- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.401
Canım ben 10 gündür filan her türlü sancıyı yaşiyorum desem yalan olmaz. Kasilma oldugu zaman bebek bi yerde toplaniyor gibi oluyor,karnim cok sertlesiyor ve arkasından adet sancisi gibi bi sanci geliyor. Kalbim daha hizli carpiyor resmen nefesim kesiliyor. Fark edilmeyecek gibi degil yani. Nstye girerken o kadar dua ettim ki insallah ordada olur da ne oldugunu anlarim diye ve bağlıykende aynı şey oldu. 40 larda sancim çıktı. Ama doktor normal dedi sanirim sanci olarak kabul etmedi. Birde geçenlerde sabah 5te felaket bi sancıyla uyandım. Kesin doguruyorum dedim böyle bi sanci yok. Kasiklarimda daha yoğundu ama belime ve bacaklarimada vuruyordu. Hiç bir şeye benzemeyen bi ağrıydi. Eşimi uyandırdım. Bi tuvalete gidiyimde hastaneye gidelim dedim. 1 2 adım atmamla birden kesildi sanci. Arastirdigimda yalanci sanci olduğunu öğrenmiş oldum. Bütün bunların üstüne doktor 10 gun progestan kullanmamı söyledi. Bebek çıkmaya çalışıyor 10 gün daha tutalım sonra doğsun dedi. Yani bütün o sancılar dogmaya çalıştığının belirtisiymis. Sancı gelirde hissetmezsem diye düşünme yani. Emin ol farkedilmeyecek gibi değil. Günlük yürümeni aksatmiyorsun değil mi ? Benim daha vaktim çok olmasına rağmen sabrim taştı. Günü gelenleri hiç dusunemiyorum. 9 ay dayandimda şu 3 4 hafta geçmiyo resmen..Kizlar sancilari erken baslayanlar, uzun surenler falan. Normal zamanlarinizda adet sancilariniz nasildi? Ben daha hic belirti yasamadim. Ne nat de sancim cikiyor ne adet sancisi ne bel agrisi cekiyorum. Hicbir seyim yok Yani. Ben normal zamanda da zaten adet sanciai cekmeDim. Bazen cok hafif belim agirir bazen de cok hafif kasiklarim asagi cekilir gibi olurdu. Bu belirtileri de 3-4 ayda bir falan hafifce atlarirdim. Acaba normal zamanlarda adet sancisi cekmedigim icin mi dogum sancisi sa belirti vermiyor
Benimki girmedi zaten cok net hissediyorum girmedigini. Ne karnim asagi indi ne baska belirtisi var. Ve dedigim gibi asiri güçlü. Video cekmeye calisiyorum ama hissediyor mudur nedir kamerayi actim mi duruyor oynamasi. Bir hareket ettiriyor karnimi ordan oraya inanamazsin. Sanki su dolu bi balon. Ordan bastiriyorsun karsisi kalkiyor karsidan bastiriyorsun diger taraf kalkiyor gibi :) kendi kendime bu sert hareketlerini kanala girmeye calismasi olarak yoruyorum insLlah oyledir :)
Benim ilk dogumda yataga yattm kalp çarpntm vardı kalp ameliyatı olmustm daha once acile gttm nstyede bagladilar sancim 90a cıkiyodu benım hic agrım yoktuCanım ben 10 gündür filan her türlü sancıyı yaşiyorum desem yalan olmaz. Kasilma oldugu zaman bebek bi yerde toplaniyor gibi oluyor,karnim cok sertlesiyor ve arkasından adet sancisi gibi bi sanci geliyor. Kalbim daha hizli carpiyor resmen nefesim kesiliyor. Fark edilmeyecek gibi degil yani. Nstye girerken o kadar dua ettim ki insallah ordada olur da ne oldugunu anlarim diye ve bağlıykende aynı şey oldu. 40 larda sancim çıktı. Ama doktor normal dedi sanirim sanci olarak kabul etmedi. Birde geçenlerde sabah 5te felaket bi sancıyla uyandım. Kesin doguruyorum dedim böyle bi sanci yok. Kasiklarimda daha yoğundu ama belime ve bacaklarimada vuruyordu. Hiç bir şeye benzemeyen bi ağrıydi. Eşimi uyandırdım. Bi tuvalete gidiyimde hastaneye gidelim dedim. 1 2 adım atmamla birden kesildi sanci. Arastirdigimda yalanci sanci olduğunu öğrenmiş oldum. Bütün bunların üstüne doktor 10 gun progestan kullanmamı söyledi. Bebek çıkmaya çalışıyor 10 gün daha tutalım sonra doğsun dedi. Yani bütün o sancılar dogmaya çalıştığının belirtisiymis. Sancı gelirde hissetmezsem diye düşünme yani. Emin ol farkedilmeyecek gibi değil. Günlük yürümeni aksatmiyorsun değil mi ? Benim daha vaktim çok olmasına rağmen sabrim taştı. Günü gelenleri hiç dusunemiyorum. 9 ay dayandimda şu 3 4 hafta geçmiyo resmen..
İnsallah ben de oyle anlamadan giderim doguma ya. İkinci daha agrili gecse bile neyle karsilasacagini az cok bildiginden insan daha az stres olur gibi. Suan o kadar stresliyim kiBenimde adet sancim hic yoktur anlamam bile ayrica ilk dogumda benimde hic birseym yoktu nstde 90lari gordm ama onda bile anlamadm agrm olmadı ama 2.de 24de cati agrısı cekmeye basladm ama benım arası kısa belki ondandr doktor genelde 2.ler agrılı geciyo dedi
Bir kere 40 larda benimde cikmisti ama hic hissetmedim ki:/ bir de bazilari doyor ya hic hissetmeden doguma gittim diye. Yani acilma olana kadar sancilarin hissetmeyenler falan var. Acaba oyle mi olurum doyorum. Ve hic yuruyemiyorum malesef. Gercekten enerjim yok denecek kadar az. Olan enerjimi de ev temizligi ve yemege harciyorumCanım ben 10 gündür filan her türlü sancıyı yaşiyorum desem yalan olmaz. Kasilma oldugu zaman bebek bi yerde toplaniyor gibi oluyor,karnim cok sertlesiyor ve arkasından adet sancisi gibi bi sanci geliyor. Kalbim daha hizli carpiyor resmen nefesim kesiliyor. Fark edilmeyecek gibi degil yani. Nstye girerken o kadar dua ettim ki insallah ordada olur da ne oldugunu anlarim diye ve bağlıykende aynı şey oldu. 40 larda sancim çıktı. Ama doktor normal dedi sanirim sanci olarak kabul etmedi. Birde geçenlerde sabah 5te felaket bi sancıyla uyandım. Kesin doguruyorum dedim böyle bi sanci yok. Kasiklarimda daha yoğundu ama belime ve bacaklarimada vuruyordu. Hiç bir şeye benzemeyen bi ağrıydi. Eşimi uyandırdım. Bi tuvalete gidiyimde hastaneye gidelim dedim. 1 2 adım atmamla birden kesildi sanci. Arastirdigimda yalanci sanci olduğunu öğrenmiş oldum. Bütün bunların üstüne doktor 10 gun progestan kullanmamı söyledi. Bebek çıkmaya çalışıyor 10 gün daha tutalım sonra doğsun dedi. Yani bütün o sancılar dogmaya çalıştığının belirtisiymis. Sancı gelirde hissetmezsem diye düşünme yani. Emin ol farkedilmeyecek gibi değil. Günlük yürümeni aksatmiyorsun değil mi ? Benim daha vaktim çok olmasına rağmen sabrim taştı. Günü gelenleri hiç dusunemiyorum. 9 ay dayandimda şu 3 4 hafta geçmiyo resmen..
Benimki de oyle isteYaramazlar bizi oynatiyo demi ya bende video cekiyim diyince hemen duruyo cok hafif vuruyo. 1 duzgun video anca cekebildim. Veya yanimdaki kisiye bak hareketlendi diyorum ozamanda duruyor.
Belki ağrı esigiyle alakali bi durumdur canım. Sabaha karşı yaşadığım sancida çarpıntı falan yoktu. Sadece çok şiddetli kemiklerim kiriliyormus gibi bi ağrı vardı. Adet sancisini bilemem ama benim yasadigim sanci dogum sancisiysa eger hissedilmeyecegini düşünmüyorum açıkçası. Dedigim gibi hissedilmezsede ağrı eşiği çok çok yüksektir yada benimki çok düşük demekkiBenim ilk dogumda yataga yattm kalp çarpntm vardı kalp ameliyatı olmustm daha once acile gttm nstyede bagladilar sancim 90a cıkiyodu benım hic agrım yoktu
Yok kuzum karistirdin herhalde. Valla keyifleri icerde iyi herhalde gelme gibi niyetleri yok cok nazlandilar :)Canim sen sezeryan tarihi almamis miydin? Karistiriyor mutum? Bizim bebislerin giresi yok zaten catiya. Benimki bunara zorluyo mu napiyosa o kadar güçlü hareketleri var ki. Diyorum catida olsa bu kadar hareket edemez.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin bebeğin be sen de sağlıkla kurtul agrışardan sancılardanEvet canım çok sukur saglikli ama cok kilolubu persembeye sezaryen günü verdi doktorum. 2 doktora gittim, ikisi de hemfikir. Kanala bile giremiyor. Hayırlısı olsun inşallah, napalim kısmet böyleymiş. Ilk şoku atlattım normale hazırlamıştım kendimi ama
Evet canim adet dancisinin birebir aynisi sokulmeye calisiyormussun gibi sanci olurdu ya oyle ayni ama benimki bi kac kati daha siddetli. Geldigi zaman donup kaliyorum konusamiyorum bile 2 dk icinde geciyor o zaman eski halime donuyorumKızlar sancı çekenlere bir sorum var adet ağrısı gibimi oluyor? Benim dünden beri saat başı gelen adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda çok dayanılmayacak değil gelip geçiyor hemen.
Valla canım ben o sancinin hissedilmeyecegini hayal bile edemiyorum inan. O kadar şiddetliydiki ağlatti beni. Ama demekki senin ağrı eşiğin yüksek. Bu çok iyi bir şey bence. Disari cikmasan bile evin içinde tur at bence. Bende çoğu zaman kalkmaya bile enerji bulamıyorum ama başlayınca devamı geliyorİnsallah ben de oyle anlamadan giderim doguma ya. İkinci daha agrili gecse bile neyle karsilasacagini az cok bildiginden insan daha az stres olur gibi. Suan o kadar stresliyim ki
Bir kere 40 larda benimde cikmisti ama hic hissetmedim ki:/ bir de bazilari doyor ya hic hissetmeden doguma gittim diye. Yani acilma olana kadar sancilarin hissetmeyenler falan var. Acaba oyle mi olurum doyorum. Ve hic yuruyemiyorum malesef. Gercekten enerjim yok denecek kadar az. Olan enerjimi de ev temizligi ve yemege harciyorum
Benimki de oyle isteama artik babasina alistigindan midir nedir ondan gizlenmitor hic ;m
Benimki de oyle isteama artik babasina alistigindan midir nedir ondan gizlenmitor hic ;m
Evet canim adet dancisinin birebir aynisi sokulmeye calisiyormussun gibi sanci olurdu ya oyle ayni ama benimki bi kac kati daha siddetli. Geldigi zaman donup kaliyorum konusamiyorum bile 2 dk icinde geciyor o zaman eski halime donuyorum
Boşver yat dinlen daha var günün :)))Saol canım çok sukur iyiyim biraz agrım var iste bakalım inşallah yarın çıkartıcaklar
Adet ağrısı ilk kısmı canım. Sancı bebeğin kendini ittirmesi gibi. Yani o an bebek ittiriyor kendini ve vajinan açılıyormuş afedersin bişey giriyormuş gibi his giriyor. Aynı anda belin ağrıyor.Kızlar sancı çekenlere bir sorum var adet ağrısı gibimi oluyor? Benim dünden beri saat başı gelen adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda çok dayanılmayacak değil gelip geçiyor hemen.
Yaa benim bebek bi tek geceleri yatarken ittiriyorAdet ağrısı ilk kısmı canım. Sancı bebeğin kendini ittirmesi gibi. Yani o an bebek ittiriyor kendini ve vajinan açılıyormuş afedersin bişey giriyormuş gibi his giriyor. Aynı anda belin ağrıyor.
Sancı diyebilmen için bebeğin toplanmış olması gibi karnın taş gibi hissetmen gerek
Hayırlısı olsun canım benim, üzülme hiç.. önemli olan bebeklerin sağlığı..Evet canım çok sukur saglikli ama cok kilolubu persembeye sezaryen günü verdi doktorum. 2 doktora gittim, ikisi de hemfikir. Kanala bile giremiyor. Hayırlısı olsun inşallah, napalim kısmet böyleymiş. Ilk şoku atlattım normale hazırlamıştım kendimi ama
Gözün aydın canım..sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RabbimKızlar bende dün doğum yaptım bi kaç gündür sancılarım vardı dün yatışım yapıldı hemen sezeryana aldılar kizim 38+2 haftalık doğdu
Benimki girmedi zaten cok net hissediyorum girmedigini. Ne karnim asagi indi ne baska belirtisi var. Ve dedigim gibi asiri güçlü. Video cekmeye calisiyorum ama hissediyor mudur nedir kamerayi actim mi duruyor oynamasi. Bir hareket ettiriyor karnimi ordan oraya inanamazsin. Sanki su dolu bi balon. Ordan bastiriyorsun karsisi kalkiyor karsidan bastiriyorsun diger taraf kalkiyor gibi :) kendi kendime bu sert hareketlerini kanala girmeye calismasi olarak yoruyorum insLlah oyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?