2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bi de şunu söyleyim eşitlik diye bir şey yok ve olamaz kimse kusura bakmasın...benim kahrımı çekenin kahrını çekerim zor günümde yanımda olanın ben de zor günunde yanında olurum...hastaneyi bir şova çevirmekse amacı tabi ki buna izin vermeyeceksiniz...ya benim annem fotoğrafçı tutalım şunu yapalım bunu edelim diyor birilerinden görmüş ben ona bile kızdım istemiyorum dedim ya kime ne göstericem ben orda canımın derdinde olcam fotoğrafçı geldi diye o anda poz kesemem ağrım sancım yokmuş gibi...2 saatlik yerden gelip ne evimi yerleştirdiler ne yardım ettiler hep ben koşcam peşlerinde...doğumdan sonra giyinip süslenip geldiler en sosyetik şekilde anneme hizmetçi gibi davrandılar benim yüzume bakmadılar kocamı alıp gezmeye gittiler doldurup gönderdiler ahlaksızlar asla hakkımı helal etmiyorum şimdi eşimle araları iyi değil ama benimle alakası bile yok başka şeyler yüzünden...ha şimdi benim annemle onun annesi benim kardeşimle onun kardeşi bir olabilir mi...ASLA...kızkardeşim de gelecek bu sefer çünkü 6 yaşında oğlumu evde onunla bırakıcam uyutur yedirir tuvalet temizliğini yapar geliyorlarsa bi işin ucundan tutuyorlar ben de onlara koşar giderim ötekiler de öylece uzaktan baksınlar...hem arama sorma ilgilenme hem baş üstünde taç ol...oldu canım...ha ben kimsenin karşısında tek kelime söylemedim tartışmadım hep ağladım sızladım eşimle kötü oldum hata yapmışım...öteki eltiler ne çirkeflikler yaptı hepsi unutuldu ne vardi sanki benimli de unutulurdu

26sever ilk doğumumda kv tutturdu ben hastanede kalacağım diye annemde huzursuzluk çıkmasın dedi kalsın dedi berbat bir sezaryen geçirdim. Gündüz 10 çıktığım ameliyattan gece 3 oldu ben ayağa kalkamadım neyse gece 3 biraz yürüdüm uyuyacağım kadının horlamasından uyuyamıyorum gelip bir kolundan bile tutmadı iş nedeniyle başka şehirde oturuyorduk doğumu memleketimiz de yaptım bir müddet kv kaldım bildiğin beni bunalıma soktu sütün Yok diye diye çocuğu beşikte bir dk bırakmaz güya seviyor ama gece bir kere kalkıp emzirmeye kucağıma vermedi aptalmışım diyorum şimdiki aklım olsa asla çekmezdim belki bunları yazarak yanlış yapıyorum öncelikle gerilme bak bize akıl veren Yoktu sakin ol hemşire dr ne hasta bakıcı kenarda köşede hepsini uyar istediğin sezaryen konusu dr söyle karışırlarsa dr ben en doğrusunu bu olarak görüyorum desin tuz bal olayında da kusura bakmasın kimse evladının sağlığı söz konusu olunca kayın valideyi memnun edeceğim diye tehkileye atmaz

Benim dr Perşembe gel beni bul dedi sabah nobetçi o gün ya sezeryane alırım ya gün veririm dedi acaba bende biraz erkenmi gitsem.. ben çok relaksim senin ilk doğum muydu
Evet canım benim ilk doğumum, devlette mı yapıyorsun? Özeldeyse doktorun ajandasina eklemistir canım benimki yazdı.sabah ameliyata hazirlayacaklar seni ben de geleceğim hemen dedi

tired benim şeker hala oynak yürüyorum diyet devam herşeyi yapıyorum amaa 1 saat sonra 160 larda çıkıyo.. hatta bugün hem 1 saat yürüdüm hem de 8 kat merdiven çıktım! Sanırım stresten yapıyorum yarın dahiliyeye gitcem bakalım ne dicek.. çok moralim bozuk

Kizlar bugun kontrolden sonra kan ve idrar tahlili de vermistim Doktor ogleden sonra aradi idrarda protein cikmis yarin sabah tekrar cagirdi idrar biriktirme yapacakmis
Durum böyle

Canım doğum öncesi zaten kimsenin tepende toplanmasına gerek yok.ama benim de eşimin tarafı kalabaliktir.Bi de 5 yıl sonra bebegin oluyor.sakının göze çöp batarmis.bırak kim isterse gelsin.mutlu anında bunları hatrlayip inan sen mutsuz olcaksin.Gttgm eğitimde çocuk doktoru bırakın çocuğunuza hiçbişey olmaz emzirmek için eninde sonunda size getrcekler demisti:)

Cnm beni yanlış anlama ama senin kararın ise sesin çıkacak. Eşine degil kayinvalidene sesin çıkacak ben arar her söylediğinin cevabını verir kapatırdim telefonu. Senin yüzünden doğum öncesi huzursuz oluyoruz yeter derdim. Esinin gücü yetmiyor belli ki ama sakın susma sen konuş o kadinla yerini haddini bilsin.

Canım özür dilicek bişi demedin ben özür dilerim gerginken sana kızmış gibi bişi yazdıysam.. Ne yazdığımı bile hatırlamıyorum o kadar başım ağrıyor ki çok sinirli bir anımdı... Biraz uzandım eşim de öküzce de olsa geldi kontrol etti beni halimi hatırımı sordu.. Ona kızgınım die kan sulandırıcı iğnemi kendi kendime vurmaya çalıştım bacağıma.. İlk kez.. Şişti vurduğum yer yarıda bıraktım iğneyi.. Hala taş gibi şiş.. Bişi olmaz inşallah..

Kizlar bugun kontrolden sonra kan ve idrar tahlili de vermistim Doktor ogleden sonra aradi idrarda protein cikmis yarin sabah tekrar cagirdi idrar biriktirme yapacakmis
Durum böyle
Geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir
Ayaklarımı adaya saldığımda sisiyo böyle olan varmı
Aşağıya demek istedin sanırım ona dikkat etmedim ama bende ilginç bir şekilde sabah şiş uyanıyorum

Geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir

Aşağıya demek istedin sanırım ona dikkat etmedim ama bende ilginç bir şekilde sabah şiş uyanıyorum
Aynen aşağı demek istemiştim otururken bir bakmışsın şişmiş sabah uyandığımda normal oluyo bugün oldu ilk kez böyle farkına varmam

Kızlar 2 gün kaldı ve korkuya kapılıyorum sanırım. Genel anestezi istemiyorum bebisimi gormek icin ve bir de agrim olur konuşamazsam gibi saçma bir düşüncem var. Uyanıkken kesilmek de tuhaf ki ben videosunu da izledim sezeryanin siz yapmayın. Üstüne Eşim horul horul uyudu bile

Ne kadar meraklıysak doğurmaya hoşafı bile unutmuyoruz. Ay sen yazınca geldi aklıma incir falan almam lazım benim de

Aynen aşağı demek istemiştim otururken bir bakmışsın şişmiş sabah uyandığımda normal oluyo bugün oldu ilk kez böyle farkına varmam
Benim yüzüm falan hiç sismedi cnm ama dediğin gibi ayakları aşağıya indirince sisiyor hep.

Ben ilkimde spinal yaptırdım ama ameliyat sırasında uyudum neden nasıl bilmiyorum :) bı ara uyanıp oğlumu sordum Sora tekrar uyudum

Kızlar cevaben yazdıklarınız için çookkk teşekkür. Toplu alıntıyı bilemiyorum. Ben de dört dörtlük bir insan değilim bir kere sevmediğim şey her neyse hayatta yapmak istemem sevmediğim kişiyle de yapmacık da olsa muhatap olmak istemem.. Çok belli ederim istemeden yaptığımı.. Törpülemeye çalışıyorum huyumu... Annem çalışıyor doğumda anca gelir yanıma o hiç karışmıyor bu bebek bakım işine yada doğum şekline.. Kazık kadarsınız özele de gidiyorsunuz siz bilirsiniz diyor geçiyor.. Kaynanamla da fazla muhatap olacak vakti yok.. Anneme göre de sen alttan al he de geç durumu... Bilmiyorum.. Normalde bu kadar takık agresif stresli birimiydim hatırlamıyorum.. Daha önce başarısız gebelikler uzun ve yorucu tüp bebek tedavisi onca harcanan para nedeniyle maddi sıkıntı.. Sonra kendince gelip hayatımıza giren kızım... Hergün inanamadığım ve kaybetme korkum olan hamileliğim.. Baya saçlarım da beyazladı bu uzun süreçte.. Sanırım bazı basit şeylere bile tahammülüm yok.. Hala perşembe kollarıma alacağıma inanamıyorum.. Alınca ne olacak ne yapacağım nasıl bakacağım bilemiyorum. Anne olmam imkansız deyip annelikten baya ümidimi kesmiştim... Adapte mi olamıyorum ne oldu bilmiyorum.. Yerime sığamıyorum.. İçim taşıyor... Kusura bakmayın uzunn uzunn yazdım da yazdım bugün.. Herkese hayırlı doğum dilerim bebekleriyle güzel bir ömür dilerim.. Ben uyuyayım da toparlanayım iyi geceler hamiledaşlarım

Nasıl normal Doğum yapan varsa bir o kadar da sezaryenla Doğum yapan var bunu düşün sakinleşmeye çalış çok ekstra bir durum yoksa bence de genel olma tabi yine en iyisini dr ve sen bilirsin inşallah herşey çok güzel olacak
Ben ilkimde spinal yaptırdım ama ameliyat sırasında uyudum neden nasıl bilmiyorum :) bı ara uyanıp oğlumu sordum Sora tekrar uyudum
Hahaha spinal olduğuna emin misin:)) o nasıl bir rahatlıktır 9 ayın yorgunluğunu atmışsın ben şurada bir 5 dk kestireyim bebek gelince haber verin :))

Yok canım benim sen bişey demedin ben yanlış anladım diye özür diledim. Benim tarafımda hiç böylr densiz insanlar yoktur asla karışmazlar ama çok düşkünlerdir. Birgün annem kaldı birgün kaynanam kaldı hastanede. Annemden iyi baktı bana. Hiç karışmamıştır 2 yıl kızıma baktı. Verdiğimden başka bişey yedirmezdi korkusundan. Öyle gibi düşündüm hani o açıdan özür diledim. Ama böyle olsa inan eşimi de düşünerek ben veririm cevabını. Eşimle de hiç
Kötü olmam değmez. Ben seni gaza getirmek istemiyorum. Hamilesin stres en büyük düşmanımız. Bak bir hafta oynamadı bebeğim sancılarım tavandı. Niye stres yaptım iş yaptım ağladım ettim. 2 gündür kıpır kıpır gerçekten saldım bütün dertleri. Demek istediğim bu.
Doğum olacal Bunlar geçecek. Tek derdin gazı emmesi kakası burnu sümüğü kakası olacak.
Ne olacak biliyor musun seni üzdükleriyle kalacaksın. Eşinden ayrılamayacaksın. ee herkes de küsüp ayrılamıyor kaynanasından. Okadar üzüleceksin ki. Niye bebeğimin bana ihtiyacı varlen bu saçma insanlara harcadım enerjimi diye. Ben de girdim o depresyona girme diye söylüyorum. Zerre haklılık payı yok eşinin. Ama o da değişemez. Herşeye sen yeteceksin güçlü bir anne olman için hazırlıyor hayat seni. Yeterki ağlama yemeni içmeni moralini bozma ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…