cok buyuk onun rizkini da ayarlamistir muhakkak. Hic uzulme tevekkul et bir yerden daha iyi bir is cikacaktir. Bebeginin rizki var ki dunyaya geliyor. Teyzem de benzer sey yasamisti enistem issizdi tam dogum uzeri Allah bi kapi acti bebeginin rizki der hep iett soforu oldu 12 yildir memur gibi kadrolu 4000 lira aliyor simdi lise mezunu. Belki bebegi olmasa bu isi bulamayacakti insan sikismadan hizir yetismezmis icini ferah tut Allahim darlik vermesin size bebegin bereketiyle gelsin eviniz kazancla dolsun insallah
Uzme kendini seni okadar iyi anliyorumki ilk aylarda benimde esimin hem isyerinde hem kredi kartlarinda sikintilar oldu.hep oyle gidecek sandim hatta cok uzuldum.bebek kismetiyle gelir derler ben hicte oyle olmadi diyede uzuldum.ama masallah herseyini hazirlayabildim hamdolsun.
Hem daha yeni yoluna girdi sukur .
Rabbim bi kapiyi kapatip dgerini aciyor.uzmr kendini yipratma
AnaTalia canım ne kadar üzüldüğünü biliyorum. Ama ben eminim ki her şerrin arkasında bi hayır var. Allah'a bırak, bence daha iyi bi kapı açmak için kapattı bu kapıyı. Bebeginin rızkı icin daha hayırlı daha bol kazançlar nasip edecek emin ol. Allah yardımcınız olsun, sen de kendini strese sokma yalnızca tevekkül et
Hic boyle dusunme kalbini ferah tut rizki veren Allah .sen telasa dusersen sikintiya dusersin birak Allah a emin ol nasil oldu bu dedigin kapilar acicak size.Eksik emin ol hic bitmez kendine her eksigi zorunlu olarak gorme ve melegin icin bunlarin onemi yok tek istedigi senin kokun sutun ve sevgin ona verebilcegin en guzel sey stressiz gecen her anın.senin uzulmen bebegini etkilemekten baska hic biseyi degistirmicek Allah rahatlik versin insallah
hic sıkıntı yapma canım.her bebek kismetiyle gelir unutma.kuzular melerse çayırlarda ot bitermiş.bu isten cikarilmanin altından çok daha iyi bir iş çıkacaktır. Bizim düğün önceside öyle olmuştu ve eşim öncekine göre çok daha iyi bir iş buldu
Canım üzme kendini.Allah rızkını verecektir yavrunun.bir şekilde yoluna girer.bebeğinin en çok sizin sevginize ilginize ihtiyacı var.sen moralini yüksek tut ki bebeğin de iyi olsun.
Canim uzme kendini. Eksikler bitmiyor zaten. Bu zaman degil de dogduktan sonra tamamlarsin. BEnim esimi de %100 dogum izni esnasinda cikartacaklar. O kadar eminim ki cikartacaklarina. Hatta esim yeni is aramaya bile basladi. Yani benimki de hugun yarin issiz kalacak. Benim tek stres yaptigim ev kalabalik olacak. Her kafadan bir ses cikacak ve esimi bunaltacaklar.
Hic moralini bozma derdimizden buyuk Allah var bizimde tam sıkıntilar ust uste geldi esim sigortasini ona demeden iki ay once cikis gostermisler bebegimin sut parasini bile alamiyoruz. Ustelik bizim birine bosrumuz vardi ikiside ayni isyeri ve esim is yerdeki hakkini ona verdi patronu bu borcu arkadasina vermedigi icin esime gelip arkadasi 1 haftan var demis. Babasida asiri tasinmamizi istiyo memlekete. Anasi desen bizi oldurseler bile kendimize ait yuva kurmamza izin vermiyo ve esimi cok guzel etkiliyo. Ben bebegime kapi susunu bile yapamadim hatta bebegimde sıkınti dedikleri icin dogru duzgun kiyafet bile alamadim. Simdi toplam 10 takimindan 3 ona olmuyor bile ameliyat halimizle cok ayakdada durulmuyo ee bide kizim var ve bize uzak alisveris yeri bu yuzden benim bile biran once gidip alisveris yapmam gerek. Ama Allah bi kapi kapatir bir acar. Benim annemle babamda cok sikinti cekmis ben olmusun sonra annem babam yalvarmis bbi is cikmis karsisina Allah bolluk nasip etmis o zamanlar insallah sizde dzeliceksiniz issizlik maasi alamazmi esin is bulana kadar
Devlet son haftaya kadar bekletiyo onun dışında neden reddetsinn bence etmezKızlar merhaba Bir şey danışacağım size bu zamana kadar hep kontrollerini özelde yaptırdım doğum yapacağım hastane 700 TL birden zam yaptı Ben de o parayı onlara vermek istemiyorum Zaten sezeryan olacağım Sizce devlete gitsem doğumumu yaparlar mı Hiçbir kan testim hiçbir şeyim yok orada Yarın gidip bir bakayım diyorum Umarım ters tepmez
Sen sezeryan günü almışmıydın canım ay bide ben alsam yaa içim pır pır.... Özele gitsem bu hafta alır aslında ama arada kalmak zor iyi olsunda beklesin tabiki ama korkular işteBenim oğlanla baba da her sabah kalktıklarında gün sayiyolar oğlum.sabah gözünü açar açmaz 7 gün kaldı dimi anne diyo yerim yerrr
Canım maiallah bebek 3900 mü? Allah nazardan saklasın. Benimki daha 3000 lerde geziyor :)) ben bundan korkuyorum nasıl doguracam diye seni düşünemiyorumCanım aynen anlattığın gibi benim de. Doktora sordum o su değil son zamanlara doğru çok artar akintin ama suyunu anlarsın çiş gibi olur ama tutamazsin dedi. Sari oluyormuş zaten su. Bildiğin su kivaminda sarı ve bi anda gelip tutulamazmis.
Ben de çok korkuyorum doğacak diye. Dün ultrasona girdik tekrar arkadaşım muayenehanesinde, bebe 3900 olmuş. Inşallah normal gelmez. Bugün cok adet ağrım var
Canım beterin beteri var lütfen kendini üzme şu dünyada sağlık kadar hiç bişey önemli değil eşimin geçirdiği hastalıklar yüzünden ve kaybettiğim evladım sayesinde hayat çok şey öğretti .... Senin eşinin bevepinin canı sağ olsun..... Herşey yoluna girer imtihan nerede gelir kim kazanır belli olmaz sabır ve dua et lütfen hayat nelere gebe bilmiyoruz kiÇok sağol canım. Sakin olmaya çalışıyorum bebeğim için. Yüzüm gözüm şişti dünden beri iuice. Umarım sıkıntı olmaz bebeğime
Umarım biz de kısa sürede atlatırız canım
Sağol canım
İnşallah bu stres doğumuma ve bebeğime yansımaz. Dşünmemeye çalışıyorum
Ayy inşallah canım inşallah
O her kafadan çıkan sesler dünden beri bunaltmaya yetti bile. Sanki biz çok istiyorduk bu dönemde bunu yaşamayı.. indanlar destek olmak nedir bilmiyor gibiler. Kimse de demiyor ki sıkmayın canınızı herşey yoluna girer. Hepsi felaket tellalı
Allah sizin de yardımcınız olsun canım. İşsizlik maaşı alacak ama kredi ödemesiyle kafa kafaya geliyor. Ne yer ne içeriz hiç bilemiyorum. Off of
O seslere takilirdak yandik zaten. Esim daha onceleri de issiz kaldi. Gorumcem her seferinde esimi de beni de oyle bunaltti ki. Artik esime diyorum tekrar issiz kalacak olursan soyleme kimseye. Ya sanki kendilerinden yardim bekliyoruz, kendilerine zararimiz var gibi her gun hergun esimi suclayici konusmalar yaoti. Dedigin gibi sanki keyfinden işsiz kaldi. İnsanlar gercekten cok anlayissiz.Çok sağol canım. Sakin olmaya çalışıyorum bebeğim için. Yüzüm gözüm şişti dünden beri iuice. Umarım sıkıntı olmaz bebeğime
Umarım biz de kısa sürede atlatırız canım
Sağol canım
İnşallah bu stres doğumuma ve bebeğime yansımaz. Dşünmemeye çalışıyorum
Ayy inşallah canım inşallah
O her kafadan çıkan sesler dünden beri bunaltmaya yetti bile. Sanki biz çok istiyorduk bu dönemde bunu yaşamayı.. indanlar destek olmak nedir bilmiyor gibiler. Kimse de demiyor ki sıkmayın canınızı herşey yoluna girer. Hepsi felaket tellalı
Allah sizin de yardımcınız olsun canım. İşsizlik maaşı alacak ama kredi ödemesiyle kafa kafaya geliyor. Ne yer ne içeriz hiç bilemiyorum. Off of
Aldım gibi bugün.nstye giricem bakalım tekrar teyit edicez doktorla 30 Nisan demişti en sonSen sezeryan günü almışmıydın canım ay bide ben alsam yaa içim pır pır.... Özele gitsem bu hafta alır aslında ama arada kalmak zor iyi olsunda beklesin tabiki ama korkular işte
Canimmson haftalar oldugu icin devlet almayabilir ama bir sansini dene. Bir de ilk dogumunsa kolay kolay sezeryan yapmiyor devlet.Kızlar merhaba Bir şey danışacağım size bu zamana kadar hep kontrollerini özelde yaptırdım doğum yapacağım hastane 700 TL birden zam yaptı Ben de o parayı onlara vermek istemiyorum Zaten sezeryan olacağım Sizce devlete gitsem doğumumu yaparlar mı Hiçbir kan testim hiçbir şeyim yok orada Yarın gidip bir bakayım diyorum Umarım ters tepmez
Biz de kızımı öyle yatırmıştık. Çok tehlikeli aslında asla önermiyor doktorlar ama bende eşimde çok dönen insanlar değiliz. Değmiyorduk bile bebeğe. İlk bebişte imkan yoktu sepet beşik alamamıştım hamileyken eşimin işleri kötüydü. Şimdi aldık ama eşim sen bunda yatırmazsın korkarsın kesin diyor. Ben illa ıyurken bile göreceğim onuBEn de ayni seyi düşünüyorum. Hatta gecen esime de dedim. Aramizda yatsa olmaz mi nasil ayri yatakta yatacak dedim. Gaddar herif de alışır ayiramayiz sonra dedizaten besigi senin yaninda dedi. Biz de besigi birlestirdik bizim yataga. Ama yine de yaa. 9 aydir ayni bedendeyiz nasil pat diye ayri yatabilirim bilmiyorum
Bence de insan gormek isterBiz de kızımı öyle yatırmıştık. Çok tehlikeli aslında asla önermiyor doktorlar ama bende eşimde çok dönen insanlar değiliz. Değmiyorduk bile bebeğe. İlk bebişte imkan yoktu sepet beşik alamamıştım hamileyken eşimin işleri kötüydü. Şimdi aldık ama eşim sen bunda yatırmazsın korkarsın kesin diyor. Ben illa ıyurken bile göreceğim onu
Canim sen sezeryan tarihi almamis miydin? Karistiriyor mutum? Bizim bebislerin giresi yok zaten catiya. Benimki bunara zorluyo mu napiyosa o kadar güçlü hareketleri var ki. Diyorum catida olsa bu kadar hareket edemez.Hanimlar selam. Bugun doktor kontrolumuz vardi nst vardi. Nst de sanci 10 dk falan 70 sularinda gezdi sonra 20 lere dustu. Doktorum gayet nornal dedi. Muayene etti. Kizim iyi cok sukur suyu cok guzel dedi. 51 52 cm dedi ince uzun manken gibi bi kiz olcak diyo surekli benim midemde kelebekler ucusuyo o oyle dedikce :) yalniz tek sikinti hala catiya bile girmemis kuzum. Gelmeye niyeti yok yerini sevmis diyo doktor :) haftaya pazartrsi nst bakicak haftaya cumada nst muayene ve alttan muayene olacak dedi. Alttan muayene sonucunda hala gelmeye niyeti yoksa duruma gore sezeryanla alabiliriz dedi. Suan icin beklememizde bi sikinti yok zaten gununu doldurmadi dedi. Gelisimi gayet uyumluymus cok sukur. Yalanci sancilarimdan.bahsettim o kadar siddetliyse hala normal gelme ihtimali var beklememiz en dogali dedi. Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda ♡
Maşallah canım sütün geliyor ya arttırmakta bişey yok. Bebiş az çekiyor olabilir mi belki pompayla tam boşaltsan artar. Ya da rezene falan dene bulgur mercimek baklagil yemeye çalış. Taze soğan yeşillik helva boza. Bunlarla artar illaki.Hanimlar nasilsiniz bayadir yazamadim doguranlar varsa gozunuz aydin Allah anali babali saglikli sihatli buyutsun insallah kizlar benimde sitresden ani bi sekilde sutum azaldi. Onun disinda her seferinde emzirmeme ragmen oglumda sarilik goruyorum. Yarin yenidogan polikinlik icin Allah nasip ederse gidicez. Sizlerde iyisiniz insallah
Sen normal doğum istiyordun. 4 kilo değil de 3 kilo olsun rahat rahat doğur canım vardır bir hayrı. Bunun için ağlar üzülürsen daha çok zarar vermyecek misin bebeğine öyle düşün. Yemeğini ihmal etme ama kilo olayı sağlığı belirleyen bir durum değil ki. Bak bana herkes haftan iyi doğsun diyor da. Anlatamıyorum 5 kilo olsa 36 haftalık olsa ben yine doğsun istemem. 40 hafta onun tamamlanma süreci he erken gelirse yapacak bişey yok ama kiloyla alakası yokki sağlığın. 2.5 kilo olsun 40 hafta dursun gerekirse.Canlar bugun doktor kontrolumuz vardi 34+4 teyiz ama malesef bebisin gelisimi bir hafta geride cikti Benim de saatlerdir aglamaktan canim çıktı Hep iki uc gun onde giderdi cunku En son iki hafta once kontroldeydim ve gunuyle uyumluydu
Doktor demek ki iri bir bebek olmayacak baska hicbir sorun yok kafaya takilacak bir sey olsa soylerim size vs vs.. Dedi ama
Bebise bakamadim diye cok üzülüyorum
Aa maşallah bir bebeğimiz daha geldi. Gözünaydın canım inşallah iyisindir dikişlerin falan iyidir. Biran önce evinize geçin. Meleği de kokla bizim için bol bolKızlar bende dün doğum yaptım bi kaç gündür sancılarım vardı dün yatışım yapıldı hemen sezeryana aldılar kizim 38+2 haftalık doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?