2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Biz neler yaşadık Allah biliyor ya. Ben bu çocuğa nasıl bez alacağım demiştim. Bütün altınlarım birikimimiz hepsi gitti. Eşim yeni iş açmıştı hiç iş gelmiyordu. Bebek doğdu da mevlam ne güzel kısmetler verdi bize bir bilsen. Onun kısmetinden biz de nasiplendik de feraha çıktık. Belki o işte bir kaza geçirecekti eşin ya da bir bela gelecekti bebeğinize size babasına. Mevlam önledi daha iyisini çıkaracaktır. Yeterki biz tevekkül edebilelim

Kızlar bende dün doğum yaptım bi kaç gündür sancılarım vardı dün yatışım yapıldı hemen sezeryana aldılar kizim 38+2 haftalık doğdu
Gözün aydın canım senle aynıydı günümüz benimde sezeryan olcak çarşamba günü inşallah nasılsın kolay oldumu bebek nasıl emmesi falan

Hahah haklısın canım varya em güzel modeli seçmişsin. Biz onu 5. Ayında akıl edebildik 2 yaşına kadar da öyle yatırdım emzirmek öyle kolay ve güzeldi ki. Yataktak kalkmadan al doğrul emzir geri koy. Bir de o da beni gördüğü için hep uykusu düzenliydi. Başka odaya ayırma girişimimiz oldu ama hep uykusuzluktan geri adım atmıştım

Canim sen sezeryan tarihi almamis miydin? Karistiriyor mutum? Bizim bebislerin giresi yok zaten catiya. Benimki bunara zorluyo mu napiyosa o kadar güçlü hareketleri var ki. Diyorum catida olsa bu kadar hareket edemez.
Gerçekten kanala girince sert hareketler gidiyor kızlar. Birtek sancılarda kasılmlarda sert ittiriyor. Onun dışında kayma bir iki tekme.

Benimki girmedi zaten cok net hissediyorum girmedigini. Ne karnim asagi indi ne baska belirtisi var. Ve dedigim gibi asiri güçlü. Video cekmeye calisiyorum ama hissediyor mudur nedir kamerayi actim mi duruyor oynamasi. Bir hareket ettiriyor karnimi ordan oraya inanamazsin. Sanki su dolu bi balon. Ordan bastiriyorsun karsisi kalkiyor karsidan bastiriyorsun diger taraf kalkiyor gibi :) kendi kendime bu sert hareketlerini kanala girmeye calismasi olarak yoruyorum insLlah oyledir :)

Bütün evin yerlerini sil açılsın orası da soksun annesi kafayı rahat rahat :)))

Canım senin de iyi haberlerini alalım inşallah, korkma falan desem de nasılsa işe yaramayacak, bol bol dua et, ben bebegin sesini duyana kadar habire bildiğim ne kadar dua varsa okudum sen de öyle yap..

Saol canım çok sukur iyiyim biraz agrım var iste bakalım inşallah yarın çıkartıcaklar

Canım maiallah bebek 3900 mü? Allah nazardan saklasın. Benimki daha 3000 lerde geziyor :)) ben bundan korkuyorum nasıl doguracam diye seni düşünemiyorum
Evet canım çok sukur saglikli ama cok kilolu bu persembeye sezaryen günü verdi doktorum. 2 doktora gittim, ikisi de hemfikir. Kanala bile giremiyor. Hayırlısı olsun inşallah, napalim kısmet böyleymiş. Ilk şoku atlattım normale hazırlamıştım kendimi ama

Kızlar sancı çekenlere bir sorum var adet ağrısı gibimi oluyor? Benim dünden beri saat başı gelen adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda çok dayanılmayacak değil gelip geçiyor hemen.

Kizlar sancilari erken baslayanlar, uzun surenler falan. Normal zamanlarinizda adet sancilariniz nasildi? Ben daha hic belirti yasamadim. Ne nat de sancim cikiyor ne adet sancisi ne bel agrisi cekiyorum. Hicbir seyim yok Yani. Ben normal zamanda da zaten adet sanciai cekmeDim. Bazen cok hafif belim agirir bazen de cok hafif kasiklarim asagi cekilir gibi olurdu. Bu belirtileri de 3-4 ayda bir falan hafifce atlarirdim. Acaba normal zamanlarda adet sancisi cekmedigim icin mi dogum sancisi sa belirti vermiyor

Gözün aydın canım senle aynıydı günümüz benimde sezeryan olcak çarşamba günü inşallah nasılsın kolay oldumu bebek nasıl emmesi falan
Saol canım benimde normalde cumaydı ama sancılar yüksek çıkınca beklemediler kolaydı da dikiş yerlerinde biraz agrım var bebiş de iyi çok şükür emip uyuyo keyfi yerinde

Benimde adet sancim hic yoktur anlamam bile ayrica ilk dogumda benimde hic birseym yoktu nstde 90lari gordm ama onda bile anlamadm agrm olmadı ama 2.de 24de cati agrısı cekmeye basladm ama benım arası kısa belki ondandr doktor genelde 2.ler agrılı geciyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…