- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.441
Evet canım hemde benim.dogum günüm çok mutluyum o yüzden :)Beraat kandili canım ne güzel bol dua et:)
Böyle tüm karnım birden sertleşiyor belime bıçak saplanıyor gibi olup vajinada güçlü batma hissi oluyor benim sancı bu. Rüyamda hep görüyorum zaten akşamda doğum baslamis suyu doktor patlatıyorduCanım benimde öyle oldu dün koşa koşa kaç kez suyum geldi kesin diye tuvalete gittim bir avuç akıntı resmen. O kadar etkilenmişim ki rüyamda suyum geliyordu. Sancıların oluyordu senin değilmi? Adet ağrısı gibimi sancı nasıl bana bir tarif edermisin. Dün saat başı kasığımda adet ağrısı gibi ağrım oldu ağrıda değil aslında sızı gibi böyle.
Adet ağrısı ilk kısmı canım. Sancı bebeğin kendini ittirmesi gibi. Yani o an bebek ittiriyor kendini ve vajinan açılıyormuş afedersin bişey giriyormuş gibi his giriyor. Aynı anda belin ağrıyor.
Sancı diyebilmen için bebeğin toplanmış olması gibi karnın taş gibi hissetmen gerek
Böyle tüm karnım birden sertleşiyor belime bıçak saplanıyor gibi olup vajinada güçlü batma hissi oluyor benim sancı bu. Rüyamda hep görüyorum zaten akşamda doğum baslamis suyu doktor patlatıyordukafayı yedim sürekli suyum geliyor sanıyorum çocuk doğacak bu his gitmeyecek sanki.
Allah yardmcimz olsun ben bunda hem stresli hemde korkuyorumİnsallah ben de oyle anlamadan giderim doguma ya. İkinci daha agrili gecse bile neyle karsilasacagini az cok bildiginden insan daha az stres olur gibi. Suan o kadar stresliyim ki
Bir kere 40 larda benimde cikmisti ama hic hissetmedim ki:/ bir de bazilari doyor ya hic hissetmeden doguma gittim diye. Yani acilma olana kadar sancilarin hissetmeyenler falan var. Acaba oyle mi olurum doyorum. Ve hic yuruyemiyorum malesef. Gercekten enerjim yok denecek kadar az. Olan enerjimi de ev temizligi ve yemege harciyorum
Benimki de oyle isteama artik babasina alistigindan midir nedir ondan gizlenmitor hic ;m
Bende cok garip bir şey cereyan ediyor son zamanlardasol tarafima uzandigimda sol basenim karincalaniyor. Ve hep uyusuk. SuAn sag tarafıma yatiyorum. Ama sok basenim uyuşuk. Tırnağımla acitmaya falan çalışıyorum cok az acıyor. Sol basenimde his kaybi var resmen. Sebebi hakkinda tahmin yürütecek olan var mi?
Hayirlisiyla dogursaydik biBen yürüteyim canım aynısını yaşıyorum çünkü sürekli solumuza yatmaktan damarların ezildiğini düşünüyorum ben. Bugün bir sağıma yatayım dedim vücudum bile şaşırdı kaç aydır soluma yatmaktan uyuşuk geziyorum. Doğursamda sağıma yatamayacakmışım gibi geliyor şuanda sırf sağıma dönmeyim diye gece uyanıp evde dolanıp oyalanıp gidip yine soluma yatıyorumbir doğurayım en çok istediğim nefes alamayana kadar yüz üstü yatmak.
Hayirlisiyla dogursaydik bi
@Beyazkediiiiii daha da iyi olacaksın canım 1 hafta geçsin baya toparlarsın inşallah
Telasli_Anne dikişim çok mu alt tarafta ? Süt için strese girme canım ne kadar emzirirsen ve sağarsan o kadar çoğalır sıcak duş al emzirirken bebeğinin elini göğüsene falan koy temas bile etki ediyor
Aaa öyle mi canım, perşembe günü sabah saat 7de giriş yapıcaz hastaneye biz. Hadi hayirlisiyla atlatalim inşallah. Heyecandan ölcem
Ay ben sesli de soyluyorum. Gercekten bunaldim artikAy kaç gündür artık hep bunu düşünüyorum görenler bile bezginlik gelmiş sana diyor içimden geldi valla diyorum sesli söylersem günaha gircekmişim gibi
kapi susune bayıldım. Bence bir cok sagicidan daha güzel yapmissiniz. Emzik zinciri de cok guzel ama sanki biraz kisa olmus. Ya da resimden oyle görünüyor bilemedim.Eki Görüntüle 2139676 Eki Görüntüle 2139677
Kızlar annemle yaptigimiz emzikligimiz ve kapı süsümüz nasıl olmuş ? Instagramdan alacaktim ama 2 3 kere mesaj atmama rağmen satıcı geri dönüş yapmadı. Bende sinirlendim kendim denemeye karar verdim. Tabikide cok kusuru var ama biz acemilere gore fena degil bence. Siz nasil buldunuz ?
Not:Işık güzel düştüğü için kitaplığa astım
Allah iyiliğini versin :))Şuan bende inanmıyorum kendimeneyin kafasını yaşıyorsak artık..hoşafım hazır evet..ama çikolatam yok sabah ilk iş çikolata siparişi vermek oldu oda gelsinde...
Çok güzel olmuş daha ne olsun elinize sağlıkEki Görüntüle 2139676 Eki Görüntüle 2139677
Kızlar annemle yaptigimiz emzikligimiz ve kapı süsümüz nasıl olmuş ? Instagramdan alacaktim ama 2 3 kere mesaj atmama rağmen satıcı geri dönüş yapmadı. Bende sinirlendim kendim denemeye karar verdim. Tabikide cok kusuru var ama biz acemilere gore fena degil bence. Siz nasil buldunuz ?
Benim de akşamları çok oluyor canım. Zaten genelde akşamları olurmuş ama neden bilmiyorumYaa benim bebek bi tek geceleri yatarken ittiriyorgün içerisinde tık yok . Bgünde hem belinde hemde kasıklarımda ince bi sızı var ama o da dün düştüğüm için sanırım
Hadi gözünaydın kavuşuyorsunuz yavrunla kandil günü maşallah :)Geçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
Ben bu işten hiç bir şey anlamadım zatenBen benim kızdan hber gelmedikçe olan heyecanımı kaybetmeye basladım yaa . Artık gelsin de varsın eksiğim olsun diyorum :) bu kasılma ağrın falan nasıl oldu bnde kasılma sürekli var bazen çok sık oluyor bazen saatlerce olmuyor
Özellikle kapı süsünü çok beğendim canım.hiçde acemi işi gibi durmuyor..dışarda satılan bir çok üründen çok çok daha iyi..güzel günlerde kullanın inşallahEki Görüntüle 2139676 Eki Görüntüle 2139677
Çok güzel gerçekten ya eline sağlık :))Eki Görüntüle 2139676 Eki Görüntüle 2139677
AminnnAllah iyiliğini versin :))
Çok güzel olmuş daha ne olsun elinize sağlık
Geliyor kasılmalar yavaş yavaş canım hadi bakalım :)Ben bu işten hiç bir şey anlamadım zatenkesin sezeryan olacaklar çatır çutur gününden önce belirti veriyor yada doğuruyor..normal doğum yapacaklardı tık yok.öyle canım ya ben işin esprisi deyim birazda varsın eksik olsun..sağlıcakla atlatalım da bu süreci..yarın sezeryan günüm belli olacak iyice heyacan bastı benide...
Özellikle kapı süsünü çok beğendim canım.hiçde acemi işi gibi durmuyor..dışarda satılan bir çok üründen çok çok daha iyi..güzel günlerde kullanın inşallah
Elhamdülillah canım artık iyice zor gelmeye başladı şükür kavuşuyoruz hepimiz sağlıkla.kucaklayalim. inşallahBenim de akşamları çok oluyor canım. Zaten genelde akşamları olurmuş ama neden bilmiyorumdemekki gelecek yavaş yavaş canım. Şöyle söyliyim yorgunluk ya da düşme kaynaklı bel ağrısı tek bölgede oluyor anladım. Ama diğer türlü sancıda ya da başlangıcında bütün belin kemikleri ağrıyor.
Hadi gözünaydın kavuşuyorsunuz yavrunla kandil günü maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?