- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.361
Valla şu çocuğu doğurayım bi diyet miyet umrumda olmıcak galiba. Çok bunaldım biraz yiyelim serbestce sonra bakarız olmadı
Ben de artik yurumeye basladim hergun . İnsallah ise yarar. Bende acilma da yok sanci da cikmiyor.
Cumartsi akşam oğlum dünyaya geldi teyzeleri. Çok şükür ikimiz de iyiyiz . Tabiki zorlukları varmış ama evladın kokusu herşeyi unutturuyor. İlk günden beri burada dertleştik fikirleştik herkese sonsuz teşekkürler inşallah hepiniz kolaylıkla sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız. Dualarım sizinle . Artık beraber lohusalığımızı geçirir evlatlarımızı birlikte büyütürüz . Sorusu olan varsa burdayım
Sonrada bebeğe gaz oluyor diye birşey yiyemiyorsun yani bana öyle olmuştu su gaz yapar mi bu gaz yapar mi falan diye istediğini yiyemiyorsun ben meyve çok severim ama gaz yapar diye yememiatim çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ama diyolar yapıyormuş gaz
Ay ben takmiyordum ama zaman daraldikca ben de gerilmeye basladim ya gununu gecer gelmezse diye. 40 a kadar beklicez normali dedi doktor ama aciklik falan yok henuz surda 7 gun kaldi insallah kendileri gelirler canimAy canım biz mayıs başı anneleri kaldık valla inadına en son bizden çıkacak bu veletlerGünü gününe gelecekler galiba. Geçmesinde gününde doğursakta olur.
Ay ben takmiyordum ama zaman daraldikca ben de gerilmeye basladim ya gununu gecer gelmezse diye. 40 a kadar beklicez normali dedi doktor ama aciklik falan yok henuz surda 7 gun kaldi insallah kendileri gelirler canim
Masallah canim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ,musait oldugunda dogum hikayeni anlatsanaCumartsi akşam oğlum dünyaya geldi teyzeleri. Çok şükür ikimiz de iyiyiz . Tabiki zorlukları varmış ama evladın kokusu herşeyi unutturuyor. İlk günden beri burada dertleştik fikirleştik herkese sonsuz teşekkürler inşallah hepiniz kolaylıkla sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız. Dualarım sizinle . Artık beraber lohusalığımızı geçirir evlatlarımızı birlikte büyütürüz . Sorusu olan varsa burdayım
Meyvaların hepsi gaz yapmiyo. Ama bakliyatlar yapıyor ben o yüzden yemeklerin içine kimyon atıyordum. Birde kimyon çok sevmem ama mecbur ne yapalım. Oğlum gaz sancısı çok olan bir çocuktu. 1 sene gaz ilacı ve çay kullandım çünkü emziriyirdum. Hatta geçenlerde karnım ağrıyor dedi ateşi de vardı ishal olmasından korktuğum için soluğu acil de aldim filme baktı dr karni ağrır gaz sancısı çekiyor dedi 2.5 yaşında zinco vardı tanidigimizda ondan verdim ama ben subsublex kullandim ve rezene abasın kimyon cayi[/QUOTE geçmiş olsun canim benimde öyleydi kimyon ise yarardı sanki rezene çayı ve damla bi sene kullandık bizde inşallah kiz çok gazlı olmaz:)
Merhaba cevabin icin tesekkurler :) dogru yoldayim o zamanmerhabalar bende günde 5 tane yiyorum.bi yerde oyle okumuştum.
Kızlar toplanında bana bi el atın kafam çok karıştı .Benişim geçen hafta da bu hafta da 3300 gr gözüktü . Bugün çatı muayenesi yaptı . Maalesef hiç yumuşama yokmuş . Muayene ederken boyumu da sordu boyum 153 bu arada çatım müsaitmiş ama yumuşama yok işte . Nst de sancı yerlerde resmen . Bu ara suyum yine biraz azalmış senin gününü geçirtmicem dedi . Sen sezeryan mı istiyodun normal mi dye sordu . Olursa normali isterim dedim . Sezeryan desem de kabul ederdi galiba . Muayene bitince dedim siz ne düşünüyosunuz normal olur mu doğum diye . O da bebek çok iri değil çatında müsait eğer sancın açılman olursa neden olmasın dedi. Cumatesi tekrar çağırdı suyumdan kaynaklı hem nst hemde muayene etcek . 1 mayısta yokmuş ama eğer o zamana kadar gelmezse 1 mayısta beni yönlendircekmiş bi fitil gibi bişey varmış rahmi yumuşatıyomuş onu veririz salı günü de suni sancıyla doğumu başlatırız istersen dedi . Ne yapcam ben ya suni sancıdan korkuyorum ya o kadar sancı çekip açılma olmazsa . Uff ama sezeryandan da korkuyorum ne olurdu kendi sancım olsa . cumartesi kesin belli olur galiba ne yapsam ki sezeryan desem ona da tamam der ufff ne yapcam ben
Cnm bence rahim ağzı olgunlaştirma için vereceği fıtil açılmani sağlayabilir. Suni sancı almanı öneririm çünkü bebek ne oldum demeden dünyaya geliyor onun için bedenin için normal doğumu denemek lazım. Çok program izledim direk sezeryandansa başlayan doğumda sezeeyan daha sağlıklı hem.Kızlar toplanında bana bi el atın kafam çok karıştı .Benişim geçen hafta da bu hafta da 3300 gr gözüktü . Bugün çatı muayenesi yaptı . Maalesef hiç yumuşama yokmuş . Muayene ederken boyumu da sordu boyum 153 bu arada çatım müsaitmiş ama yumuşama yok işte . Nst de sancı yerlerde resmen . Bu ara suyum yine biraz azalmış senin gününü geçirtmicem dedi . Sen sezeryan mı istiyodun normal mi dye sordu . Olursa normali isterim dedim . Sezeryan desem de kabul ederdi galiba . Muayene bitince dedim siz ne düşünüyosunuz normal olur mu doğum diye . O da bebek çok iri değil çatında müsait eğer sancın açılman olursa neden olmasın dedi. Cumatesi tekrar çağırdı suyumdan kaynaklı hem nst hemde muayene etcek . 1 mayısta yokmuş ama eğer o zamana kadar gelmezse 1 mayısta beni yönlendircekmiş bi fitil gibi bişey varmış rahmi yumuşatıyomuş onu veririz salı günü de suni sancıyla doğumu başlatırız istersen dedi . Ne yapcam ben ya suni sancıdan korkuyorum ya o kadar sancı çekip açılma olmazsa . Uff ama sezeryandan da korkuyorum ne olurdu kendi sancım olsa . cumartesi kesin belli olur galiba ne yapsam ki sezeryan desem ona da tamam der ufff ne yapcam ben
Oy maşallah cnm çok şükür kavustunuz bebisle. Suyun mu geldi de gittin doktora cnm.kizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Amiiiiinn amiin gulum benimAynen canım ben de geçen hafta sancılıydım benim geçti şükür. Stres yorgunluk tetikledi. Sizin inşallah geçmez devamı gelir pırt diye doğurursunuz :)
Kiz normalde ultrasonda tahmini.dogum tarihi 1 mayis gorunuyodu doktor 5 mayisa kadar bekleyelim dediAy canım biz mayıs başı anneleri kaldık valla inadına en son bizden çıkacak bu veletlerGünü gününe gelecekler galiba. Geçmesinde gününde doğursakta olur.
Allah analı babalı büyütsün inşallah canm. Çok geçmiş olsun. Ne güzel aldın kucağına.Cumartsi akşam oğlum dünyaya geldi teyzeleri. Çok şükür ikimiz de iyiyiz . Tabiki zorlukları varmış ama evladın kokusu herşeyi unutturuyor. İlk günden beri burada dertleştik fikirleştik herkese sonsuz teşekkürler inşallah hepiniz kolaylıkla sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız. Dualarım sizinle . Artık beraber lohusalığımızı geçirir evlatlarımızı birlikte büyütürüz . Sorusu olan varsa burdayım
Hem normal sancı hem suni sancı hem de sezeryan geçirmiş biri olarak ben normali dene derim canım. Suniden de korkma derim. Tama daha ağrılı ama sezeryana göre o bile daha rahat bence. Ve daha hızlı ilerliyor açılma. Suyun gelirde ya da orada müdahale ile suyunu da getirirlerse inan çatın da müsaitmiş doğabilir.Kızlar toplanında bana bi el atın kafam çok karıştı .Benişim geçen hafta da bu hafta da 3300 gr gözüktü . Bugün çatı muayenesi yaptı . Maalesef hiç yumuşama yokmuş . Muayene ederken boyumu da sordu boyum 153 bu arada çatım müsaitmiş ama yumuşama yok işte . Nst de sancı yerlerde resmen . Bu ara suyum yine biraz azalmış senin gününü geçirtmicem dedi . Sen sezeryan mı istiyodun normal mi dye sordu . Olursa normali isterim dedim . Sezeryan desem de kabul ederdi galiba . Muayene bitince dedim siz ne düşünüyosunuz normal olur mu doğum diye . O da bebek çok iri değil çatında müsait eğer sancın açılman olursa neden olmasın dedi. Cumatesi tekrar çağırdı suyumdan kaynaklı hem nst hemde muayene etcek . 1 mayısta yokmuş ama eğer o zamana kadar gelmezse 1 mayısta beni yönlendircekmiş bi fitil gibi bişey varmış rahmi yumuşatıyomuş onu veririz salı günü de suni sancıyla doğumu başlatırız istersen dedi . Ne yapcam ben ya suni sancıdan korkuyorum ya o kadar sancı çekip açılma olmazsa . Uff ama sezeryandan da korkuyorum ne olurdu kendi sancım olsa . cumartesi kesin belli olur galiba ne yapsam ki sezeryan desem ona da tamam der ufff ne yapcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?