2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bende 36+1 im dün dra gittim 2600 dedi kg biraz az dedi 2 hafta dr sürekli çıkartıyorum sizce az mi kilosu ne aldırır kilo 8 mayısa gün verdi doğuma sezetyn yapickmus
Belli şeyleri yemektense sağlıklı olan herşeyden azar azar yemek en doğrusu. Benim detaylı ultrasonda kilolu çıkınca sormuştu dr ne yiyip içiyosun azalt demişti. O sıra günde 2 bardak portakal suyu içiyordum. O kilo aldırmıştı herhalde. Sonra hergün içmeyi bıraktım haftasıyla uyumlu oldu.

Sen gece sancı hissediyor musun? Benim gündüz bişey yok gece olunca uykumdan uyandığım oluyor ağrıdan. Doğum başlıyor sanıyorum hep. Nstye gece bağlanabilsem
yok canım ya sancım yok galiba ara ara kasık ve bel ağrım oluyor ama sancı olduğunu sanmıyorum . Kasılma oluyor gün içinde o da düzenli değil

Ya ne yersen durmuyor midede çıkıyor dün serum yedim bugünde bulantı hapını içtim yinede bulanyr

Kuzum, benim de karnımın içi çok ağrıyor, kendim kalkıp yatamıyorum birinin tutması gerekiyor, bebegi oturunca kucağıma veriyorlar ama kendim yapmaya çalışıyorum çünkü daha iyi hissediyorum. Dün gece dikiş yeri şişmişti, uzanınca geçti. Bebegin altını masanın üstünde değiştiriyorum mesela eğilmezsem daha iyi oluyor deneyebilirsin. Fena bir sızlamam oluyor ara ara..öksirüyorum karnımın içi patlayacak gibi oluyor, karnıma yastık bastırıyorum, bunları anlatıyorum çünkü kendini kötü hissetme.. bunları pek çok kişi yaşıyor, moralini bozma sütüne zarar..
kanamayı sormuşsun, benim çok kanamam yok, ama bu kanama bazen azalır bazen çoğalır bir ay kadar devam edermiş, rengi bazen açılır bazen koyulaşırmış..

Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum
çok üzüldüm canım. Burda 32 de doğuran arkadaşlar da oldu sanırım. Şuan çok sağlıklı bebekleri. Yine de korkutmak istemem ama ayakta durduğun sürece sancın olur. ilk bebeğin mi canım. Magnezyum ilacını ihmal etme ve yapabiliyorsan bütün gün uzanıp ayaklarını yukarı dik. Bebek rahatsız olup yukarı kayıyor

Başınız sağolsun canım kalanlara ömür versin hayat kötü sürprizlerle dolu maalesef
Kizan hareketli bi sorun yok. Kasiklarimda siddetli sancim oluyo onuda yalanci sanciye yoruyorum cunku kasilmayla beraber geliyo kuzum
Maşallah canım hareketliyse sıkıntı yok. Belin de ağrıyor mu peki. Benim gerçek sancılarda farkettiğim şu oldu. Bebek aşırı sakindi

Basiniz sagolsun canim,Allah rahmet eylesin sen de kendini uzme bebegini dusun hepimizin gidecegi yer orasi .

CAnim basiniz sagolsun. NE kadar stres yapma desek de suan cok streslisindir eminim. Kendine dikkat et. Allah her seyin hayirlisini versin

Canım mevsimden dolayı polemler falanmı atak yaptırıyor acaba yada psikolojik bir durummu ki çok üzülüyorum seni böyle yorgun çaresiz gördükçe allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana
Mevsimin cok etkisi var ama hic bu yilki kadar azmamisti.okadar caresizimki Allah goruyor aglayamiyorum bile gormesin diye daha cok uzulup onunda aglama krizi tutuyor ve gecmiyor diye
Ah canım benim çok çok geçmiş olsun
Saol cnm
Çok.gecmis olsun canım.ya alerji ilacı kullaniyomusunuz o biraz iyi geliyo sanki
Kullanmazmiyiz
Hemde âlâsini diyeyim
Astimi genetik ileri evrede .asi tedavisi oluyordu yarim kaldi hamileligimden oturu.
Tuz lambasi vs hep denedik.bi etkisi olmadi.
Temizlik mahfediyor yapmasanda zarar veriyor.en ufak koku rahatsiz ediyor.cildrmak uzereyim.
Çok geçmiş olsun sağlık gibisi yok valla. Allahım acil şifalar versin oğluna
Amin canim saol
Cok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce toparlarsiniz.
Amin canim ins
Bizim var canim cok agir ilaclarimiz .
Zaditen vs kesmiyor .
Biraz ileri evrede .
Doktorumuz cokta fazla vermek istemiyor kortizon yan etkilerinden oturu.
Ama bu yil cok kullandi tabi mecbur kaldik

Kizlar slm hic bakamadim gecmise .pek kendimde degilim.oglanin okulundaydim bugun buharini verdim .cok zor tutuyorum kendimi aglamamak icin .
Varmi doguran eden merak ettim.nasil durumlar
Nasilsiniz

ay ne güzel bir haber bu. inşallah tez zamanda biz de kurtuluruz.

Ah canım ya bebeğinde stresi vardır çocukta tabi Allah yardımcın olsun gerçekten cok zor

Basin saolsun canim cok uzuldum.Rabbim kalanlara saglik versin.

Her nst ye girmeden ayni sey oluyor. Zorla cikolata meyve suyu ve kek ye de gel diyorlar. Daha 1 saat once yedim dedim kabul etmedi. Diyabeti olanlara napiyorlar merak ediyorum

Ah canım ya bebeğinde stresi vardır çocukta tabi Allah yardımcın olsun gerçekten cok zor
Hic farkinda degilim vardir belki etkisi .
Oglum yanima gelip anne ben niye diger cocuklar gibi degilim hep hastayim iyilesmicekmiyim dediginde diyecek birsey bulamiyorum.yalan soyluyorum bizde kucukken hastaydik iyilestik diorum.
Onun odasindan uzak yatak odam yinede tikaniklik sesine bu gobekle uyanip ziplayip gidiyorum.

Her nst ye girmeden ayni sey oluyor. Zorla cikolata meyve suyu ve kek ye de gel diyorlar. Daha 1 saat once yedim dedim kabul etmedi. Diyabeti olanlara napiyorlar merak ediyorum
Ayy nst de onlari ye mi diolar
Tamam ben yarin gidip istiyim nst baglasinlar beni .
Tansiyon cikar diye yedirmiyo esim hic nst den cikmam artik

Doktorda daha bir hafta doğmaz dedi insallah nst de sancilarim cikar da yanilir.

Canım banada aynısını dedi benim nst de sancı çıktığı halde haftaya anca dedi Bende kıçımı ayırıp duruyorum açılmam çoğalsın diye. Bebek hareketlensin diye ye diyorlar canım ben her nst de 5 dk önce çikolata yiyorum hareket etmezse bir daha çekiyorlar tekrar ye diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…