2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım güzel haberlerle gel inş. Allah yardımcın olsun. Darısı bizlere

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...darısı başımıza...zaman geçmez oldu

Hadi bakalım canım yarin güzel haberlerini bekliyoruz

LastMadOnEarth Pamukprncess
Güzel anneler yarın haberlerinizi bekliyoruz, sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah :))
Çok teşekkürler canlar hadi inşallah güzel haberler veririz darısı size olsun

Bende devket hastanesine gidiyorum canım. Doktorum ben demeden ultrason kağıdini sağolsun her seferinde veriyor. Ölçümler yaziyor. Bebeğinin iyi sonuclarla gelmesine sevindim. Saglicakla gelsin evlatlarimiz. Rabbim tüm gebe arkadaslarimizinda yardımcısı olsun.

ANNONA Belirtisiznesne . Bende sadece sleepy yeni doğan seti aldım. Başka bir bezde alamadım. Cildi hangisine uyum gösterir ise onunla devam etmek istiyorum. İlk evladım olacağı için 1 numara gözüme küçük geldi. 10 adet 1 no . 10 adet de 2 no koydum bebek çantasina.

@semabsrn sen bir an önce hazırla arkadasim çantani . Baksana bizim bebisler sabirsiz. Gununu beklemeden Çıkıp çıkıp geliveriyorlar.

UykucuSirine kirgincicekler baska bir arkadas atladim mi bilmiyorum . Doğum yapan arkadaşlarimi tebrik ediyorum. Bizim yerimizede koklayin bebeislerinizi.

Doğum iznine çıktım daha rahat yazarim diye. Annem babam memleketten yanıma geldiler. Benim durumum da riskli olduğundan. Babam telefonu nerdeyse yasak etti. Radyasyon veriyorsun torunuma bırak elinden telefonu diye. Mesajları zor okur oldum yahu. Onlarda beni ve bebeğimi düşünüyor. Canlari sağolsun.

Ben arada cevap vermeye çalışıcam inşallah . Öpüyorum hepinizi

Kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor yaşayanlar bi anlatıverin çok stres oluyorum
Şu eldivenli iki parmakla yapılan muayene mi onu üç kez yaşadım acidan canimdan can gitti ya
Yani aynı şey galiba ileri doğru ittiriyor baya aşağı yukarı falan yapıyor sanki bişey arıyomuş gibi . Neden üç kere oldun ? Ben daha dün oldum hiç acı olmadı sadece rahatsızlık hissi oluyor tabi bi de utanma ama hiç acıma olmadı

Sağol canım Rabbim korusun hepimizin yavrusunu

Kızlar bende bugün 12 'de doğuma giriyorum allahın izniyle oğlumla aynı bedende son saatlerimiz çok heyecanlıyım
Rüyamda hep bembeyaz karlar gördüm o kadar güzel ve ferahlaticiydi ki hiç üşümedim ve sürekli kaydım kalkınca çok hafif hissettim kendimi 10 gibi evden çıkacağız
Oda süsleme hazırlık derken saat 12 'de giriş olacak
Ayyyyy içim içime sığmıyor 3 yıl sonra tup bebekle kavuşacağım inşallah caniminicine

Inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucağımiza mis gibi kokularını doya doya cekelim içimize rabbim tüm anne olmak isteyenlere de bu duyguları tattirsin
Inanır misiniz o kadar alıştım ki karnımdaki o tekmeleri şimdiden ozluyorum oglumu kimse ile paylaşmak istemiyorum içimde kalsa sürekli birlikte olsak nasil olur diye düşünüyorum
Minik farem canım bebeğim bir tanecik oğlum a kavusuyorum kizlar darisi basiniza olsun insallahhh
Allah'a emanet olun..

Kızlar hastaneye gidiyoruz bi tuhafim

Toparlaninca yazicam size inşallah. Hakkınızı helal edin

Pamukprncess hayırlı doğumlar kuzum sana da insallahhh
Güzel haberleri bekliyoruz canım bende kabusla uyandım sersem gibiyim 9 da hastanede olcaz saçımı düzleştirim diyorum hadi inşallah güzel haberler veririz

Egitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan var mı bebeği yanına mı veriyorlar yoksa başka odada mı kalıyor bebekler

Anne olmayı isteyen burdan (k.k'dan) tanıdığım iki kişi var taa 2015 ten beri ve ikiside öyle guzel insanlar ki ! Bazen foto paylaşmaya cekiniyorum acaba üzülürler mı diye .. ikisine de dua istiyorum içinden gelen olursa bende doğuma giderken edeceğim dua Allah'ım onları da tez zamanda kavuştursun yavrularına

günaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler

Kızlar hastaneye gidiyoruz bi tuhafim

Toparlaninca yazicam size inşallah. Hakkınızı helal edin

Pamukprncess hayırlı doğumlar kuzum sana da insallahhh

Kizlar saglikla alin kucaklariniza bizede hayirli guzel haberlerle gelin.
Sizde Allah a emanet olun..

Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cm saglılcakla hayırlısıla bende inş cumartesi bi gelse sabırsızlandık ve bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı haberlerle inş

Bugunün güzel annelerine Allah yardım etsin inş bebişlerimizşn güzel haberlerini bekliyoruz.... Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…