2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kap

kapi susune bayıldım. Bence bir cok sagicidan daha güzel yapmissiniz. Emzik zinciri de cok guzel ama sanki biraz kisa olmus. Ya da resimden oyle görünüyor bilemedim.
Fotoğraftan öyle duruyodur canım yoksa ipi daha uzun isteğe bağlı uzayabilir yani.

Benimki neyin ağrısı bilmiyorum şöyle iyi bi sncı gelmeli ki anlayayım . Daha çok acısız kasılma oluyor

Aaa seninkide mi sezertan olucaktı . Bebek mi ters

Geliyor kasılmalar yavaş yavaş canım hadi bakalım :)
Normal doğum yapacak arkadaşlara gönderebilsek ikimizde... eşime sanki doğmak istiyor diyorum diye diye doğuracaksın bu giďişte diyor..anlamadım sonsuza kadar içimde tutacağımı mı sanıyordu acabasonuçta sezeryan olacağım diye kendide daha önce gelmek isteyebilir

Ters cnm artık dönme umudumuz kalmadı
Hayırlısı buymuş demek ki :) beklemek daha kötü bazen şu tarihi belli olanlara çok özeniyorum . Çokta az kalmış yarın yanında ne güzel :) bnmde çarşamba çatı kontrolüm var belki çatım dardır tarih falan alırız zaten 39+1 oluyorum

-huzur- cnm Cok başarılı bence de eline sağlık. Kızlar bende de hiç ağrı vs yok.sadece kızımın hareketleri var.yarın kontrol var ikinci nstye giricem.yarın halılar geliyor.öbür gün koltuk minderleri.bigun butun evi sildim banyoyu yik kadimm.burda sizden aldığım gazla yaptım bunları.çantada bez ve depend eksik.bide biberonla emzik dezenfekte edilecek.iki hastane çıkışı ikide beşli takım koydum.corap onluk aldimm.kendime bir sabah lik gecelik bir pijama koydum.iki battaniye aldım.bide pusete çıkışta usumesin diye polar gibi yumos battaniye serdim.unibaby pamuk mendil bir paket yeter mi bide alt acma bes tane alsam yanıma olurmu. Başka bişey varmı kızlar unuttuğum çok acemiyimm

Fazla fazla koymuşsun maşallah bı paket yeter ıslak mendil ben 2 alt açma örtüsü koydum

Canım işe yaramazsa en kötü küçük tek kişilik katlanabilir yataklardan alın, basit bir şey. Bebeğin odasına anne yanı beşiğinin dibine kurun. Şu an biz o şekilde çözüm bulduk. Bakalım bizimkinin de işe yarayacağının garantisi yok tabi :) eşim çalışmaya devam edecek, hem onu her gece uyandırmamış oluruz hem de ben bebeğin yanında yatarım birkaç ay diye düşündük.

Bu arada benim bebeğim hala dönmedi, bu saatten sonra zor dedi doktorum sezaryene hazırla kendini dedi. Kilosu önden gidiyor, bir de tansiyonum sınırdan yüksek ve inmiyor. Normalde 18i gözüken doğumu (40.hafta) 7 mayısa çekti. Yani 38+3te alacak, eğer bebiş erken gelmek istemezse planlanan bu. Benimle aynı durumda olan var mı?

Benim.ameliyatta 38+3 tek bizim.mayis bebeklerinin çoğu sezeryan oluyor çok.nadir normal dogum yapan

Bence yuksek tansiyonla normal dogum cok zor ve riskli. Buna uzulme canim. Sancilar, cati muayeneleri ve ikinmaya dayanamazsin. Tansiyonun ucar. Dogrusu sezeryan olman.

Kizlar birakin bebegin odasina gidip gelmeyi yataktan kalkip dibinizdeki park yataga gidemiyosunuz dikislerden. Bi de benim iki gundur karnim kasiklarim agriyo regl gibi, rahim toparliyor ya. Karnim baya indi. Reflu yatagi harika bisey park yataga koyduk onda yatiyor bebek. Gaz yok, kusma yok. Masallah subhanallahh bebisime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…