- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.321
Belli şeyleri yemektense sağlıklı olan herşeyden azar azar yemek en doğrusu. Benim detaylı ultrasonda kilolu çıkınca sormuştu dr ne yiyip içiyosun azalt demişti. O sıra günde 2 bardak portakal suyu içiyordum. O kilo aldırmıştı herhalde. Sonra hergün içmeyi bıraktım haftasıyla uyumlu oldu.Kızlar bende 36+1 im dün dra gittim 2600 dedi kg biraz az dedi 2 hafta dr sürekli çıkartıyorum sizce az mi kilosu ne aldırır kilo 8 mayısa gün verdi doğuma sezetyn yapickmus
yok canım ya sancım yok galiba ara ara kasık ve bel ağrım oluyor ama sancı olduğunu sanmıyorum . Kasılma oluyor gün içinde o da düzenli değilSen gece sancı hissediyor musun? Benim gündüz bişey yok gece olunca uykumdan uyandığım oluyor ağrıdan. Doğum başlıyor sanıyorum hep. Nstye gece bağlanabilsem
Ya ne yersen durmuyor midede çıkıyor dün serum yedim bugünde bulantı hapını içtim yinede bulanyrBelli şeyleri yemektense sağlıklı olan herşeyden azar azar yemek en doğrusu. Benim detaylı ultrasonda kilolu çıkınca sormuştu dr ne yiyip içiyosun azalt demişti. O sıra günde 2 bardak portakal suyu içiyordum. O kilo aldırmıştı herhalde. Sonra hergün içmeyi bıraktım haftasıyla uyumlu oldu.
Kuzum, benim de karnımın içi çok ağrıyor, kendim kalkıp yatamıyorum birinin tutması gerekiyor, bebegi oturunca kucağıma veriyorlar ama kendim yapmaya çalışıyorum çünkü daha iyi hissediyorum. Dün gece dikiş yeri şişmişti, uzanınca geçti. Bebegin altını masanın üstünde değiştiriyorum mesela eğilmezsem daha iyi oluyor deneyebilirsin. Fena bir sızlamam oluyor ara ara..öksirüyorum karnımın içi patlayacak gibi oluyor, karnıma yastık bastırıyorum, bunları anlatıyorum çünkü kendini kötü hissetme.. bunları pek çok kişi yaşıyor, moralini bozma sütüne zarar..Ya oturdum ağlıyorum kafayı yicem bugün 5. Gün dün iyiydim bugün acayip bi sağ kasık ağrısı yataktan doğrulurken resmen nefesim kesiliyo, 1 adım ileri gidiyorum 2 adım geri
Dün ne güzel çocuğumla kendim ilgilenmiştim bugün yine muhtacım başkasına annem hasta oldu eşim sıkıldı bile kendimi çok mutsuz hissediyorum
Neden olabilir bu dikişin hafif üstündeki sağdaki ağrı
Oyyy maşallah size, geçmişler olsun... prenses Zeynep kızımızın ömrü uzun olsunKızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
çok üzüldüm canım. Burda 32 de doğuran arkadaşlar da oldu sanırım. Şuan çok sağlıklı bebekleri. Yine de korkutmak istemem ama ayakta durduğun sürece sancın olur. ilk bebeğin mi canım. Magnezyum ilacını ihmal etme ve yapabiliyorsan bütün gün uzanıp ayaklarını yukarı dik. Bebek rahatsız olup yukarı kayıyorDoktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum
Başınız sağolsun canım kalanlara ömür versinKızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Maşallah canım hareketliyse sıkıntı yok. Belin de ağrıyor mu peki. Benim gerçek sancılarda farkettiğim şu oldu. Bebek aşırı sakindiKizan hareketli bi sorun yok. Kasiklarimda siddetli sancim oluyo onuda yalanci sanciye yoruyorum cunku kasilmayla beraber geliyo kuzum
Basiniz sagolsun canim,Allah rahmet eylesin sen de kendini uzme bebegini dusun hepimizin gidecegi yer orasi .Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Mevsimin cok etkisi var ama hic bu yilki kadar azmamisti.okadar caresizimki Allah goruyor aglayamiyorum bile gormesin diye daha cok uzulup onunda aglama krizi tutuyor ve gecmiyor diyeCanım mevsimden dolayı polemler falanmı atak yaptırıyor acaba yada psikolojik bir durummu ki çok üzülüyorum seni böyle yorgun çaresiz gördükçe allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana
Saol cnmAh canım benim çok çok geçmiş olsun
KullanmazmiyizÇok.gecmis olsun canım.ya alerji ilacı kullaniyomusunuz o biraz iyi geliyo sanki
Astimi genetik ileri evrede .asi tedavisi oluyordu yarim kaldi hamileligimden oturu.Canım bende de var astım ama hamile olduğum için bu sene hiç atak geçirmedim. Doktor ne diyor bu durum için ataklara ilaç yazmadımı. Şimdi mevsim geçişi polenler birde evde temizlik bünyesine ağır gelmiştir belki. Tuz lambası duydunmu hiç denedinmi bilmiyorum ama çok faydasını gördüm ben. Bir araştır istersen
Amin canim saolÇok geçmiş olsun sağlık gibisi yok valla. Allahım acil şifalar versin oğluna
Amin canim insCok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce toparlarsiniz.
Bizim var canim cok agir ilaclarimiz .Çok geçmiş olsun canım alerji ilacı kullanıyormuşum ben bu havalarda birşey olmasa bile zaditen damla kullanıyorum ama.eger tıkanma falan olursa deliçay veriyorum öksürük şurubu ile gerçi hava makinemizde var ama hiç ihtiyacım olmuyor şükür.
ay ne güzel bir haber bu. inşallah tez zamanda biz de kurtuluruz.Sagol kuzum benim.. Ayy ben de kızlara söyleyeyim diyordum bak iyi ki sordun, ben epidural etkisi geçince hemen çatı ağrısını yokladım :) geçmişti canım, amaaaan kurtuldum demişim, hemşireye durumu anlatınca çok güldü bana :)
Ah canım ya bebeğinde stresi vardır çocukta tabi Allah yardımcın olsun gerçekten cok zorMevsimin cok etkisi var ama hic bu yilki kadar azmamisti.okadar caresizimki Allah goruyor aglayamiyorum bile gormesin diye daha cok uzulup onunda aglama krizi tutuyor ve gecmiyor diye
Saol cnm
Kullanmazmiyiz
Hemde âlâsini diyeyim
Astimi genetik ileri evrede .asi tedavisi oluyordu yarim kaldi hamileligimden oturu.
Tuz lambasi vs hep denedik.bi etkisi olmadi.
Temizlik mahfediyor yapmasanda zarar veriyor.en ufak koku rahatsiz ediyor.cildrmak uzereyim.
Amin canim saol
Amin canim ins
Bizim var canim cok agir ilaclarimiz .
Zaditen vs kesmiyor .
Biraz ileri evrede .
Doktorumuz cokta fazla vermek istemiyor kortizon yan etkilerinden oturu.
Ama bu yil cok kullandi tabi mecbur kaldik
Basin saolsun canim cok uzuldum.Rabbim kalanlara saglik versin.Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Hic farkinda degilim vardir belki etkisi .Ah canım ya bebeğinde stresi vardır çocukta tabi Allah yardımcın olsun gerçekten cok zor
Ayy nst de onlari ye mi diolarHer nst ye girmeden ayni sey oluyor. Zorla cikolata meyve suyu ve kek ye de gel diyorlar. Daha 1 saat once yedim dedim kabul etmedi. Diyabeti olanlara napiyorlar merak ediyorum
Ay evet hem de her defasında. Bir saat once yedigini de kabul etmiyo. En kötü yarim saat once yemem lazimmisAyy nst de onlari ye mi diolar
Tamam ben yarin gidip istiyim nst baglasinlar beni .
Tansiyon cikar diye yedirmiyo esim hic nst den cikmam artik
Doktorda daha bir hafta doğmaz dedi insallah nst de sancilarim cikar da yanilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?