- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.501
Amiinn hepimiz canımAllah güzelce kucağına almak nasip etsin canım.
Çok net söylüyorum delir! Deli deliyi görünce çomağını saklarmış.. anası değil sen doğurcaksın önce eşinle bi bu konuda anlaşın.. yani şuan annesinin vucudunda 1000 tane hormon dalgalanması olmuyo tamamen hepsi sende oluyo.. burada öncelik anne ve bebek! Ne cahil ne laftan anlamaz bi toplumuz yaa.. eğer o eşinin annesiyse sende evladın için endişeleniyosun normal! Ayrıca kaynana mutlaka doğumda olmalı diye bir ayet bir kural varda ben mi bilmiyorum? Tek kanun tek kural anne ve bebeğin en az stresle birbirine kavuşması.. ben bunda eşinizi arada kalmasını gerektirecek bir durum göremiyorum.. annesine annecim gül böyle istiyo lütfen saygı duyun doğumdan sonra o saçma sapan bebeği tuzla ovma, bal yedirme gibi düşüncelerini evinde bırak ve gel başımızın üstünde yerim var diyebilir... çok zor olduğunu düşünmüyorum... benim kaynanam nerede, ne zaman doğum yapcam onu bile bilmez.. hamile olduğumu bile bizden değil konu komşudan duydu.. neden? Çünkü hak etti! Eşim beni sağolsun hiç muhattap etmedi.. gerçi ben en başından konuştum ve kararlı bi yapıya sahibim.. netim bazı konularda ölsem geri adım atmam.. gerçi eşim de benim gibi nalet olsa cooktaanm boşanmıştık o da ayrı.. ama sen hiç üzme kendini.. sadece kararlarının arkasında dur yok küsmüş yok kızmış umrunda olmasın kaynana istersen güzel güzel izah et eğer anlayacak bi yapısı varsa tabi.. baktın anlamıyo bi delir eşinide alma doğuma! Vallahi ben hastaneyi ayağa kaldırırım.. benden değerli benden önemli kimse yok şu dünyada...Eşim benle de konuşmuyor şimdi.. Eve geldik apartmanda rezil olduk resmen.. Hep benim yüzümdenmiş.. Ne varmış millet gelecekse gerilmeyevereymişim.. Annesi laf anlamıyormuş ben anlayayamışım.. Bi ben mi hamileymişim korkuna stresine başlarım dedi.. Sonra ben ağlayınca bi yumuşadı gibi oldu.. Aranızda kalıyorum aranızda.. O konuşuyo ben anneyim ben bilirim siz ne bileceksiniz beni mutlu edin die sen diyorsun stresliyim milletle beni fazla muhatap etme die kime ne Diyeceğimi şaşırdım ikinizle de konuşmucam dedi.. Sen geçin insanlarla.. He demeyi öğren dedi hep bağırdı apartmanda duymayan kalmamıştır.. Bide ara annemi sezeryanım şu saat gelin buyurun de.. Ne yapmak istiyorsa yapsın karışma.. Az sen alttan al dedi.. Kv doğuma girmek istiyor belden aşağı uyuşturulması iyi değilmiş komşularla öyle karar vermişler tümden uyusunlar beni istiyor doktora öyle söyleyecekmişiz, bebeğe bal yedirmek istiyor doğar doğmaz, doğunca hergün yıkamak istiyor sonra da kuru tuz ile ovacakmış.. İsyan edicemmmm... Şimdi kapıyı çarpıp çıkıp gidicem o derece... Benim hayatı elbise gibi çıkarıp vereyim eline kvnin eşim de mutlu olsun anası mutlu olunca.istwe hayatıma sıçacak karar alsın ister kraliçe gibi yaşatacak karar alsın. Ben kimimki... Ben kendi kararlarımı ne haddime alırım.. Eşimden nasıl ricada bulunurum stressiz olmak için hemen haber vermeyelim die.. Alıp başımı gidesim var odada düşünüyorum..
Canım öncelikle özür dilerim. Sadece yazdıklarına göre yorum yaptım. Ben doğum sonrası gelecekler sandım. Allah aşkına öncesinde gelip napacaklar.Eşim benle de konuşmuyor şimdi.. Eve geldik apartmanda rezil olduk resmen.. Hep benim yüzümdenmiş.. Ne varmış millet gelecekse gerilmeyevereymişim.. Annesi laf anlamıyormuş ben anlayayamışım.. Bi ben mi hamileymişim korkuna stresine başlarım dedi.. Sonra ben ağlayınca bi yumuşadı gibi oldu.. Aranızda kalıyorum aranızda.. O konuşuyo ben anneyim ben bilirim siz ne bileceksiniz beni mutlu edin die sen diyorsun stresliyim milletle beni fazla muhatap etme die kime ne Diyeceğimi şaşırdım ikinizle de konuşmucam dedi.. Sen geçin insanlarla.. He demeyi öğren dedi hep bağırdı apartmanda duymayan kalmamıştır.. Bide ara annemi sezeryanım şu saat gelin buyurun de.. Ne yapmak istiyorsa yapsın karışma.. Az sen alttan al dedi.. Kv doğuma girmek istiyor belden aşağı uyuşturulması iyi değilmiş komşularla öyle karar vermişler tümden uyusunlar beni istiyor doktora öyle söyleyecekmişiz, bebeğe bal yedirmek istiyor doğar doğmaz, doğunca hergün yıkamak istiyor sonra da kuru tuz ile ovacakmış.. İsyan edicemmmm... Şimdi kapıyı çarpıp çıkıp gidicem o derece... Benim hayatı elbise gibi çıkarıp vereyim eline kvnin eşim de mutlu olsun anası mutlu olunca.istwe hayatıma sıçacak karar alsın ister kraliçe gibi yaşatacak karar alsın. Ben kimimki... Ben kendi kararlarımı ne haddime alırım.. Eşimden nasıl ricada bulunurum stressiz olmak için hemen haber vermeyelim die.. Alıp başımı gidesim var odada düşünüyorum..
Ayy hadi darisi da bize insallahhKızlar bebeim 9 günlük vee hamilelige başladığım kilodayım :)
Benim dr Perşembe gel beni bul dedi sabah nobetçi o gün ya sezeryane alırım ya gün veririm dedi acaba bende biraz erkenmi gitsem.. ben çok relaksim senin ilk doğum muyduAaa öyle mi canım, perşembe günü sabah saat 7de giriş yapıcaz hastaneye biz. Hadi hayirlisiyla atlatalim inşallah. Heyecandan ölcem
Aaa kaç kilo attın canım sezaryan mı?Kızlar bebeim 9 günlük vee hamilelige başladığım kilodayım :)
Ayy inan ne diyeceğimi bilemedim ya burda eş desteği gerçekten çok önemli . Sendeki kv de fenaymış . Hastaneye gelmesi normal bncede hatta ameliyat öncesi gelmesi de normal sen ameliyata girdiğinde eşin ameliyat kapısında beklerken odada birilerinin olması bnm işime gelir . Şu belden iğneyi de bnm annem bana tehlikeli diyor hiç takmıyorum yani sezeryan olursam myle yaparım . Bende eşime annen haricinde kimsenin kucağına verme çocuğumu hastanede diyorum o da sırf benim annem çocukla ilgileneceği için eşit olsun diye . Yani eşinle anlaşamazsan işin baya zor .istemiyorum hastaneye gelmelerini doğum öncesi, doğurunca gelsinler yada eve gelsinler dinlenince.. Seninkiler geçmiş olsun deyip gidiyordur.. Kv ler 3 kız kardeş 3 kv başımda.. Hep konuşuyorlar hep onlar biliyor .. Ayrıca sadece hastaneye gelmez onlar eve de gelirler... Ay birinin gelip gelmemesi değil derdim.. Eşler arada aralarında karar alırlar sessizce uygularlar.. Bunu büyüten eşim. Ben canı gönülden istemiyorsam ve olay daha çok benim bedenimle ilgiliyse tamam aşkım ameliyattan sonra rahat hissettince resim atarak falan haber veririz diyiversin... Ben daha yatıcam orda nasılsa.. Benim derdim ameliyata cümbür cemaat gitmemek.. Bi gece önce de ben de kalmak isteyen olur adım gibi eminim.. Şahit olup saçma bulduğum akraba vakaları oldu... Ben böyle istemem kesin die o zamandan beri konuşurum.. Artk hiç bi şeyin önemi yok.. Heves de kalmadı... Hiç benim istediğim önemli değil zaten.. Gerdeğe bile gireceklerdi doğumda da böyle olacağı belliydi... Balayında Gerdekte 7 kere aradı kv ne yaptığımızı merak ediyormuş. Bide bana ses yükseltti neden hergün aramıyormuşum Balayında olanları anlatmıyormuşum... Ben özgürlük istiyorum... Bıktım kolektif yaşamdan
Şuan anasımı önemli sen mi Allah aşkına hamilesin günün az kalmış arada kalmayacak senin dediğini yapacak iki tarafla uğraşırsa işi zor neyse sen bebeğini düşün kv salla gitsinEşim benle de konuşmuyor şimdi.. Eve geldik apartmanda rezil olduk resmen.. Hep benim yüzümdenmiş.. Ne varmış millet gelecekse gerilmeyevereymişim.. Annesi laf anlamıyormuş ben anlayayamışım.. Bi ben mi hamileymişim korkuna stresine başlarım dedi.. Sonra ben ağlayınca bi yumuşadı gibi oldu.. Aranızda kalıyorum aranızda.. O konuşuyo ben anneyim ben bilirim siz ne bileceksiniz beni mutlu edin die sen diyorsun stresliyim milletle beni fazla muhatap etme die kime ne Diyeceğimi şaşırdım ikinizle de konuşmucam dedi.. Sen geçin insanlarla.. He demeyi öğren dedi hep bağırdı apartmanda duymayan kalmamıştır.. Bide ara annemi sezeryanım şu saat gelin buyurun de.. Ne yapmak istiyorsa yapsın karışma.. Az sen alttan al dedi.. Kv doğuma girmek istiyor belden aşağı uyuşturulması iyi değilmiş komşularla öyle karar vermişler tümden uyusunlar beni istiyor doktora öyle söyleyecekmişiz, bebeğe bal yedirmek istiyor doğar doğmaz, doğunca hergün yıkamak istiyor sonra da kuru tuz ile ovacakmış.. İsyan edicemmmm... Şimdi kapıyı çarpıp çıkıp gidicem o derece... Benim hayatı elbise gibi çıkarıp vereyim eline kvnin eşim de mutlu olsun anası mutlu olunca.istwe hayatıma sıçacak karar alsın ister kraliçe gibi yaşatacak karar alsın. Ben kimimki... Ben kendi kararlarımı ne haddime alırım.. Eşimden nasıl ricada bulunurum stressiz olmak için hemen haber vermeyelim die.. Alıp başımı gidesim var odada düşünüyorum..
Canım gerilmen çok normal ama esin elinden geleni yapmış bana kalırsa. Şimdi su zamanda ona kizma. Pek belli etmeselerde onlarda en az biz kadar dusunuyorlar cunku. Birde kv belliki baskın karakter. Soylemeseydi belki doğumdan sonra daha cirkeflesirdi. Doktora yada hemsirelere rica etseniz nasil olur ? Enfeksiyon riskinden dolayi fazla ziyaretci kabul etmeyin filan deseler. Allahım ne zor insanlarla ugrasmak ya..Kızlar çok kötüyüm.. Arkadaş çevreme bile paylaşmadığım şeyleri burada anlattım içimi rahatlattım... Bunu da kimseyle paylaşmam siz empati kurabiliyorsunuz rahatlatıyorsunuz beni.. İyiki var burası iyiki varsınız.. Doktor rv vardı bugün.. Kordon dolanmış bebeğin boynuna.. Nts de arada kalp atışı düşüyor falan.. Doktor riske atmayalım dedi ama illa ben etkileyecek sizi normal için bekleyelim derseniz bekleyelim dedi.. Beklesek de normalden sezeryana çevirecek anladık eşimle. Perşembe alalım dedik riske atamam 5 yıl sonra geldi meleğim.. Hastane çıkışı eşim illa annamlare hemen haber verelim dedi.. Dedim dur ben bi sindireyim, korkuyorum, bebek kanalda normal doğacak gibi ama sezeryana karar verdik.. Bide en yakın arkadaşım berbat bir sezeryan atlattı yeni.. 20 gün çok ağrı sızı çekti ona şahit oldum.. Korkuyorum, kayın validemin tek derdi tüm sülaleye haber verip hastaneye toplamak.. Kuzenleri falanda geliriz hastaneye haber verin diyorlar. Her kafadan bir ses çıkıyor sezeryanla ilgili.. Herkes bebeğe yapılacak şeylerden bahsediyor aaaaa biz yaptık die Eşime dedim yok sezeryan günü haber verelim ben ameliyattan çıkınca.. Zaten 10dk lık uzaklıktalar. Öncesinde gelip beni germesinler.. Şu 9 ay bir sürü istemediğim şeyi dinleyip gerildim zaten.. Rahat gireyim dedim. Eşim başladı bağırmaya annesi de o taraftan ısrar ediyormuş biz bilmezmişiz bebek bakımını.. Doğumda mutlaka o da olacakmış.. Tüm teyzeleri kuzenleri haber bekliyormuş çağırmasak ayıp olurmuş. Onlar çağırdı mı dedim.. Görümcem ilk 3 ay hamileliğini bile saklamaya çalışmıştı bizden.. Kendine dokundurmazdı bebekte leke çıkarmış.. Dedim herkesin türlü türlü huyu var biz altı üstü ameliyat sonrası haber vericez die yuhlancaz mı.. Aradı annesini söyledi sezeryan gününü akrabalarına haber verme hemen dedi sonra söyleriz doluşmasın kimse hastaneye doğum öncesi gerilir ortam hem Gül korkuyor stresli kimseyle ilgilenmez dedi. Abooo saydırdı kv .. Eşim hiç konuşamadı bidaha.. Konuşamadıkça lafa giremedikçe gerildi kavga etti bunlar.. Kv bi diyo ben kimseye haber verelim demedim bi dio vermezsek ayıp olur.. Eşim de dedi sen ne dediğinin farkında değilsin anne kapa teli
Ne baskın bi karaktermis ya..Allah yardimcin olsun arkadaşım gerçekten zor yani. Senin annen gelmeyecek mi doguma ? O biraz disini göstersin,öylece vermesin bebeği kvne. Ayrıca illede biri doguma girecekse esin girer kv ye ne oluyor ? Ya ben eşinede kızamadim ki onun içinde zor bi durum. Dedigim gibi senin taraftanda dişli biri varsa o mücadele etsin kv yle. Sen o halde ilgilenemezsin çünkü.Eşim benle de konuşmuyor şimdi.. Eve geldik apartmanda rezil olduk resmen.. Hep benim yüzümdenmiş.. Ne varmış millet gelecekse gerilmeyevereymişim.. Annesi laf anlamıyormuş ben anlayayamışım.. Bi ben mi hamileymişim korkuna stresine başlarım dedi.. Sonra ben ağlayınca bi yumuşadı gibi oldu.. Aranızda kalıyorum aranızda.. O konuşuyo ben anneyim ben bilirim siz ne bileceksiniz beni mutlu edin die sen diyorsun stresliyim milletle beni fazla muhatap etme die kime ne Diyeceğimi şaşırdım ikinizle de konuşmucam dedi.. Sen geçin insanlarla.. He demeyi öğren dedi hep bağırdı apartmanda duymayan kalmamıştır.. Bide ara annemi sezeryanım şu saat gelin buyurun de.. Ne yapmak istiyorsa yapsın karışma.. Az sen alttan al dedi.. Kv doğuma girmek istiyor belden aşağı uyuşturulması iyi değilmiş komşularla öyle karar vermişler tümden uyusunlar beni istiyor doktora öyle söyleyecekmişiz, bebeğe bal yedirmek istiyor doğar doğmaz, doğunca hergün yıkamak istiyor sonra da kuru tuz ile ovacakmış.. İsyan edicemmmm... Şimdi kapıyı çarpıp çıkıp gidicem o derece... Benim hayatı elbise gibi çıkarıp vereyim eline kvnin eşim de mutlu olsun anası mutlu olunca.istwe hayatıma sıçacak karar alsın ister kraliçe gibi yaşatacak karar alsın. Ben kimimki... Ben kendi kararlarımı ne haddime alırım.. Eşimden nasıl ricada bulunurum stressiz olmak için hemen haber vermeyelim die.. Alıp başımı gidesim var odada düşünüyorum..
Ay ben de çok istiyorum beraber yatalım hatta babynest aldım en çok da bunun için. Ama maşallah o da yatağın yarısını kaplıyor nerdeyseBiz de kızımı öyle yatırmıştık. Çok tehlikeli aslında asla önermiyor doktorlar ama bende eşimde çok dönen insanlar değiliz. Değmiyorduk bile bebeğe. İlk bebişte imkan yoktu sepet beşik alamamıştım hamileyken eşimin işleri kötüydü. Şimdi aldık ama eşim sen bunda yatırmazsın korkarsın kesin diyor. Ben illa ıyurken bile göreceğim onu
Maşallah Can'ım. Sen 40 haftada görünüyorsun Haftaya pazartesi 40 dolacak öyleyse. İnş gelir kendiliğinden kuzucuk.Hanimlar selam. Bugun doktor kontrolumuz vardi nst vardi. Nst de sanci 10 dk falan 70 sularinda gezdi sonra 20 lere dustu. Doktorum gayet nornal dedi. Muayene etti. Kizim iyi cok sukur suyu cok guzel dedi. 51 52 cm dedi ince uzun manken gibi bi kiz olcak diyo surekli benim midemde kelebekler ucusuyo o oyle dedikce :) yalniz tek sikinti hala catiya bile girmemis kuzum. Gelmeye niyeti yok yerini sevmis diyo doktor :) haftaya pazartrsi nst bakicak haftaya cumada nst muayene ve alttan muayene olacak dedi. Alttan muayene sonucunda hala gelmeye niyeti yoksa duruma gore sezeryanla alabiliriz dedi. Suan icin beklememizde bi sikinti yok zaten gununu doldurmadi dedi. Gelisimi gayet uyumluymus cok sukur. Yalanci sancilarimdan.bahsettim o kadar siddetliyse hala normal gelme ihtimali var beklememiz en dogali dedi. Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda ♡
Duygu sömürüsü yap canım...ben de gelmesinler dedim yıllarca başıma kaktı bi de biz Kilis teyiz doğum Antep te olacak onlar Hatay da kalacak yer yok eşim bizi hastanede bırakıp onları eve mi götürüp ağırlıycak napcak kimbilir...bırak dedim ben zaten ameliyatlı olcam sonra gelsinler onları mı eğleyeceksin böyle zamanda...6 sene oldu bak 2.de anca anlıyor kendi diyor şimdi burda bi kaynım var aman hastaneye gelmesinler kimse gelmesin diyor...illa kv gelecekse yüzün gülerek alttan alttan işini gördür sözünü geçir kimsenin oyuncağı değiliz ama varlık savaşı vermek kolay değil...insanlar o kadar akıllı ki...adama sorsan karısıyla annesi çok iyi geçiniyor bi bakıyorsun anca birbirine laf sokmalar üstünlük taslamalar...Eşim benle de konuşmuyor şimdi.. Eve geldik apartmanda rezil olduk resmen.. Hep benim yüzümdenmiş.. Ne varmış millet gelecekse gerilmeyevereymişim.. Annesi laf anlamıyormuş ben anlayayamışım.. Bi ben mi hamileymişim korkuna stresine başlarım dedi.. Sonra ben ağlayınca bi yumuşadı gibi oldu.. Aranızda kalıyorum aranızda.. O konuşuyo ben anneyim ben bilirim siz ne bileceksiniz beni mutlu edin die sen diyorsun stresliyim milletle beni fazla muhatap etme die kime ne Diyeceğimi şaşırdım ikinizle de konuşmucam dedi.. Sen geçin insanlarla.. He demeyi öğren dedi hep bağırdı apartmanda duymayan kalmamıştır.. Bide ara annemi sezeryanım şu saat gelin buyurun de.. Ne yapmak istiyorsa yapsın karışma.. Az sen alttan al dedi.. Kv doğuma girmek istiyor belden aşağı uyuşturulması iyi değilmiş komşularla öyle karar vermişler tümden uyusunlar beni istiyor doktora öyle söyleyecekmişiz, bebeğe bal yedirmek istiyor doğar doğmaz, doğunca hergün yıkamak istiyor sonra da kuru tuz ile ovacakmış.. İsyan edicemmmm... Şimdi kapıyı çarpıp çıkıp gidicem o derece... Benim hayatı elbise gibi çıkarıp vereyim eline kvnin eşim de mutlu olsun anası mutlu olunca.istwe hayatıma sıçacak karar alsın ister kraliçe gibi yaşatacak karar alsın. Ben kimimki... Ben kendi kararlarımı ne haddime alırım.. Eşimden nasıl ricada bulunurum stressiz olmak için hemen haber vermeyelim die.. Alıp başımı gidesim var odada düşünüyorum..
Ben babama bile gelme demiştim...annem ve eşimleydik hastanede ve ilk 3-4 gün...memelerim yara oldu evde öyle açık geziyordum ben...kimseyi görecek halim yoktu..mahremimiz de mi olmasın...benimkiler 9 ay 1 kere bile aramadılar gittiysem yüzüme de bakmadılar...doğuma da gelin desek gelmezlerdi zaten ha bir laf olsunistemiyorum hastaneye gelmelerini doğum öncesi, doğurunca gelsinler yada eve gelsinler dinlenince.. Seninkiler geçmiş olsun deyip gidiyordur.. Kv ler 3 kız kardeş 3 kv başımda.. Hep konuşuyorlar hep onlar biliyor .. Ayrıca sadece hastaneye gelmez onlar eve de gelirler... Ay birinin gelip gelmemesi değil derdim.. Eşler arada aralarında karar alırlar sessizce uygularlar.. Bunu büyüten eşim. Ben canı gönülden istemiyorsam ve olay daha çok benim bedenimle ilgiliyse tamam aşkım ameliyattan sonra rahat hissettince resim atarak falan haber veririz diyiversin... Ben daha yatıcam orda nasılsa.. Benim derdim ameliyata cümbür cemaat gitmemek.. Bi gece önce de ben de kalmak isteyen olur adım gibi eminim.. Şahit olup saçma bulduğum akraba vakaları oldu... Ben böyle istemem kesin die o zamandan beri konuşurum.. Artk hiç bi şeyin önemi yok.. Heves de kalmadı... Hiç benim istediğim önemli değil zaten.. Gerdeğe bile gireceklerdi doğumda da böyle olacağı belliydi... Balayında Gerdekte 7 kere aradı kv ne yaptığımızı merak ediyormuş. Bide bana ses yükseltti neden hergün aramıyormuşum Balayında olanları anlatmıyormuşum... Ben özgürlük istiyorum... Bıktım kolektif yaşamdan
Bizim babynest de yoktu kuzum valla arada yatırdık baya. Çünkü yüzüstü uyuyordu birtek. Baktık kafayı çevirebiliyor yatırdık öyle ama bunda cesaret edemem herhaldeAy ben de çok istiyorum beraber yatalım hatta babynest aldım en çok da bunun için. Ama maşallah o da yatağın yarısını kaplıyor nerdeysebabacığı atarız yataktan artık bazen :))
Eşim normalde beni çok sıkıştırır yatakta. Bana doğru gelir hep. Ama hamileliğimde baya dikkatliydi. Bebek olunca da ayni dikkatte olur ama yine de böyle bi riske girmek doğru olmaz sanırım.
Maşallah Can'ım. Sen 40 haftada görünüyorsun Haftaya pazartesi 40 dolacak öyleyse. İnş gelir kendiliğinden kuzucuk.
Can'ım devlette bakan perinatolog ise onun söylediği daha doğrudur bence.Bebegmin iri oldugundan ve hala gelme belirtisi gostermedgnden dun ozelde baska bi doktora gttm basi buyuk cikmadi ben sok haftasyla uyumlu cikti karnida sadeve bi hafta onde kilosu 3600 dedi devletteki perinatalog baska soylemsti oysaki hangisne inanip napcagmi sasirms durumdayim yarin devlette kontrolum var dogum hakkinda konusuruz dediler ama sabit bi doktor mu ilgilenir bilemyrm normal dogurmayi cok istyrm ama devlettekine gore 4e yaklasti ve 40 haftayi doldurrsa gecer cok yirtgm olmasndan tut da bebegn takilmasi zor bir dogum olmasina kadar bir suru korkum var sezeryandan da cok korkyrm sonrasinda kalan agri aci bel agrilari fln hatta zayf biri oldgm icin duz gobegm olmck diye bile kendime dert ediyrm zaten anksyete bozuklgm var iyice kabuslara dondum
Ayyy yok Can'ım ya babynest olmadan hayatta cesaret edemem böyle bir şeye. Benim bi Amcam daha bebekken böyle hayatını kaybetmiş. Babynest olursa sıkıntı olmaz ama. Aman bu defa siz de cesaret etmeyin bence de :)) yani babişi gönderin başka yatağa :))Bizim babynest de yoktu kuzum valla arada yatırdık baya. Çünkü yüzüstü uyuyordu birtek. Baktık kafayı çevirebiliyor yatırdık öyle ama bunda cesaret edemem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?