2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Astimi genetik ileri evrede .asi tedavisi oluyordu yarim kaldi hamileligimden oturu.
Tuz lambasi vs hep denedik.bi etkisi olmadi.
Temizlik mahfediyor yapmasanda zarar veriyor.en ufak koku rahatsiz ediyor.cildrmak uzereyim.

Canım ileri seviyeyse mecbur kortizon tedavisi lazım. Hiç istemediğim bir şey ama malesef astımın önüne geçen başka birşey olmuyor. Bu zamanda bu havalarda hiçbirşeyin önüne geçilmiyor ne yapsanda o krizler geliyor. Zeytinyağ incir dene diyeceğim ama denemişsindir belki.

Kıyamam ya büyük değil ki anlatasin inşallah iyileşir biter dertleri canım Allah yardımcınız olsun

Gözün aydın olsun canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah

Çok geçmiş olsun durumu tam olarak bilmiyorum ama benim oglumdada alerjik astım dedikleri birşey var tozdan mevsimden herşeyden nem kaliyo yani tikaniyo önleyici bi toz vermişti doktorumuz geceleri suyakarıştırıp veriyordum kaç aydır biraz etkisi oldu sanki yoksa ventolin alıp duruyordu hava makinasi aldık eve onla bi kaç ilaç daha ma şuan Allah a şükür olmadı bi iki haftadır o tozu doktoruna bi sor istersen onehair di galiba adı astım hastalıklarında kullanıyormuş bizimki tam astım değil alerjik ama kullanmıştık birde pekmez ver keçiboynuzu harnup oda iyi geliyor bize canim

Her nst ye girmeden ayni sey oluyor. Zorla cikolata meyve suyu ve kek ye de gel diyorlar. Daha 1 saat once yedim dedim kabul etmedi. Diyabeti olanlara napiyorlar merak ediyorum

Biliyorsun canım gebelik sekerim var ama çeken hemşire bilmiyor ve bana birşeyler ye demiyor. Ac miyim tok muyum hiç sormuyor. Sadece çekim yapılırken telefona izin vermiyor yanlış çıkabilirmiş.

Bugün çekilen nst aslen kızım geceleri çok çalışkan gece daha çok sancim oluyor. Bi iki sancin çıkmış ama düzensiz dediler ve ben yatarken hiç bu sancıları hissetmedim.

Ayniyiz valla kuzum bende oyle en ufak biseyde aha diyom geliyo bu sefer tamam. Sonra bisey oluyo isyaaaaaan modu buda mi goll degillll diye dolaniyorum evde

Kuzum bak tarif edeyim. Once belimden sanci gelmeye basliyo hafiften siddetliye dogru. Kasiklarim ve karnima yayiliyo karnim semsert oluyo. O anlarda bebekte hic hareket olmuyo. 2 dk kadar suruyo sonra azalarak gidiyo sancim karnim yumusuyo kuzum.

Ah bi o kismet olmadi biliyormusun .aklimda onu yapacagim ins .
Ama nasil yapacagimi unutmusum birde zeytinyaglari orjinal degil tabi

Ben de artik yurumeye basladim hergun . İnsallah ise yarar. Bende acilma da yok sanci da cikmiyor.
Himm ozaman ben 1 saat once yiyim .gidince de bidaha yedirirler belkim
Ayy cok guldum yaa

Valla şu çocuğu doğurayım bi diyet miyet umrumda olmıcak galiba. Çok bunaldım biraz yiyelim serbestce sonra bakarız olmadı
Sonrada bebeğe gaz oluyor diye birşey yiyemiyorsun yani bana öyle olmuştu su gaz yapar mi bu gaz yapar mi falan diye istediğini yiyemiyorsun ben meyve çok severim ama gaz yapar diye yememiatim çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ama diyolar yapıyormuş gaz

maşallah kuzuya ya sağlıcakla büyüt canım darisida bize olsun inşallah

Kuzum bak tarif edeyim. Once belimden sanci gelmeye basliyo hafiften siddetliye dogru. Kasiklarim ve karnima yayiliyo karnim semsert oluyo. O anlarda bebekte hic hareket olmuyo. 2 dk kadar suruyo sonra azalarak gidiyo sancim karnim yumusuyo kuzum.
Aynen canım ben de geçen hafta sancılıydım benim geçti şükür. Stres yorgunluk tetikledi. Sizin inşallah geçmez devamı gelir pırt diye doğurursunuz :)

Ayniyiz valla kuzum bende oyle en ufak biseyde aha diyom geliyo bu sefer tamam. Sonra bisey oluyo isyaaaaaan modu buda mi goll degillll diye dolaniyorum evde

Ay canım biz mayıs başı anneleri kaldık valla inadına en son bizden çıkacak bu veletler Günü gününe gelecekler galiba. Geçmesinde gününde doğursakta olur.

Ah bi o kismet olmadi biliyormusun .aklimda onu yapacagim ins .
Ama nasil yapacagimi unutmusum birde zeytinyaglari orjinal degil tabi

Canım çektirme usulü varmı sizde bilmiyorum biz Bursa'dayız kendimiz çektiriyoruz yağı. Akşamdan zeytinyağına inciri batırıyorsun sabah aç karnına yedir çocuğuna ama bayağı bir düzenli yapman gerekiyor geçene kadarda yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…