- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.341
Astimi genetik ileri evrede .asi tedavisi oluyordu yarim kaldi hamileligimden oturu.
Tuz lambasi vs hep denedik.bi etkisi olmadi.
Temizlik mahfediyor yapmasanda zarar veriyor.en ufak koku rahatsiz ediyor.cildrmak uzereyim.
Kıyamam ya büyük değil ki anlatasin inşallah iyileşir biter dertleri canım Allah yardımcınız olsunHic farkinda degilim vardir belki etkisi .
Oglum yanima gelip anne ben niye diger cocuklar gibi degilim hep hastayim iyilesmicekmiyim dediginde diyecek birsey bulamiyorum.yalan soyluyorum bizde kucukken hastaydik iyilestik diorum.
Onun odasindan uzak yatak odam yinede tikaniklik sesine bu gobekle uyanip ziplayip gidiyorum.
Gözün aydın olsun canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallahkizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Çok geçmiş olsun durumu tam olarak bilmiyorum ama benim oglumdada alerjik astım dedikleri birşey var tozdan mevsimden herşeyden nem kaliyo yani tikaniyo önleyici bi toz vermişti doktorumuz geceleri suyakarıştırıp veriyordum kaç aydır biraz etkisi oldu sanki yoksa ventolin alıp duruyordu hava makinasi aldık eve onla bi kaç ilaç daha ma şuan Allah a şükür olmadı bi iki haftadır o tozu doktoruna bi sor istersen onehair di galiba adı astım hastalıklarında kullanıyormuş bizimki tam astım değil alerjik ama kullanmıştık birde pekmez ver keçiboynuzu harnup oda iyi geliyor bize canimMevsimin cok etkisi var ama hic bu yilki kadar azmamisti.okadar caresizimki Allah goruyor aglayamiyorum bile gormesin diye daha cok uzulup onunda aglama krizi tutuyor ve gecmiyor diye
Saol cnm
Kullanmazmiyiz
Hemde âlâsini diyeyim
Astimi genetik ileri evrede .asi tedavisi oluyordu yarim kaldi hamileligimden oturu.
Tuz lambasi vs hep denedik.bi etkisi olmadi.
Temizlik mahfediyor yapmasanda zarar veriyor.en ufak koku rahatsiz ediyor.cildrmak uzereyim.
Amin canim saol
Amin canim ins
Bizim var canim cok agir ilaclarimiz .
Zaditen vs kesmiyor .
Biraz ileri evrede .
Doktorumuz cokta fazla vermek istemiyor kortizon yan etkilerinden oturu.
Ama bu yil cok kullandi tabi mecbur kaldik
Her nst ye girmeden ayni sey oluyor. Zorla cikolata meyve suyu ve kek ye de gel diyorlar. Daha 1 saat once yedim dedim kabul etmedi. Diyabeti olanlara napiyorlar merak ediyorum
Ayniyiz valla kuzum bende oyle en ufak biseyde aha diyom geliyo bu sefer tamam. Sonra bisey oluyo isyaaaaaan moduValla 44 de doğurdu hemde kendini zorladı o haftaya kadar illa normal doğurcam diyebende bekleyemem ya o zamana kadar şimdiden beni bir telaş aldı insan sabırsızlanıyor artık son günler çok fena ya sanki geçmiyor gibi geliyor 9 ay geçti de şu günler geçmiyor her saat bir belirti arıyorum kendimi her akıntıda koşuyorum aha su diye
Kuzum bak tarif edeyim. Once belimden sanci gelmeye basliyo hafiften siddetliye dogru. Kasiklarim ve karnima yayiliyo karnim semsert oluyo. O anlarda bebekte hic hareket olmuyo. 2 dk kadar suruyo sonra azalarak gidiyo sancim karnim yumusuyo kuzum.Başınız sağolsun canım kalanlara ömür versinhayat kötü sürprizlerle dolu maalesef
Maşallah canım hareketliyse sıkıntı yok. Belin de ağrıyor mu peki. Benim gerçek sancılarda farkettiğim şu oldu. Bebek aşırı sakindi
Valla şu çocuğu doğurayım bi diyet miyet umrumda olmıcak galiba. Çok bunaldım biraz yiyelim serbestce sonra bakarız olmadıYok canım sormadim ama acil tarafindayim doktorun basi kalabalik degilse sorarim. Ben nette okumustum 1 ay diyet sonra tekrar şeker yüklemesi diye.
Himm ozaman ben 1 saat once yiyim .gidince de bidaha yedirirler belkimAy evet hem de her defasında. Bir saat once yedigini de kabul etmiyo. En kötü yarim saat once yemem lazimmissacmalik
Ah bi o kismet olmadi biliyormusun .aklimda onu yapacagim ins .Canım ileri seviyeyse mecbur kortizon tedavisi lazım. Hiç istemediğim bir şey ama malesef astımın önüne geçen başka birşey olmuyor. Bu zamanda bu havalarda hiçbirşeyin önüne geçilmiyor ne yapsanda o krizler geliyor. Zeytinyağ incir dene diyeceğim ama denemişsindir belki.
Insallah canim aynen saolasinKıyamam ya büyük değil ki anlatasin inşallah iyileşir biter dertleri canım Allah yardımcınız olsun
Ben de artik yurumeye basladim hergun . İnsallah ise yarar. Bende acilma da yok sanci da cikmiyor.Canım banada aynısını dedi benim nst de sancı çıktığı halde haftaya anca dediBende kıçımı ayırıp duruyorum açılmam çoğalsın diye. Bebek hareketlensin diye ye diyorlar canım ben her nst de 5 dk önce çikolata yiyorum hareket etmezse bir daha çekiyorlar tekrar ye diyorlar.
Himm ozaman ben 1 saat once yiyim .gidince de bidaha yedirirler belkim
Ayy cok guldum yaa
Sonrada bebeğe gaz oluyor diye birşey yiyemiyorsun yani bana öyle olmuştu su gaz yapar mi bu gaz yapar mi falan diye istediğini yiyemiyorsun ben meyve çok severim ama gaz yapar diye yememiatim çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ama diyolar yapıyormuş gazValla şu çocuğu doğurayım bi diyet miyet umrumda olmıcak galiba. Çok bunaldım biraz yiyelim serbestce sonra bakarız olmadı
kizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Aynen canım ben de geçen hafta sancılıydım benim geçti şükür. Stres yorgunluk tetikledi. Sizin inşallah geçmez devamı gelir pırt diye doğurursunuz :)Kuzum bak tarif edeyim. Once belimden sanci gelmeye basliyo hafiften siddetliye dogru. Kasiklarim ve karnima yayiliyo karnim semsert oluyo. O anlarda bebekte hic hareket olmuyo. 2 dk kadar suruyo sonra azalarak gidiyo sancim karnim yumusuyo kuzum.
Anammm o anlar aklima geldiii. Allah yardimcin olsun canimmm. Bi avazda ciksin insallahhh.Görüyorsunuz doğuruyorum
3 olan sancı
Ayniyiz valla kuzum bende oyle en ufak biseyde aha diyom geliyo bu sefer tamam. Sonra bisey oluyo isyaaaaaan modubuda mi goll degillll diye dolaniyorum evde
Ah bi o kismet olmadi biliyormusun .aklimda onu yapacagim ins .
Ama nasil yapacagimi unutmusum birde zeytinyaglari orjinal degil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?