- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.581
Can'ım güzel haberlerle gel inş. Allah yardımcın olsun. Darısı bizlere
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...darısı başımıza...zaman geçmez oldu
Hadi bakalım canım yarin güzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkürler canlar hadi inşallah güzel haberler veririz darısı size olsunLastMadOnEarth Pamukprncess
Güzel anneler yarın haberlerinizi bekliyoruz, sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah :))
Aminnn kuzum çok teşekkürler insallahhLastMadOnEarth Pamukprncess
Güzel anneler yarın haberlerinizi bekliyoruz, sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah :))
Bende devket hastanesine gidiyorum canım. Doktorum ben demeden ultrason kağıdini sağolsun her seferinde veriyor. Ölçümler yaziyor. Bebeğinin iyi sonuclarla gelmesine sevindim. Saglicakla gelsin evlatlarimiz. Rabbim tüm gebe arkadaslarimizinda yardımcısı olsun.Kızlar bugün kontrolde herşey yolunda dedi bebeğim 2600 gr civarı ama kesin birşey diyemeyiz 1 hafta geriden geliyor dedi. Baş ve karın çevresi 1 hafta geri bacak boyu haftasıyla uyumlu. Ben zaten 1 haftaya raziyim. Daha fazla açılmasında.
Kızım çok hareketli beni gerçekten ziplatiyor ve sanci yapıyor. Nst sonrası konuşalım bu durumu dedi. Nst sırası bekliyorum birde bu haftadan sonra her hafta nst kontrolüne geleceksin dedi.
Canım devlet hastanesi değer vermiyor 35+0 olarak gebe takip gozlem formuna yazmis. Bugun ultrason kagidi da vermemis orada yazıyordu.
günaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler
Yani aynı şey galiba ileri doğru ittiriyor baya aşağı yukarı falan yapıyor sanki bişey arıyomuş gibi . Neden üç kere oldun ? Ben daha dün oldum hiç acı olmadı sadece rahatsızlık hissi oluyor tabi bi de utanma ama hiç acıma olmadıKızlar çatı muayenesi nasıl oluyor yaşayanlar bi anlatıverin çok stres oluyorum
Şu eldivenli iki parmakla yapılan muayene mionu üç kez yaşadım acidan canimdan can gitti ya
Can'ım sezaryen olan bebeklerde de olabiliyormuş sarılık. Sadece sütle ilgili değil yani ve bebişlerin çoğu bu süreçten geçiyor. Lütfen üzme kendini. Dualarımız sizlerle.
Ahhh kuzum yaaa. Allah yardımcın olsun Can'ım benim.
Görümce mi kaynana mı bilmem ama normal olmadığı kesin
Güzel haberleri bekliyoruz canım bende kabusla uyandım sersem gibiyim 9 da hastanede olcaz saçımı düzleştirim diyorumKızlar hastaneye gidiyoruz bi tuhafim
Toparlaninca yazicam size inşallah. Hakkınızı helal edin
Pamukprncess hayırlı doğumlar kuzum sana da insallahhh
günaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler
Kızlar hastaneye gidiyoruz bi tuhafim
Toparlaninca yazicam size inşallah. Hakkınızı helal edin
Pamukprncess hayırlı doğumlar kuzum sana da insallahhh
Kizlar saglikla alin kucaklariniza bizede hayirli guzel haberlerle gelin.Kızlar bende bugün 12 'de doğuma giriyorum allahın izniyle oğlumla aynı bedende son saatlerimiz çok heyecanlıyım
Rüyamda hep bembeyaz karlar gördüm o kadar güzel ve ferahlaticiydi ki hiç üşümedim ve sürekli kaydım kalkınca çok hafif hissettim kendimi 10 gibi evden çıkacağız
Oda süsleme hazırlık derken saat 12 'de giriş olacak
Ayyyyy içim içime sığmıyor 3 yıl sonra tup bebekle kavuşacağım inşallah caniminicine
Inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucağımiza mis gibi kokularını doya doya cekelim içimize rabbim tüm anne olmak isteyenlere de bu duyguları tattirsin
Inanır misiniz o kadar alıştım ki karnımdaki o tekmeleri şimdiden ozluyorum oglumu kimse ile paylaşmak istemiyorum içimde kalsa sürekli birlikte olsak nasil olur diye düşünüyorum
Minik farem canım bebeğim bir tanecik oğlum a kavusuyorum kizlar darisi basiniza olsun insallahhh
Allah'a emanet olun..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cm saglılcakla hayırlısıla bende inş cumartesi bi gelse sabırsızlandık ve bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı haberlerle inşKızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
su iç yürü diyorlar cnm :)Her nst ye girmeden ayni sey oluyor. Zorla cikolata meyve suyu ve kek ye de gel diyorlar. Daha 1 saat once yedim dedim kabul etmedi. Diyabeti olanlara napiyorlar merak ediyorum
Sancıların başladı mı canım benim nişan geldikten 12 saat sonra falan sancilarim başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?