2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım gözünaydın nasıl geçti sezeryanın. Allah analı babalı büyütsün :)

Bende normal şansım varsa normali denemek istiyorum ama suni sancı da korkutuyor . Evde çönelip duruyorum ben . Duşumda hep sıcak suyla alıyorum . Hurma desen saymıyorum bile yerken . Çatıyı kontrol ederken baya kurcaladı ileriye doğru baya bastırdı hatta bişeye ulaşmaya çalıştı galiba kendi kendine nerde bu falan dedi . O kadar kurcalamaya kanamam falan da olmadı. Benim annem günlerce suni sancı almış yine de açılma olmamış ondan korkuyorum . Üç kardeşiz hepimiz sezeryanız

Evde hic oturmuyorm evi kirkladim resmen surekli temizlik yapiyorm hareket olsun diye sildigim yeri tekrar siliyorum 2 gun sonra. Pilateste zipliyorm esimle de ara vermedik haftada devam . Gecen persembe kontrolde aciklik yoktu cati muayenesinde musait dedi okadar. Bekliyorm yani yarin yine randevum var bakalim ne dicek kontrol nst de daha hic sanci gormedim

Haklisin oncelik cocugumuz, napalim bizi sevdiklero icin geliyorlar diyip durum olumlama yapalim
Bi de ben gebe okuluna gittim kimseyi cagirmayin vs dediler rahat etmek icin dogum bile zorlasabilir bu durumda yani kalabalikta dediler. ama ilk torun iki tarafin da, geliyorlar iste. Sadece annem gelse kv kuser, babam dogum sonrasi gelecekti vazgecti oncesi geleyim dedi kp de o yuzden geliyor derken isler karisti hazir onlar yokken sancim gelse keske

Yani sizin bebek iri olmasına rağmen siz bile zorluyosunuz bnm de zorlamam lazım normali . Ama çevreden sıfır destek . Aslında epidural alabilirim diyorum normal doğumda ana o açılmaya kadar suni sancı nasıl olur ya da açılma tamamlanmazsa ne olur onları düşünüyorum . Şöyle iki üç cm açılmam olsa hiç düşünmem direk suni +epidural yaparım

Kiz normalde ultrasonda tahmini.dogum tarihi 1 mayis gorunuyodu doktor 5 mayisa kadar bekleyelim dedi

Demekki umut göremedi gelmesine dair Benim 2. yiğenim 41 haftada doğdu hemşire ablama demişki ben itmesem hiç geleceği yoktu daha diye hemşire ben ittirerek çıkardım resmen bebeği dedi. Ablam karnındaki morlukla aylarca gezdi. Bazıları işte yerini seviyor demekki

Ayy ne bileyim ya sezeryanda zor normalde . Keşke azcık kendi sancım olsa ne yapcam bilmiyorum tam da konuşamadım doktorla ameliyata gtcekti . Açıkcası normali denemek istiyorum öncelikle sezeryan ikinci planım

Anneni hiç düşünme canım herkes farklı oluyor benim annemde ablamda normal doğurdular. İkisinin hamilelikleri çok benziyor ama benimki onlardan o kadar farklı ki. Annen öyle olmuş olabilir ama sen belkide öyle olmayacaksın. Suni sancı benide korkutuyor bazen düşündükçe. Ama şöyle düşün geçecek hepsi. Belki 1 gün çekeceksin ama sonrası büyük rahatlık. 2 kez ameliyat olmuş biri olarak ben sezeryanı düşünemiyorum bile eminim çok zor bir süreçtir. Belki daha günü vardır. Kimisinin açılması başlayınca çok çabuk ilerliyor doğum süreci seninde öyle olur belki.

Canım bazılarının açılmaları son anda olup çok hızlı da ilerleyebiliyormuş. Sabahtan açılması başlayan akşama doğuran olmuş. Sürekli netten okuyorum her bünye farklı işte. Demek ki zamanları varki bizim sıpalar gelmiyor. Bak aniden suyu gelip doğuranlar çoğaldı burda belki bizde öyle olacağız. Yinede hurmalara hareketlere devam

Canim ben kaybimda 24 saat suni sanci cektim .suni sancidan korkma korkulacak bisey degil bence abartiyirlar ki ben kan vermekten korkan biriydm o ana kadar. Bebegimin kalbi durmustu doktor rahme zarar vermeden doguracaksin suni sanciyla dedi o aciyla bu ani yasamak istemiyorm kesin alin sezeryanla dedim. Doktor seni dusunmek zorundaym rahmini diger gebelikler icin korumaliyiz mecbur doguracaksin dedi. Yatisim oldu vajinama bildigin hap koydular 3 saat arayla 've ayni anda agizdan da bir tane ayni haptan icirdiler hemsireler. Rahim birden kasilmasin yavas yavas acilsin diye serumla vermemisler suni sanciyi. Adet sancisi gibi ufak agrilarim oldu gece, ertesi gun oglen yarim saat siddetli sanci cektm bebegin kafasi dayanmis artk cikmak uzereyken normal o kadari da. Zile bastm ebeyi cagirdm dogumhaneye giderken koridorda kafasi cikti kizimin bacaklarima degiyordu sonra ilacin etkisiyle vucudunu disari atti bebek. Ki olu bebek dogurmak cok zor bebek kendini ittirip kayamiyor . Normal dogimda sen nefes alip ikindikca bebege yardim ediyosun o da geliyor. Su normal dogumda bagiran zirlayanlara da sinir oluyorm ciglik atacagina doktorun ebenin dedigini yapsa kolayca gelecek bebek bagirdikca bebegi oksijensiz birakiyolar hem saglikli olduktan sonra tum acilara deger olup bitiyo sonucta

Sezeryan tarihimi sır gibi saklıyorum.heran herşey olabilir diye kafa karıştırıyorum.bakalım hayırlısı olsun hepimize sendemutlu ol kusum bunaldikca git Kuzeye bak.ozaman gecer hepsi

Saatlerce suni sancı çekme ihtimali çok korkunç belki de açılmam kolay olur belki dediğin gibi . Ben cmtsiye kadar kara kara düşeneyim en iyisi . Belki şu çatı muayenesi işe yarar doğumu başlatır ya da sancı olmasını falan sağlar . Eşime de her gün bulaşayım belki o da işe yarar . Belli mi olur bak uykucuşirine gün aldı sezeryan için aldığı gece suyu geldi . Belki şu bi kaç gün pat diye benimde gelir . Evet ewet benim hala umudum var

Haklisin canim sonucta gunleri daha var bebislerin dolmadi ki sik bogaz etmeyelim minikleri :) hayirlisiyla insallah gelirler aynen devam bir kilo hurma yedim su iki haftada

Basin sagolsun arkadasim seninde esininde.simdi kendini dik tutman lazım.hayat böyle bişey malesefki.nekadar olursa artık bizler yanındayız. Baska bise yapamassakta dualarimizla.işin gücün rast gitsin.

Yok canım sormadim ama acil tarafindayim doktorun basi kalabalik degilse sorarim. Ben nette okumustum 1 ay diyet sonra tekrar şeker yüklemesi diye.
Benim dr yani kadin dogumcu esin baklavalri hzrlasin dedi gulerek dogumda.sakami yapti acaba.baklavasinda değilim tabikide artık normale dönsek ya çok yoruldum. Midem mahvoldu ya.yesillikten

Canım öncelikle başı sağolsun çok zor bişey yaşamışsın ne bileyim annem hep korkuttu suni için şimdi bile daha tam anlatmadan suyu biraz azalmış dedim hmn beklene o zamn alsın sezeryana dedi . Sinirlendim kapattım insan destek bekliyor çevreden . İnşallah cmrsiye kdr bi süpriz yapar gelmeye kalkar kızım . Olmadı cmtsi doktorla baya net konuşup öyle karar vercem gönlüm normalden yana inşallah sancım suyum falan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…