- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.421
Ay inanmıyorumKızlar dün gece 1 saat içinde 3-4 kez düzenli kasilmalarim oldu..Tam hastaneye gitmeye niyetlendm ayağa kalkım geçti..geri yattım bu sefer 10 dk düştü..eşimin kaldırdım bu sefer geliyor dedim ayağa kalktım yine geçti.sesli düşünüyorum bu arada evimi bugün temizledim tamam ev temiz.yikanacak çamaşır yok.ütü var biraz önemli değil o.aaaa hoşafım yok..ben bu sancılar arasında hoşafım yok diye gece 4.30 -5 gibi oturdum hoşaf kaynattim eşim şok inanmıyorum sana diyor. neyseki doğum olayı gerçekleşmedi..6 gibi uyuya kalmişım
Hafif sarılık olabilir önemli değil canım sen bol bol emzir...sarılık yukselince çocuk sessizleşir uyuşuk olur sürekli uyur sen onu uyandır emzir 2 saatte 1 falan emzir...sarılık tahlilde belli degeri gecince yatırıp ışık falan veriyorlar...oğlumun 9 civarıydı sürekli emzirdim düzeldi...Aslinda kafasina baktinda anormal durmuyor ama sarilik derdimiz var maleseef polikinlik daha gidemedimiz icin genel muhanesi olmadigi icin bilmiyorum. Yarin Allah nasip ederse goturcez benim anlamadim sey hastane neden genel yenidogan polikinlihine gonderdi kenderi bakmadi bide bazi tarihler verdiler o tarihlerdede doktora gidicez. Ben cok ayaklandim. Yerimde durmuyorum resmen. Kizima ogluma bakmaya calisiyorum ev icinde yapabildim kadar sanirim cok kansizim herkez rengimden korkuyor. Kaynanamda bi gitse rahatlicamda oda kalmak icin bana yesil isik cakma calisiyo.
Zıbınlarda falan uzun kollu sart değil ayağından üşür patikli altın içinden çorap giydireceksin ve zaten bebek ilk 1-2 ay battaniyeyle tutulduğu için üstünün kalın olması gerekmez...5li takımlar yeterli ekstra 1 penye battaniye daha alabilirsin beyaz ya da kremrengi genelde her kıyafetiyle de uyar...Eki Görüntüle 2139589
Kızlar aldığım set bu.bunun yine farklı bi modelini almayi düşündüm.battaniyeleri penye sanırım.bende sirf battaniye ve tulumu icin begendim.sizce cok mu olur 2 tane battaniyeli hastane çıkışı.bide bu zibinlar kisa kollu ama extradan uzun kollu tulumu var.internetten düşük fiyatlı olanlara bakıyorum ama incecik geldi
Çok şükür sağlıkla büyüt yavrunuSaol canım benimde normalde cumaydı ama sancılar yüksek çıkınca beklemediler kolaydı da dikiş yerlerinde biraz agrım var bebiş de iyi çok şükür emip uyuyo keyfi yerinde
Şuan bende inanmıyorum kendimeAy inanmıyorumbiz kadınların işine gerçekten akıl sır ermez artık hoşafın hazır istediği zamn gelsin madem
Aynen :))Yok kuzum karistirdin herhalde. Valla keyifleri icerde iyi herhalde gelme gibi niyetleri yok cok nazlandilar :)
Evin icin de hareket etmeye calisiyorum. Hicbir sey uapmasam comeliyorum :)Valla canım ben o sancinin hissedilmeyecegini hayal bile edemiyorum inan. O kadar şiddetliydiki ağlatti beni. Ama demekki senin ağrı eşiğin yüksek. Bu çok iyi bir şey bence. Disari cikmasan bile evin içinde tur at bence. Bende çoğu zaman kalkmaya bile enerji bulamıyorum ama başlayınca devamı geliyor
Aminnnn insallah :)Aynen oyleSag salim dogsunlar insallah popislerine vurup vurup sevelim
Hayirlisiyla bir girseler di o bir hafta da gecer kolaylikla :)benimki de kıpır kıpır.. kanala girdikten 1 hafta içinde doğar demişti doktor..
Gorumcem yun yatak yapti :)Kızlar dün malum park yatak dosegini yıkayınca ikiye bölündü ve akabinde gelen kafamda nasıl bi döşek alsam soruları başladı.siz nasıl aldınız çokta fazla zamanım kalmadı malum
Ben benim kızdan hber gelmedikçe olan heyecanımı kaybetmeye basladım yaa . Artık gelsin de varsın eksiğim olsun diyorum :) bu kasılma ağrın falan nasıl oldu bnde kasılma sürekli var bazen çok sık oluyor bazen saatlerce olmuyorŞuan bende inanmıyorum kendimeneyin kafasını yaşıyorsak artık..hoşafım hazır evet..ama çikolatam yok sabah ilk iş çikolata siparişi vermek oldu oda gelsinde...
Aynen canım bende korkuyorumInsallah gelmez canim, kasilmalarım oluyor aklım çıkıyor. Kanala bile giremiyormus bebek. Bu şekilde açılmam olursa su falan gelirse çok panik yapariz galiba korkuyorum ben
Çok sağol canım. Sakin olmaya çalışıyorum bebeğim için. Yüzüm gözüm şişti dünden beri iuice. Umarım sıkıntı olmaz bebeğime
Umarım biz de kısa sürede atlatırız canım
Sağol canım
İnşallah bu stres doğumuma ve bebeğime yansımaz. Dşünmemeye çalışıyorum
Ayy inşallah canım inşallah
O her kafadan çıkan sesler dünden beri bunaltmaya yetti bile. Sanki biz çok istiyorduk bu dönemde bunu yaşamayı.. indanlar destek olmak nedir bilmiyor gibiler. Kimse de demiyor ki sıkmayın canınızı herşey yoluna girer. Hepsi felaket tellalı
Allah sizin de yardımcınız olsun canım. İşsizlik maaşı alacak ama kredi ödemesiyle kafa kafaya geliyor. Ne yer ne içeriz hiç bilemiyorum. Off of
Maşallah canım sütün geliyor ya arttırmakta bişey yok. Bebiş az çekiyor olabilir mi belki pompayla tam boşaltsan artar. Ya da rezene falan dene bulgur mercimek baklagil yemeye çalış. Taze soğan yeşillik helva boza. Bunlarla artar illaki.
Sen normal doğum istiyordun. 4 kilo değil de 3 kilo olsun rahat rahat doğur canım vardır bir hayrı. Bunun için ağlar üzülürsen daha çok zarar vermyecek misin bebeğine öyle düşün. Yemeğini ihmal etme ama kilo olayı sağlığı belirleyen bir durum değil ki. Bak bana herkes haftan iyi doğsun diyor da. Anlatamıyorum 5 kilo olsa 36 haftalık olsa ben yine doğsun istemem. 40 hafta onun tamamlanma süreci he erken gelirse yapacak bişey yok ama kiloyla alakası yokki sağlığın. 2.5 kilo olsun 40 hafta dursun gerekirse.
Aa maşallah bir bebeğimiz daha geldi. Gözünaydın canım inşallah iyisindir dikişlerin falan iyidir. Biran önce evinize geçin. Meleği de kokla bizim için bol bol
Hafif sarılık olabilir önemli değil canım sen bol bol emzir...sarılık yukselince çocuk sessizleşir uyuşuk olur sürekli uyur sen onu uyandır emzir 2 saatte 1 falan emzir...sarılık tahlilde belli degeri gecince yatırıp ışık falan veriyorlar...oğlumun 9 civarıydı sürekli emzirdim düzeldi...
Beraat kandili canım ne güzel bol dua et:)Geçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?