2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Öyle bi ihtimalde var tabi . Ama ben direk sezeryan istersem de içimde kalır acaba suni alsam normal doğum olurmuydu diye . O yüzden takıcağıma suniyi deneyeyim diyorum . Bende epidural almayı düşünüyorum eğer açılmam olursa tabi önce doktoruma sorcam o ne düşünüyor epidural için bilmiyorum

Hadi artık birimiz doğuralım biri açsın şu yolu

Valla canım ben 2 normal yaptım hiç nişan yaşamadım ... Ama duyduğum kadarıyla sürekli gelen bişey değil gibi bi doktora sor istersen canım

Canım Emre Beye sordum normal dedi. Sancın olursa gel dedi. Sancı bekliyorum bakalım daha gelen giden yok :) Haftasonuda yokmuş Emre bey yarın doğdu doğdu Yoksa pazartesi gelsin

ay okudukça kötü oldum.allahım bu bebisine sağlık sihat uzun ve hayırlı omurler versin inşallah canım

Kızlar güzel dilekleriniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim... çoğunuzun bildiği gibi cuma gününe sezeryan planlanmıştı kızımın makat geliş oluşundan dolayı..miniğim ben tarih filan dinlemem dedi..sanırım oda hissetti anne ve babasının onu senelerce beklediğini ve bu hasrete son vermenin vakti geldi diyerek..salı yı çarşambaya bağlayan gece 2 civarında evde suyumun gelmesiyle başladı..ardından apar topar hastaneye geliş..hastane ekibi 8.30 mesai alıyordu ve bütün ameliyathaneler dolu..sağolsunlar hepsi sabah erkenden kalkıp bütün ameliyat ekibini toplayıp 7.30 gibi ameliyata aldılar..7.50 de kızımın seslerini duymak nasip oldu..En ćok sevindiğim şey kendi tarihini kendi belirledi ...Normal doğumun tüm sürecini yaşadım su_ sancı -panik..kendini çoktan hazırlamıştı ..Bakmaya doyamiýorum.Cennetten gelen bir melek gibi sanki ..Rabbime şükürler olsun ...Sizleride hayırlısıyla kavuşturmayı nasip etsin. Hepinizi görmesemde., tanımasamda. Çok seviyorum..

Başladı anneligin tatlı telaslari :) kuzum ayak topuklariyla oyna birazcık sikabilirsin uyanır öyle bide çenesini dürt :)

Sarılık olmasın istiyorsan saat başı emzir kuzum gündüzleri. Göğsünü sıktığında damla süt bile geliyorsa sütün vardır
Kızlar şimdi emzirdim yarım saat kadar iki gogsumden de, ama elinin üstünden kan almislar canını çok yakmislar acidikca çok agladi. Yarım saate yakın emdi ama sutum mememi siktigimda en fazla 1 damla geliyor anlamadım bu işi aglicam ya inşallah doyuyordur mama da aldırdım ama vermedim daha ne yapayım bilmiyorum

Canım gözün aydın seninde..doymadığını anlarsan mama verirsin azcık bişey olmaz...kaka yaptı mı annesi

Oyy kavuştun sen ne güzel ilkin mama vermeye çekinme canım .. sadece su basit biberonla verme çabucak çekip ictiginden çenesi tembellesir seni emmek istemez zorlanır filan, emmeyi bırakmasın . Gözün aydın darısı bana ben Çarşamba alınacagim canım Mayıs annesi olacağım mecburi :)

Oyy ben onun minnak ellerini yerim gerçekten de ne güzel bi doğum serüveni yaşadın . İnşallah ağrıların sızılarında hemn gecer . Bol emişli bol kakalı günler darısı bizim başımıza

Benim ilk doğumda da bebek şekeri dismus acıkmış hep uyudu annemlerde bırak uyusun dedi sonuç kötü oldu canım şimdi karar senin annesin iç gudulerini dinle

Canım şimdi telaşın çok başkadır hiç de tecrübem yok bu konuda ama daha iki gün önce sen paylaştın burda bebişlerin midesini ne kadar sütle doyduğunu onu düşün rahatlamaya çalış zaten doymazsa bncede hiç durmaz ağlar hastanede de mama vardır . Eğer doymadığını düşünüyosan bi hemşirelere sor istersen

Eğer kendi gelmezse bzim kızda öarlamba poposuna suniyi yiyecek :)

Ya canım benim maşallah. Biz de seni çok seviyoruz O pamuk eller yenir yenir ne güzel kokuyordur şimdi. Allah ayırmasın ellerinizi

Sakin ol kuzum panik yapma öncelikle. Daha ilk gün zaten. Hemşireye sor sürekli onlar anlıyorlar. Hep uyuşuk mu bağır çağır ağlıyor mu canım. Memedeyken yutkunma sesi geliyor mu. Ben günde bir iki mama verdim kızımda ilk 3 gün. Çünkü ağlıyordu hastanede vermişlerdi zaten. Mama verdiğim anlarda hep sağdım sütüm gelsin diye ve duşagirdim. Mama ver diyemem ama verme de diyemem. Sen incele bebişini son karar senin en iyi sen anlar tanırsın onu. Çok uyuyorsa kan şekeri düşmesin uyandır kuzum hep uyşuk olur kan şekeri düşünce.

Aynen canım pilates topunda hoplayıp duruyorum yorganlarımı çıkarıp yıkadım astım annemler falan gelecek ya temiz olsun hemde hareket olsun diye dolandım durdum evde. Bakalım bu gece bekliyorum ben birşeyler.
Süpersin canım çaban takdire şayan. Bu sıpalar totolarını kaldırıp gelemezlerse bukadar çabaya rağmen demekki hayırlısı değilmiş diyeceğiz. Siz full gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…