2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Böyle tüm karnım birden sertleşiyor belime bıçak saplanıyor gibi olup vajinada güçlü batma hissi oluyor benim sancı bu. Rüyamda hep görüyorum zaten akşamda doğum baslamis suyu doktor patlatıyordu kafayı yedim sürekli suyum geliyor sanıyorum çocuk doğacak bu his gitmeyecek sanki.

O zaman benimki sancı değil ama sancılar başlayacak galiba çünkü bu ağrı bile benim için resmen belirti bu bile olmuyordu. Gittim koşa koşa yine ağda yaptırdım gelir falan diye

Yok o zaman benim sancı değil sadece sızı şeklinde ama ben bunu bile belirti sayıp koşa koşa yine ağda yaptırdım gelir falan diye Kasılma olayını hiç yaşamadım yada ben hiç anlamadım sertleşmeyi bana hep popo dayıyormuş gibi geliyor. Valla canım insan gelsin isteyince herşeyi bekliyor su gelsin ağrı gelsin bebek gelsin artık psikolojimizi de etkiliyor. Doğurana kadar hergün rüyamızda doğuracağız bence. Senin yine günün belli bende oda belli değil. Kaç kez doğurcam bakalım

Allah yardmcimz olsun ben bunda hem stresli hemde korkuyorum

Ben yürüteyim canım aynısını yaşıyorum çünkü sürekli solumuza yatmaktan damarların ezildiğini düşünüyorum ben. Bugün bir sağıma yatayım dedim vücudum bile şaşırdı kaç aydır soluma yatmaktan uyuşuk geziyorum. Doğursamda sağıma yatamayacakmışım gibi geliyor şuanda sırf sağıma dönmeyim diye gece uyanıp evde dolanıp oyalanıp gidip yine soluma yatıyorum bir doğurayım en çok istediğim nefes alamayana kadar yüz üstü yatmak.

Hayirlisiyla dogursaydik bi

Cok degil sanirim ya ama ben hassasim galiba. Her sbh aliyorum dus. Elleri de hep goguste zaten:)

Kızlar annemle yaptigimiz emzikligimiz ve kapı süsümüz nasıl olmuş ? Instagramdan alacaktim ama 2 3 kere mesaj atmama rağmen satıcı geri dönüş yapmadı. Bende sinirlendim kendim denemeye karar verdim. Tabikide cok kusuru var ama biz acemilere gore fena degil bence. Siz nasil buldunuz ?
Not:Işık güzel düştüğü için kitaplığa astım

Ay kaç gündür artık hep bunu düşünüyorum görenler bile bezginlik gelmiş sana diyor içimden geldi valla diyorum sesli söylersem günaha gircekmişim gibi
Ay ben sesli de soyluyorum. Gercekten bunaldim artik bunalmak degil de geciktikce bebegime bir sey olacak korkusu basıyor doğuversin gozumun önünde olaun diyorum

Kap
kapi susune bayıldım. Bence bir cok sagicidan daha güzel yapmissiniz. Emzik zinciri de cok guzel ama sanki biraz kisa olmus. Ya da resimden oyle görünüyor bilemedim.

Şuan bende inanmıyorum kendimeneyin kafasını yaşıyorsak artık..hoşafım hazır evet..ama çikolatam yok sabah ilk iş çikolata siparişi vermek oldu oda gelsinde...
Allah iyiliğini versin :))

Çok güzel olmuş daha ne olsun elinize sağlık

Yaa benim bebek bi tek geceleri yatarken ittiriyor gün içerisinde tık yok . Bgünde hem belinde hemde kasıklarımda ince bi sızı var ama o da dün düştüğüm için sanırım
Benim de akşamları çok oluyor canım. Zaten genelde akşamları olurmuş ama neden bilmiyorum demekki gelecek yavaş yavaş canım. Şöyle söyliyim yorgunluk ya da düşme kaynaklı bel ağrısı tek bölgede oluyor anladım. Ama diğer türlü sancıda ya da başlangıcında bütün belin kemikleri ağrıyor.

Geçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
Hadi gözünaydın kavuşuyorsunuz yavrunla kandil günü maşallah :)

Ben bu işten hiç bir şey anlamadım zaten kesin sezeryan olacaklar çatır çutur gününden önce belirti veriyor yada doğuruyor..normal doğum yapacaklardı tık yok.öyle canım ya ben işin esprisi deyim birazda varsın eksik olsun.. sağlıcakla atlatalım da bu süreci..yarın sezeryan günüm belli olacak iyice heyacan bastı benide...
Canım belimin ortasından başlayıp saniyeler içinde kasıklarıma yayıldı..hemen ardından karnım taş gibi oldu..saniye tuttum gerçek sancı mi diye 50 sn 1 dk arasında sürdü..zaman aralıklarında eşitti. Önce 20 dk bir 3 kez oldu..1 saat hiç bişey olmadı.1 saat sonunda yine 10 dk 1 3 kez oldu..1 saat sürmeli dedikleri için bekledim..sonra tekrar olmadı
Özellikle kapı süsünü çok beğendim canım.hiçde acemi işi gibi durmuyor..dışarda satılan bir çok üründen çok çok daha iyi..güzel günlerde kullanın inşallah

Son düzenleme:
Çok güzel gerçekten ya eline sağlık :))

Geliyor kasılmalar yavaş yavaş canım hadi bakalım :)

Elhamdülillah canım artık iyice zor gelmeye başladı şükür kavuşuyoruz hepimiz sağlıkla.kucaklayalim. inşallah

Assos seni merak ettim ne durumda yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…