2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay inanmıyorum biz kadınların işine gerçekten akıl sır ermez artık hoşafın hazır istediği zamn gelsin madem

Hafif sarılık olabilir önemli değil canım sen bol bol emzir...sarılık yukselince çocuk sessizleşir uyuşuk olur sürekli uyur sen onu uyandır emzir 2 saatte 1 falan emzir...sarılık tahlilde belli degeri gecince yatırıp ışık falan veriyorlar...oğlumun 9 civarıydı sürekli emzirdim düzeldi...

Bende annemle dün 30 kisilik (saydım) :) mantı yaptım inanılmaz saat 2 ye kadar benim kucuk adamim da gelip kedi gibi halıda dibimde uyuyakaldi ama hep onun icin hazır yemek bulundurayim diye iki küçük çocukla zor yoksa buzluk hazırlığı var bizde içli köfte mantı poğaça :) perşembe doğuma gidecem arabayla çarşıya çıkayım bir dedim eşim cemkirdi artık gitme noktayı koydu doğum yakın diye. Bugün benimki öyle bir oynadı ki karnımı yarıp çıkacak sandım perşembe kesin alır mı bilmem sezeryane ama süslü gideyim belli mi olur ama artık alsın ya normal doguracam diye çok korkuyorum

Zıbınlarda falan uzun kollu sart değil ayağından üşür patikli altın içinden çorap giydireceksin ve zaten bebek ilk 1-2 ay battaniyeyle tutulduğu için üstünün kalın olması gerekmez...5li takımlar yeterli ekstra 1 penye battaniye daha alabilirsin beyaz ya da kremrengi genelde her kıyafetiyle de uyar...

Kızlar dün malum park yatak dosegini yıkayınca ikiye bölündü ve akabinde gelen kafamda nasıl bi döşek alsam soruları başladı.siz nasıl aldınız çokta fazla zamanım kalmadı malum

Ay inanmıyorum biz kadınların işine gerçekten akıl sır ermez artık hoşafın hazır istediği zamn gelsin madem
Şuan bende inanmıyorum kendimeneyin kafasını yaşıyorsak artık..hoşafım hazır evet..ama çikolatam yok sabah ilk iş çikolata siparişi vermek oldu oda gelsinde...

Yok kuzum karistirdin herhalde. Valla keyifleri icerde iyi herhalde gelme gibi niyetleri yok cok nazlandilar :)
Aynen :))
Evin icin de hareket etmeye calisiyorum. Hicbir sey uapmasam comeliyorum :)
Aynen oyle Sag salim dogsunlar insallah popislerine vurup vurup sevelim
Aminnnn insallah :)
benimki de kıpır kıpır.. kanala girdikten 1 hafta içinde doğar demişti doktor..
Hayirlisiyla bir girseler di o bir hafta da gecer kolaylikla :)

Şuan bende inanmıyorum kendimeneyin kafasını yaşıyorsak artık..hoşafım hazır evet..ama çikolatam yok sabah ilk iş çikolata siparişi vermek oldu oda gelsinde...
Ben benim kızdan hber gelmedikçe olan heyecanımı kaybetmeye basladım yaa . Artık gelsin de varsın eksiğim olsun diyorum :) bu kasılma ağrın falan nasıl oldu bnde kasılma sürekli var bazen çok sık oluyor bazen saatlerce olmuyor

Bende cok garip bir şey cereyan ediyor son zamanlarda sol tarafima uzandigimda sol basenim karincalaniyor. Ve hep uyusuk. SuAn sag tarafıma yatiyorum. Ama sok basenim uyuşuk. Tırnağımla acitmaya falan çalışıyorum cok az acıyor. Sol basenimde his kaybi var resmen. Sebebi hakkinda tahmin yürütecek olan var mi?

Allah yar ve yardimciniz olsun bebek bereketiyle gelir hersey iyi olacak insallah

Aslinda sitresden azaldi malesef ama biyamdan o sitres yuzunde baktimki yemek ben cok az yiyorum resmen

Benimki karnimdan beri tembel amandedin gibi ben hep emzirmeye calisiyorum her firsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…