2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım başlamadı gece ara ara sancım oldu ama düzenli ve şiddetli değildi. Şuandada sancım yok hiç. Benimki bekleyecek galiba daha :/
Benimde dün gece düzensiz kasılmam oldu ve sanırım sancım da vardı çnkü kasıldığında kasıklarımda ağrı hissettim sanki bişey itiyordu aşağı doğru ve sürekli bel ağrısı vardı . Şimdi de sık sık kasılmam oluyor ama sancım yok galiba . Ay ne güzel olur nişanım veya suyum gelse sabahtan beri sandalyeye ters oturdum pozitif normal doğum hikayeleri okuyorum ağlicam şimdi

Ay canım ben bugünde hareket yapcam bakalım ne olacak. Keşke gelseler bizim zıpırlar nişan gelse de baksana bende sancı yok su yok. Sancım başlasa en azından anlarım ilerleme olduğunu oda yok.

Ay canım ben bugünde hareket yapcam bakalım ne olacak. Keşke gelseler bizim zıpırlar nişan gelse de baksana bende sancı yok su yok. Sancım başlasa en azından anlarım ilerleme olduğunu oda yok.
Yap yap bnde yapıcam bugün bi değişiklik var kasıklarımda falan az önce ilk kez hem kasığıma hem belime iğne batar gibi ağrı girdi hiç nst de sancı çıkmadığı için emin değişim ama bunlar sancı oluyor galiba ? Evi toplamaya basladım belli mi olur bi anda doğururum falan he bi de sabah altı buçuktan beri üç kere tuvalete çıktım ishal değilim her gittiğimde az az yapıyorum ama tuvaletim geldiğinde sanki günlerdir yapmamışım gibi bi ağrı oluyor karnımda sende de var mı böyle bişey

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin İnsallah

Aynen

Yok canim ya sanmiyorum değişeceğini

Z Zynp0606 nasilsin ? Gece sancılarım var yazmistin

Yok canım bende öyle ben ishalim 1 haftadır falan hep. Birde bugün enerjim çok düşük kendimi böyle acaip bir mutsuz hissediyorum hani adet olursunda ilk gün çekilmez ya öyle. Bende çamaşır falan attım makineye 3 parça birşey vardı nolur nolmaz diye atayım dedim. Hareketlere de devam ederim. Sanırım seninkiler sancı canım herkesin farklı olabiliyor benimki adet ağrısı gibi giriyor ama kimisinin belden kimisinin kasıktan vururmuş.

toist Ya ne zamandır giremiyorum canım iyiyim şükür bir sıkıntım yok inşallah 9 mayıs sezaryen olacak :) sizler nasılsınız

Günaydın kızlar dün doğum yaptım doğumum iyiydi yine ilk doğumdaki gibi kanamam çok olmuş ekstrra 5 dikiş fazla atmış rahme oğlum 3650gr 50 cm doğdu sütüm geldi hemen ama dün omuz tutulmam ve iç dikiş ağrılarım çok fazlaydı gece 2ye kadar bir ara allahım yardım et diye inliyormuşum hala gaz çıkartamadım elimden geldiğince yürüyorum bugün daha iyiyim hepinizden allah razı olsun anca yazabildim kusura bakmayın

Canım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla kucağına aldın ya geçer o acılar sızılar inşallah. Bir bir doğuruyoruz artık hayırlısıyla. Bebişini öp kokla annesi bizim için

Yahu sandalyeye ters oturmak nasıl oluyo var mıdır bi görseli? Ben tükendim doğuramıcam herhalde sabah ayrı yürüyorum akşam ayrı ama yok gelmiyo cocuk..

kasılma eşittir sancı cnm hadi inş. gece benimde bel ağrım oldu ama benim en çok göğüslerimden bol bol süt gelmesine şaşırdım. önceden leke oluyordu atletimde ama akşam iki göğsümden aynı anda bolca süt geldi böyle beyaz renkli ay çocuğumun ağız sütü mü kalmadı dedim, göğüs pedi koydum rahatladı.

Gözün aydınn maşallah kuzuya da sana da çok daha iyi olcaksınız inşallahh

Yahu sandalyeye ters oturmak nasıl oluyo var mıdır bi görseli? Ben tükendim doğuramıcam herhalde sabah ayrı yürüyorum akşam ayrı ama yok gelmiyo cocuk..

Canım sandalyeyi ters çevirip bacakları ayırıp oturacaksın. Sen değil sandalye ters olacak ben 3 gündür öyle oturuyorum. Çömelme hareketi yap evde sürekli pilates topun varsa üstünde zıpla. Dün benim nişanım geldi ama sancım yok daha :/

Canım var mı birşeyler sende inşallah sancın falan başlamıştır sen bari doğur
cnm dün bebişim tembeldi ama gece 11 gibi başladı hareketlere o zaman altta çok ağrı oldu kalktım yürüdüm hareket ettim, eşimde yoktu stres yaptım o gelince yattım. bu kez de cıs diye süt geldi iki göğsümden kolum ıslandı şok oldum. üstümü değiştim bebiş oynadıkça yine geldi sonra ped koyup uyudum ve belim ağrıdı çok. bir de benim karnım gece hep taş gibi yaa bebiş uyuyunca.

Benden de bişey gelmişti ama nişan değilmiş herhalde.. 1 hafta oldu çünkü.. yapcam bugün bakalım sıkıldım yaa sanki ömrümün sonuna kadar hamile olcakmışım gibi geliyo havalar da ısındı iyi ki kışın hamile olmuşuz valla Allah yardım etsin yazı geçirecek olanlara..

Canım çok yaklaştın o zaman demek ki gece kasılmaların oluyor desene. Süt gelmeside bence bir işaret olabilir benim daha bir damla bile gelmedi bu zamana kadar. Ya bu memeleri uyarma işlemini yapacağım ben bugün belki hızlanır. Çok etkiliymiş diyorlar eşime diyimde onu bari yapsın artık

ay canım benim Allah yardımcın olsun gözün aydın, bebişin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.

Canım sen ne kadar bekleyeceksin normal doğurmayı merak ediyorum ? Ben çok stresliyim doğuramazsam cumt gün alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…